Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en dejlig varm sommerdag. Jeg er ude og cykle en dejlig lang tur, og ved en skovåbning stopper jeg op og holder en lille pause (troede jeg). Jeg går lidt ind i skoven. Nyder stilheden. Et stykke inde stopper jeg op. Syntes jeg kan ane en lille lysning hvor der sidder en kvinde. Jeg går lidt nærmere – Nysgerrigheden trækker. Jeg kan nu se en kvinde som ligger på et tæppe og nyder solen. Hun har kun noget sort lingeri på. Hun ligger med lukkede øjne. Hun ser godt ud i solen. Hun begynder stille at lege lidt med sine bryster, masserer den blidt og sensuelt. Hurtigt bliver hun mere krævende, smider bh’en. Hendes hænder er nu vilde. Jeg kan se hvordan brystvorterne begynder at stritte. Jeg kan ikke lade være med at stirre. Mine cykelbukser begynder at virke lidt for små – Der er vokset en stor bule frem i dem. Hun lader nu den ene hånd kravle længere ned over hendes krop, ned til trusserne. Din lader den kravle indenfor, spreder benene, og udstøder et stille gisp, da hun åbenbart finder et godt punkt hos sig selv. Jeg er nærmest hypnotiseret – Begynder at massere mig selv uden på bukserne.
Jeg må åbenbart have givet nogle lyde fra mig, for pludselig stopper hun op, sætter sig op, og kigger over imod mig. Idet hun ser mig bliver hun først lidt genert, men det forsvinder hurtigt igen. Hun blinker til mig, og med den ene hånd ber hun mig komme nærmere.
Jeg træder straks nærmere, og hun kan ikke undgå at se hvor opstemt jeg er. Hun kigger frækt på bulen, så i mine øjne og spørger om jeg kan lide hvad jeg ser. Jeg svarer, at det kan hun jo se, tager hendes hånd og lægger den på bulen og siger at hun nu også kan mærke det…. Hun griber straks om bulen og masserer den blidt. Hun trækker cykelbukserne ned, og blotter min stive pik. Straks tager hun fat om den, og blotter hovedet. Hun kommer nærmere og lader sin tunge strejfe hoved. Jeg udstøder et uhmmm.
Hun begynder ”drillende” at lege med sin tunge på hovedet. Så åbner hun munden helt, og omslutter mig. Hun begynder at sutte mig intenst. Hendes ene hånd finder mine juveler som hun klemmer blidt og masserer samtidigt. Hun kigger op på mig og spørger om jeg kan lide det. Jeg kan kun nikke……
Langsomt kan jeg mærke hvordan min egen liderlighed stiger og stiger… Jeg ber hende stoppe lidt, hvis ikke jeg skal komme allerede….. Hun stopper kort op, og fortæller mig, at hun gerne vil smage mig – Hun vil se jeg kommer ud over hende – Og fortsætter. Og hun gør det rigtigt godt. Jeg tager fat om hendes hoved, og nærmest ”boller” hende. Nu kan jeg ikke længere. Jeg trækker mig lidt tilbage, og skriger min orgasme ud. Jeg kommer og jeg sprøjter ud over hendes bryster og hals. Hun fanger pikken og tager den igen i munden. Hun sutter det hele ud af mig…. Uhmmmmmm, Hun nærmest malker alt ud af mig.
Jeg kan næsten ikke stå på benene – Ryster over det hele. Men en dejlig rysten.
Jeg sætter mig ned, kysser hende vildt og intenst, og hvisker til hende at det var vild skønt.
Hun hvisker tilbage, at hun også nød det. Hun ber mig nu slappe lidt af, og se på hende.
Hun lægger sig ned, og lader en finger køre rundt i den sæd jeg sprøjtede ud på hendes bryster. Fingeren kører langsomt ned over maven og ned til trusserne. Indenfor, lader mig lige ane hende mis. Hun rejser sig lidt op, og smider nu trusserne, vender sig om og står nu på knæ med bagdelen imod mig. Hendes ene hånd kommer nu frem imellem hendes ben. Hun presser en finger laaangsomt op i sig selv, lige foran mig. Ud igen og lader den vandre op imellem skamlæberne til hendes knop. Jeg bliver vildt ophidset af synet. Jeg bukker mig over hende, og kysser hendes baller. Hun skubber villigt enden imod mig. Jeg ber hende rejse sig op og stå foroverbøjet. Jeg kysser igen hendes baller, lader min tunge
Lege på inderlårene, for at finde revnen. Jeg presser prøvende tungen op i hende. Slikker hende hele vejen op til knoppen. Tilbage igen, spreder hendes baller og slikker hele vejen op til hendes bagerste hul. Hun gisper af fryd. Jeg presser en finger op i hendes mis – Uhmmm hvor er den dejlig våd. Jeg trækker den ud igen og lader den prøvende presse mod det bagerste hul. Hun presser blidt men bestemt imod, og lader fingere komme ind i hende. Hun stønner nu højlydt og siger at hun nu vil mærke mig ordentligt. Hun skubber mig blidt ned på ryggen, stiller sig overskrævs og sænker sit underliv ned over mig. Hun tager min pik i hånden og styrer den op i hende. Langsomt sænker hun sin dejlige kusse ned over mig. Langsomt begynder hun at ride mig. Hendes ene hånd finder hendes knop som hun begynder at kærtegne. Jeg holder fast om hendes baller. Hun bukker sig forover og kysser mig. Hun hvisker at jeg skal lege med hendes bagerste hul. Jeg gør som hun befaler. Jeg fugter en finger, og presser den igen op i hende. Jeg kan mærke min pik oppe i hende, hvordan den kører ind og ud af hende. Pludselig stopper hun op, rejser sig lidt. Hun hvisker til mig, at hun vil have mig bagi. Hun holder igen om min pik, og styrer den.
Laaaangsomt presser og blidt hun imod, og tager imod mig. Det spænder vildt dejligt.
Hun lader mig komme helt ind og venter så lidt for at vænne sig til det. Langsomt begynder hun nu at ride mig igen. Hun stønner og gisper højlydt af fryd. Minn ene hånd finder hendes mis, og jeg kærtegner hendes knop. Hun øger langsomt tempoet, og ber mig blive ved. Sammen stiger vores safter. Hun hvisker at hun er ved at komme. Jeg svarer at jeg er med. Hun siger jeg skal komme oppe i dig nu. Sammen kommer vi i en vild intens orgasme som vi nærmest skriger ud……
Hun falder slapt ned over mig, jeg omfavner hende og vi kysser hinanden vildt og intenst.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.