BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en vild omgang sex Tine og jeg havde første gang, for ikke at tale om hvor svært det var, at skjule lugten af urin da vi kom hjem til lejren igen. Men et langt koldt bad skjulte vores forehavende.

Jeg var ungkarl og boede i en stor lejlighed alene. Mit liv var arbejde, sove, spise og så mit store arbejde i spejderforeningen.
Men det havde ændret sig meget de sidste par måneder, og jeg var begyndt et hemmelig forhold til Tine efter vores lille tur i skovbrynet. Der var pludselig kommet gang i mit sexliv og mine lyster. Følgende er en tur til Spejdersport i Ålborg og turen hjemad på en rasteplads.

Jeg havde taget Tine med ud i Spejdersport for at købe lidt udstyr til spejderhuset og til vores ture. Desuden var bagtanken selvfølgelig lidt sex med Tine på hjemturen.

Jeg havde bare lige det problem, at jeg havde en dobbelt aftale på samme dag. Det kræver vist en forklaring. Gennem den sidste måned havde mine tanker konstant kredset omkring sex med en mand. Hvordan det ville føles med en pik i munden og måske tage hele skridtet.....lade en rigtig mandepik trænge op i mig og omvendt.

Jeg havde tilmeldt mig en hjemmeside, som har sex i det fri som emne. Gennem lange chat skriverier med en mand, blev et uforpligtende møde muligt. Det var så i går eftermiddags på en rasteplads udenfor Ålborg i sydgående retning E 45. Mit problem var bare, at Tine også var med, men jeg er så nysgerrig, at jeg ville tage chancen. Jeg ville lade Tine vente i bilen, så jeg drejer af ind til rastepladsen godt nervøs og med hjertebanken. Jeg siger til Tine, at jeg er nødt til at gå på wc, og det kunne godt tage et stykke tid, da jeg også skulle ringe til min søster. På denne måde stjal jeg mig noget tid.

Jeg holder som aftalt ved en af de sidste båse og gik ud for at kigge efter en blå klud i forruden på en rød Toyota Yaras.
En noget kraftigere mand end i mine forestillinger står uden for bilen og ryger en smøg.

"Du må være Tyven," navnet på min profil. En lille kort hilsen på hinanden og så siger han.

”Følg med.”

Først troede jeg, at vi skulle ind i toiletbygningen, men han fortsætter forbi, og vi følger en sti, der er mellem rastepladsen og markerne på den anden side.
Efter et par minutters gang bliver buskadset meget tættere, og pludselig vender han sig om. Han har lynet sine bukser ned og hans lille, men fede pik stritter lige ud i luften.

"Vil du mærke, som vi snakkede om?” 
Usikker og nysgerrig griber jeg omkring hans pik og spiller den langsomt. For første gang kan jeg mærke liderligheden i seksuel kontakt med en af samme køn. Han presser forsigtigt mit hoved ned mod hans pik og leger med pikken mod mit ansigt. Det var for meget, jeg åbner munden omkring hans fede pik og tager den ind...uhm varmen...følelsen af hans pik, der bliver større i munden på mig tænder vildt. Jeg slikker omkring hans pikhoved, og sutter ham dybt. Åbenbart for dybt, for pludselig mærker jeg varm sperm i munden...lækkert. Jeg sluger det hele og nyder de sidst ryk i hans udløsning.

Nu er det min tur og bukserne bliver trukket ned til hælene. Min pik er total stiv, og liderligheden har taget over. Han er vild med min pik og siger "den har er en god størrelse,"..." er det okay jeg sutter dig lækre?"........fuck han kunne sutte pik. Han vidste totalt hvordan en pik skulle behandles, hvordan kuglerne og skaftet skulle slikkes, hvornår han skulle ta´ den dybt og stoppe igen....drille. ...bruge tungen omkring pikhovedet....strengen… uhm..lækkert.

Han stopper op og spørger om det er okay, at han trækker sine bukser ned.

"Ja for helvede,”vil du ha´ min pik?"

Han trækker sine bukser ned og for første gang står jeg med en mande anus foran mig og er pisse liderlig. Mine fortrængte lyster er sprunget frem, og nu ville han ta´ min pik.
Spyt og en finger gør ham klar til min pik.

"Forsigtigt nu,jeg ved godt, at du er liderlig, men kom forsigtigt op i mig."

Jeg presser pikken mod hans stjerne, og mærker han presser imod...åh, en stram røv....først langsomt, så det glider bedre...åh...fuck hvor lækkert...han stønner højere og højere des hårde jeg knepper ham....hans ringmuskel og røvhul massere virkelig min pik. Damn en lang intens udløsning flyder gennem kroppen. Han stønner imens hans røv kramper og fyldes med min fede sperm.

Vi aftaler dette ikke var sidste gang.

Underlig fornemmelse i bilen på vej hjem, mens Tine giver mig et lækkert blowjob på E45. Jeg er virkelig tændt nu og smiler indvendig. Mon der var nogle af drengespejderene, der ikke kendte deres seksualitet endnu?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.