Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For cirka 32 år siden, da jeg var en ung knøs på 16 år boede jeg hos min onkel og tante igennem et helt år. Min far havde sagt ja til en stilling, som opstartsteknikker på en cementfabrik i Mellemøsten. Min mor havde taget orlov fra sin pædagogstilling på et opholdssted for at rejse med min far.
Jeg hedder forresten Lars og er enebarn.
Jeg er opvokset i en større provinsby på østkysten i det nordlige Jylland. Min opvækst har nok været meget typisk for en kernefamilie. Set i bagspejlet har forventningerne og presset været højt, men selvfølgelig i en god mening fra mine forældres side. Siden jeg var 9 år har svømning næsten fyldt mit hele fritidsliv og især i tiden fra 12 til 17 år blev tiden brugt på konkurrencesvømning på højt niveau, blandt andet flere mesterskaber nationalt er det blevet til.

Jeg havde lige afsluttet niende klasse i folkeskolen og skulle starte på gymnasiet efter sommerferien. Vores hus havde mine forældre lejet ud for en etårige periode og aftalen var, at jeg skulle bo hos min onkel og tante, der boede i den anden ende af byen. Min onkel hedder Thomas og er min fars bror. Han var på dette tidspunkt 40 år og havde byens største farvehandel. Han har altid været selvstændig og var det lige indtil han blev 60 år. Min tante Maria var noget yngre nemlig 35 år på dette tidspunkt. De havde været sammen i 15 år, men havde ingen børn og har heller aldrig fået det sidenhen. Om det var et bevidst valg, har jeg aldrig fundet ud af. Jeg vil vente lidt med beskrivelsen af Thomas og Maria til lidt senere.

SEX I DAG?

Mine forældre var rejst og min sommerferie var lige startet. Jeg havde fået mig indrettet godt i et kæmpe værelse hos min onkel og tante. De boede i den "fine" del af byen og havde en kæmpe patriciervilla villa, som jeg altid har været fascineret af. Der var også sommerferie på konkurrence svømmeholdet, og jeg havde kun planlagt få træningspas sammen med min gode ven Martin, der også var konkurrencesvømmer. Ham vil jeg fortælle om senere, da han bliver en del af min seksuelle erfaring i teenagerårene. Derudover skulle jeg med onkel og tante til Cypern de sidste to uger af sommerferien, så Andersen junior var gået på sommerferie mode.

Beskrivelsen af mig selv som 16-årige. Jeg var en høj lyshåret dreng på 187 centimeter, uskyldige blå øjne og meget anonym i min fremtoning. Jeg var godt bygget uden overdrivelse pga. de mange træningstimer. Min pik var faktisk en rimelig stor kalorius og havde egentlig været et problem i de små klasser pga. størrelsen. Mange drillerier fra kammerater fordi min tissemand, var så meget større end deres. Selv på konkurrenceholdet gik jeg under navnet hestepik. Så egentlig havde min størrelse været et problem i min barndom, hvilket jeg har grinet af mange gange senere i livet. Selv om størrelsen heldigvis intet har at sige for et sundt sexliv, så er mine mål 25 cm og en omkreds på 17 cm til info. Min erfaring seksuelt var faktisk lig nul, nok mest fordi træningen og mine ambitioner var så tidskrævende, og fester var der slet ikke tid til.

Min onkel var morgensvømmer, det vil sige, at han gik til svømning to gange om ugen, nemlig tirsdag og torsdag. Netop de to dage konkurrencesvømmerene ikke havde deres morgentræning og der var åben for offentlig svømning, allerede fra kl. 06.00 var det for de morgenfriske. Jeg havde lovet Thomas, at tage med til svømning om morgenen gennem sommerferien, dels fordi han ofte havde spurgt mig om crawlteknikken, som han slet ikke kunne svømme, men ville gerne lære den. Så det blev vores aftale. Jeg fandt ud af allerede efter den første uge, at de var fire morgensvømmere, der havde svømmet sammen gennem mange år og havde fået deres traditioner dvs. en Gammel Dansk eller en øl efter turen i sauna. Det var egentlig en hyggelig måde, selv om jeg slet ikke på det tidspunkt havde lyst til alkohol. Morgensvømmerene blev kaldt op senest 07.30 og skulle være ude senest 07.45 så hvis der skulle være tid til sauna, så blev selve svømningen ikke længere end en times tid. Thomas' morgensvømmevenner var Peter, Tommy og Aske, og jeg fandt ud af senere, at de var barndomsvenner og havde gået i skole sammen.

Tirsdag anden uge i ferien blev så meget anderledes og fik betydning for resten af mit liv. Vi troppede, som sædvanlig op 05.50 i omklædningsrummet, der var låst op, da livredder Egon havde låst op og var gået op til bassinet og klargjort hans. Morgensvømmerene enten betalte eller fik et klip i kortet oppe i selve svømmehallen. Jeg tror der cirka var 14 svømmere kvinder og mænd den morgen. Vi svømmede, som sædvanlig en lille times tid og nu var der pludselig fire og ikke kun Thomas, der ville lære crawl. Så det blev en hel del undervisning og lidt svømning. Lidt over 07.00 går vi ned i omklædningsrummet og får os vasket inden vi går i sauna. Jeg havde lagt mærke til, at de faktisk alle fire kiggede lidt i smug på min tissemand. Jeg var efterhånden blevet lidt vant til, at mænd i omklædningsrum kiggede lidt og tænkte ikke videre over det. Snakken gik som sædvanlig i saunaen og fire andre herre havde omklædt, imens vi havde siddet i saunaen.

Min fornemmelse for at vi var de sidste i omklædningsrummet var rigtig, for efter min onkel havde været ude, for at få et koldt bad inden næste saunatur. Så virkede han lidt anderledes, da han kom ind igen. Han blev stående nede på gulvet, og hans pik var begyndt at erigere. Jeg blev fuldstændig lamslået, da Peter tog hans pik i munden og begyndte at sutte ham. Hvad satan er min onkel bøsse var min første tanke. Jeg var allerede på vej op og på vej ud af saunaen, men Tommy og Aske holdt mig fast... helt fast. Rolig Lars sagde min onkel til mig, Maria kender godt den her hemmelighed. Har du fået suttet pik før Lars, spurgte Thomas mig om, som det var det mest naturlige, mens han holdt fast i Peters hår og fik hans fede pik suttet af. Fuck det var ulækkert og afskyeligt var min tanke. Af en eller anden grund blev min pik stiv, stiv som aldrig før. Den strittede lige ud i luften og min blufærdighed var fuldstændig væk. Ellers var jeg i totalt i chok har jeg efterfølgende tænkt på. Tommy og Aske suttede min pik skiftevis og snakkede om, at det var den mest lækre pik, at de nogensinde havde set. Jeg tog bare imod og kom hurtig i munden på Tommy. Min onkel havde sprøjtet i ansigtet på Peter. Vi kunne høre livredder Egon var kommet ned i omklædningsrummet, for at skylle gulv inden han havde fri i nogle timer. Min onkel fortæller mig, at "store Egon" hans øgenavn godt kendte deres hemmelighed og var selv en del af den. Lars; jeg fortæller dig hvad det her går ud på turen hjemad, siger min onkel beroligede.
Det blev en lang køretur og begyndelsen på et spændende sexliv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.