Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var midt i juli måned. Solen stod højt på himlen og Helle og mig var på vej over til min faster Mette og onkel Steen. Jeg cyklede ved siden af hende og sendte stjålende blikke. Helle var smuk, som hun kørte der på sin gamle sorte bedstemorscykel. Vinden blæste i hendes lange lyse hår og hendes tshirt trykkede sig mod hendes bløde mave og faste bryster. Jeg lod blikket glide ned over hendes cowboyshorts og lange solbrune ben. Jo hun var smuk, og hun var min. Vi gik i parrallelklasse og havde det sidste halve år af niende klasse gået og kigget lidt efter hinanden. Til sommerafslutningsfesten kom hun så hen til mig og spurte om vi skulle danse, og nu er vi kommet sammen en måned. Jeg lod blikket glide tilbage til hendes shorts mens jeg spekulerede på hvordan hendes fisse så ud, da jeg nær kørte ind i en gammel dame der luftede sin hund.

Pas på Lars hvad tænker du på? Helle så hen på mig. Jeg vendte mig rundt og råbte undskyld til damen der gav mig fingeren. Vi så på hinanden og Helle begyndte at grine.

SEX I DAG?

Hvad vej skal vi nu? spurgte hun. Lige ned for enden af den vej der, svarede jeg og pegede.

Steen stod i carporten og var ved at stille sin græsslåmaskine væk. Hej unger, bare gå om i haven Mette sidder der omme, jeg kommer om lidt. Helle tog min hånd i sin og vi gik om i haven. Min faster sad i en liggestol og slikkede sol iført sort bikini og solbriller.

Hej, sagde jeg. Mette drejede hovedet.

Næ hej Lars hvad laver I her?

Vi skal bare hente det webcam som min far skal låne af Steen, svarede jeg. Det er Helle min kærste. Mette rejste sig.

Hej og velkommen Helle.

Tak, svarede Helle og jeg kunne mærke hun løsnede sit greb lidt i min hånd.

Kom lad os gå hen og sætte os ved bordet. Helle og mig satte os og holdt stadig hinanden i hånden.

Nej hvor er I søde, sagde Mette og begyndte at spørge os ud om skolen, om vi ville stoppe nu eller fortsætte i tiende osv. Midt i det hele kom Steen.

Versegod, sagde han og stillede kassen med webcamet på bordet og satte sig ned. Og hvad hedder du så, spurgte han Helle og de begyndte at snakke.

Jeg tror jeg henter noget koldt at drikke, sagde Mette og rejste sig. Hjælper du mig ikke Lars? hun kiggede på mig gennem solbrillerne.

Jo selvfølgelig sagde jeg og fulgte efter hende ind i huset. Jeg havde altid synes det var rart at komme på besøg hos dem. Steen og mig delte samme interesse for elektriske dingenoter og computerer og kunne snakke i timevis og Mette var altid sød at snakke med og se på. Jeg har vist altid syntes hun var lidt hot.

Vi gik ud i køkkenet og jeg satte mig ved køkkenbordet mens Mette begyndte at finde drikkevarene frem.

Tænk at du allerede er færdig med niende og har en kærste. Jeg føler mig helt gammel, sagde Mette. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige og sagde derfor ingenting mens jeg så på hende. Hendes store solbrune bryster bølgede i den sorte bikinitop når hun knappede flaskerne op.

Du siger ingenting, synes du jeg er gammel? Hun kiggede direkte på mig med et smil på læben. Jeg fjernede hurtigt blikket fra hendes bryster og kiggede ned i gulvet.

Øh næ, svarede jeg.

Nej med mine 35 år er jeg en kvinde i sin bedste alder, lo Mette for sig selv. Hmm vi skal da også have nogle snacks, hun gik hen til et skab og stod med ryggen til mig. Jeg kiggede igen op og beundrede hendes krop. Hun havde en smal talje og en fyldig rund ende der struttede under de sorte bikinitrusser. Jeg forsøgte at forstille mig hende uden trusser, men kiggede hurtigt ud af køkkenvinduet idet Mette vendte sig om. Hun sagde ikke noget og jeg kiggede tilbage på hende. Hun kiggede direkte på mig. Jeg kunne mærke mit lem begynde at rører på sig.

Hva' så har I været i seng sammen? Mette gik over og begyndte at hælde snacksne op i en skål.

Øh sagde jeg fuldstændig overrumplet af spørgsmålet.

Dig og Helle, fortsatte min faster.

Øh nej, svarede jeg og fortrød at jeg havde svaret på det, det ragede ikke hende. Jeg kiggede på hende. Hun stod lidt eftertænktsom og arrangerede snacksne, så vendte hun sig og smilende til mig.

Vi skal også bruge nogle isterninger sagde hun. Hun gik hen til fryseren åbnede døren og bukkede sig ned for at finde dem. Jeg kunne ikke lade være med at se på hendes runde ende der struttede lige mod mig.

Men hvis I ikke har været i seng sammen, så har du jo heller ikke set sådan en her. Mette førte hænderne op til trusserne og hev dem pludselig ned om lårene mens hun vrikkede med enden. Jeg blev paf og stirrede på hendes runde solbrune baller, hendes stramme numsehul. og den mørke stribe af hår der dækkede hendes fisse. Jeg havde set det før i blade, men det var noget helt andet. Det dunkede i mit lem.

Ikke så ringe for en på 35 vel?, sagde Mette små leende og kørte en finger let henover sit numsehul og ned mellem hårene på fissen. Jeg svarede ikke men sad bare og stirrede, og følte hele sitiuationen meget mærkelig men samtidig vildt ophidsende.

Vi tørster her ude, råbte Steen inde fra stuen.

Vi kommer nu, svarede Mette og hev trusserne på plads igen. Hun tog isterningerne og kom dem op i glassene uden at se på mig. Så tog hun bakken med det hele og gik hen til mig.

Jeg håber du nød synet. Du må hellere få tæmmet den der inden du kommer ud til os andre skat. Hun kiggede ned på bulen i mine shorts og smilte til mig hvorefter hun gik ud til de andre. Jeg rejste mig og gik forvirret ud på toilettet.

Da jeg kom ud i haven igen sad Helle og min faster Mette og snakkede. Min onkel begyndte en større gennemgang af webcameraet som min far skulle låne. Jeg havde svært ved at koncentrer mig og tog hele tiden mig selv i at sidde og sende stjålene blikke til min faster, der ikke lod sig mærke med noget. Vi blev hængede en halv time så kørte vi hjem.

Sidst på ugen skulle mine forældre have besøg af Steen og Mette. Jeg var både spændt og nervøs. Jeg havde ikke kunne få den lille episode med min faster ud af hovedet, og havde lyst til at se hende igen men var ikke rigtig klarover hvordan jeg skulle tackle sitiuationen. Helle kom over og hang ud sidst på eftermiddagen, og vi sad inde på mit værelse da Steen og Mette kom. De stak begge hovedet ind gennem døren og sagde hej. Der var ikke noget at mærke på min faster. Det gjalt også senere da vi alle sad inde i stuen og spiste. Hun lod dårligtnok til at bemærke mig. De snakkede med mine forældre og Helle og mig svarede når de spurgte os om et eller andet. Bagefter gik vi ind på værelset.

Vi havdede begge fået et glas vin og var lidt fjollede. Vi rodede lidt rundt på sengen og jeg endte oven på Helle. Hun begyndte at kysse mig. Vi lå længe og kyssede, jeg forsøgte at få en hånd oven på hendes ene bryst. Det lykkedes men jeg kunne ikke mærke særligt meget gennem hendes trøje. Hun holdt op med at kysse mig.

Vil du se mine bryster? Hun kiggede mig i øjenene. Jeg nikkede og rullede ned ved siden af hende. Hun satte sig op og tog trøjen af. Hendes små faste bryster strittede om kap med hendes lyserøde brystvorter. Hun lagde sig ned og jeg kælede for dem med lette bløde strøg. Pludselig bankede det på min dør. Helle tog hurtigt sin trøje hen over sig. Døren blev åbnet og min faster stak hovedet ind.

Hej forstyrer jeg? Ja hvad tror du, tænkte jeg små irreteret. Helle lå nærmest med overkroppen bar.

Øh nej sagde jeg høfligt.

Jeg ville bare lige sige tak for sidst. Min faster kiggede først på Helle derefter på mig. Ja og så ville jeg bare lige snakke om noget jeg glemte at vise dig sidst Lars, men det kan vente til senere. Mette kiggede tilbage på Helle.

Jamen det er okay, sagde Helle. Det er alligevel ved at være sent og jeg skal hjemad.

Nej nej, begyndte Mette.

Jo det er okay. Helle begyndte at rejse sig. Gu er det ej okay tænkte jeg og forsøgte at få et glimt mere af hendes bryster. Helle vendte ryggen til mig og Mette og tog trøjen på igen. Jeg kiggede over på Mette der stod og iagttog Helle.

Vi ses, Helle gav mig et kys og gik hen og gav Mette et knus.

Hej hej sagde Mette og blev stående i døråbningen. Jeg kiggede nervøst på hende.

Hvad var det du skulle fortælle mig? spurgte jeg. Hun kiggede direkte på mig.

Jeg ville bare vise dig det jeg glemte sidst. Hun begyndte at knappe sin sorte striktrøje op. Indenunder havde hun en sort silketop. Hvad har hun gang i, tænkte jeg, de andre sidder lige inde i stuen. Hun kørte hænderne let ned over silken, tog fat i toppen, hev den op af sin grå nederdel og krængede den op over sine store bryster så de hang nøgne foran mig. Hun nuldrede den ene mørkerøde brystvorte lidt så den begyndte at stritte.

Er de ikke skønne? hviskede hun kiggede ned på dem og tilbage på mig.

Jo fik jeg lavt fremstammet, og kunne mærke mit lem vokse. Hun fortsatte med at kæle og klemme dem.

Stik du bare en hånd i lommen mens du nyder synet. Mette blinkede til mig. Jeg satte mig op og gjorde som hun sagde. Jeg tænkte på Helles små mælkehvide bryster og kunne ikke lade være med at sammenligne dem med Mettes store solbrune jader. Min pik begyndte at dunke og jeg gned hårdere på den i lommen.

Hvad laver I? jeg kunne hører min mors stemme ude fra gangen. Mette trak hurtigt sin striktrøje om sig og dækkede dermed sine bryster. Min mor kom tilsyne bag Mette. Jeg tog hurtigt en pude foran min begejstring.

Hvad laver i, gentog min mor stående bag Mette i døråbningen. Min pik dunkede og jeg var lige ved at komme. Jeg måtte sidde helt stille og koncentrer mig for ikke at komme foran dem og min hjerne var helt tom for et svar. Mette kom mig til undsætning.

Vi snakkede bare lidt om hvad Lars's planer er efter skolen. Hun blinkede til mig og lod striktrøjen glide til siden igen. Nok til at jeg kunne se hendes store bryster, uden at min mor opdagede at Mette stod delvis nøgen.

Ja tiden løber, han er blevet så stor, sagde min mor bag Mette. Ja stor er han blevet, gentog Mette og kiggede smilende ned på puden. Det dunkede i min pik og jeg var lige ved at komme. Jeg sad uden at røre mig.

Kommer i ikke ind i stuen, vi skal til at have kaffe? Min mor vendte rundt og gik igen.

Jo vi kommer nu, svarede Mette mens hun stadig stirrede på puden. Hun trak sin top på plads igen og knappede striktrøjen. Så gik hun hen til mig og jeg kunne dufte hendes tunge parfume. Hun bukkede sig ned foran mig og stirrede mig lige i øjnene. Så satte hun armene på puden og lænede sig lidt fremover. Trykket på puden blev for meget for min pik og jeg begyndte at komme. Jeg stirrede Mette i øjnene og knækkede svagt sammen hvergang min pik sendte en ladning af varmt sperm ud i mine boksershorts. Jeg kunne mærke min lomme blive våd og varm. Hun fjernede puden mens hun kiggede mig lige i øjnene og der bredte sig et smil på hendes ansigt.

Ups! udbrød hun, rejste sig og gik ud af mit værelse.

Nogle uger senere var vi inviteret til familiefest hos noget af min fars familie. Den bliv holdt i et forsamlingshus og jeg havde fået at vide at Helle bare kunne tage med. Festen forløb som sådan nogle familiefester nu engang gør med taler, sange osv, og Helle og mig kedede os. Vi var blevet placeret ved 'de unges' bord og sad kun og ventede på at desserten skulle blive overstået. Mette og Steen var også med. Jeg kunne se hende fra der hvor jeg sad, og hun så overhovedet ikke hen i min retning. Jeg var lettet, men var efterhånden også ved at være klar over at det var et spil hun spillede. Det var som om hun nød spændingen i at vi kunne være blevet afsløret og at jeg kun var interesant når det var tilfældet. Jeg gad ikke tænke mere på det. Desserten var slut. Vi gik hen og fik en øl, og smuttede uden for festlokalet. Det var en dejlig lun sommer aften og vi fandt en bænk lidt afsides. Vi snakkede lidt og Helle kom ind på den aften hvor min faster kom ind og 'overraskede ' os. Jeg havde ikke lyst til at tale om det og snakkede udenom. Jeg begyndte at kysse hende. Både fordi jeg havde lyst, men samtidigt også for at stoppe samtalen. Vi forsvandt i lange dybe kys og min hånd krøb op under hendes trøje. Hun havde bh på og jeg kælede blidt for hendes bryst uden på bh'en. Det føltes dog ikke rigtigt fedt så min hånd kravlede ned af hendes bløde mave og forsøgte at komme ned i hendes bukser. Helle lagde sin hånd på min.

Nej ikke nu. Ikke her. Hun kiggede på mig. Hvor og hvornår så, tænkte jeg skuffet. Jeg smilede til hende.

Jeg henter et par øl mere, sagde jeg og rejste mig. Indenfor var festen rigtigt kommet igang. Jeg gik hen for at hente øllene. mens jeg stod og knappede dem op, kom min faster hen til mig. Jeg kunne se hun var ved at være i 'fest stemning'.

Hej Lars kom ud og dans med mig. Hun tog mig på armen.

Nej jeg skulle bare hente et par øl, begyndte jeg.

Kom nu...., Mette kiggede på mig med sine brune øjne. Hvad fanden, tænkte jeg, der er fyldt med mennesker hvad skulle der kunne ske.

Okay sagde jeg og smilede til hende. Det var et fedt Robbie nummer og vi dansede hver for sig vildt rundt til det. Jeg betragtede Mette mens vi dansede. Hun var hot. Hun havde sat sit brune hår op og havde en sort tætsiddende kjole på. Den smøg sig over hendes bryst og røv, som jeg tydelig kunne huske hvordan så ud uden kjolen, og endte midt på hendes lår. Derud over havde hun sorte selvsiddende strømper på, og et par sølvglinsende højhælede sko. Vi fik indimellem øjenkontakt mens vi dansede og hun smilede til mig. Nummeret gik over i en sjæler og jeg gjorde an til at gå ud til Helle igen.

Neeej lige en mere, kom nu, lokkede Mette og tog mine hænder og trykkede mig ind til sig. Jeg kunne mærke hendes bryster mod mig og dufte hendes parfume som tog mig tilbage til sidst på mit værelse. Det gav et ryk i mit lem. Vi dansede lidt. Hun kiggede spørgende på mig.

Nå hvordan går det så med Helle og dig?

Udemærket, svarede jeg. Vi dansede lidt tavse.

Synes du jeg er lækker? Mette kigger på mig med et lidt sløret blik.

Øh.. ja, svarer jeg og kigger væk.

Hvordan i forhold til Helle, fortsætter hun.

Øh, jeg trækker lidt på det.

Har I været i seng sammen?

Øh, jeg har ikke lyst til at svarer på hendes spørgsmål, men kan ikke lade være. Jeg ryster på hovedet.

Har du set hende nøgen? Jeg ved ikke hvad jeg skal svarer, for teknisk set har jeg jo set Helles bryster men om det tæller. Jeg ryster svagt på hovedet og forsøger at kigge ned i gulvet.

Jammen din stakkels dreng, siger Mette og lægger sin ene hånd på min nakke.

Heller ikke kælet for hinanden's? Hun forsøger at se mig i øjnene. Jeg svarer ikke. Det må vi se at få gjort noget ved, siger hun og fører sin hånd ned og giver min ene balle et klem. Resten af nummeret føles som en evighed, og bagefter tager jeg de to øl og går ud til Helle.

Da det senere på aftenen bliver for koldt at side og kæle og snakke uden for, beslutter vi os for at tage hjem. Helle skal også tidligt op næste dag, da hun har fået et sommerjob i en tøjbutik. Festen er stadig i fuld gang og vi kanter os igennem de dansene. Jeg skal lige på toilettet iden vi kører og Helle gå med og venter uden for døren. Da jeg kommer derind står Mette ved håndvasken. Hun kigger på mig.

Få sex i dag

Hej Lars, ja der var optaget på dametoilettet så.... Hun kigger igen i spejlet og retter lidt på sit hår.

Okay, siger jeg og går ind i en af båsene og lukker døren.

Hvor er Helle? spørger Mette.

Øh hun står udenfor og venter, svarer jeg mens jeg forsøger at ramme kummen.

Er I på vej hjemad?

Ja, svarer jeg og trækker. Jeg låser døren op og åbner den. Lige foran døren står Mette.

Jammen så må vi hellere skynde os, hvisker hun og skubber mig tilbage i båsen. Hun går ind og låser døren bag sig. Jeg kan høre en mand hoste i en af de andre båse. Mette gør tegn til at jeg skal sætte mig op på ryggen af toiletkummen, jeg tøver lidt. Selv lyner hun sin kjole lidt ned i ryggen og krænger den af sin overkrop. Hun har ingen bh på og hendes store bryster hænger lige foran mig.

Kom her med din hånd Lars. Hun tager min hånd og fører den op til sit ene bryst og kører min håndflade rundt på brystet og henover brystvorten. Jeg sidder tavst og stirrer på at hun fører min hånd rundt.

Niv også blidt i min brystvorte, hvisker Mette og viser mig hvordan. Hun begynder selv at kæle for sit andet bryst og slipper min hånd. Hun nikker til mig og jeg fortsætter som hun lige har vist mig. Hendes bryst føles samtidigt blødt og fast og tungt. Jeg skubber hendes egen hånd væk og kæler for begge bryster.

Uh initiativ, det bliver Helle glad for, hvisker Mette smillende. De er dejlige ik' hvisker hun og kigger ned på sine bryster.

Jo... meget hvisker jeg. Jeg kan høre manden gå rundt ude foran båsen. Mette skubber på mine hænder så hendes bryster presses sammen og former en perfekt buet kavalergang. Hun slipper mine hænder. Jeg bliver ved at holde dem for at mærke deres vægt.

De.. er ..enormt dejlige, hvisker jeg mens jeg stirrer. Mette ser på mig og fniser stille.

Kom Lars du skal lige have en sidste lektion inden jeg lukker dig ud til Helle. Jeg slipper hendes bryster og de svajer tunge foran mig. Hun tager fat om min nakke og hiver mit hoved ned til det ene bryst.

Kys min brystvorte og slik den med din tunge kommenderer hun stille ud mellem sine læber. Jeg kan hører manden udenfor båsen gå ud fra toilettet. Mette kommer med små kommentarer når jeg gør noget forkert og rigtigt.

Uh ja sådan hvisker hun. Bid blidt om min brystvorte med dine læber. Jeg adlyder, og begynder samtidigt at kæle for det andet bryst med min hånd. Mmm dejligt, Mettes vejrtrækning bliver tungerer. Jeg ser op, hun har lukket øjnene.

Nej bliv ved, hvisker hun og presser mit hoved tilbage mod sit bryst. Jeg kan mærke at min pik er blevet sten hård af sitiuationen, og masseger den lidt med min hånd uden på bukserne.

Kommer du?, kommer du snart Lars? Jeg kan høre Helle's stemme henne fra døren ind til toilettet. Jeg har været så optaget at jeg ikke har hørt døren gå op.

Øh det varer lige et øjeblik, svarer jeg.

Okay skynd dig ik?, jeg går ud i garderoben og venter, siger Helle og lukker døren.

Hmm, sukker Mette , nu var det lige så godt. Du lærer hurtigt min kære. Hun ser på mig med sine mørke øjne.

Du må vist hellere smutte ud først, hvisker hun. Vi bytter plads og Mette sætter sig på kummen stadig med brystet blottet, og vinker til mig da jeg bakker ud af båsen. Jeg hiver skjorten op af bukserne for at dække over min begejstring, og spekulerer på om Helle mon lagde mærke til noget. Det virker ikke sådan da jeg kommer ud til hende. Vi cykler hjem til hende og jeg tilbringer den første nat hos hende. Det virker som om min tantes 'lynkursus' har hjulpet. Helle reagerer mere modtageligt for min kælen for hendes bryster og kæler for første gang for mit lem, dog uden på mine bukser. Vi falder dog begge i søvn inden det udvikler sig mere.

Næste dag vågner jeg op af formiddagen. Jeg har ikke hørt Helle tage afsted tidligere men hun har lagt en seddel.

Godmorgen min dejlige kærste! Du skal være stille når du går. Mine forældre var også til fest igår og sover sikkert længe, da de kom sent hjem i morges. Jeg har ikke fortalt dem at du har overnattet her. Vi ses senere idag! Kærligst og tusinde kys Helle.

Jeg rejser mig, finder mine sko og jakke og går ud af Helles værelse. Et stykke nede af gangen hører jeg stemmer. Det lyder som om de kommer inde fra stuen. Pis!, tænker jeg. Jeg skal den vej ud. Jeg nærmer mig forsigtigt døren ind til stuen. Den står på klem og jeg kan hører at det er er Helles forældre og at de vist har gang i mere end en almindelig samtale.

Åh ja åh ja knep min kusse Bent, kom nu pul mig! stønner Helles mor. Hendes far adlyser vist at dømme ud fra hans stønnen og prusten. De tror vist de er alene hjemme, tænker jeg. Det føles lidt underligt at stå og lytte til dem, men jeg er nød til at vente på de bliver færdige og er samtidig nysgerrig. Helles mor, som hedder Maria, stønner højere og højere og bliver ved med at kommenderer med Bent. Han kommer engang imellem med et, nå er det lækkert at blive kneppet af min store stive pik, og det får bare Maria til at stønne endnu højere. Jeg kigger forsigtigt ind af døren der står på klem, i håb om at se Helles mor nøgen. Først kan jeg kan ikke se dem, men så får jeg øje på en svag spejling af dem i glasset på bornholmeruret. De er ved spisebordet henne i den anden ene af stuen. Jeg får en ide. Jeg stille mig hen til den side hvor døren er hængslet og skubber den forsigtigt lidt mere åben indtil jeg kan se dem i mellemrummet mellem døren og karmen. Døren piber heldigvis ik ke og jeg kan nu se dem tydeligt. Helles mor sidder på kanten af spisebordet mens hendes far står foran og knepper hende med ryggen til mig. Helles mor er smuk. Slank med lange ben og små bryster som hopper op og ned når Bent støder til. Hun er lidt grov og løs i huden og har fregner over næsten hele sin solbrune krop. Ifølge Helle er hendes forældre omkring 10 år ældre end mine, så de må være et sted midt i 40. Det kan man ikke se på Helles mor. Jeg stikker hånden i lommen og står og ønsker mig et glimt af hendes kusse og gætter på dens hårfarve. Maria har nu lagt sig tilbage på albuerne og smidt sine ben op på Bents skuldre. Han holder på hendes lår og støder hårdt og hurtigt op i hende. Maria stønner højlydt og lægger sit hoved tilbage. For hvergang Bent støder op i hende går der en lok løs af fra det spænde som hun har sat sit lange lyse hår op i, og det hænger ned over hendes skuldre. Jeg står og forestiller mig at det er Helle der ligger der og bliver kneppet af mig.

Jeg får lyst til at tage min pik frem og flå i den. Samtidig er Bent stoppet og kæler for sin kones ben. Maria kigger op på ham. Okay skat, nu skal du tage mig hårdt bagfra med dit store stive lem. Bent tøver et øjeblik og trækker sig ud. Jeg er ved at udbryde et glædeshyl. Bent går tilside og foran mig ligger Helles mor med spredte ben og frit udsyn til hendes kusse. Hun er helt glatbarberet på læberne og hendes sorte kønshår er trimmet helt korte og danner en perfekt trekant. Min pik vokser kraftigt ved synet. Maria kravler ned af bordet, bøjer sig frem og tager Bents pik i munden.

Mmmm, spinder hun og kæler for hans nosser med hånden. Bent kigger ned på hende. Han lægger hænderne bag hendes nakke og knepper stille hendes mund. Jeg kan ikke tro mine egne øjne. For hver bevægelse skubber han sin pik længere og længere ind. Helles mor må åbne sin mund helt for at få den tykke pik ind. Da den er næsten helt forsvundet stopper Bent og lader den blive der. Maria ser ikke ud til at nyde det. Hun kigger et øjeblik op på ham og skubber ham så hurtigt væk og gisper lidt efter vejret.

Var den nede i halsen? Han kigger på hende mens han tørrer sin pik af med hånden. Hun nikker masseger sin kæbe og smiler til ham.

Du er ved at lære det, siger han og smiler tilbage. Helles mor rejser sig, vender sig om, støtter med armene på spisebordet og strutter med røven. Bent forstår hentydningen og stiller sig bag hende og jager sin tykke stive pik op i hende. Han knepper hende hurtigt og hårdt så hun stønner af fryd. Min pik dunker. Maria ser om på Bent og hvisker noget til ham. Han stopper og trækker hende medsig baglæns indtil hun står foroverbøjet med armene strakt ud foran sig holdende fast i bordet. Han tager sin stive pik ud af hendes kusse, kører den hen over hendes stramme anus, og stikker pikken op i kussen igen. Det gentager han et par gange indtil hendes stramme stjerne glinser af hendes egne safter. Bent holder sin pik stille oppe i hendes kusse og presser en finger op i røven på hende. Helles mor reagerer promte.

Åh ja skat stik den op bag i. Kom knep min røv. Uh det føles godt. Åh pul mig skat. Bent adlyder og knepper hende hårdt bagfra. Jeg kan skimte hendes bryster dingle frem og tilbage under hende og kommer til at tænke på hvordan det ville se ud med Mettes store tunge bryster. Jeg er lige ved at komme ved tanken og må holde en pause mens jeg nyder synet. Det er dog ikke tilfældet for Bent. Han puler hårdt sin kone der skriger sin orgasme ud bøjet forover med hovedet mellem sine arme. Da orgasmen ebber ud trækker han sin finger og pik ud af hende, og hun vender sig rundt og sætter sig på hug foran hans glinsende pik.

Du kom ikke vel skat? Maria kigger op på Bent og begynder at sutte hans pik. Han smiler til hende og ryster på hovedet. Mens Helles mor sutter ser hun pludselig over mod døren hvor jeg står. Jeg står helt stille uden at røre mig. Hun kigger, i hvad der synes evigheder, og ser så igen op på Bent.

Hvad er der skat? spørger han.

Ikke noget, svarer hun og smiler op til ham.

Er du klar til at komme skat? spørger hun. Han smiler til hende og nikker. Hun tager et fast tag om hans stive pik og presser den ned så den peger mod hendes kusse.

I dag skal du komme ud over .... siger hun og peger pikken op mod sin mave, derefter bryster for tilsidst at ende ved sin mund.

...Mit ansigt! udbryder hun og griner op til ham.

Så' gerne skat, griner han tilbage. Han fjerner hendes hånd og begynder at rive hårdt i sin tykke pik. Helles mor sidder som en anden pornostjerne og slikker sig om munden.

Uh ja skat flå i din stive pik så den kan sende din varme sperm ud over mit ansigt. Dæk mig til med varm sperm og fyld min mund. Helles mor åbner munden og kigger igen over mod døren hvor jeg står. Denne gang fjerner hun ikke blikket og det føles som om hun ser på mig lige gennem døren, da Helles far begynder at sprøjte ud over hende. Han sender det ene lange cremede sprøjt efter det andet ud over hendes ansigt og hendes mund.

Det bliver for meget for mig og jeg træder et skridt tilbage og tager forsigtigt min hånd op af bukserne. Min pik dunker og er tæt på at eksploderer. Da den er under 'kontrol', kigger jeg ind i stuen igen fra mit 'skjul'. Helles mor har sat sig på knæ og er ved at sutte Helles fars pik ren. Da hun er færdig læner han sig op ad sofaryggen og nyder synet.

Wauv det var godt skat, du ser hot ud nu siger Bent og smiler til Maria. Hun smiler tilbage og spytter det sperm hun har i munden ned på sine bryster, og smører det ud med hænderne. Hendes ansigt er cremet godt til, og et par sprøjt er endt i håret.

Det var en ordentlig ladning du havde til mig, siger hun. Mon ikke, tænker jeg. Helles far går ud i køkkenet. Maria kigger igen over mod døren hvor jeg står og skubber med en finger noget af spermen, der er landet på hendes kind, ind i munden og synker. Hun slikker sig om munden og smiler. Pludselig får jeg en frygtelig mistanke, vender mig og ser hen mod bornholmeren. Da jeg åbnede døren lidt mere for at kunne se hen til spisebordet, har jeg samtidigt afsløret mig selv i bornholmerglasset. Helles mor rejser sig og vinker lidt akavet til mig i bornholmerglasset.

Kom Bent, skal vi ikke gå ud og tage et bad sammen, siger hun så højt at jeg ikke kan undgå at høre det. Jo jeg kommer nu, svarer han. Jeg lister hurtigt tilbage på Helles værelse, og står og venter til de er gået forbi hendes dør. Da jeg hører vandet løbe skynder jeg mig ud til min cykel.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.