Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg nød især weekenderne, hvor Mads ikke skulle være sammen med vennerne eller en tur i byen, bevares han skulle da videre med at skabe hans eget liv. Men de næste fire år skulle gå på universitetet hvis Mads´ uddannelssesplan skulle gå i opfyldelse. Heldigvis er København en dyr by på boligmarkedet så mon ikke, at han blev hjemme en del år endnu.
Vi havde talt en del om det "forbudte" i vores forhold og havde på en naturlig måde nået til en konklusion. Nemlig at vi nød det i nuet, og det skulle selvfølgelig være vores hemmelighed for evigt. En aftale vi begge havde det godt med, og vi stolede på hinanden. I vores hoveder gjorde vi faktisk ikke noget forkert.

En tidlig lørdag morgen efter en god nat med sex og en lang velfortjent dyb søvn.

SEX I DAG?

"Godmorgen min store dreng" sagde jeg, da han kiggede over på mig og smilede.
"Klar til at give mor en stor pik frække knægt."
"Åh ja mor" svarede han ivrig og tog dynen væk. Han lagde hænderne over hovedet, og så ned på sin pik der allerede var begyndt, at rejse sig lidt fra maven. Jeg kunne mærke, at min fisse blev meget våd, da jeg greb hans store pulsende pik med min hånd.
"Åh skat kan du se det på mine øjne, at jeg er så klar til at blive kneppet hårdt.
"Slemme mor vil ha´ din store hårde pik op fissen, jeg bliver så satans liderlig af min lille dreng."

Derefter vendte jeg mig om på siden, og kyssede ham hårdt på munden, vores tunger gled sammen. Jeg kastede mit ben over hans skød. Jeg ville straks mærke den store hestepik og pressede den op i mig. Jeg bøjede mig over ham, og vi fortsatte med at kysse dybt. Mine store bryster hvilede på hans muskuløse bryst, mens min fisse sugede sig omkring min søns monsterpik. "Mads du ved godt, at mor nyder at ride din lækre pik" det gjorde min lille dreng endnu mere liderlig, og hans pik blev endnu større oppe i min fisse.
Værelset var fyldt med høje slubre lyde og hver gang min røv klaskede ned på hans lår, så kunne det høres. Mine skrig af glæde og hovedgærdet mod muren fyldte rummet med lyde af sex.
" Åh, min lille dreng knep din mor hårdt"....."spid min fisse med din store pik...Åh knep mig skat".
Mine store bryster sprang vildt i min søns ansigt, og hans store tunge boller slog min røv hver gang den smækkede ned på hans skød. Han tog sine hænder om mine baller og holdt godt fast.
"klask mine baller, slå til......Åh, du er så fræk, knep din liderlige mor og bor din kæmpe pik op i mors fisse"
KLASK....KLASK.....KLASK

"Åh...ja slå mig hårdt, jeg er sådan en uartig liderlig mor"

Mads sætter sig op og slikker mine brystvorter. Jeg greb ham rundt om halsen og trak ham tæt ind til mig, mens hans hånd blev ved med at slår min røv. Jeg stoppede med at ride hans pik, og sad hårdt i hans skød. Langsomt knepper jeg hans pik med frem og tilbage bevægelser. Min søns store pikhoved ramte mit g-punkt så præcist og min fisse var allerede klar til dagens første orgasme.
"Mor kommer skat, mor kommer på grund af min lille drengs store pik"
Jeg holdt ham tæt omkring halsen, da min fisse tog de hårde stød fra min søns enorme pik.
Han stødte så hårdt opad, så hårdt som jeg nogensinde havde prøvet. Hans store boller klaskede imod mine røvballer.
Jeg følte mine fissemuskler strammes omkring hans pik, jeg kunne mærke, at min fisse skulle eksplodere.

"Knep mig.....jeg kommer ...........Ja, Åh........."

Hele min krop rystede da min orgasme gik gennem mig. Min fisse var så våd af hans pik. Som han bare holdt stiv oppe i min fisse uden anstrengelser Vi kyssede hårdt og dybt, vores tunger smeltede sammen igen. Han holdt min røv stramt i hans hænder og blev ved med at trykke hans hofter opad. Min orgasme fortsatte længe.

"Åh mor, det føltes så godt at få dig til at komme," sagde han.
"Ja skat, du er mors lille dreng, der giver en så stor orgasme med din skønne pik."
Hans kæmpe pik var stadig dybt inde i min pulserende fisse, men vi var stoppet med at kneppe. Jeg kunne mærke, at hans hårde pik bankede og pulserede inde i min fisse.
Efter en kort stund trak jeg mig op og lod pikken glide ud af min fisse.

Jeg tog den bankende pik tilbage i min hånd. Langsomt arbejdede jeg min hånd langs det tykke skaft. Begge mine hænder gned på hans pik, selv om de slet ikke kunne dække denne enorme pik
"Se på din pik skat, som lige har været oppe i mors fisse, min søns smukke pik. Dette er min pik skat, denne tykke hårde monsterpik tilhører mor nu ...... Jeg skal bruge denne store pik hver dag fra nu af skat. Mor vil ha´ din pik, når jeg vil, er det ok? "

"Åh gud, ja mor, jeg vil kneppe dig hver dag," svarede han.

"Mads, knep mig hårdt bagfra."

Jeg satte min røv højt i luften og lod min store bryster svinge frit under mig. Jeg kiggede over min skulder, og så Mads knæle bag min store røv, Han stirrede intens på min gabende våde fisse og tog sit monsterpik i hans hånd. Han førte det hen imod min dryppende våde fisse. Jeg følte, at hans pikhoved slappede mod min klit.

"Ja skat, knep mor igen, knep mig som en liderlig kælling."
Jeg gav mig, da han stødte de første 15 centimeter af hans hestepik op i min fisse Han skubbede hårdere, og jeg følte igen, at den store pæl ramte mig dybt. Han greb mine hofter og begyndte at kneppe min fisse hårdt.
"Knep den skat .......hammer den op i mors fisse, så hårdt som du kan .... Gud du er mors lille kneppe hingst. "
Igen fyldte de høje kneppelyde i rummet. Sengen knirkede og rystede, Hovedgærdet stødte hårdt mod muren.
"Knep min fisse, knep din mors fisse så hårdt med den store fede pik."

Hans store boller ramte min fisse hver gang han stødte pikken i mig, mine store bryster svingede totalt ukontrolleret. Den kraftige lugt af sex hang i luften, og safterne fortsatte med, at løbe fra min liderlige fisse og ned ad mine lår.
Mads fortsatte med at kneppe mig hårdt og slog mig hårdere end jeg nogensinde havde prøvet før, Hans unge velbyggede krop klaskede imod mig. Jeg blev åndeløs og min krop total udmattet. Jeg kunne mærke min fissemuskler krampede igen, og jeg vidste, at en stor orgasme var ved at ramme mig.

Jeg følte et fast hårdt klap på min røv og det sendte mig over kanten. En sitrende gennem hele min krop og min fisse der fyldtes med sperm. Jeg skreg, da hans store pik blev druknet af mine fissesafter. Min lille dreng havde givet mig den vildeste sprøjteorgasme jeg nogensinde havde fået.
Han slog mig hårdt og hurtigt igennem min orgasme, som syntes at vare længe. Jeg holdt på kanten af sengen og forsøgte, at blive på mine knæ, mens han stødte hestepikken op, og tømte det sidste i mors fisse.

Den næsten halve time lagde vi i hinandens arme, og kyssede og krammede tæt. Endelig stod jeg ud af sengen og gik over værelset mod døren. Bevidst rystede jeg røven og gav ham et godt overblik over min store røv. Da jeg nåede døren, kiggede jeg over min skulder og så på min søn. Han fyldte hele min dobbeltseng. Hans pik lå tungt på maven, Hele hans krop skinnede som morgenens sollys. Han lignede en ung gud, og han var min.
"Hej store dreng" sagde jeg, da han så opmærksomt på mig. Jeg tog min hænder på min røv og spredte mine baller, så han kunne se min glinsende fisse, og stjernen der trængte til en hård pik, men jeg var meget usikker på, om min søns pik ikke var alt for stor.

"Kan du se denne røv skat, din liderlige mors røv"

"Ja sagde Mads ivrigt"

"Skat, hvis du fortsætter med at behandle mor så godt, som du gør, med din store hestepik, så må du kneppe mors liderlige numsehul, vil du det skat?"

Da jeg sagde dette, så jeg min søns øjne lyste op på forslaget. Jeg følte en spænding løber lige igennem mig, da jeg stirrede på den lækre store pik og prøvede, at forestille mig, hvordan det ville føles, at få min røv flækket af den enorme pik.

Jeg gik tilbage til sengen og kyssede Mads. "Nu vil mor gå i bad og lave en dejlig morgenmad til os." Jeg kunne se hans pik allerede var halvstiv igen. "Hør her skat, jeg har en overraskelse til i aften....kan du huske hende damen, der så med på computeren, da mor gav dig det første blowjob?"
"Ja" sagde Mads lidt spørgende. " Hun kommer og spiser med i aften Mads, og hun vil gerne se din pik i virkeligheden, er det okay Mads?"

"Hvis du synes det Mor, er det okay for mig." Jeg kunne se, at hans pik stod op i luften. Stolt og rank.

Jeg siger til Mads, at han ikke må lege med pikken inden i aften. Han nikker og smiler på en meget bestemt måde.
Jeg går ind på badeværelset og står foran spejlet. Min fisse er varm og det løber stadig nedad benet. Jeg lagde min hånd på min fisse og brugte mine finger til, at samle noget af spermen, som der stadig var der. Jeg putter fingeren i min mund og sutter. Det smagte fantastisk, min søns potente sperm og min fissesafter blandede sammen.

Jeg tænkte igen på, at have den store pik i min røv, kunne jeg virkelig tage mine søns 25 cm pik oppe i mit liderlige røvhul? Jeg vidste, at jeg snart ville prøvet det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 85 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.