Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mette er lige gået ind efter en flaske kildevand, og her ligger jeg på betongulvet med hænderne bundet sammen og mine ben spredte, samt fastspændt til bordbenene på værkstedsbordet.
Jeg ligger på ryggen med bukserne trukket ned til hælene, og har en pletvis våd skjorte på efter Mettes dejlige golden shower. Samtidig er mit røvhul lidt øm, efter kosteskaftet har fyldt min røv godt ud, men på den gode måde. Så hele situationen er lidt speciel og ikke særlig bekvemmelig i forhold til en hotelseng.
Men det her er legen, som vi dyrker og samtidig en erkendelse af, at vi har tillid til hinanden. Vi er hinandens soulmates indenfor den mørke og perverse side, som alle mennesker indeholder.
Da Mette kommer tilbage med kildevandet næsten 1 liter, så kan jeg se, at hun har skiftet tøj og været i bad.

Mette er en dejlig lyshåret frodig kvinde med former dvs. meget store bryster, og en lille topmave der passer til resten af kroppen. Hendes øjne der er blå kan være milde, og så i næste øjeblik forvandler de sig til en vild løvindes øjne, der er lige ved at give sit bytte det endelige. Hendes store lår og baller der opfordrer til klask samt pik, tænder mig helt ekstremt. Mette er gift og mor til tre børn, men pga. sin mands arbejde og hans manglende lyst til sex, så havde hun oprettet en profil på en site med mulighed for kontakt. Det var her vi fik kontakt og efter lidt tid kom første møde i stand. Et helt uforpligtende møde nede på jorden, som skulle foregå i min bil. Det udviklede sig til lidt mere og med et totalt vådt passagersæde efter en sprøjteorgasme, så var kimen lagt til flere møder.

SEX I DAG?

Mette har skiftet til en lidt længere sort nederdel og en hvid bluse med rullekrave. "Hej Tom ligger du godt" uden nærmere tanke på rollerne svare jeg spontant "ja Mette, wow du ser rigtig godt ud".
Mette træder uden tøven kontrolleret på min hals med hendes sko. "Hmm..du glemmer hurtigt Tom" og presser lidt hårde mod halsen. Det er lige på grænsen og kvælningsfornemmelsen er så kraftig at hosten, samt opkastningstrangen er oppe over. Mette slipper foden fra halsen og siger "du må snart lære det Tom".
Mette skræver over mit ansigt og trækker sine strømpebukser ned. Hun løfter nederdelen over hendes hofter og spreder hendes baller. Synet af hendes fisse og røvhul er lækkert og sindssygt ophidsende. Langsomt sænker hun røven mod mit ansigt og siger "slik min stjerne godt Tom"...uhm synet og duften af en nyvasket røv tænder totalt. Jeg slikker stjernen først med tungespidsen så med flad tunge. Mette nyder min tunge og spreder sine baller endnu mere "knep mit røvhul dybt Tom...du nyder det jo"
Hun har ret, jeg nyder det og en halv erigeret pik afslører min lyst.
Da pikken næsten er der, så rejser Mette sig og sætter sit tøj ordentligt. Hun hjælper mig op i siddende stilling og giver mig flasken med vand. Mine hænder er stadig bundet sammen, men på en måde så det er muligt at holde flasken og drikke. Mette forlader mig med ordene drik nu det hele Tom.

Ventetiden er ulidelig og tidsfornemmelsen er totalt mistet, men det sætter også tankerne i gang. Hvorfor styrer ens lyster og behov livet så kraftigt, når man nu engang er godt gift, samt sexlivet fungerer godt eller i hvert fald et aktivt sexliv. Der er selvfølgelig altid noget, der kan blive bedre og ens grænser er jo forskellige. Men som de fleste ægteskaber især gennem længder på 20-30 år -ja, så bliver let lidt rutinepræget og vaner, samt man ved præcis hvilke knapper der skal skrues på. Tankerne kredser også omkring, hvordan Mette skal tages, når hun kommer hjem. Hun ved godt, at så snart hun har frigjort mig, så er det min tur til at behandle hende som en liderlig tøs. Hun er også klar over, at ventetiden gør mig liderlig.

Efter meget lang tid så kommer Mette endelig. Jeg ved ikke præcis hvor længe, at hun havde været væk, men i hvert fald over en time. Mette kommer gående "hej Tom din tissemand ser slap ud" siger hun med et hånligt smil "kan du magte mig Tom, ellers må jeg hellere finde en ny stodder". Mette er meget lang tid om at løsne mine ben og hænder. Endelig kommer jeg fri og rejser mig. Rent instinktiv giver jeg Mette en lussing og griber fat i hendes hår. Jeg trækker hende ret voldsomt over til væggen, og griber fat om hendes hals, mens jeg presser hende op ad væggen. Hun ser skræmt ud, måske fordi min lussing har været lidt for hård. Mit ansigtsudtryk viser min alvor og grebet strammes omkring halsen. "Mette du er en satans luder der kun tænker på pik" imens min hånd finder under blusen "rolig Tom" får hun fremstønnet "hold kæft din lille luder NU!" Jeg får hendes ene bryst ud af bh'en og trækker i hendes brystvorte med tommeltotten og pegefingeren. Præcist så meget, at smerten kan fornemmes. Hendes brystvorte bliver hurtig hård og stiv. Jeg forklarer Mette, at hun kun skal tale, når hun får lov og minder hende om, at en liderlig utro kvinde der har solgt sin sjæl til satan bare skal bruges.

Mette nikker og hendes øjne fortæller, at hun er liderlig. Jeg slipper grebet og siger til hende, at hun skal trække af sine sko og strømpebukser, så der er adgang til hendes store fisse og røvhul. Samtidigt trækker jeg af alt mit tøj hvilket er tiltrængt og befriende. Nu kommer kildevandet til sin ret "sæt dig ned på knæene og fortæl mig, at du bare er en liderlig so der vil bruges"... "åben så din mund når du mener, at du fortjener mit pis". Mette får sagt, at hun trænger til sex med en, der kan forstå hendes behov og hun er en so med sin fisse, bagefter åbner hun sin mund. Der går lidt tid inden mit pis rammer hendes ansigt og mund. Jeg kører strålen fra hendes hår ned over ansigtet til hendes bluse. Det er virkeligt dejligt at give slip og vise sin dominans. Jeg klemmer på pikken så strålen kontrolleres. Jeg holder fast i Mettes hår og trækker hovedet bagover for derefter at fylde hendes mund. Mette synker hver gang og kigger liderligt på mig som en slags tak. Da sidste dråbe er ude af tissemanden kysser jeg Mette dybt og liderligt, samt fortæller hende hvor dejlig en tøs hun er. "tag resten af dit tøj af Mette og stil dig med hænderne op af væggen" ..."imens går jeg over til værkstedsbordet efter vaselinebøtten. "Du har en dejlig røv Mette, trænger den til en hård pik"..."ja, Tom".

Jeg tror aldrig, at jeg har givet et så hårdt klask på en kvindes røvballe før...."du snakker først, når jeg siger, at du må forstået!". Mette nikker og jeg spreder hendes ben med min fod. Jeg tager en stor klat vaseline på pegefingeren og spreder hendes baller med den anden hånd. Vaselinen gnides på stjernen og min pegefinger finder hurtig vej op i Mettes smidige røvhul. Min pik er næsten stiv, men mangler det sidste. Igen tager jeg brutalt fat i Mettes hår og får hende vendt om. Jeg presser min næsten stive pik ind i munden på Mette og knepper hendes mund dybt fra start. Nu har jeg fat med begge hænder i håret og faceknepper hende hårdt, så hårdt at Mette kaster op. "hvad satan er du et svin Mette". Med tåre i øjnene nikker Mette, og jeg presser pikken ind i munden igen, den her gang lidt blidere. Jeg siger til Mette, at hun skal stille sig med hænderne op af væggen igen og sprede hendes ben. Jeg kører pikken helt op i røven på Mette i første stød, og lader den være der lidt inden mine stød og bevægelser sættes i gang. Med et fast greb om Mettes hals og pikken der kører velsmurt i hendes røv, så må jeg sætte tempoet ned, ellers ville jeg komme alt for hurtigt. Mine stød bliver langsomme og hårdere, imens mit greb har flyttet sig fra halsen til munden samt næsen. Følelsen er dejlig og giver en stærk fornemmelse af magt.

Det er simpelthen nødvendig med en pause, hvis min pik skulle bruges mere i denne leg. Jeg samler rebene op, som Mette har brugt til mig. Jeg går hen til hende og siger hun skal holde dem. På samme tid griber jeg fat i hendes hår og trækker hende mod døren ind til stuehuset. Jeg slæber hende nærmest ind i køkkenet, samtidig med bliver min pik endnu mere stiv. Der er ingen tvivl om, at min dominans går i pikken. Samtidig ved jeg Mette også bliver tændt både fysisk og mentalt. Mette er blevet misbrugt i hendes barndom og følger deraf er blandt andet en kinky form sex. Vi når hen til køkkenbordet og jeg placerer Mette på bordet, så hun ligger på ryggen. Nu er det min tur til at binde hendes hænder og ben omhyggeligt. Synet af en liderlig "so" der ligger på bordet klar til at blive brugt godt og grundig er pisse frækt. Pludselig får jeg en idé og går over til køleskabet. Yes der var mayonnaise og heldigvis næsten fuld. Jeg hælder rigeligt ud over brysterne og lidt i ansigtet. Det er første gang jeg masserer en kvinde med mayonnaise, det er sindssygt frækt og smøre godt. Jeg stiller mig for enden af bordet, og presser mayonnaisen ud på Mettes lår og en kæmpe klat på hendes fisse. Begge mine hænder er totalt fedtet ind efter massagen og med to fingre knepper jeg hendes fisse. Mette får sindssyg hurtigt sprøjteorgasmer, når man har fundet hendes g-punkt, og det er nemt at ramme, man er i hvert fald ikke i tvivl når det sker. Langsomt knepper jeg hendes fisse med fire fingre. Synet af en udspilet fisse tænder mig rigtig meget og det kan næsten være tilfredsstillelsen i sig selv, at lege med en kvinde der nyder og tænder på fisting. Hånden er næsten helt inde og fingrene vender opad mod skambenet, så g-punktet bliver berørt og stimuleret. Mette stønner højere og højere. Hele hånden er oppe i fissen og dem der kender det ved, at det er hårdt arbejde for armen. Mette er så tæt på nu, så safterne nærmest løber og et brøl af en anden verden skriges ud da hun kommer. Jeg lader hånden blive til orgasmen er klinget af, og trækker den forsigtigt ud. Dette syn af en total udspillet fisse der er øm og rød, samt godt brugt er magiske sekunder for mig, sådan er det bare.

Jeg får løsnet Mette fra bordet og igen med en halv stiv pik dinglende, så trækker jeg hende ovenpå hvor badeværelset ligger. Vi går under bruseren sammen og sæber hinanden ind. Der skal flere omgange sæbe og shampoo til, før vaselinen og mayonnaisen er vasket af. Det er rart at være nyvasket, samt rengjort i både hoved og røv i bogstaveligt forstand. Mette får børstet hendes tænder og drukket noget vand efter hendes opkast stunt. Vi går ind i deres soveværelse, og jeg placerer mig på alle fire og siger til Mette, at tyren er klar til malkning. Hun kender min tyremalkning og spreder mine baller. Hun slikker fra mine kugler og op til mit røvhul. Bruger sin tunge godt og grundig. Hun spytter på stjernen så hendes tunge kan bevæge sig længere op i min røv. Det er så fucking dejligt og intimt, samt beroligende især efter at kosteskaft har penetreret min røv. Mette sutter min pik og spiller den af skiftevis med, at hun slikker og tungeknepper min røv dybt. Efter alt for kort tid kommer jeg i munden på Mette, der sluger og sutter til sidste dråbe. Vi kysser, samt smiler til hinanden, inden vi tager en velfortjent slapper på sengen. Vores aften "frikvarter" skulle nydes med madlavning, og et godt glas vin. Måske ville der opstå noget impulsivt, man ved aldrig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.