Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne novelle handler om min lækre kusine på 17 år Gitte og mig på 26.

"D. 18/9-2006 fyldte min morfar 90 år og det blev fejret med en kæmpe familiefest. Bla var min kusine Gitte på 17 år med, det er ikke så tit jeg ser hende, da hun bor ca 300 km væk fra mig. Nå men vi ankom til festen og jeg skulle sidde lige overfor Gitte. Vi snakkede frem og tilbage og fik udvekslet mobilnumre.

Så gik jeg fra bordet, jeg skulle lige ud & ryge engang, da min mobil bippede... Det var Gitte.. Hun spurgte hvor jeg var henne. Hun kom ud til mig og vi gik op bagved forsamlingshuset og hun krammede mig. Hun var ked af det. Jeg krammede selvfølgelig igen, men kunne så lige pludselig mærke hendes hånd i mine bukser. Hun gik i knæ og åbnede mine bukser og min pik stod lige ud i fjæset på hende. "Mmm, den ser indbydende ud fætter." Inden jeg nåede at svare, havde hun den i kæften og helt til roden. Og hun legede med mit pikhoved og suttede suverænt pik. Vi fortrak ind i nogle buske, hvor hun lagde sig ned og træk nederdelen op. Helt glat mis som bare var klar til min store stive pik. Hun tryglede "KNEP MIG FÆTTER" og jeg makkede ret. Jeg kneppede hende hårdt og brutalt. Jeg fik vendt hende rundt, så hun nu stod på alle 4. Og så fik hun ellers pik i doggystyle. Til sidst kunne jeg ikke holde min sperm tilbage og sprøjtede en kæmpeladning op i hendes fisse, fuck vi begge nød det.

Hun vendte sig rundt og tog min pik i kæften og slikkede den ren.

Så skulle jeg til at rejse mig, men næh nej. Hun ville have mere, for som hun sagde "Der er 300 km mellem os, hvornår får jeg din dejlige pik igen"

Så hun skubbede mig omkuld på jorden og placerede min stive pik med spidsen i hendes røvhul og så gled hun langsomt ned over den. Og hun nød det...

Da hun havde fået pik i sit stramme røvhul, fik vi tøj på og gik ind igen.

3 måneder senere ringede hun til mig og fortalte at hun var gravid med mit barn. Så nu har jeg et barn med min gudeskønne kusine Gitte på 18 år.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.