Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var lige begyndt at polere bilen i garagen, da jeg hørte døren ind til huset smækkede.
Lise min datter på 15 år kom ind i garagen med sit sædvanlige afslappet tøj, som hun har på, når det var weekend. Hendes små brystvorter viste sig gennem hendes skjorte, og jeg kunne se hendes fisse, der var fremhævet i hendes trusser.

"Vil du have hjælp far?" Spurgte Lise.

SEX I DAG?

Jeg fortalte hende, at hun kunne hjælpe mig med at polere bilen. Vi havde ikke arbejdet i mere end et par minutter, da Lise spurgte mig.

"Er du sur på mor?"

Nej, ikke sur fortalte jeg hende. Jeg var ærlig og fortalte hende, at mor ikke var så interesseret i sex mere, og det var helt normalt for en kvinde i hendes alder.
Lise fortalte, at hun vidste, at noget foregik, men hun ville være sikker.

"Du ved, jeg elsker dig far," sagde hun til mig.

Jeg sagde, at jeg godt vidste, at hun elskede mig, mens jeg fortsatte min polering af bilen.

Lise gik hen til mig, og satte armene rundt om halsen. Hun lænede sig ind, og jeg troede først, at hun skulle give mig et kys på kinden. Hun endte med at placere sine læber på min mund. Jeg blev overrasket. Det var et dybt erotisk kys, og jeg kunne mærke, at min pik rørte på sig.

Lise gik endelig tilbage, og begyndte, at tage sin skjorte og trusser af. Heldigvis var garageporten stadig lukket. Jeg fik endelig set min datter nøgen foran mig. Hendes små brystvorter var hårde, og hendes fisse var helt glat.
Lise gik over til arbejdsbænken og kravlede op på den. Hun spredte benene og lod mig se hendes skamlæber.

Jeg gik over til bænken og placerede mit pikhoved direkte foran min datters våde åbning.
Jeg fik modstand, da jeg forsøgte at trænge ind i hende, og jeg indså, at Lise stadig var jomfru.

"Jeg er klar til dig far," hviskede hun til mig.

Her var jeg sammen med min nøgne datter, og skulle tage hendes mødom i garagen. Jeg blev ved at køre ind og ud indtil, at jeg endelig brød igennem. Jeg kiggede ned og så blod ved hendes åbning. Hendes fisse var så stram. Jeg kørte pikken langsomt i hende. Lise slap ud denne smerte og nød det, da jeg til sidst kørte min pik hele vejen op i min datters fisse. Jeg tog hende for første gang.

"Gud, den er så stor far!"

"Knep mig far."

Min pik er måske 18 cm lang, men til gengæld er den meget tykt og fed. Jeg vidste, at jeg ville udvide min datters fisse, for at hun kunne klare min fede stang. Jeg kneppede hende hurtigt og hårdt nu. Jeg må have kneppet Lise i næsten 2 minutter, da jeg følte, at mine nosser begyndt at trække sig sammen.

"Jeg trækker mig ud," sagde jeg til hende.

"Nej, far", råbte hun.

"Knep mig og kom oppe i mig."

Der var ingen chance for, at min datter tog p-piller, og jeg kneppede hende med min bare pik. Jeg kunne bare ikke få mig til at trække mig ud nu. Jeg kørte pikken op i hendes fisse hårdt få gange inden jeg kom.
Jeg kunne mærke hendes fisse muskler trække sig sammen om min pik, og hun fik sin første orgasme med sin far, da jeg tømte min varme sperm dybt inde. Jeg havde en stor hemmelighed med min datter nu.

"Jeg har ønsket det her i lang tid far," sagde hun til mig.

Jeg vidste, at jeg skulle have sex med min datter igen.

Jeg foreslog, at vi gik ind i huset og tog et hurtigt bad, da hendes mor først ville komme hjem igen om eftermiddagen.
Vi tog et langt bad og minderne kom frem, fra dengang da Lise var lille og omklædningen i svømmehallen skulle bruges.

Hun rakte ud med hånden og bragte min pik til munden. Lise begyndte at slikke hovedet på min pik med tungen. Jeg troede ikke, at jeg kunne blive hård igen så hurtigt, men jeg tog fejl.

Lise slikkede min pik på samme måde, som jeg ofte havde set hende slikke på en slikkepind, men havde aldrig set det frække i måden hun gjorde det på indtil nu.

"Smager fars slikkepind godt skat" sagde jeg til Lise.

"Uhm....farmand din slikkepind smager skønt."

"Må jeg få det hele farmand?"

"Ja skat, du må få det hele, men ta' den nu forsigtigt i munden."

"Hvor er din slikkepind dejlig farmand, og sikken kæmpe pose du har hængende der," sagde Lise, mens hun rørte min nosser med hendes små fingre.

Det var en sindssyg dejlig fornemmelse at høre sin datter lege med på de frække ord, vi fik sagt til hinanden under det forbudte. Jeg viste, at jeg kunne holde dette hemmeligt med min datter for evigt.

"Lille skat nu vil farmand slikke dine brystvorter, og mærke om de smager bedre end din mors patter."

Jeg løftede Lise ind på vores seng i soveværelset og kunne se hende nyde opmærksomheden fra Daddy. Lise vejer omkring halvtreds kilo og er en lille nips i mine store arme. Hendes bryster er så små, så min hånd nærmest kan skjule hendes bryst i min favn.

Hendes lillebitte små brystvorter blev totalt hårdere, efter min tunge og mund havde leget med dem.

"Må farmand lige se, om din lille fisse er okay?" mens jeg spredte hendes små ben fra hinanden og lagde mig ned mellem hendes ben.

"Ja farmand slik mig."

Hendes fisse var så lille, så jeg slet ikke kunne forstå, at min forholdsvis store pik lige havde været oppe i hende. Jeg kunne nemt mærke hendes fissemuskler massere min finger, mens den kneppede, samtidigt med min tunge slikkede og sugede hendes lille klit.

Forsigtigt trænger jeg op i Lise, mens vi for første gang kysser lidenskabeligt og liderligt. Det var så liderligt, at jeg havde helt glemt, at hun var min egen datter. Hun blev taget meget hårdt og brutalt denne gang. Jeg dunkede min pik hårdere og hårdere mod hendes fisse, mens hun stønnede højere og højere.

"Kom skat, farmands lille pige må gerne komme nu."

"Åh...far...jeg kommer."

Hun vendte det hvide ud af øjnene, og hendes krop var i ekstase vil jeg tro, hendes fissemuskler malkede de sidste dråber ud af min pik, mens hun kom til sig selv igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 201 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.