Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne novelle har jeg ikke selv skrevet, men derimod har tøzen.

Første møde havde været et kemi-møde på en cafe med te og god chokolade. Vi var enige om, at vi skulle mødes igen, så jeg ville høre fra dig

SEX I DAG?

Jeg modtog en SMS fra dig, jeg skulle komme til et motel Europa lidt syd for Svenstrup kl. 14. Jeg skulle hente nøglen i receptionen og låse mig ind på værelset.
Da jeg kom ind på værelset, havde du været der og gardinerne var trukket for. Der var tændt mange fyrfadslys, det var rigtig romantisk.

Der lå et brev på hovedpuden, hvor der stod "Til tøzen". Jeg åbnede brevet og det gav et gip i mig.
I brevet stod følgende: Din Herre kommer senere, tøzen skal tage alt tøjet af, og lægge sig på sengen med vidt spredte ben, lægge ægget op i skeden, lægge dynen over sig op til omkring navlen. Tag blindfold på og læg så dine håndled ind i de manchetter, som er sat fast på hovedgærdet, kæden er lang nok til, at du selv kan sætte dem fast.

Wham, hvis jeg ikke allerede var fugtig, så blev jeg det nu. Jeg gjorde, som du havde bedt mig om, jeg tændte dog ægget på lav hastighed, da jeg troede, at det var en forglemmelse fra din side, at du ikke havde skrevet dette.

Jeg ligger og drømmer om, hvad der ventede mig. Jeg må være døset, for jeg havde ikke hørt dig komme. Vågnede ved at din tunge kørte rundt om min brystvorte, denne rejste sig straks og det brune område omkring vorten blev hårdt og "knudret". Denne gode behandling gav endnu mere oversvømmelse i kussen på mig.
Jeg fik nogle dejlige dybe kys af dig. Derefter var det det andet bryst, som kom under din behandling, både med tunge og lette bid i vorten. Samtidig kørte du dine fingre rundt om den anden vorte, så den rejse sig og stod stiv og strunk. Så skiftede du bryst. Jeg tænkte om du dog ikke snart kunne sætte dine fingre ned til min klit, da den trængte til berøring, og jeg kunne jo ikke selv
Vi havde jo netop snakket om, at forspillet var det vigtigste, og du levede op til det

Din tunge bevægede sig ned til min navle, som også blev kysset og din lækre tunge kørte rundt derinde. Du fjernede min dyne og kiggede på mig i noget, som føltes som en evighed. Dine fingre kørte op ad det ene inderlår. Du stoppede desværre inden du nåede til min kusse, i stedet for flyttede du din hånd over på det andet lår, og kørte på samme måde op. Jeg var ved at blive skør af alt den pirring, det var jeg jo ikke vant til i mit ægteskab, selvfølgelig nød jeg det i fulde drag. Jeg ligger med vidt spredte ben, og håber på, at enten din finger eller tunge lige kunne komme til, at berøre min klit eller kusse.

Du sørger i hvert fald for, at alle mine tanke centreres omkring mine erogene zoner (bryster og kussen). Så forsvandt du et øjeblik fra mig, det lød som om, at du trak af dit tøj.
Så mærkede jeg, at du satte dig på sengen ved siden af mig. Din pik berørte det ene bryst og den anden brystvorte fik nogle "smølfe-spark", oh det sendte vibrationer "sydpå". Du har endnu ikke sagt et eneste ord, og da jeg er tøz må jeg ikke. Du tog ved mit hoved og drejede det lidt, så fik jeg din store stive pik i munden. Den er tyk og lang, og smagte lidt af sperm allerede, åh hvor ville jeg gerne have lov til at røre ved dine kugler, men mine håndled sad jo uhjælpelig fast. Din pik forsvinder fra min mund. Du sætter dig overskrævs på mig, og laver en tunnel med mine bryster, hvor din dejlige pik bliver kørt nogle gange. Du fjerner igen din pik. Du fortsatte din pirring af mine bryster og specielt vorterne med din mund og fingre.

Jeg er ved at blive skør af alt den pirring, jeg ved snart ikke, hvad der er op eller ned, er bare liderlig. Mærker at du flytter på dig. Pludselig mærker jeg også en tunge og en mund omkring min klit og jeg eksplodere i en orgasme. Din finger finder indenfor, og finder mit G-punkt, samtidig med at du fortsætter behandlingen af min klit, og jeg kommer og kommer i ved ikke hvor mange orgasmer, det føltes som om, jeg har tisset, så vådt er der under min bagdel. Jeg har samlet, spredt, samlet og spredt mine ben, mens min bagdel har roteret rundt.
Jeg får lige at par minutters fred, så løsner du mine arme. Du kysser mig dybt og inderligt. Jeg får lov til, at røre ved din krop (dog stadig uden at kunne se dig). Du har lagt dig ned ved siden af mig i sengen. Jeg forsøger, at få lov til at ride dig, men nej, du vælter mig ned (ved jo godt, at du er den stærkeste). Mine hænder rører stadig ved din dejlige krop, mine hænder finder sydpå og ned til din skønne og stive pik, leger lidt med dine kugler.

Du fortsætter dit arbejde i min kusse og jeg er ved at komme igen, men du siger, at jeg ikke må komme endnu, det er svært at holde igen, jeg kan ikke blive ved med at holde på den så eksplodere i en kæmpe-orgasme. Så må tøzen jo mærke, når hun ikke kan gøre hvad der bliver sagt, og jeg mærkede noget blive sat i på mine bryster (stramme klemmer eller lign.) Det sendte endnu engang lyst bølger ned i kussen på mig.

Du sætter dig op i sengen mellem mine ben og fjerner mit æg, og du opdager at den har været tændt. "hvem har givet dig lov til at tænde den?" "Ingen, troede godt at jeg måtte"
"Din ulydighed må vi se på senere"
Du sætter dig på knæ mellem mine ben, og løfter mine ben op, så de ligger på dine skuldre, og min bagdel er løftet lidt fra sengen og endelig, endelig får jeg lov til at mærke din skønne pik i min drivvåde kusse, dog sætter du kun lige pikhovedet indenfor, trækker den ud igen et par gange, det er mega dejligt, at mærke dit tykke pikhoved lige i indgangen.
Så hamre du pikken i bund, trækker den næsten helt ud igen, kan godt mærke at din pik svulmer. Din fingre finder igen min klit. "Du må komme når du kan" og så eksploderede vi begge efter kort tid i en orgasme, tror det var mig, som malkede dig.

Forhåbentlig bliver det ikke sidste gang, vi skal mødes
Knuz tøzen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 99 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.