Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil gerne fortælle om en oplevelse jeg havde for 4-5 år siden, da jeg arbejdede på en døgninstitution for utilpassede indvandrerdrenge. Det var det første job jeg havde, efter endt pædagoguddannelse.

Jeg stammer fra Somalia og er ret mørk i huden, med store runde nødder og en bredhoftet numse der munder ud i et par mørke veltrænede kødfulde ben.

SEX I DAG?

Pga. af min højde (1 meter og 80 centimeter) mente jeg nok jeg kunne styre de unge drenge der alle var mellem 12 og 16 år. Denne her aften var jeg vil fortælle om var jeg alene på arbejde og sad og kedede mig på kontoret. Kontoret var udstyret med tv-skærme fordi alle drengene skulle overvåges 24 timer i døgnet, da de kunne være meget bitre og aggressive over for personalet samt andre voksne i deres nærmiljø. Jeg var ca. halvvejs henne i min 12-timers vagt, da jeg kom i tanke om den nye bh jeg havde købt som lå i min taske. Jeg har altid haft svært ved at finde en bh der kunne holde styr på mine bryster da de er meget store og runde. Jeg smed min T-shirt og gik hen foran det store spejl på kontoret for at prøve mit nye fund.Elastikken i den nye bh kunne justeres sådan, at mine store bryster blev skruet op i en fantastisk stilling så det faktisk lignede 2 halve fodbolde lige under hagen.

Jeg var stadig i gang med at justere elastikken da den ene tv-skærm tiltrak sig min opmærksomhed. Der var blevet tændt lys ude i drengenes baderum!. En lille spinkel dreng der hed Ahmed begyndte at klæde sig af for at gå i bad.
Ahmed var 16 år og en stille og rolig dreng der aldrig var noget ballade med.Jeg nærmede mig skærmen mens en underlig ny følelse bredte sig til mine store lyserøde brystvorter, som begyndte at presse igennem stoffet i min nye bh. Jeg satte mig nysgerrigt i den brede kontorstol og nærstuderede skærmen med billedet af den lille Ahmed som tog sine cowboybukser af. Da han trak bukserne langsomt ned over sine små hofter så jeg hvorfor han var nødt til at spænde sine spinkle overarme.


2.
Langsomt kom en kæmpe gigantpik til syne med et kuglerundt omskåret pikhoved der endte nede mellem hans knæ og ligesom sendte store flammer af blodårer op mod et par meganosser!. Min vejrtrækning stoppede, og munden havde jeg gabt helt op så mine hvide tænder var blottede mod skærmen som en løvemor der renser sine hjørnetænder efter endt måltid. Da jeg lukkede munden og kom til at bide hårdt i mine våde læber, var det nok til at min hånd røg ned i mine bukser og febrilsk knappede sig indenfor mens jeg røg tilbage i stolen. Min lunger kunne begynde at fungere nogenlunde normalt da jeg pressede en liderligt svalende finger mod min klitoris og langsomt slog øjnene op. På skærmen stod Ahmed og sæbede sin misfosteragtige gigantpik ind med lange tag, mens hans tynde overarme var spændte pga. den tunge svaber. Hans pik var nu helt for fri for sæbe og han pressede sine øjnene hårdt sammen mens han fortsatte sin onanering. Jeg smed benene op på bordet, mens jeg fik trukket cowboybukserne ned om min røv og sparket dem ned på gulvet. Bh`n røg efter og mine tunge bryster dansede liderligt op mod skærmen, mens jeg lå tilbagelænet i den brede stol. Da jeg pressede 2 fingre hårdt op i min fisse blev min anden hånd nød til at klemme en stenhård brystvorte. Jeg havde aldrig i hele mit liv været så liderlig. Jeg kunne se Ahmeds kæmpepik begyndte at sprøjte lange tykke stråler over på modsatte væg mens det rystede i hans arme. Synet var så grotesk at min hjerne ikke kunne klare mere.
Den fik en besked af min klitoris om at det var tid og med en lang snerren skreg jeg min orgasme ud i lokalet mens jeg pressede mine ben hårdt sammen.

3.
Total tilfredstilllet lå jeg stille mens kæmpeorgasmen langsomt blev en stille summen i mine skamlæber.Udmattet fik jeg rejst mig op og tog bukser på mens jeg stadig kikkede fascineret på Ahmeds nu slappe kæmpepik der blev tørt godt og grundigt af hans tynde arme. Min hjerne og min summende fisse fik mig til at åbne for mikrofonen ud til baderummet og sige til at Ahmed at han” ……….. øjeblikkelig skal stille på kontoret”. Normalt når drengene blev kaldt på kontoret var det for at blive undersøgt for stoffer men det havde Ahmed aldrig prøvet før. Jeg tænkte, at hvis jeg nu kunne lade som om jeg kropsvisiterede ham, fattede han måske ikke mistanke. Da det bankede på døren, slukkede jeg alle skærmene på hovedkontakten og fik set mig selv i spejlet. Min liderlighed havde fået mig til at glemme alt om min T-shirt og bukser som jeg derfor hurtigt tog på så man kunne se mine spidse brystvorter bevæge sig under den hvide trøje, mens jeg sagde ”kom ind”. Vådt hår og et lille badehåndklæde var alt hvad den spinkle dreng stod i. Under håndklædet, der endte midt på hans tynde lår hang den lange brune monsterpik med det omskårede blåviolette pikhoved. Igen blev jeg forrådt af den tiltagende brummen i mine skamlæber der bad min mund sige et kort men bestemt”op af muren” Ahmed stillede sig i en position som om han skulle kropsvisiteres med armene op over hovedet hvilende ind mod væggen. Jeg kom lidt til mig selv og tænkte febrilsk at jeg blev nødt til at fortsætte ellers ville det se meget mærkeligt ud.

Mens jeg forbandede den væske der langsomt dryppede ud i mine trusser fandt jeg engangshandskerne i skuffen.Ahmed kikkede lidt usikkert på mig mens jeg stillede mig ved siden af ham. 2 stive brystvorter fik pludselig mine hænder til at rive håndklædet af Ahmed mens jeg konstant stirrede på hans monsterpik. Han prøvede at dække sin pik væk fra den side hvor jeg stod men et ”stå stille dreng…….” fik ham til at stå musestile. Jeg fik igen taget mig sammen og begyndte at fingere en visitation af Ahmed med mine hænder til trods for jeg på intet tidspunkt stoppede med at stirre på hans knudrede kæmpepik. Mine hænder kørte rundt på Ahmeds krop og engang imellem ned på hans hårde bagdel. Hver gang min hånd nærmede sig hans røv kunne jeg se at en kæmpe knudret blodåre på hans pik blev fyldt og begyndte at bule ud som på en træstamme. Jeg kunne ikke lade være med at nive ham lidt hårdt på hans spændte baller og engang imellem kom jeg til strejfe hans anushul. Et kort øjeblik overvejede jeg om jeg skulle kneppe med ham men trods protester fra min meget våde fisse droppede jeg tanken om et egentligt samleje. Det ville være at gå for langt. Jeg måtte nøjes med at gøre kropsvisitationen færdig og få ham sendt i seng. En hvilende pegefinger der var presset en lille smule ind i lille Ahmeds ringmuskel fik hans pik til at fylde en sidste blodåre og langsomt tvinge ham et halvskridt baglæns fra muren. Det var som om de 2 kæmpenosser langsomt blev fyldt med sæd og tvang kæmpepikken ud i stiv tilstand Mine liderlige øjne sagde til min mund at jeg blev nødt til at se pikken forfra.

4.
”……..Kan du være en god dreng og vende dig om Ahmed” blev, min mund tvunget til at sige som om den blev holdt som gidsel af det liderlige syn af Ahmeds pik. Ahmed vendte sig med et forpint udtryk af to sammenpressede øjne mens hans gigantpik pegede lige ind i knapperne på mine cowboybukser. Der begyndte at komme lidt væde ud af hans store hul i pikhovedet da jeg skulle bruge begge hænder til at kramme hans ene nosse, som om jeg undersøgte den. Min brændende klitoris havde ubemærket tilladt Ahmeds arme på mine skuldre og han pressede langsomt på for at jeg skulle gå ned i knæ. Det eneste jeg havde hørt Ahmed sige de sidste minutter var, ”det strammer i min krop, det strammer i min krop” igen og igen. Jeg fik en lille smule ondt af ham og ville gerne hjælpe ham da det jo var mine perverse tilbøjeligheder der havde bragt ham i den sititiuation. Jeg lod ham presse mig i knæ og bankede hagen på hans æblehårde pikhoved. Jeg slap mit tag om hans runde nosser og kunne næsten holde om hans tynde lår med mine hænder, da han tog fat i min nakke og pressede det omskårede kæmpepikhoved ind i min mund så kun kransen var uden for. Jeg kunne mærke mine tænder presse hårdt på huden af hans blåviolette pikhoved. Jeg var drivvåd mellem mine ben og kørte tungen rundt i hans cigarstore urinrør. Da min langfinger røg op i hans lille numsehul og trykkede på hans prostata lød der et højt ”Jeg kommer”, mens han rev drenget i mit hår. Min mund havde længe glædet sig til at smage hans dejlige drengesperm.Hans 2 kæmpenosser klemte sig sammen og hans tykke sædstreng blev fyldt.

Først bulende ud ved roden af pikken og derfra løbende som en muldvarp ned mod kæmpepikhovedet i en slowmotion bevægelse.Jeg lukkede mine tårefyldte øjne og gjorde mig klar til at synke drengens ladning. Et langt tykt og meget kraftfuldt strint af sæd ramte min gane og jeg sank besværligt hele den første ladning. Mine nu vidtåbne øjne så igen strengen blive fyldt med sperm og en ny tyk stråle fyldte mit spiserør med hans gudedrik. Da den 3. stråle fylder min mund, hoster min orgasme hans pikhoved ud af dens skrustik mellem mine tænder mens jeg fylder mine trusser med indholdet af min blære og tårerne triller ned af mine kinder. Spermen flyder ud af min mundvige da han rammer mig med et markironistrint lige i øjet og halen fra ladningen hænger ned forbi min hage. Ud af øjenkrogen fik jeg øje på et tekrus der stod på gulvet og holdt Ahmeds kæmpepik skråt ned i tekruset som han næsten fyldte til randen med resterne af spermen fra hans kolossale nosser Da jeg fornemmede han var færdig tog han fat i sin kæmpepik og hev den vredt ud af mine hænder, holdt den blidt, mens den langsomt, uden at miste mit blik, faldt tungt ned mellem hans knæ. Rystet over min egen skamløse opførsel, men fattet, besluttede jeg mig for at lade som om der ikke var sket noget.


5.
Jeg tog fat i hans håndklæde der lå på gulvet, rejste mig op og tørrede hans sperm af mine læber og krop. Ahmed stod og åndede tungt da jeg sagde ”du er clean så gå du bare i seng min dreng” mens jeg rakte ham håndklædet med hans klistrede sperm. Ahmed kikkede ned i jorden da han viklede håndklædet omkring livet, og hans kæmpepik klaskede tungt mod hans tynde lår da han gik ud af døren. Med det samme han lukkede døren smed jeg alt mit tøj så mine spændte bryster kunne ånde frit igen og lagde mig over i stolen, stirrende på sperm-tekruset mens jeg masserede min klitoris hårdt. På nethinden kørte billedet af Ahmeds sprøjtende kæmpepik og jeg kunne stadig smage hans drengesperm på min tunge og mens jeg fingerkneppede mig selv Jeg spjættede med benene og krummede mine tæer da mine skamlæber trækkede sig sammen i en sidste og meget udmattende orgasme. Jeg døsede hen i en dyb søvn med mine nøgne brede hofter skruet fast i stolen mens mine store bryster lå og ømmede sig på min mave. Jeg må have ligget i mange timer for jeg vågnede ved at det ringede på hovedporten og den kvindelige 55-årige souschef skulle lukkes ind så jeg kunne blive afløst. Jeg farer forskrækket op tog mit krøllede tøj på mens jeg trykkede på knappen der åbnede døren så hun kunne komme ind i bygningen. Jeg nåede akkurat at få bukser og bluse på da hun trådte ind af døren. ”Godmorgen” sagde hun tvært og opdagede med det samme hendes tekrus stå på bordet fyldt til randen med en gullig væske. ”Hvad er det der er i mit krus” sagde hun, mens hun kikkede op og ned af mig, med uglet hår og stive ømme brystvorter der pegede provokerende på hende. ”Jeg forsøger at tabe mig”, sagde jeg opfindsomt” og skal smage en ny proteindrik som en af drengene har givet mig”. Inden jeg kunne nå at gøre noget havde den snerpede souschef taget glasset til sine læber og drukket en ordentlig tår. Jeg tænkte så det sket og så mit job forsvinde ud i det blå, men hun sagde ikke en lyd. Hun tager en tår mere mens hun siger at ”den proteindrik der er i hendes kop smagte af noget hun havde drukket før men hun kunne ikke lige placere det”.

Jeg fik skyndsomt samlet mine ting sammen og pakket min taske mens jeg ventede på hendes dom over min fremtidige arbejdsplads, da jeg kunne se souschefen læse i en mappe på en af drengene mens hun langsomt lugter til koppens indhold.

Da jeg kan se hvad der står på mappen får jeg et chok
Det er Ahmeds mappe!!!!.

Jeg lister ud af kontoret uden at souschefen henvender sig til mig, hun står bare og sipper til koppen mens hun læser i mappen. Liderlig igen cykler jeg hjemad mens jeg håber på min mand er stået op så han kan kneppe mig fra sans og samling. Jeg har senere haft mange flere oplevelser på institiuationen men det vil jeg berette om en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.