Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hendes mand arbejdede hele tiden, sådan har det været de sidste par år. Han havde startet op som selvstændig rejsemontør, der lavede samlebånd til industrivirksomheder. Hun var ofte alene hjemme og skulle passe alt.

Når hun endelig fik børnene lagt i seng, så var hun klar til stille og fredelig alene tid. Hun havde ikke haft sex i et par uger og var liderlig som bare pokker. Selv om hun var træt, så fik hun sin vibrator ud af sin kommode og lagde sig på sengen. Det var sommer, og hun havde kun sine shorts samt T-shirts på. Hendes krop var stadig i god form for en kvinde med børn og 31 år på bagen.

SEX I DAG?

Hun kom hurtigt af shortsene og smed dem på gulvet. Hun begyndte at kærtegne indersiden af hendes lår, mens hun klemte hendes brystvorter gennem hendes T-shirts. Hun brugte en hånd til at gnide over sine skamlæber, mens den anden aktiverede hendes vibrator. Hun gned derefter vibratoren over hendes fisse, og skubbede den ind mellem hendes læber for at ramme hendes klit. Dette sendte en fornemmelse gennem kroppen, og hun begyndte at bevæge underlivet, mens hendes vejrtrækning blev dybere.

Mette havde brug for penetrering, så hun kørte vibratoren ind i hendes fissehul og begyndte at kneppe sig selv. Følelsen af at plastikhovedet der gled ind og ud af hendes våde fisse fik hende væk. Hun vidste, at en orgasme var på vej, så hun begyndte at forberede sig på det.

Hendes øjne havde været lukket, og hun sansede ikke, hvad der foregik i rummet. Rex havde gået ind, fordi soveværelsesdøren kun var halvt lukket. Han havde set på Mette, da hun kneppede hendes fisse med vibratoren. Rex kunne lugte Mettes liderlighed og stod for enden af sengen. Derfra fik han en fantastisk udsigt over Mettes fisse, og vibratoren der gik ind og ud af den. Da hun nærmede sig orgasme, klatrede han op for enden af sengen. Mette havde ikke ænset andet end hendes orgasme, der næsten var der.

Batterierne døde ud i vibratoren. "Fuck!" råbte hun i frustration. Men hun stoppede ikke med at kneppe hendes fisse. Pludselig fornemmede hun, at Rex var i sengen! Hun stoppede med vibratoren, og trak den ud af hendes fisse, for at kigge ned og se Rex slikke på hendes lår hele vejen op til hendes fisse. Han begyndte at slikke på den, hans store stærke tunge gik dybere og dybere ind i fissen. Fornemmelsen var uvirkelig og afskyelig for Mette. Hun satte sig hurtigt op og skubbede Rex væk. Hun kastede hendes vibrator på ham. Hun var så sur over, at dette var sket. Men hun havde savnet sin store orgasme. Hun var også forvirret over, hvorfor hans tunge føltes så godt i hendes fisse.

Mette blev frustreret og begraver hendes ansigt i puden. Hendes hjerte slog stadig hurtigt og hendes ben, lår og fisse glinsede med safter. Mette kunne mærke, at orgasmen stadig var der, så hun kom ned mellem benene for at få den tilbage. Hun begyndte at berøre hendes klit og skød hendes røv op i luften.

Rex var langsomt på vej tilbage til Mettes fisse. Den var bare et par centimeter fra næsen nu. Igen stak han tungen ind og ud af hendes fisse, mens han slikkede. Denne gang vidste Mette godt, hvad der skete. Hendes orgasme var dog så tæt, at hun ikke stoppede ham. Han fortsatte med at slikke hendes fisse, hans tunge kneppede hendes fissehul dybere for hver gang. Fornemmelsen af tungen der trængte ind i hendes fissehul, sendte hende over kanten. Hun kom hårdt og stønnede ind i hendes pude af glæde. Hun følte sig så beskidt og glad samtidig. Det gav hende den bedste orgasme nogensinde.

Da hun kom væk fra den følelse, begyndte hun at samle sig. Hun forsøgte at trække sig væk fra Rex, da han stadig slikkede hendes fisse. Hun vidste ikke præcis, hvad det var, at Rex ønskede. Hun følte, at han satte sine poter på ryggen. Hans vægt, da han jo var en stor fuldvoksen rottweiler, skød overkroppen nedad. Stadig fuld af sin orgasme og træt af dagen, faldt hun ned med hendes ansigt på puden. Hun følte noget, der prikkede på lårene. Hun kunne stadig mærke Rex´s pels, da det gned mod hendes røv og ben, hvilket var en behagelig følelse. Hun indså, at han forsøgte at trænge op i hendes fisse. Hun forsøgte at sætte sig op, men Rex bragte hende ned igen. Hun kunne ikke flytte sig. Hun var ikke stærk nok til at rejse sig op. Hun blev holdt fast.

Hun følte hans pik gled over hendes skamlæber i kraftige hug. Det fik hendes fisse til at løbe med safter.
Hun var i chok, da hun kunne mærke hunde-pikken gik helt inde i hendes fisse. Rex vidste godt, at han var inde, og han vidste også, hvad han skulle gøre derfra. Han holdt sine forpoter rundt om hendes øvre talje i et fast greb, han holdt hende på plads. Hun så mellem sine ben, det rosa skaft gik ind og ud hurtigt. Rex var ikke nænsom. Han kneppede hårdt og hurtigt.

Mette kunne ikke tro, at hun blev kneppet af sin hund. Hun havde stillet sig som en tæve. Tanken og følelsen af alt dette var ved at bringe hende til den anden orgasme. Hun begyndte at krampe omkring hans pik, og en følelse løb gennem hele hendes krop. Den var så stærkt, at hun begyndte at få en ny følelse i hendes fisse. Rex´ pik voksede, hans pik var fast i hende. Hun hørte derefter, at han lavede en underlig lyd, og så følte hun en varm fornemmelse i sin fisse. Hun indså da, at Rex lige havde skudt sin sperm ind i hende, og hun kom igen i en uvirkelig lang orgasme.

De stod der i adskillige minutter og fik vejret. Mette var i panik, da hun ikke kunne forstå, hvorfor hans pik ikke ville komme ud af hendes fisse. Rex begyndte at vende nu, han var ved hendes venstre side, mens pikken stadig var begravet inde i hende. Følelsen var utrolig for Mette. Det var anderledes. Det var som om, at blive kneppet indefra.

Nu var det ligefrem lækkert, at hendes mand arbejdede så meget.

Fortsættes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.