Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var tilbage i 1992, jeg var 16 år gammel og klassens klovn, men også klassens tykke dreng – pigernes ven der altid skulle hører på dem tude over deres kærester. Min selvtilid var ikke i top, selvom jeg bar rundt på en kæmpe kæp i bukserne, 23 cm lang og 13 cm tyk – næsten som en voksens mand håndled! Men brugt til noget, det blev den ikke.

Vi var på lejerskole på Bornholm med klassen, vores klasse lærerinde Helle, og vores idrætslærer Kim var med. Helle var en flot kvinde på 38 år, skulder langt lyst hår, små bryster, én 160 cm høj ca vel? Slank og altid smilende – næsten da, for hun kunne også blive tosset på os.

SEX I DAG?

Det var en varm sommer, solen skinnet fra en skyfrihimmel på Bornholm. Vi boede i hvad bedst kunne beskrives som en slags barakker – drengene for sig, pigerne for sig og lærende i en hytte et godt stykke væk fra os.

Vi havde været på stranden et par gange, jeg gik ikke i vandet – tog ikke mit tøj af, jeg var flov og skammet mig over min krop – jeg var bange for at blive mobbet af de andre i klassen, selvom de aldrig havde mobbet mig.

Helle klædte om midt på stranden foran os alle sammen, hun var nøgen et kort øjeblik mens hun skiftet til sin badedragt, der var fuldt udsyn til hendes store lyse busk af hår rundt om kussen, store duske under armene, de små bryster med strittende vorter på, imens smilte hun og grinede – sprang så ud i vandet og pjasket rundt med mine klasse kammerater. Min pik vokset til synet af Helles krop, og med den størrelse den havde var det svært og skjule. Jeg trak mig stille væk fra stranden og ind i buskene for at spille den af, det tog kun én 20 bevægelser på pikken før end den sprøjtet 8 stråler af fed sperm ud over buskene. Jeg skyndte mig og vippe den ind i buskerne igen, og gik ned til stranden hvor de andre stadigt fjollede rundt ude i vandet.

Et par dage efter havde vi været på tur på øen, jeg var taget i forvejen da vi skulle hjem til lejren. Jeg besluttet mig for at skyde genvej fra vejen gennem skoven til hytterne. Efter 10 minutter hørte jeg nogen råbe ”vent lige på mig!”. Jeg vendte mig om og så Helle komme gående i rask trav imod mig med et stort smil på læberne ”hej du, skal vi ikke følges tilbage?” - ”joooh... Det kan vi da godt” - svared jeg hende. Helle var klædt i en hvid bomulds sommer kjole, hun havde løbesko på og en rygsæk på. Hun havde åbenbart også taget i forvejen – vel en 10 minutter efter mig.

Vi gik i stilhed på stien i skoven, jeg var generet, men samtidig også lidt tændt over at være alene med Helle, det var sjældent det skete. Helle slog en sludder for en sladder op, jeg vidste hun var gift på niende år, og havde to børn, men tanken om at 'score' hende strejfet mig, men tanken blev kasseret hurtigt igen.

Helle kiggede rundt skoven og stoppet så op - ”nej, hvor skal jeg altså tisse lige pludselig” - sagde hun, mens hun kigget sig omkring. Jeg sagde ikke noget, men stod bare og gloet på hende og omkring os -”ved du hvad, holder du øjne mens jeg lige smutter ind og indtager skovskider stillingen?” - jeg havde aldrig hørt Helle tale sådan og blev lidt paf, hun grinede og lagde en hånd på min skulder for så at smutte væk fra stien og ind i skoven, der inde fra råbte hun - ”sig lige til hvis der kommer nogen!” - ”ja, ja” - svaret jeg.

Jeg stod på stien og kiggede omkring, der var ikke en sjæl. Så fløj der en djævel i mig, jeg slugte en klump i halsen og gik ind i skoven efter Helle, jeg fik øje på hende, hun sad på hug med sin kjole trukket op på maven, trusserne nede om anklerne mens et vandfald af tis stod ud mellem hendes ben, hun sukket lettet kunne jeg hører.

Jeg brød tavsheden, og sagde ”jeg bliver altså os lige nødt til at slå en streg” - Helle vendte sig om imod mig, grinte og gav mig et blink med øjet, så forsatte hun sit tisseri. Jeg stillede mig til siden for hende ved at træ, åbnet buskerne og hæv tissemanden frem, gav den et par klem, den vokset sig hurtigt stor. Så lod jeg sluserne blive åbnet, Helle skulet over imod mig -”hold da helt ferie, sikke en krabat du render rundt med der hva?!”- udbrød hun og grinet. Jeg sagde ikke noget, men smilte bare til hende. Helle var færdig, hun tog sine trusser på og lod kjolen falde ned, hun stod og kigget i retning af stien, og kigget så tilbage på mig, og ned på min pik, som nu stod helt stiv -”er du blevet ophidset?”- spurgte hun seriøst -”ja ... jeg... altså....”- stammet jeg nervøst.

Der var en pinlig stilhed imellem os, det virket som den varede i timevis, men det var nok i virkeligheden kun to minutter.

Jeg begyndte at gnide på pikken mens jeg skulet over imod Helle, hun kunne godt se hvad jeg havde gang i, men sagde ikke noget, hun stod med et meget seriøst udtryk i ansigtet, hun kigget op, ned, til højre, venstre, på mig, på min pik, hun sukket og rømmet sig, mens jeg forsatte med langsomt at gnide på min pik. Jeg satte tempoet lidt op, lod hovedet glide tilbage og åbnet munden en smule, lod et støn og grynt komme ud -”er det dejligt?”- kom det fra Helle -”ja”- stønnet jeg hæst.

Jeg var nu i fuld gang med at onanere foran Helle, jeg lod min bukser falde ned til min ankler, trådte lidt tilbage og stod nu i fuld skue foran hende, med min store stive pik i hånden. -”du har aldrig prøvet at bolle en pige, har du?” - spurgte Helle -”nej, aldrig” - svaret jeg hende, og forsatte mit pikspil. Der gik et øjeblik, Helle stod nu med armene over kors og sparket lidt i jorden, så sukket hun og kigget op imod himlen, hev kjolen op og tog sine trusser af, trak kjolen op på maven og slog en slags knude på den. Hun kom over imod mig og lagde sig ned på skov bunden lige foran mig, spredte sine ben, kigget op på mig og sagde -”så kom”-.

Jeg kunne ikke få vejret, jeg gispede og næsten faldt ned oven på hende, et tungt ”uf!” kom fra hende da min krop lagde sig oven på hende. Helle kiggede ned mellem sine ben, hun tog min pik i hånden og guidede den på vej til sin kusse -”nu skal du være forsigtig ikk? Det er en ordentlig én du har så tag det lige roligt ikk?”- jeg kigget på hendes hånd på min pik, Helle fik pikken hen til fissen, jeg presset til og gled ind -”uuuggghhh... For satan da!”- kom det fra hende, mens hendes ansigt havde et udtryk af smerte på sig -”lig stille, lig stille. Du må ikke bevæge dig endnu, min kusse skal lige udvide sig og vænne sig til størrelsen, uf!”- jeg lå helt stille oven på Helle, med pikken inde i hende -”okay, så kan du godt begynde, men stille og roligt, langsomt”- sagde hun efter et par minutter. Jeg begyndte og trække pikken frem og tilbage, Helle var varm og våd, det føltes fantastisk, og følte mig helt svimmel, og uden at tænke over det fik jeg stønnet -”åh Helle jeg elsker dig”- ud mellem læberne. Helle grinede lidt og kysset mig på kinden ”rolig nu, bare tag det roligt” - svarede hun mig viskende.

Jeg begyndte at sætte tempoet lidt op, Helle gav et højt og voldsomt -”ÅH!”- fra sig. Jeg fik rejst mig på mine arme og knæ, Helle trak sine ben højere op og løftet hovedet for at se min pik der pumpet ind og ud af hende -”kom så, giv den gas! Ugh! Ja! Kom så for pokker! Bol mig så! Jeg kan godt tage det! Bare gå til den du! Ja sådan! Ja for satan da! Ugh! Åh! Åh! Åh! Aaagghh!!! Jaaaa!!!”- Helle snakket, stønnet og prustet som en besat mens jeg kneppet hende, jeg kunne mærke spermen var på vej, mine nosser var stramme og pikken blev endnu hårdere -”jeg ... jeg ... jeg … jeg kommer Helle, jeg er kommer snart”- stammet jeg hæst, mens sveden drev af mig. -”JA! Sprøjt løs lilleskat, fyld kussen, den skal fyldes op skal dén! Du kan godt, det ved jeg du kan, giv mig det så, giv Helle din sperm, sprøjt op i mig, du må godt, kom så skat!”-. Jeg smed hovedet tilbage og brølet som et dyr, mens hvad føltes som 10 sprøjt blev skudt ud af min pik op i Helles skønne fisse. Helle smed armene rundt om mig og stønnede løs, hun bed mig i skulderen og klemte mig ind i sig som en skruestik.

Vi lå i skov bunden et kvaterstid. Helle rejste sig og sine trusser på, jeg samlet mig sammen og i stilhed gik tilbage til hytterne. Vi snakket aldrig om det, og efter dette ignoreret Helle mig næsten fuldstændig.

Kort tid efter vi kom hjem fra lejerskolen, holdte Helle op som vores klasse lærerinde, hun og hendes familie flyttet fra byen. Ni måneder senere overhørte jeg en samtale mellem vores rektor og en anden lærer der kunne fortælle at Helle lige havde født en pige, hvilket var lidt af et mirakel da lægerne mente hun ikke kunne få flere børn, men de tog åbenbart fejl.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 123 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.