BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele startede for mange år siden og opstod ved en tilfældighed. Jeg må vist forklare lidt nærmere. Mit navn er Peter, og jeg nærmer mig de halvtreds med hastige skridt. For cirka 10 år siden begyndte jeg på, at dyrke en del cam sex på en site med folk fra hele verdenen. Der mødte jeg en ung jente, som var bosat i Danmark og fik en af de hedeste affærer, som jeg nogensinde havde oplevet. Der kom dybe følelser i spil. Det kørte over et par år, inden det blev nødvendigt at afslutte. Cathrine er 33 år nu, og bor i Norge sammen med hendes datter på snart 8 år. Jeg har sidenhen fundet ud af, hvem faderen er, og har taget mig af dette, så der er en lille skytsengel på siden hele tiden.

Derefter tog jeg en pause med irl oplevelser og fandt forskellige sider, hvor der kunne oprettes profiler, og korrespondancer kunne opstå. Det resulterede selvfølgelig i nogle få irl oplevelser, men også nogle helt specielle venskaber.
Jeg begyndte at skrive med en mand fra Midtjylland Tonny, der var jævnaldrende med mig. Vi udvekslede billeder og info om de kvinder, som vi havde kontakt med. Det udviklede sig til mange fantasier, og mange af dem var ikke på den rigtige side af loven. Vi endte til sidst med at snakke i telefon omkring vores fantasier. Sideløbende havde jeg en kontakt med en kvinde, der hed Camilla og var fra København, som jeg langsomt fik præsentereret for min tankegang. Det endte også ud i, at vi delte oplysninger om profiler.

SEX I DAG?

Efter et års tid hvor vi delte mange fantasier og snakke i telefonen, fik jeg kontakt med to kvinder fra Nordjylland. De var lesbiske og levede sammen i et forhold. De var utrolige ligetil og kinky i deres tankegang. Dem mødtes jeg sidenhen med i en swingerklub. Deres navne er for øvrigt Rikke og Maria.

Privat var jeg gift med den dejligste kone, og sammen har vi to børn. Vi har altid haft et aktivt sexliv, men alligevel var min søgen efter noget "mere" tilstede. Måske var jeg blevet afhængig af, at leve et dobbelt liv.
Privat har jeg solgt et firma, og lad os bare sige tjent fornuftigt, i hvert fald så der ikke behøves tanker omkring økonomi konstant. Det har selvfølgelig givet mange friheder, da jeg ikke skal stå til ansvar -på nær overfor fruen samt familie.

For at gøre en rigtig lang forklaring kort, så satte Tonny og jeg en skummel plan i værk. Vi skulle samle oplysninger om profiler "emner", vi kunne bruge til vores perversiteter. Profilerne skulle helst være gifte eller leve i forhold. Det vil sige gifte kvinder helst og gerne biseksuelle, da vi havde tre kvinder i vores lille sammenslutning, der var til kvinder, det vil sige, at Camilla var biseksuel og havde en datter sammen med sin mand.

Men meget kort fortalt, så fik vi i bedste rejseholds stil registreret vores profiler. Dels de oplysninger som vi hver især kunne trække ud via korrespondancer, men også med lidt ufine metoder, da Tonny arbejder med IT-sikkerhed som beskæftigelse. Nærmere kommer vi det ikke her. Så overvågning via de medier, som vi mennesker er blevet slave af. Telefonen og computer er online 24/7, så vi fik hurtigt et overblik i de daglige rutiner og dermed vores muligheder. Især Rikke kunne næsten altid få enten en mailadresse eller telefonnummer listet fra de lidt mere drøje kvinder.

Jeg kan fortælle rigtig mange historier, og de kommer måske senere, men jeg vil begynde med denne her, da den var lidt speciel. Følgende foregik i Nordjylland. Vi var tre plus offeret fysisk tilstede. Nemlig mig selv og de to lesbiske kvinder Rikke og Maria. Den udvalgte til vores leg var en kvinde sidst i tyverne Anna, der var biseksuel, men levede i et on/off forhold. Det sidste jeg lige vil fortælle inden selve handlingen, er egentlig en vigtig information. Jeg laver lidt investeringer en gang i mellem, og en af dem var en gård, hvor kælderen i stuehuset blev ombygget til BDSM/SM i alle afskygninger. Med fangebure, gabestok, kæder, trisser og taljer plus det udstyr der hører til. Huset er ubeboet og jorden lejet ud. Ejendommen ligger 500 meter inde af en grusvej, så det perfekte sted til hemmeligheder.

Efter Anna vågnede, opdagede hun, at hun lå fuldstændigt nøgen. Hendes håndled var fastgjort med manchetter og strammet godt til. Hun fornemmede brede læderremme, der løb rundt om låret og ankelkæder, der spredte benene, så der var frit udsyn. Anna forsøgte at vride sig fri og finde en flugt, men der var ingen. Hun trak i manchetterne, indtil hendes håndled var ømme. Skrig havde ingen effekt. Hun begyndte at græde og vidste alt for godt, at det hele var noget skidt.

Anna var en kvinde der havde styr på tingene udadtil. Hun havde sluttet hendes kandidatuddannelse og havde fundet et godt job med gode karrieremuligheder.
Hun havde brugt meget tid af hendes liv i studiemiljøet og var en ret åbensindet kvinde, der både havde haft forhold til kvindelige og mandlige partnere. Men en kvinde der ikke hvilede helt godt i hendes forhold i hvert fald ikke sådan rent seksuelt.

Det havde taget over tre måneder for Rikke at overtale Anna. De skulle spise og få en drink sammen. Vi havde alle arbejdet målrettet, og planlagt hvordan bortførelsen skulle foregå. Jeg havde styr på bil og kloroformen, som Anna skulle bedøves med. Tonny havde styr på hendes telefon, og via dennes gps havde vi hele tiden styr på, hvor hun var. Maria var chauffør og skulle køre bilen, når Rikke og jeg kom med Anna. Det hele var klar ude på gården, og webkameraerne var online, så Camilla og Tonny kunne følge med samt komme med ideer.

Sådan noget pis tænkte Anna, hvorfor i helvede lod hun sig styre af sin liderlighed. Nu havde hun jo endelig fundet en sød kæreste, som hun var rigtig glad for, og tankerne om en fremtid sammen for evigt havde kørt i hovedet på hende. Hun troede jo bare på Rikke og alt det de havde skrevet om, det lød ærligt og oprigtigt. Så en tilfældig flirt og måske lidt uforpligtende sex havde selvfølgelig kørt i hovedet på hende.

"Hvorfor ligger du og tuder tøs", siger Maria, mens vi går ind kælderrummet, hvor Anne ligger fastspændt på den lave læderbriks.

"Slip mig fri", nærmest skriger Anna ud i lokalet.

"Hvad vil I mig?"

Vi kredser omkring læderbriksen uden at sige noget. Jeg kan se på Rikke og Maria, at de var tændte af situationen. Jeg selv kunne mærke en spænding og magt, der allerede havde fået pikken til at erigere. Vi befamler hende på skift, mens hun skriger og græder endnu mere desperat.

KLASK!

Maria sender en hård lussing i ansigtet på Anna.

"Nu holder du kæft kælling og hør så godt efter", mens hun holder et fast greb omkring halsen på Anna.
Man kunne se på Anna, at hun er besværet på sin vejrtrækning.

"Du har prøvet på at score min kæreste kælling."

"Jeg har læst jeres beskeder og set din møgfisse lede kælling."

"Hvad tror du Thomas ville sige til hans søde kæreste, hvis han vidste hvilken møgluder, du i virkeligheden er?"

"Jeg elsker dig min blomst og vil gerne have børn sammen med dig."

"Er det ikke hvad han lige har sms'et til dig den anden dag?"

"Møgfisse."

KLASK!

Endelig skulle jeg mødes med Rikke. Vi havde skrevet sammen et par måneder og udvekslet mange fantasier, samt vores fortrolighed var vokset betydeligt. Det hele havde foregået over en hjemmeside, hvor man kunne skrive og læse sexnoveller. Der var også muligheder for private beskeder, sende billeder mm.
Vi skulle mødes på Cafe Luna klokken 18 fredag aften for at hilse på hinanden og få lidt god mad sammen. Vi havde aftalt, at vi bare tog den derfra. Thomas var hos nogle kammerater nede i landet, da de skulle fejre en vens 25 års fødselsdag. Så jeg vidste, at der var ro på fra den side.

"Hvad er det her?" siger Maria, mens hun presser to fingre hårdt op i fissen på Anna.

"Kællingen er sgu våd."

"Du har sgu ret Rikke, hun tænder fanme på det!"

"Nej..Nej STOP," skriger, Anna mens hun tuder endnu mere.

"Nu gider jeg fanme ikke høre mere på den møgfisse", skreg Maria ned i ansigtet på Anna.
Maria tog en af de store gagballs og spændte på Anna. Hun gjorde det brutalt, så Anne ikke var i tvivl om, at modstand var nytteløst

"Okay Rikke, slik nu kællingens fisse, og se om hun kan bruges."
Rikke lægger sig mellem benene på Anna og slikker på klitten med det samme. Hun gør det nænsomt og pirrende, som kun en kvinde kan.

"Peter træk af tøjet, tror sgu snart kællingen vil ha pik."

Der var ingen tvivl om Maria styrede dette her og hun gjorde det godt. Mine tanker kredsede lidt omkring, hvor vild hun kunne blive. Vi havde jo aftalt, at Anna ikke skulle have synlige mærker. Vores mål var helt klart, at hun skulle oplæres i at være vores slavetøs og måske senere kunne være med i vores sammenslutning.

"Hun nyder det sgu", siger Maria, der har trukket af hendes bukser og trusser.

Både mig og Maria nyder synet af Rikke, der slikker fisse på en liderlig kvinde, som var i gang med at blive voldtaget og misbrugt til det ubehagelige. Jeg spiller min pik der allerede er hård, og kigger over på Maria, der kører sin hånd mellem sine ben.

Hold kæft Rikke slikker min fisse godt. Hvorfor finder jeg nydelse i det her?, tænkte Anna. For satan jeg ligger bundet, og er ved at blive voldtaget. Jeg ville ikke ha'''' en orgasme, det er for sygt til min fornuft.
Det sidste jeg husker var, at vi skulle hen til Rikkes lejlighed. Vi var lige gået ind i boligblokken og mødte en mand på trappen. Mere husker jeg ikke, og nu ligger jeg her, Hader min liderlighed lige nu...FUCK!

"Smager kællingens fisse godt skat?", spørger Maria om, mens hun onanerer ovenover Annas hoved.

Maria er en kvinde med runde former og nogle rimelige store bryster. Hun er den maskuline i deres forhold, ingen tvivl om det. Hendes sorte hår går halvvejs ned på ryggen. Hun har en del svaj i hendes ryg, som får hendes røv til at virke større. Hun har brune øjne. Hendes attitude og kropssprog giver helt sikkert indtrykket af en dominerende kvinde. Maria er 33 år og er pædagog i en børnehave. Rikke derimod er en tynd kvinde med kort lyst hår. Hendes krop er meget trænet og veldefineret. Hendes bryster er små, men med store vorter der stritter, når hun er liderlig som nu. Rikke er en høj kvinde nok omkring 180 cm med blå øjne. Rikke udstråler mildhed. Anna har kastanje brunt hår, der er meget specielt sat op. Hun er vel lidt over 160 cm og har klare blå øjne. Hun har en flot krop, men til den buttede side, dog godt fordelt. Hendes bryster er perfekte dejlig symmetriske med strittende vorter. Jeg selv er jo en ældre model, men prøver på at holde kroppen i form. Mine øjne er blå, blondt hår, 182 cm og let til smil, det må vist være mine kendetegn kort fortalt.

"Jeg tror kællingen snart kommer skat", siger Maria, mens hun begynder at pisse på Anna.

Fuck!....jeg kommer snart, tænkte Anna, men prøvede på at holde på den. Det her er for klamt og unaturligt. Jeg må simpelthen ikke.
Det var for sent og en fornemmelse af beruselse farrede gennem kroppen og hun fik en stor orgasme. Ikke på samme måde som normalt, men dybere og længere, som om alle hendes følelser brød ud på en gang.

"Hun nyder det jo, hun er jo en ægte ludertøs", sagde Maria hånligt.

"Knep hende Peter inden hun bliver kold", sagde Mette, mens hun greb omkring min pik og spillede den endnu hårdere end den var i forvejen.
Mette og Rikke løsnede hendes ankelkæde og holdt hendes ben ud til siden og trak dem opefter. En perfekt stilling til min fede pik der snart ville bedække denne møgfisse. Egoistisk stødte jeg pikken i bund i første hug og bankede hvert stød i bund hver gang. Jeg kunne se Anna græd og hendes ansigt virkede opgivende.
Jeg kom meget hurtigt, og holdt pikken stille i Annas fisse indtil den blev helt slap. Det var virkelig et klimax for mit vedkommende. Alle de måneders planlægning forløstes nu.

Jeg var helt tom, og forstod stadigvæk ikke helt, hvad der lige var sket. En blanding af frygt og en underlig fornemmelse at liderlighed. Hvordan kunne jeg være liderlig efter dette, tænkte Anna.

Fortsættes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 64 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.