Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mia var en typisk teenager, der var midt i frigørelses processen fra sin mor. Da Mia ikke kender sin biologiske far og har aldrig kendt ham, så mangler hun naturligvis en faderskikkelse. Her er det jeg kommer ind i billedet.

Jeg har en stor viden om den falliske/ødipale fases indvirkning i den manipulation, som forhåbentligt ender ud i en triade og Mia underkaster sig min pik samt dominans.

SEX I DAG?

Lidt forhistorie inden jeg fortæller om, hvordan Mia mister sin mødom bagbundet og er totalt i min perverse magt.
Trine min kæreste er en smuk kvinde på 36 solskinsår. Hendes eneste datter Mia og hende selv har altid levet alene sammen. Trine har gennem alle de år ikke formået at finde sig en fast kæreste, men kun engangsknald, når hun var med veninderne i byen. Trine er nok en kvinde, som uden omsvøb hører til kategorien "ikke den skarpeste kniv i skuffen" hvilket har været mit held.

Første gang jeg kneppede Trine var på et værtshus i den indre by.
Mit stamværtshus hedder Storm P opkaldt efter humoristen og bladtegneren SP. Det er det helt perfekte sted at mødes med sine venner og diskutere autoriteter, samt skrankepaver sammen med alkohol ad libitum. Denne lørdag eftermiddag var ingen undtagelse og der var gang i Meyer sammen med to kammerater.

Pludselig kommer der to piger ind på værtshuset, den ene mørkhåret lettere overvægtigt og en lyshåret pige med gode former set i mine øjne og efter mængden af alkohol indtaget på dette tidspunkt, så var hun et potentielt byttedyr.

Efter et kvarters tid var det min tur til at hente og betale kolde kontanter, for en omgang alkohol til drengene og denne mulighed brugte jeg naturligvis til, at konversere med de to kvinder. Det lykkes mig med min åbenhed at få dem med ned til vores bord. Vi fik dem hurtig lært at spille Meyer og med dette ternings spil var konversation nem. Efter et par timer og en del genstande, kom der en fornemmelse af kemi/intimitet mellem mig og den lyshårede kvinde Trine.
Den første hint var Trines hånd på mit lår gentagende gange sådan lidt uskyldigt, som om det var hendes eget lår, hun lige ville strejfe. Lidt senere blev vores snak mere sjofelists og humoren mere varm. Ud af den blå luft siger jeg pludselig, at hvis jeg vinder den næste omgang, så vil jeg ha et blowjob og ingen kunne vide sig sikker, heller ikke mine kammerater. Det udløste naturligvis protester, og nu er du sgu vist ved at være fuld osv. det gik ligesom lidt i sig selv uden pinligheden ødelagde stemningen.

Jeg var gået ud på toilettet for at pisse og på tilbage vejen møder jeg Trine, som også var på vej på wc, eller det troede jeg! Hej søde sige hun og fortsætter ufortrødent. Du vandt jo det spil Meyer, og så har du fortjent det blowjob. Hvem vælger du, spørger hun mens hendes hånd finder vejen til min pik. Uden tøven trækker jeg hende ind på mændenes toilet, og vi låser os inde i en af båsene og kysser ganske flygtigt.
Trine er hurtig nede i hugsiddende stilling, og min pik er på ingen tid ude af bukserne. Trine har min pik i hånden og siger drillende, "vil du gerne ind i min mund", som om hun spørger min pik om lov, på dette tidspunkt var jeg klar over, at hun var til sex lidt ud over det sædvanlige. Jeg griber fat om hendes lyse hår og kommandere hende til at åbne munden helt op. Jeg stikker pikke ind i munden på hende, og da hun vil til at sutte, siger jeg ikke endnu, først når jeg siger til. Jeg leger med hendes mund, som det var en lille snæver fisse og slapper hendes ansigt med pikken, for at viser hvem der har kontrollen. Nu må du slikke min pik Trine, men det skal være blidt hele vejen fra kuglerne op til pikhovedet. Hvis min pik kan li din våde bløde tunge, så får du en belønning.
Fuck det er dejligt, Trines tunge berører hver millimeter af min pik, og jeg strammer grebet om hendes hår og styrer på den måde hendes berøring. Nu skal du sutte min pik Trine, og hvis du kan ta den dybt, får du lov til at sluge alt min sperm, men kun hvis du kan, ellers vil jeg ta´ dig hårdt i røven og fyrre min ladning af langt oppe i din dejlige røv. Og bagefter skal du slikke min pik helt ren.

Jeg kunne se på Trine, at hun var vild med den måde, at jeg havde taget styringen på og ved gud hun kunne ta´ pikken langt ned i halsen, følelsen kunne sammenlignes med penetration af ringmusklen, når pikken kom langt ned i halsen. Min udløsning kom, mens pikken var helt i bund, og Trine holdt godt fast i mine baller, for at presse pikken længere ind, mens min ladning blev skudt af i halsen på hende.
Vi kysser og kæler lidt, mens jeg hvisker "Du er lærenem og hvis du opfører dig ordentlig, så får du min pik op i røven senere i aften, men husk jeg bestemmer". Trine nikker ,og uden ord går vi ind til de andre.

Nu skule det være.

Netop i dag skal det være, nu måtte det bære eller briste. Min fantasi omkring Mia var efterhånden blevet så intens, at hele min tankegang, helt ned til den mindste detalje var utrolig nøje planlagt og udført på en spekulativ samt snedig måde. Hver gang der var en konflikt mellem Trine og Mia, så tog jeg sympati for Mia i det skjulte. Jeg brugte tid på "faderrollen" og samtidig lavede et venskab med Mia bag ryggen på hendes Mor.
Lånte hende penge i hemmelighed)....hjalp med lektier....kørte til sport....osv. med andre ord jeg brugte tid på mit offer.

Mia havde sat sig ind på forsædet, da hendes mor var læsset af ved jobbet. Min liderlighed var svær at skjule, hvis det da ikke lige var fordi, jeg havde et par stramme cowboybukser på. Min pik var så stiv, at det gjorde ondt med erektionen, og prøve på at kontrollere var nytteløst, det føltes som om alt blodet i kroppen ville ud i pikken. Jeg tror det var en kulmination af det hele.

Til den lejlighed som vi boede i, var der et aflåst depot/pulterrum til og aftalen var følgende, at når vi havde ryddet op dernede, så havde jeg inviteret Mia på pizza, hvilket er et godt incitament til at få en teenager til at lave fysisk arbejde.

Jeg havde forberedt mig gennem længere tid og indkøbt forskellige nylonreb, samt bomulds-bondagereb. Jeg havde gemt det godt under en gammel kommode, så jeg hurtigt kunne få fat på det, når legen var begyndt.

Mia havde som sagt fået sin første kæreste, en meget umoden dreng fra hendes klasse set i mine øjne. Derfor var det nu, at jeg skulle kneppe Mia. Jeg håbede mine fornemmelser for hendes uskyld stadig var intakt og var på samme tid godt klar over, at hendes seksuelle verden ville blive meget anderledes i forhold til alm. sex. resten af hendes liv.

Da vi kommer hjem, siger jeg til Mia, at vi lige så godt kan få det overstået, og det vil være en god ide med en gammel T-shirts samt nogle gamle bukser. Mia kommer ud af værelset iført nogle gamle cowboybukser, der er lidt for små, men strammer de rigtige steder. Wow tænker jeg og begyndte virkelig at studere hendes krop. Mia er en meget tynd og høj pige, men med gode former trods hendes alder....de gange hvor jeg har set hende gå fra badeværelset kun iført BH og trusser har sat fantasien i gang på et splitsekund, hvordan jeg tager fat i hendes lange lyse hår og mundknepper hende hårdt...hvordan hendes fisse smager.....hvordan hun reagerer, når hun bliver bundet og jeg overtager magten.....kan hun li min tunge dybt i hendes lille anus og er hendes brystvorter klar til klemmer...

Mia går først ned af trapperne og mit blik er på hendes lille faste røv og hendes flotte lange lyse hår. Jeg låser hængelåsen op til depot rummet som ligger i kælderen. Vi går ind i rummet og uden at sige noget, så lukker jeg døren og sætter hængelåsen på indefra. Jeg lyner mine bukser ned og trækker min stive pik frem, som er fuldt erigeret og stritter lige ud i luften, som et krydsermissil der er klargjort til at gennemborer alle Mias huller.

Mia ser forskræmt ud og ligner nærmest en bange lille pige, der skal voldtages af en vildt fremmed psykopat. Jeg tysser uden ord med en finger, og bevæger mig hen til hende, det er i disse sekunder det hele afgøres, vil hun skrige på hjælp eller begynde på at slå?
Uden ord tager jeg hendes hånd og fører ned til min pik, mens jeg med den anden hånd tager fat bag hendes nakke. Langsomt lærer jeg Mia at spille min pik med min hånd oven på hendes, og lysten fanger hendes opmærksomhed. Helt af sig selv knæler hun ned og studerer min pik, der fylder godt i hendes lille hånd. Jeg tager et hårdere greb om Mias hår og forsøger at presse pikken ind i hendes lille mund, men hun gør modstand. Med min tommeltot får jeg langsomt åbnet hendes mund, og presser min pik ind gennem åbningen. Mia sutter forsigtigt på pikken, men tør kun tage pikken 5 cm ind i munden. Jeg giver hende tid til oplæringen i piksutteriet, og forsigtigt presser jeg pikken længere og længere ind. Fuck det er godt og Mia har helt sikker arvet hendes mors talent inden for behandling af en pik.

Alt har foregået uden ord og det øger spændingen samt liderligheden voldsomt.
Jeg har jeg bare lyst til at voldkneppe hende sønder og sammen, men tænker heldigvis på dominans og manipulationen, som skal gøre hende til min slave mange år endnu.

Stadig med et fast greb om Mias hår rejser jeg hende op og kysser hende for først gang. Kysset er meget liderligt og vulgært.... jeg slikker hendes ansigt og spytter hende i munden, som efterfølges af et varmt tungekys. Dette tænder Mia enorm meget på og hendes velvillige til dette game mærkes.

Jeg vender hende om og mærker uden på tøjet centimeter for centimeter hendes krop. Den faste røv i de alt for stramme cowboybukser, hendes fisse......hendes små bryster....hendes ryg hele vejen op til hendes skuldre. Langsomt bagfra knapper jeg hendes bukser op og trækker cowboybukserne ned til hælene.
Nu var det tid til, at slikke hendes ungpige fisse...

Mia bliver kneppet.

Hele forløbet har foregået uden et eneste ord. Og nu står jeg lige bag ved Mia og nyder synet af hendes røv og fisse. Jeg tager hendes bukser og trusser helt af. Med hænderne spreder jeg hendes ben ud til siden. Blidt presser jeg hendes overkrop forover, så hun skal støtte med sine hænder på gulvet. Nu har mine hænder frit spil og kan lege med hendes baller. Jeg spreder dem og nyde synet af hendes lille røvhul. Fissen der allerede glinser af fissesafter. Det her var belønningen for mange måneders tålmodighed.

Med en finger spiller jeg hendes klit, og presse forsigtigt min finger op i fisseåbningen, for at mærke efter jomfrukransen. Jeg ved godt, der ingen sammenhæng er i at mødommen er intakt, eller pigen er jomfru i bogstaveligt forstand. Men tanken om, at være en ung piges første møde med en stor pik er totalt ophidsende for mig. For første gang skulle jeg smage Mias fisse og hendes fissesafter...fuck, det var bedre end i fantasien.

Mia presser imod gulvet, når jeg rammer de rigtige steder på klitten og fornemmer en nydelse i hendes vejrtrækning, når tungen er dybt i hendes fisse. Jeg har virkelig lyst til at tungekneppe hendes røvhul hårdt, men behersker mig. Det ville være en total katastrofe, hvis hun mister lysten i hendes første rigtige seksuelle møde med en meget ældre mand og hans store pik.

Jeg finder det bomulds reb, som jeg havde placeret under kommoden i forvejen. Igen uden ord så binder jeg Mias hænder bagpå og placerer hende på sådan en måde, at hun kan hvile sin overkrop på kommoden. For første gang bliver stilheden afbrudt, og jeg holder fast omkring Mias mund med hånden og kigger hende i øjnene.
Er du jomfru Mia? og du skal svare ærligt, ellers bliver det værst for dig selv. Mia svare med ryst i stemmen og siger, at hun er jomfru, men har onaneret og leget med skaftet af sin hårbørste i fissen, men aldrig med en rigtig pik. Mia har stadig hendes T-shirts på og synet, af den langbenet forholdsvis spinkle pigekrop, der aldrig har haft en ordentlig pik oppe i sig, det gjorde mig vild.

Nu skulle det være, jeg ville ha'' min fede pik op i fissen på Mia og sprøjte hendes fisse fuld. Fuldstændig uden tanker på sikker sex, banker jeg min pik hårdt bagfra op i fissen på Mia, der skriger meget voldsomt. På denne måde udviste jeg, hvem der skulle bestemme denne leg mange år frem i tiden. Der går noget tid inden Mia kunne nyder min store pik... smerten der blev afløst af nydelse. Hendes fisse der masserede min pik centimeter for centimeter var ophidsende. Mia kramper sammen og stønner meget dybt i hendes orgasme, mens jeg kører min pik endnu hårdere op i fissen, for dernæst at sprøjte min ladning dybt oppe.

Jeg binder Mia op, der er helt rød i hovedet af oplevelsen. Jeg holder om hende og kysser hende lidenskabelig. Dernæst tager vi tøjet ordentlig på og går op i lejligheden. Mia tager et langt bad. Hun kommer smilende ind i stuen og spørger mig,"kan vi gøre det her igen?"....uden ord, men med et smil på læben siger jeg ja, og peger ned på min pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 91 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.