Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Gitte var klassens dronning – høj, blond, slank, med fast røv og store bryster – alle drengene ville knalde hende, og alle pigerne ville bare være som hende. Alt dette vidste Gitte godt, og hun udnyttet det til fulde og til sin egen fordel.

Ligeså arrogant og egoistisk Gitte var, ligeså sød og rar var hendes mor Pia – Pia var ikke mindst ligeså lækker som Gitte – Pia var en høj flot kvinde på 43 år, langt lyseblondt hår som sin datter, en fast pariser røv og kæmpe store bryster, som vist nok havde fået lidt hjælp med på vejen?

SEX I DAG?

Når man besøgte Gitte – hvilket var næsten aldrig – smilte hendes mor til én, spurgte indtil hvordan det gik, om der var noget man havde lyst til, og det alle drenge gerne ville svare var - ”ja, Pia, at voldbolle dig i timevis med min stive drenge pik!” - men det var der selvfølgelig ikke nogen der turde sige i virkeligheden.

Gitte spurgte mig en dag i klassen om ikke jeg kunne komme forbi om aften, hun ville gerne have hjælp til nogen lektier, jeg sagde meget hurtigt ”ja!” - alt for at besøge klassens lækreste pige! Om aften på vej til Gittes hus løb fantasien af med mig, tanker om sex, kærlighed og kys rendte rundt i mit hoved, jeg havde allerede planlagt bryllup og børn. Det var en våd aften, regnen stod ned i lårtykke stråler – det var som at stå under bruseren med alt tøjet på.

Jeg kom hen til Gittes hun og ringet på dørklokken, der var ingen der svaret? Efter nogen minutter besluttet jeg mig for at sætte næsen hjem igen, men så blev der rodet med låsen, det var Pia som åbnet. ”Hej du” sagde hun overrasket, ”Hej, er Gitte hjemme?” svaret jeg. Pia så forvirret ud ”Nej, hun er taget over til Mikkel og sover der i aften. Havde i en aftale?” - ”ja, jeg skulle hjælpe hende med nogen lektier vi havde for i engelsk”. Gitte havde glemt alt om mig og vores aftale, i stedet var hun taget over til sin kæreste Mikkel, typisk hende tænke jeg, og sikke en idiot jeg var, fortalte jeg mig selv. Pia kigget på mig stående der uden for hendes dør drivende våd og til grin ”kom du inde for og få varmen, og blive en smule tør” sagde hun. Jeg trådte ind og hang min jakke, Pia smuttet ud på badeværelset og tog et håndklæde til mig ”vil du have en kop te?” - ”ja, tak” svaret jeg hende. ”gå du ind i stuen, så kommer jeg med en kop til dig”. Pia smuttet ud i køkkenet og jeg smed mig i sofaen inde i stuen.

Pia vimset ind i stuen med en kop te til mig. Hun havde jogging bukser på, store hvide tykke sokker, og en sweaters på. Hendes lange lyse lokker var bundet op i en hestehale. Hun satte sig ved siden af mig i sofaen og trak sit ene ben op under sig, og vendte sig så imod mig ”jeg er altså ked af det med Gitte, jeg ved godt hvordan hun er, og hun kan ikke være det bekendt, jeg har prøvet og tale med hende” sagde Pia, ”det betyder ikke noget” svaret jeg hende ”gu' gør det så! Bare fordi hun ser godt ud giver det hende ingen ret til at opfører sig sådan overfor andre mennesker” sagde Pia vredt, ”jeg kan i hvert fald godt se hvor hun har sit udseende fra” kom det fra mig. Pia kigget et øjeblik på mig og smilet så en smule genert ”ej, hvor du er altså bare sød. Tusinde tak!” sagde hun med et stort smil, og en smule våde øjne, hun lænet sig ind mod mig og gav mig et kram, jeg kunne mærke hendes store bryster presse sig mod min brystkasse, og hun duftet dejligt. Pia trak sig tilbage igen og greb fjernbetjeningen, hun fandt en FILM der lige var startet og vi blev begge grebet af den.

To - tre timer senere var den færdig, vi havde begge helt glemt tiden og klokken var blevet over midnat. Det styrtet stadig ned udenfor ”hvorfor bliver du ikke her og sover i nat?” spurgte Pia mig. ”ja, du kan sove på sofaen, jeg synes ikke du skal tage hjem så sent og så i det vejr” - ”okay, men jeg skal lige ringe hjem” - svaret jeg hende. Jeg lånte telefonen og ringet til min mor, og fortalte at jeg sov over hos Gitte, det var min mor helt fin med, jeg var trods alt næsten sytten år. Imens havde Pia redt op på sofaen til mig, jeg luret på hendes røv mens hun bukket sig forover for at lægge et tæppe på plads ”så er der gjort klart til dig” sagde Pia ”tak” svaret jeg hende. Pia forlod stuen og gik ind i sit soveværelse, og jeg begyndte at smide tøjet. Da jeg tilsidst kun stod tilbage i underbukser og t-shirt lod jeg hånden klemme på pikken ”er der noget du mangler?” sagde Pia lige pludselig ved siden af mig, jeg hev hurtigt hånden til mig og kigget pinligt på hende ”nej, nej” fik jeg hurtigt sagt.

Pia kunne ikke undgå at se min nu kæmpe store stive pik gemt væk i underbukserne, hendes blik gled hurtigt hen over og så op til mit ansigt igen, ”okay, men så godnat” sagde hun, og fniste på vej tilbage til sit soveværelse. Jeg skyndte mig ned under dynen og begravet mit ansigt i hovedpuden.

Jeg lå en times tid og prøvet på at falde i søvn, men kunne ikke, min pik stod stiv som en jernstang, der måtte en udløsning til for at gøre den slap igen. Jeg rejste mig fra sofaen og fandt badeværelset og gik der ud, underbukserne blev smidt og pikken taget frem – så skulle der spilles! Jeg tog fat i håndvasken mens jeg gned løs på pikken, mine tunge nosser gynget i takt med mine bevægelser, mine øjne var lukket, min mund var åben og små dybe støn kom ud, jeg var helt væk. Små støn efterfulgt af et ”åh Pia, åh ja Pia” begyndte jeg og sige højere og højere, da jeg pludselig hørte et host og nogen rømme sig på den anden side af døren. Jeg blev med ét hevet ud af min onani! Jeg stirret på døren, og anet ikke hvad jeg skulle gøre? Så kom der en svag banken ”er du okay?” lød det fra Pia ”ahem! Ja, øøh... Ja, jeg har det fint” fik jeg forpustet svaret hende. Pikken var tæt på at sperme, den kunne ikke blive hårdere, nosserne kunne ikke blive strammere – jeg MÅTTE afsluttet ”lige ét øjeblik” fik jeg sagt, og gik så i gang igen. Det gik hurtigt, spermen sprøjtet ud i håndvasken i lange tykke stråler, efterfulgt af store fede klatter ”Åh! Åh! Åh!” stønnet jeg højt, imens jeg kom, jeg kunne slet ikke lade værd. Jeg fik samlet mig selv, vasket pikken og hænderne hurtigt og skulle nu se Pia i øjende. ”Nå, der var du” sagde Pia, da jeg kom ud fra badeværelset. Hun havde kun en t-shirt og g-strengs trusser på, hun smilet djævelsk til mig i månelyset ”ja, der var jeg!” sagde jeg frisk fyr agtigt til hende, og gik hen imod stuen ”var det en god spiller?” kom det fra Pia. Jeg frøs til is og stod helt stille i gangen, jeg turde ikke vende mig om mod hende, bag mig hørte jeg så Pia bryde sammen af grin, hun kom over til mig og lagde armene rundt om mig, kigget mig dybt i øjende og sagde ”det er helt naturligt, du skal ikke være generet, onani er sundt og dejligt, jeg gør det da os, og Gitte gør det, alle gør det!” sagde hun med en blød moderlig stemme til mig, hun gav mig et kram og kys på kinden, og gik så ud på badeværelset, jeg stod tilbage fuldstændig fast frosset.

Efter 5 minutter gik badeværelses døren op og der stod Pia … Nøgen. ”så smutter jeg os lige ind og onanere, sådan noget har det jo med at smitte” - hun vrikket frækt med røven på vej ned gennem gangen, hendes nøgen brune krop, så fantastisk ud i lyset fra månen, hende perfekt studset fisse hår, hendes kæmpe store og faste silikone bryster … Min pik rejste sig igen, og før Pia fik lukket døren til soveværelset fik jeg sagt ”må jeg ikke gerne knep dig?!”. 

Pia stod i døren og så overrasket ud, hun vidste ikke hvad hun skulle svare? Med nervøs stemme og forvirret blik i øjende svaret hun så ”joeh! Det må du da gerne”. Hun smilet og tændte lampen på natbordet ved hendes seng, jeg gik hen til hende og døren blev lukket bag os. Pia kom hen til mig og vi begyndte at kysse, hendes hænder fandt min pik og hun begyndte at kærtegne den, min t-shirt røg af, hurtigt efterfulgt af underbukserne. Pia slikket min hals, mine brystvorter, kysset min navle, for så at ende på knæ foran mig. Hendes hænder æltet min pik og nosser ”mmmmmm... Sikke en dejlig stor pik du har, lige som jeg godt kan lide dem” sagde hun, før hun åbnet munden så meget som hun kunne og slugte kæmpe kæppen ”mmmmmmm... Dejlig stor stiv pik” mumlet hun med mit pikhoved i mundvigen.

Pia slikkede mine nosser, så lange strenge af spyt hang fra dem. Hun presset min pik langt ned i halsen på sig selv så jeg troede hun ville kaste op – jeg var i den syvende himmel. Pia rejste sig og gav mig et dybt vådt tungekys, så smed hun sig på sengen og sagde strengt ”slik mig!”. Jeg kastet mig over hendes velduftende fisse og lappet i mig af hendes safter, min tunge fandt vej til hendes bagerste hul og leget rundt om stjernen, ét højt ”uha!” kom fra Pia ”du er da vist en værre frækkert unge mand” sagde hun og gav mig et blink med øjet, for at smide hoved ned i dynerne igen.

Efter en våd omgang fisse slik, var det tid til at kneppe. Pia fandt et kondom i skuffen, men efter meget besvær opgav hun at få det på mig – min pik var alt for lang og tyk ”nå, så skid værd med det, bare knep mig rå, uden gummi” - sagde hun liderligt og frustreret.

Pia lå på ryggen med sin lange stænger i luften, jeg satte mig på senge kanten og styret monsteret ind i fissen på hende ”nej, nej, nej, jeg flækker for helvedet!” kom det fra hende ”skal jeg holde op?” spurgte jeg hende ”nej, bare pres til, ind det skal den satan eddermame” svaret hun mig, og ind det kom den.

Pia var fyldt ud og op som aldrig før, fissen kunne ikke rumme 1 mm mere pik end den havde i sig nu ”uf! Uf! Uf! Ugh! Uf! Ah! Ugh! Åh! Uf! Åh! Aah! Uf!” - Pia lød som om hun skulle føde som hun stønnet, hendes ansigt så lige sådan ud, men våd det var hun, sjask drivende våd. Jeg stønnet med, det var lækkert og hører svuppe lydene fra Pias skød og klaske lydende når vores hud mødtes. Vi skiftet stilling, jeg lagde mig ned med Pia på toppen, hun satte sig på hug ned over min pik, lod den glide ud og ind af fissen, hver gang hun gik ned over bæstet kom et dybt ”oooooohhhhhhhh” fra hende ”oooooohhhhhh... jaaaaaaaaa.... ooooohhhhh.... jaaaaaa” - igen og igen. Efter lidt tid skulle hun have den bagfra, op på alle fire var hun og jeg bag hende. Jeg havde et godt tag i hendes hofter og kneppet hende dybt og tungt mens vi stønnet kor, det ville ikke vare længe før spermen ville komme sprøjtende ud af mig i en stor portion som altid.

”kom så, åh kom så med spermen, giv mig det hele” - begyndte Pia og viske til mig ”ja, jeg skal give dig det hele, alt min sperm skal du få, åh” - svaret jeg hende hæst. ”ja, ja, ja, nu sprøjter jeg fandme, for satan da!” Pia sprang af pikken og vendte sig om, hun kigget op på mig, og stak sin lange tunge ud, og begyndte at malke pikken ”åh ja!” nåede jeg lige og råbe før end jeg sprøjtet ud over Pias ansigt, tunge og hår ”mmmmmmm... mums, hvor er det bare lækkert” - mumlet hun, mens hun suttet og slikket i sig af mine safter ”aaah, aaah, ah! Ah! Ah!” brølet jeg, mens jeg gispet efter luft og spermen sprøjtet ud af mig.

Jeg faldt om drivende våd af sved på sengen, mens Pia rendte ud på toilettet for at tørrer min sperm af hendes ansigt. Klokken var blevet 3:45 om natten og jeg følte mig fuldstændigt brugt! Pia kom tilbage, stillet sig i døren og sagde ”klar til anden omgang din store tyr?”.

I samme øjeblik lød der en stemme bag Pia "mor! Hvad fanden har du gang i?" Gitte var kommet hjem. Pia skyndte sig ind i soveværelset og smækket døren bag sig, smed sig ned i sengen og kigget på mig. Der gik et øjeblik så udbrød vi begge i latter "vi er vist nogen værre nogen os to hva?" sagde Pia, "men mon ikke vi kan være meget værre?" forsatte hun og tog min pik i munden. "nu kan prinsessen være med på en lytter, mens du gennemknepper hendes mor, det vil hun sgu have godt af" kom det fra Pia, mens hun satte sig ned over min pik og sukket højlydt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 358 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.