Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den følgende historie er fra jeg var i lære som tømrer i København. Jeg var flyttet til København på grund af min sport som er Bodybuilding, og da jeg kunne træne mere koncentreret i et institut jeg havde kontakt med derover. Vores klubsekretær havde skaffet mig en læreplads i et firma der lå i den nordlige (dyre) ende af storbyen, og jeg stillede op derude for en samtale. Jeg var meget forbavset da det eneste de var interesseret i var min sport, og jeg skulle endda vise hvor godt jeg efterhånden havde fået bygget musklerne op. Det var godt nok en dame der ejede firmaet, men alligevel syntes jeg der blev spurgt lige vel lidt nok til mine almene kundskaber. Jeg var 17 år på dette tidspunkt, og vokset helt utroligt som følge af hård træning i løbet af de sidste 3 år.

Jeg blev ansat og der var 4 andre læredrenge, der også dyrkede elitesport, Boksning, brydning og bodybuilding. Det vat ikke så mærkeligt da hele kontakten var skaffet igennem et idrætscenter..

Allerede den første dag efter grundskolen skulle jeg med en ældre svend ud og fortsætte et byggeri på strandvejen som de i længere tid havde arbejdet på i tomgangstiden der ind imellem opstod. Vi kom derop og kom i gang. Der var kun konen i huset hjemme fra kl, 07:30 om morgenen så vi klarede os selv. Min svend begyndte godt nok at sige at dette sted var lige et sted for mig da alle de her fine fruer garanteret ville æde mig rå når de så mig.
Da kl. var ca. 09:00 blev vi inviteret ind på Kaffe i udestuen, og sad og hyggede os da hun sagde at hun ville få et par veninder til frokost senere, men vi skulle nok få en bid brød senere. Det mente jeg ikke var nødvendigt da vi jo selv skulle sørge for dette, men sådan syntes hun det skulle være. Det var i sandhed en rigtig godte der gik og vimsede foran os med meget kort miniskirt, stram bluse over et par velvoksne bryster og et par bare solbrændte ben der var utroligt lange, og som endte højt oppe ved den dejligste røv der kan tænkes. Hun var 39 år og mere end dobbelt så gammel som jeg selv, men hammer godt så hun sgu ud.

Lidt senere kommer der to af hendes veninder fra området, af samme kaliber, det vil sige endog meget velholdte og udfordrende klædt på. Det er varmt og jeg har smidt skjorten og arbejder i en kort boxer undertrøje, og sveder alligevel som en hest. De 3 damer sidder i udestuen så de kan se mig hele tiden, det er jeg dog ikke bevidst om, men på et tidspunkt har de fået et par velvoksne Dry Matinis, der sætter sine spor, og fruen kommer ud og spørger mig om jeg ikke vil have noget at drikke. Det vil jeg da godt og går med ind for at få et glas sodavand. Min svend arbejder alene oppe på taget og vil gerne fortsætte, men siger til mig at kundepleje er mere vigtig end alt andet. De tre damer spørger mig om jeg dyrker sport da de kan se at jeg er meget stor og udstyret med kraftige arm og benmuskler. Jeg svarer dem at jeg dyrker bodybuilding og det er de meget interesseret i. Fruen i huset kommer hen til mig og vil skænke op i mit glas men spilder lidt ned af mit tøj og vil tørre det væk. Jeg står lige ved siden af en af de andre damer der sidder på en stol, og hun griber en serviet på bordet, og tager ind under mine shorts som jeg har på da det er varmt ad helvede til. Fruen i huset tørrer mig med servietten og hendes veninde holder mine bukser ud så hun kan komme til, løfter hænderne lidt vel meget op under mine shorts og har oversiden af hånden liggende ind over min halvslappe pik der ligger ned af låret. Nu er jeg fra naturens hånd endog meget veludstyret, faktisk så meget at det har været et problem, for flere af mine tidligere kærester, som forståeligt nok har meldt fra da jeg har forsøgt at få uhyret listet i dem. Derfor har jeg faktisk kastet mig så heftigt over min sport, da det normalt kan drive alle tanker og drifter ud af mig.
Fruen der står og tørrer mig får et underligt ophidset udtryk i ansigtet og spørger sin veninde om hun nogensinde har oplevet et uhyre mage til det jeg render rundt med. Hun bliver også meget opstemt, og vender nu sin hånd i bukserne og tager godt fat omkring min pik der svagt begynder at rykke af liv. Fruen i huset sætter sig nu ned på hug og i samarbejde lemper de nu behændigt mine shorts ned under knæene, sammen med mine boxershorts jeg har inden under. De ser ud som om de er ved at besvime ved synet begge to, og Bibi som fruen hedder tager nu fat om mit jern der er ved at blive fyldt op med blod. Hun krænger forhuden af min pik så det store mørke pikhoved kommer helt til syne, og den anden dame styrer med en hånd udenpå Bibis hånd min pik ind i sin mund og begynder at sutte vildt og inderligt på så meget af jernet hun kan håndtere.

Den sidste af damerne sidder bare på sin stol med et saligt smil om munden og kikker mig frækt ind i øjnene samtidig med at hun siger til mig at nu må jeg ikke aflevere det hele i hendes veninders grådige munde, da hun har en lille fisse der trænger til at blive udblokket så hendes mand aldrig mere kan mærke hvad han laver med hende. De tre kvinder er så utroligt liderlige at jeg aldrig har oplevet noget lignende. Heldigvis er haven 100 % lukket af så ingen nysgerrige blikke eller kamera kan indfange det her. Den anden dame der tog min pik i munden, slipper modvilligt jernet til sin veninde, der omgående kaster sig grådigt over min pik som var det et festmåltid. Det her kan jeg godt mærke vil blive en meget hård dag, og jeg er klar over at den her behandling holder jeg ikke til ret længe da det er måneder siden jeg har tømt dyret i en midaldrende dame jeg mødte i klubben inden jeg rejste til København. Der er altså meget creme i dyret og der er allerede meget tryk på.

Den sidste dame der sidder overfor, rejser sig og trækker sine fantastisk små trusser af, og viser mig at hun er godt skruet sammen hvilket jeg havde bemærket da hun kom. Hun siger til sine veninder at de må hellere lægge mig ned på gulvet, da det ikke er sikkert at stå op med så stor en pik strittende ud i luften og det vil bringe blod til hjerne igen. Det kan hun godt glemme da min hjerne efterhånden sidder nede i mine nosser med den behandling de har givet mig. Jeg lægger mig ned og straks er der en kælling der sætter sig ned og spreder sine ben vildt og inderligt over min mund. Den anden lægger en pude under mit hoved så jeg kan ligge behageligt samtidig med at jeg slikker fisse på Bibi. Hendes trusser er på mystisk vis fordampet, eller også havde damen ingen på. Den tredje dame der smed trusserne sætter sig ned på hug med fissen lige over min pik, så den lige rør ved hendes skamlæber, Hun har sat en hånd ned og åbnet sin fisse så meget det kan lade sig gøre, og sidder med en hånd omkring min pik, en hånd der holder hendes fisse åben, og kører mit pikhoved rundt i kanten af hendes skummende fisse. Det løber simpelt hen ud af hende og ned over min pik og hendes hånd. Jeg slikker alt det jeg kan, og hende jeg har tungen i skal have en pause. Damen der sidder over min pik, sætter pikhovedet fast imellem sine skamlæber. Og trykker kroppen en ganske lille smule ned over mig så min pik sidder som i en skruestik. Hun åbner munde på vid gab og har svært ved at kontrollere sig selv. Hun lægger hånden på min kind og siger til mig at jeg skal være forsigtig da hun ikke er beskyttet på nogen måde, og det gør mig en lille smule desperat. Jeg siger til hende at hvis hun vil have at jeg skal tage gummi på må hun slippe min pik ud i friheden igen. Hun har i mellemtiden mast sig længere og længere ned over mit jern med den virkning at al huden på min pik bliver krænget ned omkring roden og mit store pikhoved er totalt blottet. Jeg bruger nu en teknik jeg har lært i træningshallen, og lukker alt ude og tænker kun på at jeg skal holde igen på spermen. Hun får ganske langsomt kneppet min pik på plads i sin trange fisse, og jeg kan mærke at jeg glider op i en ekstra hule inden i hende hvor der ikke er plads til noget som helst, dårlig nok mit pikhoved. Hun sidder helt stille og er helt forvredet i ansigtet af liderlighed,. Orgasmerne brøler igennem kroppen på hende og det løber ud af hende og ned over mig. Den næste kælling har sat sig til rette over ansigtet på mig og vil have slikket fisse. Jeg begynder igen og hun ryger op under loftet som den anden.
Nu viser husets frue sig som en rigtig bitch, hun lægger sig ned ved siden af mig, kysser sin veninde op af lårene og hjælper mig med at slikke fisse på sin veninde. Det er ikke så slemt men, da veninden skal have en pause, stikker hun tungen i øret på mig, kysser mig meget liderligt og med en intens manipulerende stemme og munden helt inde i mit øre begynder hun at sige noget til mig: BOL FISSEN OP PÅ HANNE, DU KA’GODT, BARE GIV HENDE ALT DET SPERM DU HAR I DIG! SKYD PIKKEN AF I HENDE, BLÆS AL DIN DEJLIGE SÆD OP I HENDE!

Det virker over alt forventning, og lige inden jeg kommer tager jeg fat i hende og ber hende bønligt om at hoppe af da jeg er ved at sende sperm op i hende.
Både hende selv og hendes veninder er udmærket klar over at ingen i hele verden kan få hende til at fjerne sig fra den pæl hun sidder skruet ned over, og at hun er ligeglad med hvor meget sperm der kommer, for hun vil have det hele, når hun nu er nået så langt. Det sortner for mine øjne, og jeg slipper det løs som en befrielse. Jeg pumper skylle efter skylle op i hende og hun tager imod det hele med sin grådige fisse, og nyder det som hun aldrig har nydt noget før.
Jeg har i mellemtiden været holdt på toppen for længe så den vil ikke blive slap igen, men Hanne som hun hedder kan ikke klare mere nu, og rejser sig med forsigtighed fra mit jern.

Bibi tager fat i mit jern og giver den et kys og mærker med store øjne at der stadigvæk er liv i dyret. Aksel som min svend hedder er kommet ned af taget, og står og betragter os nu, så jeg er ikke særlig stolt over hvad jeg er i gang med da det garanteret koster mig min læreplads. Veninden der pludselig virker meget yngre, har fået slikket fisse siger: Dav Aksel, det er for en gang skyld en rigtig præmietyr du har taget med, men jeg trænger til en ordentlig omgang pik nu, er du mand for det?

Jeg er lidt rystet da jeg indser at forstadsfruerne er årsagen til at der bliver antaget lærlinge efter deres kondition. Firmaet leverer simpelt hen adspredelse for frue kusserne i whisky bæltet til de lange sommerdage hvor deres mænd er ude at tjene penge.

Bibi sidder stadigvæk med min pik i hånden og bliver mere og mere henført, og jeg kan se på Hanne som faktisk kneppede sig selv med min pik har en hævn i tankerne. Hun bevæger sig stille og roligt hen til sin veninde og bukker sig ned og giver hende et kys, der vidner om at de to damer måske har noget sammen engang imellem. Hun får løftet Bibi op og sat hende ind over min pik, Sætter en hånd ind under og leger det store pik hoved ind i den smaskvåde fisse på hende. Da hun har fået hende sat lidt ned over den, hvorunder hun ømmer sig lige så meget som hun selv gjorde, giver hun Bibi et rigtigt dybt kys så hun slapper helt af. Hun har hele tiden øjenkontakt med mig, da hun er klar over at jeg ved hvad der kommer. Jeg tager ned under Bibi med en hånd om pikroden, og venter på chokket
Pludselig tager hun fat i Bibi’s skuldre og hamrer hende ned over min pik så den suser i til roden og voldtager sig vej op den snævre men utroligt lækre fisse.
Bibi giver et skrig fra sig, der går over i en klynken for til sidst at ende med et : JA JA JA JA MERE MERE MERE. MERE PIK.
Hanne tager nu fat i hendes skuldre og begynder at løfte hende op og ned over min sprængfærdige pik. Efter 6 – 7 dybe hug ned over mit lem bøjer hun sig ned og kysser mig meget kærligt, og siger til mig: DU VED HVAD DU SKAL GØRE, BARE GØR DET, SÅ JEG KAN FÅ DIG FOR MIG SELV IGEN.
Jeg er godt klar over at hun vil have at jeg skal skyde en ladning af i Bbi mage til den hun selv har fået. Hvad mere er at hun også ved det, og på trods af sin viden bare sidder og puler mig og sig selv fra forstanden. Hanne lister lige så stille tilbage og sætter sig i sin stol for at betragte når hendes veninde bliver bollet op af det jern der lige har knaldet hende op. Axel er gået begyndt at kneppe den tredje dame på bordet, da han siger til Hanne at han synes at hun vralter noget. Hun peger på mig og siger at det er mig der har gjort det men at det var den bedste omgang pik hun nogensinde havde fået, så det gjorde ikke noget om hun ikke kunne gå i en hel uge. Da hun siger det vokser mit ego da jeg jo er bodybuilder, og samtidig bliver der kaldt til samling i nosserne på mig kan jeg mærke. Jeg har temmelig meget styr på det denne gang så jeg kan sagtens holde meget længere endnu, da jeg jo i bund og grund ikke laver noget fysisk andet en at lægge stang til de forsømte huller.

Bibi er blevet sindssyg liderlig nu og meget modig da hun ikke tror at jeg kan finde på at sprøjte op i hende uden at sige at jeg kommer, og hun vil i givet fald springe af inden klatten kommer. Jeg ligger stille og roligt og lister tøjet af hendes overkrop, får de dejligste bryster lukket ud i det fri, og da jeg ikke kan kontrollere mig selv når jeg er i nærkontakt med store patter, kan jeg mærke at tempoet skal sættes op så hun har lige så svært ved at stige af som den anden havde.
Jeg tager ned under hendes røv og stikker en finger ind i hendes snævre røvhul, hun bliver fuldkommen vild og samtidig ømmer hun sig når hun får min pik i bund i sin fisse. Hun er på nuværende tidspunkt banket gul og blå indvendigt, men på grund af liderligheden kan hun ikke registrere smerten endnu.
Jeg retter hende op og da hun slapper af i underlivet lirker jeg min pik ind i hendes livmoder og så højt op det er muligt. Hun sidder bare med åben mund og stønner nu. Jeg spørger hende nu om jeg må komme i hende, og hun kan ikke tænke klart så jeg siger til hende at så kan jeg ligeså godt trække min pik ud .
Det er en lodret løgn, da jeg er nøjagtig lige så langt ude som hun er men det virker: JA KOM MED DIN DEJLIGE SÆD BLÆS DET UP I MIN LIVMODER BARE KOM ALT DET DU KAN GI’ MIG PIK TIL JEG DØR. SPRØJT FOR HELVEDE INDEN JEG BESVIMER.
Det afgjorde sagen, jeg satte hele hendes kusse under sperm, jeg havde en følelse af at der var vacum i mine nosser da jeg havde afleveret det sidste sprøjt i den dejlige fisse. Hun besvimede ikke men lagde sig ned over mig og begyndte at kysse mig lidenskabeligt og kærligt hvorefter hun hviskede tak for det bedste knald jeg nogen sinde har fået. Jeg kunne faktisk kun sige i lige måde, og det var uden at overdrive. Axel var stadigvæk ved at kneppe den sidste veninde meget velovervejet og grundigt helt ud i alle hjørner og folder af hendes dejlige fisse. Jeg var helt færdig som sanger for et stykke tid, og rejste mig op. Axel havde lagt hende på bordet, og jeg bukkede mig ned over hende og kyssede hende dybt med tungen i halsen på hende. Rejste mig op og stak min mishandlede pik hen til ansigtet af hende hvor hun åbnede munden og begyndte at sutte pik på mig mens han pulede hende. De to andre kikkede vantro på mig, og jeg skyndte mig sige til dem at jeg ikke kunne deltage i de løjer, det var bare for at de kunne få afsluttet deres samleje i en fart.
De sagde til mig at det var ikke derfor, men at hun aldrig nogen sind havde haft en pik i munden før, og så tager hun bare uden videre min og sutter som en professionel piksutter. Hun gør et eller andet ved mit jern for der kommer liv i den igen, og jeg ser dybt forundret på mit eget jern der rejser sig og virker større end normalt. Det skyldes nok den hårde behandling de to damer har givet den med deres snævre koner kusser, og det faktum at det er længe siden at jeg har fået den tømt i bund.

Axel siger til mig at jeg skal holde mig parat da han ikke ønsker at bruge alt krudtet inden han skal hjem til sin kone i aften. Jeg siger til ham at hvis han har problemer kan han bare ringe til mig, og det siger han at han måske vil tage mig på ordet en skønne dag. Han trækker sin pik ud af damen og siger at jeg skal overtage. Jeg spørger damen om hun mener at det er klogt da jeg har fået to kæmpe udløsninger i de to damer der sidder og venter, så det kan godt tage noget tid. Hun siger til mig at jeg aldeles ikke skal forvente at skyde den af i hende, men bare kneppe det bedste jeg har lært da hun trænger forfærdeligt.. Hun virker meget yngre end de to andre, og er også mere fast i kødet end dem. Jeg får et chok da hun siger at da jeg jo har afleveret en ordentlig sø af sæd i hendes mor skal jeg ikke forvente at hun er lige så dum og lader sig rive med som de ældre kvinder jeg har bollet indtil nu. Da det viser sig at være Hannes datter bliver jeg en lille smule ondskabsfuld og banker pikken i hende for fuld musik, da jeg ikke kan mærke en skid. Følelsen i pikken er gået fløjten for længst. Jeg bliver nu enig med mig selv om at hun skal fandme få pik så det snobbede smil bliver fjernet fra hendes fjæs. Hun viser sig at være en drøm at kneppe. Jeg kan pludselig mærke hver eneste fold i hendes underliv, og hun er fuldkommen lige så vild som de andre har været, og endda mere til, da Jeg kan mærke at jeg er dødtræt sender jeg uden forvarsel en voldsom skylle sperm op i hendes underliv, og jeg tror fejlagtigt hun bliver tosset. Der sker intet andet end at hun er helt oppe under skyerne og siger til mig at jeg må undskylde at hun var sådan en heks, det var ikke meningen, og hun elskede at jeg havde fyret kanonen af i alle tre damer, og bare jeg kunne holde til en gang til for hun ville gerne elskes en gang til. Hendes mor siger til hende at hun ikke er blevet elsket, men bare bedækket som en af hestene derhjemme.

Der blev ikke udført et eneste minuts arbejde mere den dag og jeg kom ikke til træning. Men efter et par dage var jeg i form igen til lidt whisky bælte puleri.
Jeg fortsatte i firmaet og blev også tømrer, men det jeg var bedst til var utvivlsomt at bedække forsømte hustruer.

De to damer fik en pige og Hannes datter fik en dreng , men jeg hørte aldrig noget til det og har aldrig nogen sinde mødt dem efter min læretid

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.