Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min fantasi om mødet mellem en skøn kvinde fra denne side og mig: Vi havde over længere tid småflirtet med hinanden og en dag spurgte hun om jeg ville mødes. Skulle lige læse sætningen et par gange... mødes med mig? Den havde jeg ikke set komme. Hun var jo noget ældre end mig, havde da fantaseret om at være sammen med en der var ældre, men alligevel. Hun ville gerne lære mig at kende. Jeg skrev tilbage og fortalte om min generthed og min generelle situation. Det ændrede ikke hendes holdning, om ikke andet ville hun gerne være en "lytter". Efter mange overvejelser sagde jeg ja tak. Vi aftalte, at jeg skulle besøge hende lørdag til søndag. Hun ville tage i mod mig på togstationen i hendes by. Hun ville vente på mig på perronen.

Jeg var hamrende nervøs, som toget nærmede sig stationen. Svedige hænder og en hjertebanken uden lige. Hun havde fået et billede af mig af ældre dato. Fandt min taske, tænkte et par tanker og stod af. Da jeg kom ud a toget kiggede jeg til begge sider, ingen at se. Nåede lige at tænke "f..k jeg er blevet snydt", da en stemme siger "Hej Kasper!" Jeg vender mig om og møder synet af en kvinde, med et smil som kan smelte et hvert hjerte samt de smukkest blå øjne. Hun rækker hånden frem og jeg hilser på hende. Får mumlet et hej... På vej hen til hendes bil, spørge hun om der var mange med toget og så videre, og min generthed, gør jeg bare svarer med en-stavelses ord. Hun åbner bagagerummet, så jeg kan komme af med tasken, og vi sætter os ind i bilen. Tror hun kan mærke min nervøsitet, da hun let aer mig på skulderen, føles i hvert fald beroligende. Hun starter bilen, og vi er på vej mod hendes hus.

SEX I DAG?

På vej til hendes hus, kigger jeg en gang i mellem på hende, og hver gang hun opdager det, får jeg bare et smil. Skynder mig at kigge ud af vinduet. Fatter stadig ikke hvordan en sådan flot kvinde, er interesseret i mig. Mærker hendes hånd ae mit lår. "Så er vi her" og bilen svinger ind i en indkørsel. Sidder lige lidt, inden jeg åbner bildøren. Finder tasken og går med ind i huset. Det første der rammer mig er duften i huset, som en dejlig diskret parfume. Hun viser mig hen til det, jeg troede skulle være mit værelse for weekenden, men da hun åbner døren kommer vi ind i soveværelset. Stiller tasken, "tag en tur rundt i huset, så finder jeg noget at drikke." Jeg går rundt i stuen, godt se det er en kvinde der bor her. Stiller mig ved terrassedøren og nyder udsigten over markerne. Kan høre hun kommer ind med et par glas og en flaske vin. I det hun kigger på mig, kommer hun i tanke om noget: "noget med du ikke drikker?" Nikker bare. Kommer hen til mig, "det er okay." Hun tager min hånd og trækker mig hen til sofaen, vi sætter os ned. Stille begynder hun at ae mig på lår og ryg, kigger mig i øjnene, jeg er solgt. Lige så stille og roligt får hun mig i tale. Tiden går pludselig stærk og da den er ved at være halv seks, siger hun det er tid til omklædning (havde fået af vide jeg skulle tage noget pænt tøj med). Hun ville lige have et bad, så jeg kunne bare klæde om imens. Som sagt, som gjort, havde taget den pæne skjorte med, samt et par pæne chinos. Da hun kom ud af badeværelset, slog mit hjerte et ekstra slag. Hun kom ud i en blå kjole, tilpas udskæring, så man kunne nyde kavalergangen og lang slids. Jeg stod måbende og kiggede på hende, hun spurgte "hvad er der?" Kunne mærke der kom liv et vist sted. Vi tog afsted. Mens vi spiste kunne jeg godt fornemme, der var mænd der kiggede efter hende og så på mig, lige der gad jeg godt at kunne læse tanker.

Efter en god middag, kørte vi en lille tur, fandt en øde strand. Satte os på motorhjelmen, holder hinanden i hånden og begynder at snakke om alt. Pludselig tager hun min hånd, fører den ind underkjolen og op til hendes fisse. Hun kigger mig i øjnene, mens hun slikker sig om munden, fører en af mine fingre ind i fissen, kan mærke hun er drivende våd. Kører fingeren frem og tilbage. Hun holder mit hoved med begge hænder og vi mødes i et lidenskabeligt kys. Trækker fingeren ud og hun slikker den ren. "Vi må vist hellere finde hjem igen!" Tror vi begge er ved at springe af liderlighed, og er knapt kommet inden for døren inden vores munde mødes igen. Finder ind til soveværelset, hvor hun får smidt mig på sengen.

I mens vi kysser, får jeg taget skjorte og bukser af. "Giv mig din ene hånd," hvisker hun. Med et silketørklæde binder hun den fast til sengegærdet. "Og så den anden." Hun kravler ud af sengen og stiller sig for enden af sengen, åbner kjolen og lader den falde ned, på en sensuel måde. Jeg kigger bare på hende, sikke et syn. Hun står i det mest sexede lingeri, som var det skåret ud til hende. Stikker sin ene finger op til munden, "kan du lide,hvad du ser?" Hun kravler op i sengen fra enden af, kysser mig op ad benet, til hun kommer til mit skridt. "Shit!" havde ikke fået boxershortsene af. Hun slikker uden på dem, fører en hånd ind og køre op og ned af den. Kysser videre op ad min mave, bryst, hals og ender med at vores tunger leger med hinanden. Hun sætter sig overskrævs, åbner sin BH, gemmer dem lidt, bare for at lade kroppen falde let ned, så jeg kunne få lov til at kysse og slikke dem. I mens nulre hun med mit pikhoved. Kan mærke hendes våde fisse på maven. Er ved at være godt klar, ligesom hende. Hun kravler ned i fodenden, trækker mine boxershorts af mig, pikken nærmest springer frem. Hun kysser let pikhovedet, sætter sig overskrævs igen, og fører min pik op i hende. Begynder stille og roligt at ride mig, kan mærke jeg kommer mere og mere op i hende. Hun lader kroppen falde frem, så vi kan kysse imens. Hun stønner let. Varer ikke længe inden hun kommer første gang. Stopper med at ride mig, løsner tørklæderne, ligger sig ned, og trækker mig med sig. Hun spreder benene og jeg fører igen pikken op i hende. Nu ligger vi bare som et elskende par, med flettede fingre og tungeleg. Hun når at komme en gang til, da jeg kan mærke det ikke vare længe inden jeg kommer. Hun kan også mærke det er oppe over. "Bare kom i mig," hvisker hun til mig, bliver endnu mere tændt, og inden længe sprøjter jeg alt hvad jeg har op i hende. Trækker mig ud, hun kysser mig, ligger hendes ben ind over mig, og sådan falder vi i søvn.

Vågner ved at hun leger med min pik, åbner øjnene og stirrer ind i hendes smukke øjne. "Godmorgen smukke," og på et split sekund, bliver pikken stiv. Hun sætter sig overskrævs og fører den op i sig, begynder at ride mig igen. Øger tempoet, og inden længe kommer vi samtidig. Kravler af mig, tager en kimono og siger der er morgenmad. Finder boxerne frem og tager dem på, gå ud i køkkenet, hvor hun har lavet brunch til mig. Efter morgenmaden, pakker jeg tasken. Hun smider en lille konvolut i min taske: "må først åbnes, når du kommer hjem!" Da hun kører mig til toget igen, aftaler vi at skrives sammen, hun har lige noget hun skal tænke over. Vi kysser farvel. Da jeg kommer hjem, åbner jeg konvolutten: En lille lap med en besked: "Så du ikke glemmer, hvordan jeg ser ud ;)" En serie af fotos af hende nøgen og mens hun leger med sig selv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.