Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mikkel skulle giftes og i den anledning havde vi nogen stykker inviteret ham ud på middag – ikke en rigtig polterabend, da der ikke var nogen af os der var så vilde med den slags, og nu var vi jo trods alt alle sammen sidste i tyverne, midt i trediverne.

Det blev bestemt at vi skulle en tur i Grøften, i Tivoli – ikke lige mit sted, men hvad pokker tænkte jeg.

Det blev lørdag og vi befandt os i Grøften, efter en times tid gjorde et andet selskab sin entre. Selskabet bestod af en gruppe velklædte kvinder i fyrrene. Specielt en af dem fanget min opmærksomhed. Hun var høj med kort lyst hår, slank, små bryster og en fast røv, måske havde jeg fået et par øl for meget, men jeg fik øjeblikkelig lyst til at gennem kneppe damen og måtte justere pikken i bukserne da den begyndte at vokse.

Nå, men min opmærksomhed blev rettet imod mit eget selskab igen. Der var gået en tyve minutters tid og damerne blev mere og mere højrystet, de grinet og snakket om mænd, om sex – jeg lyttet med. Damen jeg havde set før, rejste sig og proklameret at ”hun lige skulle ud og tisse”, jeg så mit snit og tog min øl. Jeg stillet mig i vejen for hende, så hun ikke kunne undgå at støde ind i mig, og spilde min øl ud over mig: ”nej, gud undskyld!” udbrød hun, jeg smilte til hende og sagde ”det okay, det er hvad der kan ske, det skal du ikke tænke over”. Damen kigget op og ned af mig, her tættere på kunne jeg se hun måtte være en 40, måske 45-46 år? Jeg præsenteret mig selv og gav hende hånden, hun fortalte mig hendes navn, og jeg spurgte om hvor hun var fra? Hun svaret ”Jylland” og forsatte – hun var over for at fejre fødselsdag for en veninde, og at hun var skolelærer til dagligt. Det var tydeligt at hun havde fået noget inde bords, men det havde jeg vist også. Vi small talket frem og tilbage, vi grinte og hun var ikke bleg for at ligge sin hånd på min skulder, ligesom hun heller ikke afvist min på hendes.

Der gik lidt tid, så fandt vores selskaber sammen, jeg fik placeret mig ved siden af ”Marianne” som hun hed, og som aften skred frem kigget vi hinanden dybere og dybere i øjende. På et tidspunkt fandt min hånd hendes lår under bordet – vi var stille da det skete, hun sad og hvilet sit hoved i hånden, med hendes albue på bordet, hun kigget med blanke øjne på mig, smilet frækt, og jeg forsatte med at massager hendes venstre lår. Marianne lænede sig ind mod mig og hvisket ”jeg er gift og har børn, søde” … Hun trak sig væk igen, men fjernet sig ikke, fjernet heller ikke min hånd fra hendes lår som stadig kærtegnet hende. Vi blev siddende, og jeg forsatte min berøring af hende.

Grøften var ved at lukke. Mig og Marianne blev hevet ud af vores flirt, selskabet begyndte og rejse sig, drengene ville videre i byen og det var damerne friske på.

Da kom ud af Tivoli gik diskussionen om ”hvor vi nu skulle tage hen?”, jeg gik hen til Marianne og visket i hendes ører ”skal vi ikke bare tage hjem til mig?”. Marianne kigget ned i jorden og smilet, så vendte hun sig imod mig og svaret ”jo, vi skal så, bare os to”. Vi stod og kigget hinanden i øjende et øjeblik, slikket vores læber, vel vidende om hvad der skulle ske om ikke særligt længe. Jeg råbte højt - ”taxa!” - og viftet med hånden. Jeg åbnet døren til taxaen for Marianne som hoppet ind bag i, og jeg fulgte efter hende. Drengene hujet og grinet, mens en af kvinderne råbte til Marianne ”god fornøjelse skatter!” mens de andre skrald grinende.

Inde i taxaen fik jeg sagt adressen og vi kom der ud af. Marianne begyndte og rører ved min pik uden på bukserne, jeg havde hånden mellem hendes ben – der var varmt. Vi sagde ikke noget, men sad bare og kigget på hinanden, chaufføren sad også i stilhed med blikket rettet på vejen.

En 15 minutters tur og vi var fremme, jeg fik betalt mens Marianne steg ud. Jeg låste os ind i opgangen, og så ind i lejligheden. Jeg fik lukket døren, så mødtes vores tunger og læber. Vi kyssede og kyssede, mine hænder på hendes bryster og på hendes røv – Mariannes hænder på min pik og i min nakke. Vi tumblede ned gennem gangen ind i soveværelset, hun skubbede mig væk og kigget strengt på mig ”kig på mig!” sagde hun, mens hun begyndte at klæde sig af foran mig, jeg begyndte også at tage mit tøj af. Der stod vi overfor hinanden og klædte os af, til vi var fuldstændig nøgne. Vi stod nøgne i værelset kigget op og ned af hinanden, betragtet hver lille detalje på hinandens kroppe. Samtidig begyndte vi at tage nogen skridt frem – langsomt, indtil vi mødtes i et kys.

Jeg fik Marianne lagt ned på sengen, begyndte at kysse hendes hals, hendes bryster- jeg suttet, slikket og bed i hendes vorter, lod min tunge glide vådt ned over hendes hvide bløde mave skin, til jeg nået hendes fisse. En fisse med lyse hår på toppen, en perfekt studset trekant med bløde hår, fuldkommen glat imellem benene. Den duftede stærkt, og dejligt, den var våd, klitten var spændt og næsten dirret i liderlighed. Jeg lod min tunge danse hen over herligheden, begravede mit ansigt i fissen, stak fingere ind i den, spyttet på den, daskede blidt til den, suget saften ud af den som en moden frugt, og saften der fyldt min mund var lige så moden som frugten ”mmmmmm” brummede jeg, med munden fuld af fisse, jeg kigget op på Marianne der lå og vred sig i lyst på sengen ”åååhh” klynket hun næsten lillepige agtigt, mens jeg arbejdede mellem hendes faste lår. Hun kom og kom … Hun skreg sin orgasme ud i rummet ”åh for helvede, jeg kommer, jeg kommer skat!” råbte hun, mens hendes krop spændtes som en bue ”uuuggghhh! Aaahhggg” kom det fra hende, en strube lignende lyd - dyb og hæs.

Jeg stoppede, kravlede op af hende- til hende ansigt, kysset hende og smilte til hende. Hun tog mit ansigt i hendes hænder og grinte, Marianne så på mig som om jeg lige havde reddet hendes liv. Uden at sige et ord skubbede hun mig om på ryggen, hun lagde sig om på mig, vred og drejet sig ned af mig, lod hendes tunge tegne otte taller ned af min krop, til hun fandt vej til pikken.

Marianne lod tungen danse rundt om pikhovedet, hun lod tungen kører op og ned af skaftet, nulret mine nosser, suttede på dem som bolsjer, hun tog hele sækken i munden. Hendes hånd kørte blødt og løst ned over pikken, hendes ene finger legede rundt om mit røvhul – det krævet alt havde jeg havde i mig ikke og sprøjte lige dér!

Marianne lod sin mund glide end over hele pikken ”mmmmmm” brummede hun, mens hun suttet mig. Jeg lagde hoved tilbage i dynerne og bare nød, nød Marianne og hendes mund rundt om pik.

Marianne forsatte lidt endnu, men så måtte jeg stoppe hende jeg kunne ikke mere, jeg rejste mig og vi grinte begge to. Jeg fandt et kondom i skuffen, i bordet ved siden af sengen. Mens jeg stod der og rullet gummiet på, lå Marianne på sengen og kigget på mig, hun bed sig i underlæben og smilet, hun glædet til at skulle blive kneppet af min store, stive, tykke pik.

Jeg kravlet op i sengen til hende, jeg lå oven på hende. Jeg tog hendes ben i mine arme og lod hende guide pikken op i hende. Stille og roligt gik den i bund, vi lå helt stille i et øjeblik, lod hendes fisse udvide sig og vænne sig til størrelsen. Så begyndte jeg og støde i hende – lange, dybe stød i hende fisse. Marianne holdte mit ansigt i hendes hænder, vi kysset dybt og vådt, vi stønnet og prustet. Mariannes fisse smasket af saft, der var de typiske klaske lyde af vores hud der mødtes. Jeg måtte sætte farten lidt ned – det var for dejligt det her!

Marianne hoppet op på alle fire og vrikket frækt, og indbydende med røven. Jeg satte mig bag hende på knæ, styret pikken op i hende. Mariannes ansigt var begravet i sengen, et dybt ”ooohhh” lød fra hende da min pik gled op i hende. Jeg kneppet hende bagfra, min hænder på hendes hofter, hendes røvballer skvulpet når de stødte imod mine hofter. Mariannes fingere leget med hendes klit, hun hvisket hæst til mig: ”knep mig søde, knep hårdt og dybt, får mig til at komme, jeg vil så gerne komme på din pik, vil du ikke nok være sød og få mig til at komme, please skat, få mig til at komme med din pik, vær nu sød skat, åh ja, åh” … Det var næsten mere end jeg kunne klarer, men det lykkes at holde spermen tilbage. Marianne kom, hun faldt sammen under mig, og pikken røg ud af hende med et svup! Hun måtte have lidt tid til at samle sig.

Jeg slikket hendes ryg, og efter 10 minutter var hun klar igen. Jeg vendte hende om og igen tog jeg hende i missionærstilling, denne gang hang hendes hoved halvt ud over sengekanten, og denne gang kneppede jeg hende ekstra hårdt!

Marianne hylet og skreg, hendes øjne var lukket, hendes hænder knuget laget så hårdt at hendes knoer var hvide, hendes hals spændtes, så jeg tydeligt kunne se samtlige blodårer. Jeg gryntede og stønnede, mens pikken banket op i hende, mens sengen begyndte og næsten at rykke sig.

”ah, ah, ah, ah, aaahh!” brølede jeg, Mens Marianne var væk i en anden verden. Jeg kunne ikke mere, jeg ville sprøjte et hvert øjeblik nu ”jeg kommer, jeg kommer” sagde jeg ”kom ud over mig, jeg vil se dig sprøjte skat, hiv pikken ud og gummiet af, og bare sperm mig til! Åh, sperm mig til søde!” svaret Marianne mig. Det tog ti stød mere, så hev jeg pikken ud og gummiet af, begyndte og spille pikken, og ti lange stråler fed, varm sperm sprøjte ud over Mariannes mave, bryster og fisse ”åååhhh” stønnet hun, mens hun smurte min sperm ind i sig.

 Jeg var helt færdig, svedig og forpustet – det samme var Marianne. Vi gik ud i badet og skyllede os, satte os ind i sengen, og kort tid efter faldt vi i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.