Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var lige kommet igennem en skilsmisse med min kone, som jeg havde kendt i 30 år af mit liv, skal siges jeg er 45 år og som i kan regne ud været meget ung, da jeg mødte mit livs kærlighed. Vores børn to piger på 22 år og 20 år var flyttet hjemmefra, og jeg sad alene tilbage i et stort hus.

Men livet går jo videre og vi mennesker er gode til at tilpasse os nye situationer. Jeg går meget op i løb og træner min krop meget, men efter noget tid begynder jeg at kede mig, specielt om aftenen og bruger computeren som underholdnings medie. Ved et tilfælde kommer jeg ind på websiden Omegle, som nok mest er brugt af unge mennesker. Det er starten på en ny og spændende verden, for inden længe har jeg fået etableret et venskab med en pige fra Randers, som hedder Rikke. Vi chatter i næsten to timer, og inden vi siger godnat, så vælger jeg at give hende mit Skype navn, men troede ikke i min vildeste fantasi, at hun ville kontakte mig igen. Efter jeg havde logget af, fik jeg dårlig samvittighed, for Rikke var kun 16 år !!! Hvorfor var jeg i gang med, at skabe kontakt med en pige på 16 år, var jeg ved at blive sindssyg?

SEX I DAG?

Næste dag kommer der en anmodning på Skype, det er Rikke. Gennem den næste måned snakker vi på Skype næsten hver dag om løst og fast, men mest om løbetræning samt sport, da Rikke er konkurrencesvømmer og bruger løbetræning som supplement. Gennem vores snakke kan jeg godt mærke, at vi kommer mere og mere ind på frække emner, og hun sidder i meget lidt tøj nogle gange, når vi er på Skype. Ved ikke hvad der foregår oppe i mit hoved, men jeg fantaserede hele tiden om Rikke, hvordan det ville føles, at kneppe hende, hvordan hun suttede min pik, hvordan hendes fissesafter smagte osv. på godt dansk, jeg var ved at blive gal/sindssyg, jeg vidste selvfølgelig, det aldrig ville blive virkelighed.

Venskabet.

Af en eller anden grund bevarede Rikke og jeg vores venskab over Skype, det blev mere som en slags "far-datter" venskab, forstået på den måde, at vi fortalte hinanden om hverdagen, hvilke problemer som vi hver især gik og tumlede med, lige fra skole—familieproblemer til mit arbejde og mine døtre, min eks. kone osv. Men vi kom altid ind på sport og træning, der også skulle visse sig at blive vores skæbne.

Rikke der boede alene sammen med sin mor og lillesøster, blev en pige, som jeg fik mange følelser for, fordi hun gjorde mig glad, når vi talte sammen, jeg har sidenhen tænkt meget på, at hun mindede mig om min kone, da vi mødte hinanden for mange år siden. Jeg tænkte, at Rikke nok havde brug for en faderrolle og jeg var "ensom" men vidste godt inderst inde, at dette var forkert, specielt da mine fantasier omkring Rikke blev vildere og vildere, jeg ved ikke hvor mange gange, at jeg har onaneret med Rikke i fantasien, hvordan jeg har elsket og kneppet med hende i alle varianter.

Der var gået næsten 3 måneder, og vi havde snakket sammen næsten dagligt, nu også i telefon, selv om det var en stor beslutning, at give hende mit nummer. Jeg vidste jo godt, at jeg legede med ilden. Tirsdag den 4.juni 2013 klokken ca.14 ringede Rikke og græd i telefonen, hun havde været ude på en løbetur, og troede hun havde fået en skade i låret. Rikke var fortvivlet, fordi hun skulle til et stort mesterskab med sin svømning sidst på måneden. Skal siges, at jeg er meget aktiv indenfor sportens verden og har altid været det, gennem dette har jeg mange kurser i fysiologi og anatomi, samt uddannet mig til sportsmassør. Dette vidste Rikke, og spurgte om jeg ikke ville køre til Randers-Jeg sagde ja!!!!!!!
Jeg aflyste en aftale arbejdsmæssigt, dette var nemt, da jeg er selvstændig og kan planlægge min egen dag stort set. En halv time senere er jeg på vej til Randers, som kun ligger 50 kilometer fra min bopæl. Vi havde nået at aftale, jeg skulle ringe, når jeg var nået til Randers. Rikke ville stå ved en benzintank i den nordlige ende af byen, når man kom fra Hadsund. På vej i bilen kom mine tanker vidt omkring-"Hvad har du gang i"-"Vi er kun venner"—"Hun går i niende klasse"—men samtidigt kunne jeg mærke en varme og følelse indvendigt, som var helt forkert for en mand på 45 i forhold til en ung pige på 16. Jeg kunne også mærke, at min pik blev stiv ved tanken om, at skulle møde Rikke in real. Må lige beskrive Rikke for jer, en veltrænet pige med lyst hår på cirka 170 cm. Man kunne se, når vi snakkede på Skype, at hun ikke havde store bryster, men til gengæld en meget fast røv, de smukkeste blå øjne og var meget muskuløs af en pige på 16 at være. Men havde aldrig set hende i virkeligheden, og nu var der kun 5 minutter til Randers, tid til at ringe!!!!!!!!

Første møde.

Jeg ringer lidt uden for Randers og aftaler med Rikke, at jeg er på tanken om 4-5 minutter, jeg kan mærke mit hjerte begynder at slå hurtigere og fornemmer en nervøsitet, som jeg aldrig havde oplevet før. Jeg havde taget min massageolie, tigerbalsam samt et tæppe med, men havde ikke tænkt på, hvor jeg skulle give hende massagen. Jeg tænkte bare, at det finder vi ud af, når vi mødes, jeg var jo den voksne, og det skulle da gerne virke som om, at jeg havde styr på situationen!!!

Rikke står inde på parkeringspladsen, der hører til tanken iført en virkelig smuk sort sommerkjole, som sidder perfekt og fremhæver virkelig hendes figur, ingen tvivl om hun er en pige, der gør meget ud af sig selv og er særdeles veltrænet. Jeg ville til at standse bilen for at gå ud og sige hej, men nåede det overhovedet ikke før Rikke havde åbnet døren og sat sig ind på passagerer sædet. Uden ord giver hun mig et kæmpe kram, og kysser mig på kinden, hvorefter hun siger "du er bare så sød, du kører til Randers for min skyld"-jeg er lidt mundlam, skal siges der skal en del til før jeg går i sort, men efter få sekunder tager jeg mig sammen og får hilst ordentlig på Rikke.

Jeg foreslår, vi tager en sandwich og får lidt at drikke først, men Rikke foreslår, at vi kører hjem til hende, da hendes mor og lillesøster først kommer hjem til aftensmaden ved 18.00 tiden. Dette tør jeg simpelthen ikke, fordi risikoen ville være alt for høj, og vi får talt lidt omkring dette jo er en hemmelighed, og Rikkes mor vidste intet om mig. Jeg foreslår at leje et værelse på Hotel Scandic to minutters kørsel fra tanken, hvilket vi beslutter at gøre. Ved ikke om i kender den fornemmelse af, at man har kendt en person hele livet, selv om det faktisk kun har været en meget kort periode, sådan havde jeg det med Rikke.

Vi går ind på hotellet og indlogere os, må have set lidt underligt ud, da det eneste jeg havde med var en pose med tæppe og massageolie. Da vi kommer op på værelset, spørger jeg Rikke, om det er meget slemt med hendes skade, da jeg havde bemærket hun ikke gik unormalt, eller havde nævnt noget omkring låret Rikke smilede sødt og sagde "det er mest når jeg løber og virkelig presser mig"-hurtigt svare jeg hende, at en god gang massage ville garanteret hjælpe, da det ikke lød så slemt som først antaget. Solen var meget skarp og jeg trak gardinerne for, så der blev en hyggelig belysning taget i betragtning af, at der var sommer og midt eftermiddag. Jeg siger til Rikke, at jeg vil lige smutte på toilettet, så kunne hun tage sit tøj af på nær trusser og lægge et håndklæde over sig.

Hvilket syn Rikke ligger total nøgen på det hvide lagen, med sin solgyldne ung-pigekrop og den smukkeste velformede røv, jeg nogensinde havde set. Lidt befippet siger jeg til Rikke "okay, du vil ikke have olie på trusserne" og Rikke svare sagte "tænkte det var det nemmeste" hvilket jeg på ingen måde kunne være uenig i. Jeg siger til Rikke, at hun får en helkropsmassage og skal bare slappe af og nyde det. Hun ligger midt på sengen, og jeg er nødt til nærmest, at sætte mig overskrævs på denne vidunderlige krop, det giver mig straks jern på. Jeg starter med at smøre olie på hendes skuldre samt ryg, og massere det bedste som jeg havde lært, men der går ikke lang tid—hvorfor ved jeg ikke, men pludselig kysser jeg hendes hals og slikker blidt hendes øre, mens jeg hvisker "du er virkelig sød og smuk Rikke" mens jeg presser min stive pik mod hendes velformede røv i små blide samlejebevægelser, stadig med mine bukser er på. Rikke vender sig det hun kan og vores læber mødes i et virkelig varmt kys. Følelsen af forelskelse og liderlighed er vidunderlig, Rikke hvisker til mig "knep mig, men jeg er jomfru, så du skal være blid"—for satan... tror aldrig min pik havde været så stiv før, det gjorde nærmest ondt og en fornemmelse af, at der var presset for meget blod ud i pikhovedet. Jeg siger til Rikke, vi tager det stille og roligt. Jeg massere videre ned ad hendes ryg og kommer til hendes smukke baller, putter lidt ekstra olie på og bevæger mine fingre nærmere og nærmere hen mod hendes anus, hvilket dejligt syn det bliver for meget og jeg slikker først blidt omkring hendes røvhul, kan mærke hun nyder det og spreder benene samtidig med, at hun skubber underlivet op, så jeg kan slikke hendes våde fisse samtidig med min næse rører ved hendes røvhul. Jeg stikker min tunge forsigtigt længere og længere ind i hendes røvhul, og kan mærke modstanden fra hendes ringmuskel, samtidigt knepper en finger hendes fisse. Pludselig kan jeg høre på Rikke, at hun er tæt på en orgasme og mærker hendes muskler ryster og ringmusklen trækker sig sammen omkring min tunge, Forløsningen kommer og Rikke kommer i en meget lang orgasme.

Jeg trækker af mit tøj og lægger mig ved siden af Rikke, vi holder om hinanden og småkysser, Rikke siger nu, at vil hun sutte min pik, så jeg kunne kneppe hende, vi var ekstrem liderlige og alt fornuft var for længst kastet over bord, så ting som kondom tager du p-piller var slet ikke på tale, kun liderlighed og begær. Tror Rikke fik sit livs chok, da hun greb om min pik, skal siges vorherre har været gavmild, da han valgte at udstyre mig med en pik på 26 cm, kan huske hun sagde "fuck den er stor, den skal helt op i mig" og så begynder hun at sutte-for satan den lille frække mund, min store pik i hendes lille mund, dette kunne jeg ikke klare ret lang tid, så jeg lagde hende på ryggen, og kyssede hendes meget små bryster, så brystvorterne blev hårde samtidig med, jeg legede med hendes klitoris og stille stak en finger op i hendes stramme våde fisse. Nu kunne jeg ikke mere, måtte simpelthen kneppe den dejlige pige. Jeg lagde mig oven på hende, tror jeg var dobbelt så stor som hende, hun var en meget lille pige i forhold til mig, mens vi kyssede og vores tunger legede med hinanden, førte jeg stille min pik ind i hende stramme fisse og lavede små forsigtige samlejebevægelser. Jeg kunne mærke gang for gang, så kom jeg længere og længere op i hendes snævre fisse, til sidst kunne hun tage hele min pik, og var klar til at blive kneppet hårdt, jeg spreder hendes ben helt ud til siden, så hun kunne mærke mine kugler ramme hver gang jeg kom i bund. Pludselig siger hun "bare du var min far" og jeg siger til hende "bare du var min datter"-jeg ved ikke, hvad det var for et sygt rollespil, men det var meget ophidsende"knep mig far"-"knep mig far" og "du er min dejligste datter" -"du knepper bedre end mor"—der gik ikke lang tid før vi kom i en lang orgasme og fornemmelsen af min varme sperm i Rikkes fisse var vidunderlig.

Rollespil/Sexbiografen.

Få sex i dag

Den oplevelse som jeg vil fortælle om nu, hører nok til kategorien sygt, men ikke desto mindre var oplevelsen med til at "dyrke" vores rollespil -ja i nogen tilfælde til det helt ekstreme.
Vi var nok kommet en måneds tid længere hen i forhold til vores første seksuelle (stævnemøde) på Hotel Scandic i Randers. Rikke havde sommerferie og jeg planlagde i bogstaveligt forstand min hverdag efter Rikke, forstået på den måde når hun havde muligheden for vi kunne mødes, ja så tog jeg turen til Randers.
Denne dag var speciel, fordi vi havde hele dagen til vores rådighed, det var første gang vi havde haft så lang tid sammen. Jeg ville overraske Rikke med en tur til Århus, hvor vi kunne gå lidt på strøgtur, få lidt godt at spise og hygge os. På vej i bilen sidder Rikke i den sorte kjole, som hun havde på første gang jeg så hende, denne kjole sad bare så perfekt på hendes 16 årige veltrimmet ung pigekrop.

Pludselig siger Rikke, mens hun meget sensuelt slikker og sutter på sin finger—"Jeg trænger sådan til fars pik i min stramme fisse," samtidigt med hun tækker op i kjolen og spreder benene fra hinanden, så der er frit udsyn til den smukkeste fisse, der er dejlig glat barberet, uden tøven siger jeg til hende, mens jeg lyner mine bukser ned og trækker min pik frem—"Du er min ynglings datter, og fars pik er altid klar dig" mens vi kører med 130 kilometer i timen på motorvejen, giver Rikke mig jordens bedste blowjob, jeg fylder hendes mund med en ordentlig ladning og kan se mit sperm løber ud af hendes lille mund. Rikke stikker hendes fingre ind i hendes mund og gør dem våde af sperm, så lægger hun sædet lidt tilbage, og spreder sine ben. Hun begynder at onanere, mens hun ser liderligt på mig og siger "nu vil fars lille pige komme for dig, men så skal du også kneppe mig, når vi kommer til Århus"-dette var sindssygt liderligt at kigge på og Rikke nærmeste skreg af fryd da hun fik sin orgasme.
Vi havde fået parkeret bilen og kysset lidt, jeg siger til Rikke – "nu skal fars lille pige opføre sig ordentlig, ellers ville hun blive straffet" og Rikke siger underdanigt "ja far det skal jeg nok" vi går lidt rundt og kigger på butikker, da vi kommer forbi en sexbiograf/sexshop siger jeg til Rikke "vil du med far ind og kigge på voksne ting. Rikke siger med et glimt i øjet "det er dig der bestemmer far"....

Uden overvejelser går vi ind i sexbiografen/sexshoppen, en mand i halvtredserne står bag disken og siger hej, som om det var det mest naturlige og hverdags artigt, at en ung pige og en ældre mand kommer på besøg. Der står en ung fyr og kigger på PORNOFILM, kan mærke hans blik er koncentreret omkring Rikke, kun afbrudt når jeg kigger på ham. Jeg kan mærke på Rikke, at hun er lidt usikker på situationen, men på samme tid fornemmer jeg en liderlighed i hendes øjne. Jeg er sindssyg liderlig på dette tidspunkt, atmosfæren, pornofilm og masser af sexudstyr og en smuk vidunderlig pige, som var med på legen. Uden yderligere tanker købte jeg to billetter til sexbiografen.

Selve biografen eller biograferne var nede i kælderen, en lugt af indelukket kælder blandet med pis og gamle sædrester går lige i næsen, der er virkelig en dunkel belysning. Vi går ind i den største af biograferne, hvor de viser en FILM om urinsex, i hvert fald er tre mænd godt i gang med at give golden shower til en frodig barmfager kvinde, som var bundet fast til bord. Der er kun tre mænd inde i biografen, de to sidder ved siden af hinanden bagerst og den sidste sidder omkring midten, en mand omkring de tredive år en lidt kraftig fyr, han sidder med sin pik og onanerer. Vi sætter os helt foran og følger med på lærredet, hvor der nu er fem veludrustede mænd, der gennemknepper den barmfagre kvinde på skift. Rikke har ingen trusser på, og uden ord lægger jeg min hånd på hendes lår og finder vej til hendes klit, kunne mærke den var svulmet godt op. Jeg hvisker til Rikke "nu vil far slikke din fisse" – Rikke havde på dette tidspunkt ikke sagt et ord, men hvisker tilbage "du skal kneppe mig her far, mens de kigger på"—jeg tager Rikkes kjole op over hendes numse, placere et ben på hver side af armlænene, så hun sidder perfekt. Jeg slikker hendes ben hele vejen op til fissen langsomt men nænsomt samt følsomt. Stikke min tunge langt op i fissen skiftevis med blide slik på den hårde klitoris, hendes fisse smagte af tis og mit gammel sperm fra bilen, hvilket ophidser mig enormt, ja nærmest dyrisk, min finger har fundet vej til Rikkes røvhul, der hurtig åbner sig og nyder min finger, der knepper hendes vidunderlige røv, samtidig med jeg slikker hendes fisse.

På det her tidspunkt er de to ældre herre fra bagerste række kommet op foran, og står med deres pikke og onanere, den kraftige unge fyr står skråt bagved det sæde Rikke sidder på, det er en meget ophidsende oplevelse og fornuften var sat ud af spil, kun liderlighed fyldte rummet. Den ene af de gamle spurgte, om de måtte være med og røre ved Rikke. Ved ikke hvorfor men sagde "ikke lige nu, min datter har været uartig og skal straffes"—kunne se liderligheden i mændenes øjne, jeg hiver min pik frem og trækker mine bukser ned, griber fat i Rikkes lyse hår og tvinger nærmest min pik ind i hendes lille mund "sut din lille luder" får jeg sagt, holder om min pik, så hun kunne slikke mine kugler, kan se liderligheden i Rikkes øjne, jeg vender mig om, og bøjer mig fremover, spreder mine baller fra hinanden, "slik mit røvhul, det fortjener fars lille pige"—Rikke leger med sin lille frække tunge lige i stjernen, samtidig med hun malker min pik med hånden, hun bliver mere modig og presser sin tunge langt op i mit røvhul, der er simpelthen det mest liderlige, som jeg har oplevet i mit 45 årige lange liv.

Nu vil jeg kneppe Rikke og trækker kjolen helt af hende, kan se på mændene, de er helt væk af liderlighed, pludselig begynder den ene af de gamle mænd at sutte pik på den kraftige unge mand, der står skråt bag ved Rikke, den anden gamle trækker sine bukser ned også på hans ven, kan se hvordan han spytter på sin pik, før han hammer den op i røvhullet og røvpuler sin ven, som sutter pik. Jeg trænger op i Rikkes fisse bagfra, mens hun sidder og holder fast i ryglænet med begge hænder, holder fast i hendes lille hofter og knepper hende hårdt, jeg kan mærke Rikke er ved at få orgasme, og pludselig skriger hun så højt, som jeg aldrig havde hørt før og hendes krop sitre, jeg kommer oppe i fissen på hende, men fortsætter med at kneppe hende hårdt uden pause, til min pik er total stiv igen, Trækker mig ud af fissen og leger med hendes røvhul, fingerknepper skiftevis med jeg stikker tungen langt ind i hendes velsmagende røvhul, Rikke er meget erogen omkring hendes anus og kan mærke, at hun snart ville komme igen, jeg spytter på min pik og giver hendes røvhul en klat, trænger min pik op i hende lidt voldsommere end hun havde prøvet før, kan høre på hende, at min store pik kan mærkes. Den kraftige fyr sprøjter hans sperm ud i ansigtet på den gamle mand, i samme øjeblik kommer hans ven oppe i røven på ham, jeg knepper Rikke hårdt og der går ikke mange sekunder før hendes ringmuskel kramper og jeg fylder hendes røvhul med sperm.

Rikke får sin kjole på og vi går uden at sige noget, det er en oplevelse, som vi aldrig vil glemme, og den får betydning for vores rollespil i tiden fremover.

Mødet med Rikkes søster.

Den næste oplevelse, som jeg vil dele med jer forgår sidst på efteråret, Rikke og jeg havde kendt hinanden omkring et halvt års tid, og lysten til hinanden var ikke blevet mindre. Men fra min side var spekulationerne omkring fremtiden begyndt at rumstere, nok mest for at beskytte Rikke. Men alle der ved hvordan en forelskelse kan udvikle sig til en kærlighed, ved også man ikke tænker rationelt. En anden ting var jo også, at vi passede så godt sammen seksuelt, vi havde de samme fantasier og hun ungdommens mod til at føre dem ud i livet. Et af vores foretrukne rollespil var, at gå i butikker kigge på tøj. Jeg spillede hendes "far", når jeg skulle kigge ind i prøverummet, så gjorde Rikke altid noget frækt. Jeg tog hende på røven, eller lod en hånd røre ved hendes bryster, så ekspedienterne tænkte sit, engang efter vi havde betalt for en trøje og var kommet udenfor stod vi og kyssede, mens jeg holdt en hånd på hendes røv. Tror nok ekspedienten fik sit at tænke på. Også sex på toiletter og steder hvor der var risiko for at blive opdaget, der blev legen mere og mere ekstrem. Men lad det nu ligge og så tilbage til selve oplevelsen.

Rikkes mor skulle til noget familie på Fyn denne weekend, og lillesøsteren skulle besøge en veninde fra lørdag til søndag. Rikke skulle ikke med, da hun havde en vigtig svømmetræning lørdag eftermiddag, fordi der var en elitechef fra Dansk Svømme tilstede. Vores plan var som så mange gange før, at mødes og være sammen, men bare denne gang hos Rikke.

Jeg kørte hjemmefra ved 17 tiden og havde lovet at tage pizza og noget slik med til lørdagshygge, skal siges det var første gang, vi skulle prøve at være sammen en hel aften og så sove sammen en hel nat. Må indrømme jeg glædede mig helt vildt. Jeg parkerede bilen et par gader fra blokken og sendte en sms om, at jeg var der om to minutter, så hun kunne være klar til at åbne.

OMG som de unge mennesker siger, Rikke åbner døren iført en fræk skolepige uniform i rød, selve miniskørtet var så kort, at intet var overladt til fantasien og overdelen var meget lille og fik Rikkes ellers små bryster til at virke større. Hun havde flettet hendes lange lyse hår i Pippi Langstrømpe look. Rikke siger bare "kom indenfor far", mens hun vender sig og går ind i stuen, det er bare for meget, min pik bliver hård på 2 sekunder, her er jeg sammen med en 16 årige pige der tænder mine mørkeste fantasier, og hun ved det. Det eneste jeg kan er, at sætte pizza og en pose på stuebordet, jeg griber fat i Rikke, løfter hende op, så hun holder omkring min hals, vi kysser hedt og liderligt, vejrtrækningen og pulsen stiger, jeg sætter hende på bordet, trækker mine bukser ned og pikken stritter ud i luften, kan se hun har Hello Kitty trusser på, rykker dem til siden, så jeg kan komme til hendes stramme fisse, Rikke er total våd- pikken kommer i bund i første hug, jeg knepper hende nærmest dyrisk, hårdt brutalt, Rikke stønner så højt, at jeg bliver nødt til at holde hånden over mund, så hun nærmest ikke kan få luft, kan se hun tænder på det, griber om hendes hals med min hånd klemmer hårdt, jeg kan se i hendes øjne hun mangler luft-hendes krop ryster og fissen suger sig omkring min pik, hun kommer i et nærmest epileptisk anfald-min ladning af sperm skydes af helt oppe i fissen-Rikke hvisker "jeg tager ikke p-piller mere far".

Kan høre døren indtil lejligheden bliver åbnet, tror mit hjerte holdt op med at slå.................Rikke ligger på bordet, mine bukser nede om hælene......... Jeg tænkte politi, fængsel, min familie ja alle tanker farer gennem hovedet på få sekunder. I døren ind til stuen stod Rikkes lillesøster Mathilde, hun smilede og sagde "hej du må være Tom" -Jeg fattede intet, gik i den tro at ingen kendte til denne hemmelighed og er på samme tid lidt forlegen ved hele situationen. Rikke siger bare rolig, jeg har en overraskelse til dig, min lillesøster skal lære, hvordan hun skal sutte en stor pik. Nu er jeg liderlig igen, gider overhovedet ikke høre på nogen forklaring, men tanken om Mathilde skulle oplæres af Rikke, hendes egen søster. Rikke går hen til Mathilde og hjælper med at tage alt hendes tøj af, jeg står bare passivt og kigger på....Mathilde er en meget mindre pige end Rikke omkring 160 cm, men samme lyse hår og blå øjne, kan godt se hun ikke er så veltrænet som Rikke og noget mere spinkel og hvis jeg synes Rikkes bryster var små, var det intet imod Mathildes, jeg blev utrolig liderlig og syntes hun var en utrolig smuk pige, heldigvis var min hjerne sat ud af funktion og kun pikken tænkte. Rikke siger til mig om at tage alt tøjet af og sætte mig i sofaen, hun holder Mathilde i hånden og fører hende over til sofaen, de sætter sig på hver side af mig og Rikke siger "kik nu godt på, hvordan jeg sutter fars pik", Rikke slikker stille og langsomt, uden at rører ved min pik med hånden, helt nede fra roden og til pikhovedet, kan se på Mathilde, at hun er liderlig og hendes ene hånd leger med hendes lille fisse. Min pik er ligeså stiv, som første gang jeg kneppede Rikke, samme følelse af, at der var pumpet for meget blod ud i pikhovedet.
Rikke siger til Mathilde "nu er det din tur, sut fars pik", må sige jeg var liderlig, se Mathildes små læber om min store pik, hendes lille tunge der legede omkring mit pikhoved, måden hun tog mit jern på, kunne mærke hun forsøgte at presse pikken helt ned i hendes hals, kunne se tåre i hendes øjne, hun blev virkelig tændt af min store pik, samtidig havde Rikke sat sig på hug foran mig og suttede/slikkede mine store kugler, fuck det var lideligt.

Pludselig siger Rikke til Mathilde om at sætte sig på alle fire i hundestilling. Rikke spreder Mathildes baller fra hinanden og siger til mig "se hvad jeg har til dig far", uden tøven slikker jeg hendes røvhul, leger med min tunge, kan mærke hun er meget mere snæver end Rikke, knepper hende med tungen, slikker hendes lille fisse og leger med mine finger omkring hendes lille klit, fuck hun er snæver, kan mærke hun kommer, mens jeg slikker hendes røvhul og fingerknepper hendes fisse, hun er også en "stønner" og skriger så højt, at jeg bliver bange for naboerne kan høre hende. Rikke har taget alt hendes tøj af og har sat sig i sofaen med benene spredt helt ud til siden, hun siger til Mathilde om at sætte sig på samme måde "far slik vores små fisser på skift, ellers sladre vi til mor", jeg var fuldstændig opslugt af vores rollespil og slikker dem på skift, Rikke siger pludselig, " far du skal stikke din monster pik op i Mathilde", jeg er helt væk af liderlighed og trækker Mathilde ned på gulvet, lægger mig oven på hende. Jeg presser min pik ind i hendes snævre fisse, kan kun komme 8-10 cm op i hende, men kører stille og rolig frem og tilbage, kan mærke hun slapper af og kommer længere og længere op, Rikke spørger Mathilde "skal far kneppe dig hårdt din lille luder", Mathilde skriger "ja" mens hun trækker mit hoved til sig og vi kysser voldsomt og liderligt "knep mig far-vil ha´ din pik-knep mig for satan", jeg får den vildeste og længste udløsning, som jeg nogensinde har fået.

SLUT!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 164 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.