Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En lille optakt til følgende besked, som er skrevet til Michelle.

Jeg er en mand på 47 år, som gennem mange år har haft mange affærer med unge piger. Både med piger, som jeg har kendt gennem mange år. Piger som jeg havde fundet på Omegle. Derudover også på andre mere professionelle Camsex Sites.

SEX I DAG?

Michelle er en sød og imødekommende pige på 23 år, som bor i Ålborg, hvor hun går på universitetet.

Jeg har kendt Michelle siden hun var 16 år, da hun var svømmehjælpe træner på det konkurrencehold min datter gik på. Michelle er en pige på 165 cm og med flot langt sort hår, der oftest er sat op. Hun har utrolige flotte brune øjne og har en muskuløs krop der viser, at de mange timers træning har gjort sin virkning.

Første gang vi havde sex med hinanden er cirka et års tid siden, efter jeg havde tilbudt hende et lift til Ålborg. Hun havde lejet et par værelse i kælderetagen i en stor gammel villa. Den historie kan jeg fortælle på et andet tidspunkt.

Michelle og jeg korresponderer dagligt over Messenger. Vi laver de aftaler, som det nu kunne lade sig gøre i forhold til mit familieliv. Vores seksuelle forhold havde udviklet sig i forhold til grænser, og steder som skulle afprøves in public. Men de historier kan komme senere. Nedestående beskeder til Michelle i forhold til dominans.

Besked 1
Jeg glider ned mod dine bryster og brystvorterne slikkes, som om det var din klit der skulle tirres til bristepunktet...Åh, jeg sutter og kæler med dine dejlige bryster og sætter mig overskrævs på dig. Jeg klemmer på mit pikhoved så åbningen kan ses og fører pikken hen til din ene brystvorte hvor der leges omkring.

Jeg spytte på min hånd og fugter dine bryster, så min pik kan kneppe dine bryster, mens vi har øjenkontakt, det er så frækt og dejligt Michelle.
Jeg slikker og kysser din mave, mens jeg glider ned mellem dine ben, du er virkelig en smuk pige. Dine fissesafter løber nærmest ud ad dig, da jeg slikker og lapper hver en dråbe i mig.

En finger finder hurtig din stjerne, der allerede er våd og fugtig af dine fissesafter. Mens jeg slikker din fisse, presser jeg min finger op i dig og knepper hurtigere og hurtigere alt imens, min tunge har fundet punktet på din klit. Du er lige ved at komme og din krop er helt elektrisk da jeg stopper.

Jeg stiller mig på gulvet ved siden af dig og spiller min pik. Jeg finder min skjorte og vender dig om på maven. Med skjorteærmerne binder jeg dine hænder bagpå, så du er fikseret. Jeg spreder dine baller og min tunge slikker, samt tungekneppe din stjerne til du finder nydelse.
Jeg går ud af værelset og siger du skal vente pænt på sengen.

Besked 2
Jeg kommer igen efter en 10 minutters tid og den her gang har jeg min massagebriks med. Du ligger pænt og roligt på sengen med hænderne bundet sammen. Synet af din krop og måden du ligger på, er fræk som bare helvede.

"Michelle du har været lydig og skal nu ha´ en afslappende massage."

Jeg binder skjorte op og fører dig hen til massagebriksen. Først giver jeg dig en massage på dine skuldre og nakke, samt finder dine ømme punkter. Mens mine hænder arbejder indsmurt i olie, har jeg tid til at betragte din dejlige krop, hvilket selvfølgelig straks går i pikken.

Briksen har en top med et indrettet hul, hvor dit hoved er placeret, dels for du ligger godt og for vejrtrækning. Jeg går op foran briksen og massere videre godt klar over, at du har udsyn til min hårde pik. Med et hårdt greb i dit hår bøjer jeg mine ben, og pikken finder ind i din mund gennem hullet på briksen, der kneppes blidt i 15-20 sekunder.

Jeg hælder mere olie ud over ryggen og dine baller. Din ryg får en grundig tur og tiden er ligegyldigt, det vigtigste er, at du nyder det. Endelig kommer jeg til dine ben og baller. Jeg begynder med fødderne og arbejder mig op mod din røv. Synet Michelle, udsigten til din røv og fisse, jeg har virkelig lyst til at stoppe og tage dig hårdt lige her og nu. Med selvdisciplin masserer jeg videre og spreder dine ben så meget som muligt. Mine hænder strejfer din fisse hver gang låret masseres i opadgående bevægelse, og dine baller får også en tur fra siden, mens hænderne og fingrene langsomt arbejder sig mellem ballerne.

Jeg henter to puder og lægger dem under hofterne, så din røv stritter op. Jeg går op på siden af dig og vender dit ansigt. Med en finger åbner jeg din mund og lader pikken langsomt glide ind, mens jeg kærtegner dit ansigt....du sutter min pik så lækkert Michelle.

Hurtigt går jeg ned til dine baller og spreder dem med mine hænder..uhmm synet af dit røvhul, det meste intime og forbudte sted stikker lige op i fjæset på mig. Jeg slikker hele vejen mellem dine baller og rammer stjernen...jeg er omhyggelig, og tungen får lov til at bringe lysten op i dig. Langsomt presser jeg tungespidsen ind i dit røvhul og kan mærke du nyder det, for dit underliv presser imod. Jeg hælder lidt olie med smag ned i dit røvhul og lader tungen kneppe dig dybt...jeg er sikker på, at du aldrig har haft en tunge så dybt...det ophidser mig sindsygt, og glæden ved at du giver slip nyder jeg.

Jeg trækker min tunge ud og finder en mellem plug. Jeg hælder lidt mere olie i dit røvhul, og en finger smutter langsomt ind, du er afslappet og min finger bevæger dit hul større med sidevejs bevægelser. Nu fører jeg forsigtigt to fingre ind og lader din ringmuskel få tid....nu er du klar til en plug, Jeg presser den forsigtigt ind og kæler din ryg samtidigt.

" Vend dig om Michelle."

Med en halv stor plug siddende i anus vender du dig om...Hold kæft et frækt syn....dine dejlige bryster...din total våde fisse og en sort plug, der sider midt i synsfeltet. Jeg henter min minivibrator og bomulds rebet. Jeg binder dine hænder fast til bænkens ben, så du er stramt fikseret. Jeg starter vibratoren og leger mellem dine skamlæber og finder klitten...jeg kysser dine bryster..sutter..bider blidt...massere din mave, mens vibratoren finder punktet....Du stønner højt og dine ben begynder, at sitre....du er der næsten.....jeg stopper lige inden og kravler op på briksen.

Jeg tager dine ben op....pikken trænger langsomt ind i din fisse...bevægelsen er langsom og dyb...

"Skal jeg tage din plug ud Michelle."

"Er du klar til min store pik."

Inden du når at svare, siger jeg.

"Du må ha´ lidt tålmodighed Michelle."

Jeg binder dig op og fører dig over til sengen, hvor jeg binder dig igen. Uden ord forlader jeg rummet.

Besked 3
Jeg kommer ind til sengen igen efter 15 minutter. Hold nu kæft et frækt syn Michelle. Du ligger bagbundet og en våd plet på lagnet vidner om dine fissesafter der tapløber. Jeg roser dig for at ha´ været tålmodighed. Fra min medbragte pose lægger jeg foran dig en kraftig vibrator, en mundbold, nylon håndjern, bomulds reb, samt en sort pisk. Jeg kan se i dine øjne, at du på den ene side ser skræmt ud, men omvendt er forventningsfuld.

Jeg går over på den ene side af sengen og holder fast i dit hår, mens jeg kysser dig blidt på kinden. Dernæst mødes vores læber og vores tunger leger dybt. Jeg presser min pik i munden på dig Michelle og holder fast i håret. Langsomt kommer jeg dybere og dybere i din mund med små bevægelser. Jeg stopper og går over på den anden side af sengen hvor udsigten til din dejlige røv er uimodståelig. Jeg spreder dine baller, og tungen rammer din fisse. Jeg leger skiftevis mellem dit røvhul og fissen....fuck det er lækkert og du ved det ophidser mig enormt, så du finder også nydelsen ret hurtigt.

Jeg stopper, da din krop hungre efter orgasmen og binder rebet op for at sætte nylonhåndjernene på dine hænder. Nu bruger jeg lidt af bomulds rebet, som jeg snore rundt om håndjernet, og fiksere dig til hovedgærdet med armene op over hovedet. Jeg står foran dig og spiller min pik, mens jeg betragter synet af din krop.

Jeg kravler op i sengen og trænger min pik hårdt op i dig Michelle, mens vi intens kigger hinanden i øjnene. Pikken kører i lange hårde bevægelser 20-30 gange. Pludselig rejser jeg mig op igen og bruger resten af bomulds rebet til at fiksere dine ben spredt helt ud til siden.
Nu tænder jeg vibratoren og kæler dine lår på indersiden med hånden. Til sidst sætter jeg din mundbold på.

"Nu skal du høre efter Michelle "... "nik hvis du har forstået det."

(Det er første gang, at vi har leget med dominans på denne måde, men det er forbandet frækt.)

"Nu sætter jeg vibratoren i gang og placerer hovedet på din klit"..."Men Michelle hvis du kommer, imens jeg er væk, så venter der en straf."

"Har du forstået"

"En ting mere—hvis vibratoren ikke ligger det samme sted på klitten, når jeg kommer tilbage...såh."

" Forstået Michelle."

Du nikker med et blik i dine øjne, som jeg aldrig har set før. Jeg finder punktet på din klit og tysser med en finger. Jeg går ud af rummet igen.

Besked 4
Jeg står udenfor værelset og betragter dig gennem nøglehullet. Det er total frækt, at vide vibratoren stimulerer din klit max. Du skal koncentrere dig om at ligge stille, for ellers vil toppen/hovedet på vibratoren glide ned, og du kendte ikke straffen.
Synet er vidunderligt Michelle. Dine ben er spredte og fikseret. Jeg kan se, at du kaster hovedet fra side til side, og ganske små bevægelser med underlivet afslører, at du jagter orgasmen. Jeg spiller min pik, imens jeg betragter dig, men kan se du igen er tæt på forløsningen.

Jeg flår døren op og spørger dig om du er artig samt husker vores aftale. Jeg ved ikke om det var forskrækkelsen i det døren pludselig blev revet op, eller du bevist ville ha´ en straf for din ulydighed og din liderlighed. Men vibratoren var gledet ned på lagnet.
Igen uden ord går jeg hen til siden af sengen, imens jeg spiller min pik. Jeg tager pisken, der ligger mellem dine bryster og kigger dig lige i øjnene.

"Hvad tror du der sker ved ulydighed Michelle?"

Jeg fornemmer en usikkerhed i dine øjne, så jeg spørger igen om det samme. Du forsøger at mumle noget, men mundbolden er for stor. Jeg kører med cirkulære bevægelser pisken rundt. Først begynder jeg omkring dine bryster og sørger hele tiden for, at det kun er spidserne der rammer. Dine brystvorter bliver lynhurtig hårde og en gang imellem bliver slaget hårdere og nydelsen kan fornemmes hos dig, når piske-spidserne rammer brystvorterne med kraft og præcision.

Jeg stiller mig foran sengen og pirre dine lår på indersiden med pisken hele vejen op til fissen. Nu starter jeg igen med de cirkulære piske bevægelser. Slagene er stadig lette. Jeg stopper med pisken og lader min tunge glide mellem dine skamlæber, der er hårde og godt svulmet op. Jeg koncentrerer mig om at finde spotte på din klit og slikker dig til nydelse igen.

"Nu kommer straffen Michelle."

Jeg rejser mig op igen og med spyt og dine fissesafter gør jeg skaftet til pisken glat.
Langsomt presser jeg håndtaget op i din fisse og knepper dig blidt, mens den anden hånd kæler dine lår. Jeg trækker pisken ud og rammer din klit hårdt med piske spidserne. Du har lyd på nu og var det ikke fordi, at du havde mundbolden påspændt, så ville du brøle.

Dette gentager jeg et 4-5 gange. Uhmm, kan se din fisse er rød og garanteret øm efter min kærlige behandling.
Jeg kysser dig langsomt fra fissen op til din mave ...slikker dine brystvorter...kysser din hals....kysser dig i ansigtet og fjerner mundbolden. Vores læber mødes, og tungerne leger dybt.

Jeg tænder vibratoren igen og kører den hårdt på din klit, mens min pik leger i din mund. Åh, Michelle dine bevægelser signaler snart forløsning, og min pik er ved at eksplodere i din mund.
Du kommer i en lang intens orgasme, mens min pik sprøjter i din mund.

Vi kysser og ser hinanden dybt i øjnene.

"Michelle jeg vil komme oppe i din fisse, men du må vente lidt."

Jeg tager mundbolden igen og gør den fast i din mund. Jeg rejser mig igen og forlader rummet. Denne gang for at tage et langt bad, mens du venter........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.