Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den følgende uge så jeg kun Helle på hendes arbejde og et par gange hjemme hos mig selv. Hver gang Helle spurgte om vi skulle mødes hjemme hos hende, fandt jeg på undskyldninger for ikke at møde hendes mor.

Om lørdagen tog mine forældre af sted. De skulle en uge til Jylland og besøge familien og jeg havde pænt takket nej tak til at komme med. Min mor blev lidt pylret, og havde gentagne gange i løbet af ugen pointeret at jeg bare skulle ringe eller kontakte Steen og Mette hvis der skete noget. Jeg havde forsikret om at det skulle jeg nok, og glædede mig til at have hele huset for mig selv en hel uge.

SEX I DAG?

Da mine forældre var kørt, cyklede jeg ned til Helle i butikken. Hun stod og var ved at lægge noget tøj på plads henne ved omklædningsbåsene. Vi stod snakkede lidt og jeg spurgte hende om hun kiggede over i aften.

"I aften? det kan jeg ikke. Efter arbejde kommer mine forældre og henter mig, vi skal besøge nogle venner i deres sommerhus hele weekenden. Er dine forældre taget af sted?". Jeg nikkede og kunne ikke skjule min skuffelse.

"Øv det er også ærgerligt, men jeg kan ikke slippe. Deres søn, Michael, går i 2.g og det er vist meningen at han skal 'overbevise' mig om at jeg skal vælge gymnasiet," siger Helle og giver mig et kys. Vi står begge tavse mens Helle lægger tøj sammen.

"Hvad synes du om denne her," spørger hun pludselig, og holder en hvid blondebh op foran sig.

"Øh den er meget pæn," svarer jeg og ved ikke hvor jeg skal kigge hen. Hun fniser.

" hvad med dem her? hun holder et par små sorte trusser op foran mig. Jeg står tavs og ser på trusserne.

"Kom", siger Helle og lægger trusserne og trækker mig med ind i omklædningsbåsen. Vi begynder at kysse. Helle til kassen, Helle til kassen.

"Ups jeg må løbe, vi ses på mandag ikke?".

"Selvfølgelig," svarer jeg. Jeg står tilbage i boksen efter hun er gået og en ældre dame kigger underligt på mig da hun går forbi og ser en bunke med dame undertøj ligge på stolen ved siden af mig. Jeg skynder mig ud til min cykel og kører hjem.

Resten dagen fordriver jeg tiden med at spille computer og se tv. Næste dag forsøger jeg det samme kun afbrudt af 1½ l. cola og en pizza, men jeg kan ikke lade være med at tænke på Helle sammen med ham Michael oppe i sommerhuset. Jeg går ind i stuen for at surfe lidt på nettet og tænke på noget andet. Da vores computer er startet op tjekker jeg for at se om nogen af mine venner er logget på msn. Det er de ikke til gengæld kan jeg se Steen er. Jeg klikker og tænker at så kan jeg da tage en computer snak med Steen. På skærmen kommer billedet frem af deres stue. Steen sidder ikke ved computeren og jeg kan se deres sofa. Jeg sidder lidt og venter og pludselig kommer Mette ind i billedet. Hun går hen til reolen og skænker sig et glas rødvin, sætter sig i sofaen og tænder for tv'et. Jeg iagttager hende lidt mens jeg venter på Steen. Hun har bare fødder, lyse løstsiddende bukser og en mønstret skjorte på. Hendes hår ser fugtigt ud som om hun lige er trådt ud af badet. Det lader ikke til Steen kommer tilbage til computeren så jeg tænder for mikrofonen.

"Hej Mette kommer du ikke her over?" Jeg kan se Mette kigge over mod computeren, og skrue tv'et ned.

"Har du tid til at snakke lidt?," spørger jeg. Hun slukker for tv'et og går over mod computeren.

"Øh hej hvem der?" spørger hun og sætter sig ned.

"Det er mig Lars," svarer jeg og opdager at jeg har glemt at tænde for vores webcam.

"Gud hej Lars nu kan jeg se dig. Nej hvor smart det vidste jeg slet ikke man kunne, hvordan gå det? Kan du klare at være alene hjemme?".

"Ja det er rart at have huset for mig selv. Hvor er Steen, jeg troede han sad ved computeren?"

!Øh nej han har lige arbejdet hårdt og ligger nu og sover," svarer Mette med et skævt smil. "Er Helle ikke hos dig?". Jeg ryster på hovedet og fortæller hende grunden. Af en eller anden grund føles det lettere at snakke med Mette når skærmen er imellem os.

"Op med humøret Lars, hun kommer jo hjem i morgen og så har I stadig næsten en hel uge med huset for jer selv," siger Mette og blinker med det ene øje til mig. Jeg smiler forlegent.

"Hvordan gik det sidst efter festen?" spørger hun.

"Jeg overnattede hos Helle men vi 'gjorde' ikke noget. Hun virkede dog mere tændt da jeg rørte hende som du viste mig," svarer jeg og kigger ned i bordpladen.

"Hm hun er sej at få fyret op under hende Helle var? ....så er du måske klar til den næste lektion?" Mette tager en tår rødvin mens hun kigger spørgende på mig. Jeg smiler til hende.

"Hvordan får man billedet til ikke at hakke sådan?" spørger Mette og knapper sin skjorte lidt op. Jeg forklarer hende at forbindelsen ikke er kraftig nok både til billede og lyd. Hun siger hun har noget at vise mig så hun synes vi skal slukke for lyden. Jeg forklarer hende hvordan og at vi så må at skrive til hinanden.

Slukket skriver hun til mig, rejser sig og går hen mod sofaen så jeg kan se hende i fuld figur. Hun starter en lille sensuel dans og knapper sin skjorte op. Da den er helt knappet op vender hun ryggen til mig og lader skjorten falde til gulvet. Hun bliver stående og jeg gætter på at hun kæler for sine bryster mens hun danser. Med et vender hun sig rundt mod mig. Hun kigger på mig mens hun kærtegner sine store solbrune bryster. Jeg knapper mine bukser op og hiver min pik frem. Hun kan alligevel kun se mit hoved, tænker jeg og begynder at onanere. Mette stopper pludselig sin dans og kommer hen til skærmen.

Hvordan gør jeg billedet stører? Jeg skriver tilbage hvordan hun skal gøre.

Tak, skal lige tjekke at Steen stadig sover så er jeg tilbage. Jeg benytter pausen til at smide bukserne helt og sætter mig tilrette. Mette kommer tilsyne igen og lægger et eller andet ved computeren og stiller sig så tilbage og genoptager sin dans. Jeg iagttager hvordan hun kærtegner sine bryster og strittende brystvorter. Hendes hænder glider langsomt nedover hendes bløde solbrune mave og hun knapper de lyse bukser op. De glider ned og hun sparker dem væk med den ene fod. Hun danser stille hen til computeren kun iført et par hvide trusser der med en lille hvid trekant kun lige dækkker det mest nødvendige. Hun sætter sig ned og kigger lige ind i cameraet.

Nå er du tændt? Ja, skriver jeg tilbage med en hånd.

Så vil jeg vise dig hvordan man kæler for en kvindes mest intime del så HUN bliver tændt;-) . Ok, skriver jeg tilbage og stirrer på skærmen. Mette flytter webcameraet ned på kanten af skrivebordet så jeg kan se hendes trusser. Hun spreder benene, lægger en hånd uden på trusserne og kører fingrene svagt rundt. Hun fjerner hånden igen.

Er du klar?. Ja, svarer jeg.

Det var dog nogle imponerende lange svar jeg får Lars, er den ene hånd optaget? Sidder du og onanerer? Curseren står og blinker efter et svar. På skærmen kan jeg se Mette samle sine ben og dermed spærre for udsynet til hendes trusser. Jeg tøver og sender et ja tilbage til hende.

Så skal din faster Mette da se kalorius nu når du alligevel har den fremme. Hun flytter kameraet op og stirrer på mig. Jeg stirrer tilbage. En ting er at se på en anden person nøgen, noget andet er selv at blive set på, og så endda af min tante. Jeg kan ikke forlig mig med tanken.

Frit udsyn til din pik=adgangsbillet til resten af lektionen! Mette smiler til mig.

Få sex i dag

Come on, det er bare mig din Faster. Du har allerede set min, vil du ikke se hvordan den skal behandles? Hun tager kameraet og stiller det ned på kanten af skrivebordet igen og spreder langsomt benene.

...Ok, du vinder, skriver jeg. Langsomt flytter jeg webcameraet ned på skrivebordet så min stive pik kommer i focus. Der går lidt før Mette svarer. Uh, jeg kan se det bli'r i familien. Det er en flot stor tyk pik du har, bare lad billedet stå!:-) Jeg bliver lidt forlegen og ved ikke hvor jeg skal placerer mine hænder.

Så fortsætter lektionen. Mette rejser sig og vender sig om. Så læner hun sig forover og trækker langsomt sine trusser af, ligesom hun gjorde den første gang i deres køkken. Hendes runde baller, stramme numse og trimmede skamlæber står igen foran mig. Hun vender sig, sætter sig ned igen og spreder sine ben. Jeg gør billedet større og beundre hendes fisse. Det er første gang jeg ser den forfra. Hendes korte sorte kønshår er trimmede som en perfekt trekant der fortsætter ned over de fyldige skamlæber.

Det er vigtigt at dine fingre er fugtige. Brug dit spyt til at starte med, senere kan du bruge Helles egne 'safter'. Mettes hænder kommer tilsyne. Hendes fingre glinser af spyt, hun spreder sine skamlæber med den ene hånd og hendes mørkerøde indre kommer til syne. Hun kører den anden hånd rundt på sin klitoris i små cirkelbevælgelser. Jeg følger hyptoniseret hendes hånd. Mette tørrer sine hænder af på sit inderlår.

Du kan evt. starte med det her. Hun kører let et par fingre igennem de korte sorte hår på skamlæberne, spreder dem og leger med en finger rundt om sin åbning. Efter et stykke tid stikker hun fingeren ind og kører den ud og ind. Hendes anden hånd forsvinder.

Kom mef kommentare eler ?. Jeg kigger lidt uforstående på sætningen, men forstår så. Jeg begynder at kommenterer hendes 'onani-show' og Mette stikker en finger mere op i sin fisse og massegerer sin klitoris hurtigere og hurtigere. Pludselig stopper hun. Jeg benytter lejligheden og stiller hende et spørgsmål og Mette svarer tilbage.

Du kan se og mærke at Helle er tændt når den her bliver størrer og hård og den her våd. Hun peger på sin klitoris og fisseåbning. Det er svært at skrive og onanere samtidigt:-). Jeg griner for mig selv. Mette rykker webcameraet lidt tilbage så jeg kan se mere af hende, og smider sine ben ud over armlænet på stolen så hendes skamlæber er helt spredt.

Pludselig kommer der en pik tilsyne i den ene side af billedet. Jeg tror med det samme at det er Steen der er vågnet og skal lige til slukke for mit webcam da jeg opdager at det er en naturtro DILDO. Hun fører den op til munden og sutter på den. Så fører hun den langsomt op i sin fisse mens hun kæler for sin klitoris. Det er ophidsende at se på den store dildo langsomt forsvinde op i hende. Da den er i bund tænder hun for den. Hendes hænder finder tasteturet.

Nå Lars, lad mig se din pik igen. Jeg opdager at den ikke mere er i billedet og flytter mit webcam. Mette kommentere min pik og beder mig flytte webcamet rundt så hun kan se den fra alle sider samt min pung.

Mm nogle store dejlige boller du har. Dem gad jeg godt sutte på;-) Rejs dig op så jeg kan se din røv. Jeg gør som Mette skriver og føler mig en smule udnyttet. Jeg sætter mig ned igen og kan se Mette skrue op for dildoen.

Uha det er en dejlig ung stor pik du har Lars. Helle ved ikke hvad hun går glip af.... Nu har du set hvordan du skal behandle hendes, lad mig se hvordan du behandler din. Lad mig se dig onanere! Jeg skal lige til at protesterer.

Kom nu.... din faster Mette vil se dig onanere din store pik. Hun smiler til mig og sender et kys gennem skærmen. Jeg tager fat i min pik og hiver forhuden helt tilbage så mit glisenede pikhoved kommer til frem. Jeg kæler lidt for hovedet og begynder at onanere. Jeg kan se Mette fører dildoen langsomt ud og ind af sin fisse mens hun kæler for sin klitoris. Hun stirrer på skærmen. Jeg kan mærke at jeg er ved at komme og stopper. Min pik dunker. Mette skriver en besked til mig.

Kan du udskive et billede af mig?

Hvad mener du? spørger jeg.

Kan du udskrive et billede af mine bryster og komme ud over det mens jeg ser på det?

Ja, svarer jeg og beskriver hvordan hun skal gøre. Billedet af Mettes store brune bryster dukker op på min skærm. Jeg tager mod til mig og skriver tilbage til hende.

Hvor er dit ansigt! Hun svarer tilbage.

Ja det kunne du tænke dig hva;-). Jeg svarer.

Come on, det er jo bare mig din nevø og det er jo ikke rigtigt kun et billede!;-). Lidt efter kommer et billede af hendes bryster og ansigt, hvor hun kigger direkte på mig med åben mund. Jeg printer billedet ud.

Bedre!? Lad mig så se dig komme ud over mig. Hun læner sig tilbage og begynder at onanerer igen.

Så'gerne, svarer jeg og rydder mit fars skrivebord og lægger billedet foran mig. Jeg hiver i min pik og ser skiftevis mellem Mette på billedet og skærmen. Jeg kan mærke at jeg er ved at komme og hiver forhuden helt tilbage. En tyk stråle flyver ud over billedet og flere følger. Jeg lukker øjnene og ser pludselig Helles mor for mig.

Da jeg åbner øjnene igen ser jeg Mette ligge med hovedet bagover og lukkede øjne. Hun har fjernet dildoen og hviler begge hænder på inderlårene. Jeg retter mit webcam op mod mit ansigt igen og sidder stille og betragter hende. Da jeg har siddet lidt 'vågner' Mette langsomt og sætter sig til rette i stolen.

Det var en god orgasme du fik givet din 'gamle' faster. Det tændte mig virkelig at se dig komme ud over mig. Lad mig se billedet igen. Jeg holder det våde papir op foran cameraet. Uh ja det er godt nok oversprøjtet.Var det godt for dig? Jeg lægger papiret. Dejligt, svarer jeg og smiler.

Vi har vist begge fået en 'lektion' i dag var? Jeg smutter nu skat. Held og lykke med Helle;-). Jeg slukker for mit webcam og bliver siddende. Jeg ser Mette rejse sig, tage en tår af sin vin for derefter at ifører sig sine bukser og skjorte. Hun tager glasset i den ene hånd og dildoen i den anden og forsvinder ud af billedet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.