Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var først efter, at vi havde spist morgenmad og min onkel, samt tante var kørt hen til deres farvehandel, at morgenoplevelsen blev bearbejdet. Jeg havde lige fået suttet pik af to fuldvoksne mænd! Hvordan kunne det ske? Altså jeg havde selvfølgelig fået jern på, men jeg var da slet ikke bøsse! Min reaktion var faktisk meget rystende, lidt som en uvirkelig tilstand. Set i bagspejlet var jeg selvfølgelig i choktilstand, og var egentlig blevet udsat for et overgreb af voksne mennesker. Mine tanker kredsede hele tiden om, hvordan hele hændelsen havde forløbet. Jeg havde hjertebanken, kvalme og tårerne løb lige pludselig. Jeg følte livet gik i slowmotion, og havde fornemmelsen af en osteklokke, der var placeret over mit hoved. Billeder der kom frem på nethinden igen og igen.

Hvordan min onkel havde stået midt i saunaen, og havde fået suttet sin pik. Hvordan jeg var blevet holdt fast og to mænd, der slikkede og suttede min pik, selv om min hjerne sagde nej. Og alligevel blev min pik stiv, og jeg nød det faktisk. Min onkel var en meget kraftig mand af bygning. Omkring 185 cm høj og helt sorthåret. Han havde været bryder i hans helt unge dage, og hans kropsbygning antydede stadig, af der var muller. Onkel Thomas havde en meget tyk pik, der var enorm krum i hvert fald den vildeste krumning, som jeg nogensinde havde set. Onkel var altid nybarberet og gik altid pænt klædt. Peter der suttede min onkel, var helt klart den kraftigste og en begyndende topmave, samt tynde ben tydede på for lidt motion. Tommy og Aske der havde suttet mig skiftevis, var de to ældste, måske midt i fyrrende. Tommy var en kort klippet meget atletisk mand og helt klart den der gik mest op i sit udseende. Aske var faktisk den mest spinkle af dem alle, men havde den største pik af dem, i hvert fald i slap tilstand, havde jeg nået at observere.

SEX I DAG?

På vejen hjem i bilen havde min onkel fortalt lidt om hans og Marias forhold, at de levede i et åben forhold. Han gik ikke helt i detaljer, men jeg kunne forstå, at de havde en aftale med hinanden om, at de skulle fortælle, hvem de var sammen med. Han fortalte også, at de elskede hinanden, men havde besluttet, at de ville være ærlige ift. deres seksualitet. Han sagde, at vi selvfølgelig skulle snakke mere om det i aften. Han fortalte for resten også noget om en frimurerloge, som han var med i. At nogle af medlemmerne og deres koner havde lavet en slags klub, men det var meget hemmeligt. Thomas nævnte han havde på fornemmelsen, at det her var noget for mig, da han igennem nogle år havde fornemmet min seksualitet. Han fortalte om det, at være biseksuel ikke var en sygdom, men rigtig mange mennesker fortrængte det.

Jeg må være faldet i en meget dyb søvn, da det bankede på døren ind til mit værelse. Det var Maria, der var taget hjem. "Hej Lars er du okay" spurgte hun med en sagte stemme. Det tog lidt tid, inden jeg var helt vågen, og registrerede det var min tante, som der snakkede. Maria kom helt hen til sengen og fortalte mig, at Thomas havde fortalt om saunaturen. Hun virkede meget bekymret og lidt forlegen på samme tid. Hun fortalte mig, at hende og Thomas havde leget med tanken om mig, men de havde slet ikke talt om, at det skulle være på den måde, som Thomas havde valgt at præsentere mig for den seksuelle verden. Nu kører det hele rundt i hovedet på mig. På den ene side....her sidder tante Maria, som jeg så ofte havde fantaseret om. Jeg fornemmer, at det var omkring 11 års alderen, hvor jeg begyndte at onanere for alvor. Jeg var ofte blevet passet hos min onkel og tante gennem min barndom. Jeg har nok, som de fleste drenge haft små fantasier om de kvindelige former, selv om det var en fra familien. Samtidigt var jeg utrolig flov overfor hende, og sagde som noget af det første "jeg er altså ikke bøsse Maria".... Hun smilte sødt og fortalte helt rolig, at hun ofte havde været sammen med andre kvinder, men hun var heller ikke lesbisk. Det var bare en lyst til sex med en af samme køn. "Lars vi holder det her som en hemmelighed" og Maria fortalte om deres lille klub, og det fællesskab samt uskrevne regler der var. Det hele lød meget godt og gennemtænk fra en voksens synspunkt. Men jeg var jo kun en teenager, og havde slet ikke regnet med, at mit første seksuelle møde ville være med to mænd, der gav mig et blowjob.

Maria var som sagt en kvinde på 35 år, der havde været sammen med min onkel, siden hun var 20 år. Det vil sige, at hun faktisk havde kendt mig fra et års alderen. Hun kendte til næsten alt om mig, da det ofte var hende, at jeg havde snakket med og betroet nogle af mine tanker. Det var mest skolemæssige og svømme-ting der blev talt om, men også andre emner var på banen. Jeg betegnede hende faktisk, som en slags reservemor.

Maria stryger hendes hånd gennem mit hår. Det er dejligt, samt beroligende efter en sindssyg dag med alt for mange indtryk. Langsomt bøjer hun sig ned mod mit ansigt og kysser mig på munden. Først et lille smækkys.... så et hvor vores læber bliver sammen. Hun kæler samtidigt med mit hår, og vores tunger finder naturligt sammen. Det er mit første tungekys. Jeg er beruset og en fornemmelse, som jeg ikke helt kan beskrive suser gennem kroppen. Maria dufter som Maria.... en duft af ro og tryghed. Hendes hånd finder ind under min T-shirts og kærtegner min mave og bryst. Blodet har fundet ud til min pik og en liderlighed, der ikke kan skjules er passeret.

Maria er en velplejet kvinde med rigtigt langt lyst hår. Jeg vil beskrive hende, som en kvinde der er almindelig bygning. Hendes øjne er helt blå, jeg vil nærmest sige lyseblå. Jeg vil tro hun cirka er 170 cm og har verdens sødeste ansigt. Hun rejser sig op og langsomt tager sit tøj af. Først hendes nederdel, så strømpebukserne, derefter blusen. Hun står kun iført hendes trusser, samt bh´en. Langsomt og æggende drejer hun sig omkring, imens hun tager sin bh af. Til sidst trækker hun trusserne af. Hold kæft! For første gang ser jeg en fisse i virkeligheden. "Tag dit tøj af Lars". Jeg tror mine shorts, underbukser og T-shirts kom af på under 5 sekunder. Nu står Maria og kærtegner sine bryster, samtidigt med hendes hånd finder ned til hendes glat barberet fisse. Jeg har lagt mig på ryggen og min pik stritter lige op i luften. "Hold kæft Lars det er en monsterpik du har". Maria kører nu hendes finger mellem hendes skamlæber og udtrykket i hendes øjne har jeg aldrig set før. Hun kravler mellem mine ben og kører tungen langsomt fra min lårmuskel op til pungen. Hun slikker mine nosser og en hånd griber omkring min pik. Jeg er helt væk....lykkelig, spændt, liderlig og en smule bange. Hun holder fast med begge hænder omkring min pik nu, og slikker på pikhovedet. "Lars du er godt klar over, at din pik er stor ikk?" Jov, får jeg lidt forlegent fremstønnet. Maria sutter min pik nu. Det var helt sindssygt, som hun pressede pikken dybt i hendes mund. Det var totalt dejligt, men jeg blev lidt nervøs, da hun nærmest lød, som om hun skulle kaste op på et tidspunkt. Jeg vidste slet ikke på dette tidspunkt, at det ophidsede Maria at give dybe blowjob. Vi kysser igen og Maria styrer min pik op i hendes fisse. Hun ridder min pik meget langsomt. Jeg kan mærke hendes fissesafter, der løber helt vildt. Pludselig sætter hun tempoet op, og jeg kan høre, at hun stønner anderledes og hendes vejrtrækning hyperventilere. Det er for meget for lille mig, så jeg kommer i hendes stramme fisse, imens hun ridder videre. Hun bruger en finger på hendes klit og kigger med et sindssygt frækt blik på mig. Hun brøler højt da orgasmen bruser gennem hendes krop.

Vi ligger helt stille på sengen bagefter. Det hele er så intimt og indforstået. Vi ligger nok tæt i næsten en halv time og taler om sex og hvor lækkert det her lige havde været. Maria ville gerne lære mig at blive en god elsker, hvis hun da måtte. Hvad tror I jeg svarede hende?
Fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 67 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.