Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg skal gennem Beirut lufthavn, og kommer i god tid, slev om jeg godt ved at mere end halvdelen af landet er muslimsk har jeg normalt vestligt sommertøj på, jeg har en kort blå nederdel og en tynd hvid skjorte, som jeg har knappet 2 knappe op pga. varmen. Jeg bemærker naturligvis at de mange soldater og politifolk i lufthavnen kigger en del på mig, men jeg acceptere det som et kompliment, naturligvis må jeg skabe en del opmærksomhed med mit blonde hår og blå øjne, og jeg er do også bevist om at mine brysters øverste halvdel kan ses i min skjortes åbning. Men jeg nyder det, nu da jeg er dejlig brun efter en uges strand ferie.

Men da jeg skal gennem sikkerhedskontrollen får jeg nogle problemer, de undersøger grundigt min bagage, men forlanger også at jeg kommer med ud bagved og bliver krops visiteret, og der er ikke noget med at kalde på en kvindelig soldat, nej jeg bliver skubbet op af et bord og soldaten klappe mig op og ned på hele min bagside, selv mine ben som uden beklædning lader han sine hænder glide op af. Så venter han mig om og klappe ned af min krop, og han lader hænderne glide ind i min udskæring og de jeg skubber ham væk ryger den 3. knap i min skjorte. Han kalder på arabisk på sin kollega som kommer ind og holder mine arme over mit hoved, mens han igen føre hænderne ned og denne gang klemmer på mine bryster. Han kigger på mig og smiler mens han føre hænderne rundt på mine bryster og klemmer også lige på mine brystvorter. Så klapper han mig ned og efter han er kommet ned af mine ben begynder han at føre hænderne op igen, denne gang inden for min nederdel, han stopper først da han når mine trusser. Jeg regner med at det så endelig er over, men den anden soldat skal også undersøge mig, så de skifter pladser, og mens jeg igen bliver fastholdt bliver jeg igen undersøgt. Men denne soldat går direkte til mine bryster og klapper ikke rundet på mig, han stikker bare grinende hænderne ned til mine bryster og klemmer dem, han leger med dem i 5 minutter mens, de begge griner af mit ubehag, så klemmer han hårdt om mine vorter så jeg stønner højt til stor morskab for dem.

SEX I DAG?

De slipper mig og lader mig med tegn forstå at jeg skal afklæde mig, og da jeg nægter river de hurtigt min skjorte op og tager fat i min nederdel og begynder at trække den ned, jeg accepter deres magt over mig og siger ok, og knapper slev nederdelen op så den falder til gulvet. De trækker straks i mine stropper til brystholderen og jeg åbner den modvilligt, så sætter den ene sine fingre ind i elastikbåndet på mine trusser og trækker dem ned af mine ben. Jeg står nu helt nøgen og forsvarsløs, og de indikere at jeg igen skal læne mig op af bordet med hænderne ud til siden og de stiller sig bag mig og sparker mine ben ud til hver deres side så jeg kun kan forestille mig hvad de bagfra kan se. De lader nu begge deres hænder glide frem og tilbage på min krop, og ind under mig og klemmer på mine bryster. En af dem føre så sin hånd ind mellem mine ben og mærker på min kusse, jeg kan mærke at jeg er fugtig og at hans hånd bliver våd af at køre frem og tilbage mellem mine ben. De grin er begge af mig, og en anden hånd bliver kørt op mellem min ben, så den også kan blive fugtet, imens føres den første hånd om til min mund og jeg bliver tvunget til at sutte den ren for mine egne safter. Hånden mellem mine ben er ikke blid men gnider og klemmer mine skamlæber intens, og enkelte fingre begynder også prøvende at prikke op i mig. Men jeg strammer min skede så de ikke kan komme ind. De siger noget til hinanden på arabisk og jeg bliver presset ned på bordet, så jeg hviler på mine fladtrykte bryster. Imens bliver min numse løfter op så jeg svajer i ryggen, det giver bedre og mere direkte adgang til min skede åbning og fingrene presses hårdere ind i mig. Men stadig kan de ikke få adgang, da jeg klemmer hårdt sammen. Men jeg får nu presset en finger mod min numse hul, og samtidigt får jeg slag i numsen med flad hånd, efter 7 slag må jeg give op og lade fingeren passere min skede åbning, desværre får fingeren mod min numse også en mulighed for at presse sig lidt op, jeg piber og begge mænd ler af mig. Fingeren i min skede presses nu lang op i mig og køre rundt i min skede, det er en hård behandling af min silkebløde skede, men jeg kan intet gøre ud over at klynke min nød. De skiftes til at undersøge min skede, med en eller flere fingre, og min skede giver sig under den hårde behandling. Da den ene af dem føre tre fingre op i mig og drejer dem rundt helt oppe i mig, hviner jeg højlydt. Samtidig med at de har min skede under behandling presser den ene af dem også en gang imellem sine hænder ind mellem mine bryster og bordet, og på et aftalt signal klemmer han hårdt om mine små brystvorter, mens den anden støder sine fingre højt op i min skede, og jeg skriger stønnende til stor latter for dem.

Mine højlydte skrig og klynk må have tilkaldt en overordnede for han står pludselig i døren og ser de to soldater misbruge min krop. Han siger noget skrapt og de fjerner modvilligt deres fingre far mig, mens de forklarer en masse. Så henvender han sig til mig på engelsk, what are you doing here miss, og jeg forklare at de to soldater har udnyttet mig. Men han spørger bare om der er rigtigt at jeg har forsøgt at forhindre dem adgang til mine kropsåbninger, og jeg svare yes, but .. , men han afviser mere forklaring og siger at jeg skal lade dem undersøge mig, det er deres job. Han siger jeg skal ligge mig op på bordet og sprede mine ben, de hjælper mig op så jeg ligger på ryggen med numsen næsten helt ude til kanten og de spreder og løfter mine ben op på bordet, så mine fødder står ud til hver side af min numse. Så tager de mine arme og tager dem op over mit hoved og siger jeg skal holde fast i bordkanten i den anden ende, de stiller sig ved mine ben og nyder tydeligt synet. Officeren siger at jeg skal samarbejde i så de kan undersøge om jeg smugler noget, han siger at jeg ikke må slippe bordkanten med mine hænder på noget tidspunkt, og at jeg ikke må samle benene, for det vil være at forhindre dem i at undersøge mig, og vil blive straffet med fængsel.

Officeren siger at nu vil de undersøge mine kropsåbninger, og stiller sig hen til mig og føre en finger op mellem mine skamlæber, men igen klemmer jeg desperat underlivet sammen. Med en kort kommando får han de to soldater til at slå mig med flad hånd henover brysterne så mine vorter bliver svirpet. Jeg klynker og han siger skrapt at jeg skal adlyde. Jeg slapper af i underlivet og hans finger glider op i mig, han undersøger mig grundigt mens han spørger om jeg skjuler noget der oppe, for hvorfor forsøger jeg ellers at forhindre dem i at undersøge mig. Han køre fingrene ind og ud af mig og undersøger meget grundigt hver mm af min skede. Han har fingrene dybt oppe i mig og rotere dem så der kommer pres hele vejen rundt på skede væggene og han kan sikre sig at han ikke overser noget der skjuler sig oppe i mig. Da han har været hele vejen rundt fire gange begynder han med hastige bevægelser at køre fingrene ind og ud af mig, mens jeg klynken og piben når han presser ekstra hårdt op mellem mine silke bløde folder. Da han endelig stopper efter en meget grundig undersøgelse, siger han at han kan føle noget oppe i min skede, og han spørger mig hvad det er. Jeg siger med tåre i øjnene at jeg ikke skjuler noget oppe i mig, han siger at når jeg ikke vil samarbejde, så må de jo bare blive ved til de finder det.

Få sex i dag

Så han lader en af soldaterne føle om han kan mærke hvad det er, soldaten presser sine store ru mande fingre op i mig, og da de er i bund presser han bare hårdere op i min lille skede, jeg hviner og tager hænderne ned for at beskytte mit sarte skød og jeg forsøger at samle mine ben. Men den sidste soldat tage hurtigt fat i mine håndled og holder mine arme oppe over mit hoved, han holder mig fast med den ene hånd mens han med den anden klemmer hårdt sammen om min venstre brystvorte, som han så køre rundt mellem fingrene. Jeg piber endnu højere, og soldaten mellem mine ben siger noget arabisk der bringer smil frem hos de tre mænd. Han fortsætter med at presse hårdt op i mig og køre imens fingrene rundt højt oppe i mig, jeg er ved at vende mig til presset og piber nu kun når han er ekstra hård ved min skede, eller når mine brystvorter vrides kraftigt. Officeren siger jeg skal åbne min mund så han kan undersøge om jeg skjuler der, hans fingre der er våde og fedtede fra deres nyli ge besøget i min skede glider ind i min mund, og mens jeg smager mig selv er jeg mig meget bevist om hvor våd jeg faktisk er mellem benene, og hvor meget det smasker fra min kusse når fingrene undersøger mig. Jeg kan mærke jeg bliver rød i kinderne, mens jeg ser for mit indre blik hvilket utroligt syn jeg må være for de tre mænd. Officeren fortæller mig at soldaten med fingrene i min skede også kan mærke noget, og spørge mig igen hvad jeg skjuler, men han forventer åbenbart ikke et svar, for han fortsætter bare med at undersøge min mund, så jeg ikke kan komme med nogen fornuftig lyd. De bytter plads så den sidste soldat kan prøve om han kan gætte hvad jeg har oppe i min skede, og han kan efter nogle minutters pressende undersøgelse bekræfte at der er noget deroppe, men ikke hvad det er. Officeren holder mine hænder, mens soldaten der lige kommer fra min skede undersøger min mund, jeg er overrasket over at alle hans ti fingre er smurt ind i mine safter, ham må have brugt dem på skift oppe i mig, på samme måde som han nu på skift bruger dem til at undersøge min mund. Officeren giver mig besked på at tage fat om bordkanten og ikke siger at jeg ikke må slippe igen, jeg er allerede i store problemer fordi jeg forsøger at forhindre dem i at udføre deres arbejde. Han siger at han vil undersøge om mine bryster er ægte, eller om jeg også skjuler noget i dem. Så han begynder at klemme og kæle for mine bryster, og jeg er meget bevist om hvor hårde mine vorter er, og føler en gnist i underlivet hver gang han køre fingrene hen over dem. Officeren lader mig forstå at jeg lige så godt kan indrømme, for de skal nok finde det om de så skal blive ved hele natten, og han spørge mig om jeg vil indrømme at jeg smugler, men jeg benægter det ved at ryste på mit hoved mens jeg siger Nnnn  lyde ud mellem fingrene i min mund. Jeg er sikker på at jeg ser ham smile, mens han lader soldaterne forstå at det igen er tid til at skifte plads, og at det nu er hans tur i min skede. De opbygger en rutine så de altid skifter direkte fra min skede til min mund, på den måde lader de mig effektivt sutte deres fingre rene for mine egne kussesafter, og jeg har hele tiden smagen og lugten at mit eget ophedede køn i mund og næse. Fra min mund tager de deres rene men fugtige fingre og bruger dem på at undersøge mine bryster, og de vender alle tilbage til min skede med deres fingre, da det er meget mystisk hvad jeg gemmer deroppe.

Jeg er ved at eksplodere pga. de mange hænder på min krop, og varmen i min skede brænder mig op indefra. Jeg er mest fokuseret på min skede når de bytter plads om mig, og der ingen hænder er til at distrahere mig andre steder på kroppen, og jeg kæmper med min krop for ikke krampagtigt at presse min kusse op mod de fingre jeg ved er på vej, fingre jeg ved vil glide op i mig og presse så dejligt nogle sekunder senere, men alligevel tager jeg mig selv i at løfte min numse fra bordet så jeg kommer den lille smule tætter på fingrene og derved afkorter tiden hvor jeg er helt tom. Mens jeg er tom kan jeg rigtigt mærke hvordan min kusse pulsere og sender varme ud i lokalet, og jeg mærker min egen saft løber ned mellem mine baller og lave en sø på bordet. Imens står mine hårde brystvorter lige op i luften, og kræver brændende opmærksomhed fra det næste par hænder, der skal kæle for dem. Så snart jeg mærker hænder der klemmer om mine bryster, sender mine vorter stød ned gennem min ryg og ned til min skede, der trækker sig krampagtigt sammen om de fingre der på det tidspunkt er oppe i mig, de gange jeg endnu er tom i skeden kan jeg ikke forhindre min krop i at skubbe min kusse op mod de fingre jeg ved er på vej, og selv om jeg ved fingrene vil misbruge min lille skede, og jeg ved at jeg snart efter deres indtrængning vil klynke under behandlingen, så er jeg flere gange oppe at stå på mine tæer mens jeg længselsfuldt venter på at de skal presse sig vej op mellem mine glatte bløde folder.

Til min store ydmygelse bliver mine krumspring opdaget og soldaten mellem mine ben fortæller grinende sine kammerater om min højt løftede kusse, men jeg står stadig afventende og anstrengt på tæer, indtil han endelig presser sine fingre op i mig, først da han pumper fingrene ind og ud af min smaskende kusse, kan jeg sænke min numse tilbage til bordet. Jeg er forfærdiget over mig selv og fast besluttet på ikke at gøre det igen, men ved næste skift er det officeren mellem mine ben, og han lader kun sine fingrespidser lige berøre mig mellem skamlæberne, og da jeg er sikker på at resten af fingrene straks efter vil glide op i mig, hæver jeg numsen en lille smule, men han trækker fingrene tilbage så jeg stadig kun kan mærke spidserne mod mig Jeg stønner min frustration ud og skubber kussen lidt mere op mod ham, men han bliver ved med at holde fingrene lige ved min skede åbning, jeg har ingen kontrol over mit underliv og min kusse følger villigt med hans fingre op indtil jeg igen s tår på tæer. Det er første gang i de sidste par timer at jeg ikke mærker det normale pres oppe i mig i en længere periode, og min skede trækker sig utilfreds sammen om den tomme luft, og da han helt fjerner fingrene kommer der ukontrollerede pibe lyde fra min mund.

Endelig glider han op i mig, og min skede bliver sat under det pres den forlanger, men presset denne gang er meget større og kommer også meget længere op i mig, og min numse bliver simpelthen presset tilbage på bordet. Da jeg fra min akave stilling med fingre i munden kigger ned mellem hænderne på mine bryster, kan jeg se at han trækker sin pik ud af mig igen, og jeg kan se hvordan den glinser af mine safter. Jeg kan nu både se og mærke at han hugger sig op i mig igen, jeg kan se at han ikke får hele stangen med ind, og jeg kan mærke hvordan min skede forsøger at gøre plads til ham, mens han trænger voldsomt ind i mig igen og igen. Jeg mærker hvordan min krop overgiver sig, og langsomt men sikkert overvinder han min pressede skede, og kommer længere og længer op i mig. Jeg stirre som hypnotiseret på hans pik, og ser hvordan de sidste par cm bliver presset i bund. Min skingre hvinen overdøver hans brunstige stønnen, og kun fingrene i min mund forhindre hele lufthavnen i at hør e hvordan jeg blive kneppet. Min skede vender sig snart til ham, selv om mine bløde folder er trukket stramt omkring hans pik, og min skede må give sig endnu mere når hans pik banker sig i bund og strækker mig til bristepunktet.

Til min fortvivlelse opdager han hvordan min numse løfter sig fra bordet, når han trækker sig ud af mig, sådan at min kusse følger hans pik op, og i mændenes øjne set det ud til at jeg bare tigger om at bliver kneppet. Denne gang er det ikke kun det rent psykologisk, det er ikke kun min skedes krav om et stadigt pres oppe i mig, der får min kusse til at følger hans pik, der er også en fysiske grund, han sidder simpelthen fast oppe i min skede, jeg er strammet så hårdt om hans pik at jeg rent fysisk følger et stykke med op, før saften i min skede gør mig glat nok til at han kan glide ud. Men igen ydmyger jeg mig selv, ved straks at komme op at stå på tæer, da han træder et skridt tilbage, men min skede føles så tom og dens krav er så stærkt at min krop ikke adlyder andet end min underbevidsthed. Han udnytter min skede til det yderste, og hugger brutalt i mig, mens jeg stønner og piber for hvert stød.

Så skubber han soldaterne væk fra mig og læner sig ind over mig mens han klemmer mine bryster med begge hænder, åbenbart bekymre det ham ikke at jeg piber og hviner som en lille pige der får smæk. Nej han fortsætter uden pause med at voldtage min lille stramme skede, mens han kigger mig dybt ind i øjnene, min hjælpeløshed får mig til at føle at det ikke bare er min krop men også min sjæl han udnytter. Jeg er strammet så tæt om hans pik at jeg kan mærke hver en blodåre på hans jernhårde stav, og kanten omkring hans omskårede pikhoved river i mine bløde folder som var det en ring af glohed jern. Jeg kan se i hans øjne at han har noget nyt for, og snart mærker jeg det. Han klemmer mine små brystvorter i takt med at han knepper mig, så jeg i fast rytme mærker, først de glødende signaler fra mine brystevorter der når ned til min skede i samme sekund han trænger voldsomme op i mig, så følger der et af det hårde pres i min skede fra indgangen og helt i bund i mig, et pres han holder

nogle sekunder men føles som timer oppe i min misbrugte skede. Han trækker sig tilbage til hans pikhoved er der eneste der er inden for mine skamlæber, og der lyder et smask fra min våde kusse hver gang den endelig slipper grebet om hans pik. Den faste rytme giver også en fast stønnen fra han, en fast klynken fra mig og så den faste lyd af min smaskende kusse.

De to soldater der står og ser på mig med begær i øjnene, og lytter til de dejlige lyde kun en meget våd pige kan lave, ser ud til at være ved at eksplodere mens de venter på deres tur. Jeg bemærker til min undren at jeg stadig lydigt ligger med hænderne og krampagtigt holder fast om bordkanten, og jeg forsøger heller ikke at samle mine ben når han trækker sig tilbage, jeg ligger og lader min krop være fuldstændig uden forsvar, mens den bliver groft udnyttet. Jeg fniser som en lille pige indvendigt ved tanken om at nu kan de da ikke sige at jeg ikke samarbejder. Faktisk kan man sige at jeg hjælper en hel del til den tilbundsgående undersøgelse, ved at levere alt den smørelse der skal til. Min koncentration vender tilbage til manden mellem mine ben, da han øger tempoet og stødene i min skede tager til i kraft. Jeg bliver skubbet så hårdt ned i bordet for hvert stød at jeg får knubs på ryggen og skuldrene, men jeg spreder bare mine ben endnu mere så min skede kan tage mere af k raften fra stødene.

Min fornemmelse for min krop forsvinder og jeg kan kun mærke min skede, intet andet end presset i den findes, og jeg føler det som sad min skede i direkte forlængelse af mine øjne og mund, og jeg kan smage og lugte pikken der suser ind og ud af mig, mens jeg på den korte afstand kan se dens groteske udsende, det blanke opsvulmede hoved og ringen af hud der torturere mine skedevægge hver gang den trænger ind, og jeg kan se de behårede kugler der klasker vådt mod min numse. Jeg kan se hvordan mine små lyserøde skamlæber bliver tvunget til side, når han trænger op i mig, og jeg kan se hvordan min skedes indre næsten følger med ud når pikken trækker sig tilbage. Hver gang han kommer ud af mig er pikken smurt ind i mine safter, men min lille skedes stramme omslutning af ham vrider dråber af pikken når den igen trænger op i mig, og dråberne løber mellem mine baller ned til min numse. Jeg kommer med et langtrukket hvinende støn, og min skede pulsere omkring hans pik, og jeg mærker h vordan han vokser oppe i mig. Han begynder at sprøjte oppe i mig, og jeg bemærker nu hans øjne, og ser hvor besat han er af mig, og jeg bliver helt varm inden i ved at se hvor vild jeg kan gøre en mand. Han bliver ved med at køre ind i mig som en besat, og jeg kan mærke hvordan blandingen af vore safter løber ud af min skede og ned mellem mine baller. Til sidst ligger han sig stille oven på mig, mens jeg igen er oppe og stå på tæer for at have ham så dybt oppe som muligt, mens min skede fortsætter med at malke hans pik for hver en dråbe.

Jeg behøver ikke forstå hvad de siger for at vide at soldaterne skynder på ham så de kan komme til, og snart flytter han sig og jeg ligger alene nøgen og våd. Men hurtigt presser den ene sig op i mig, og han har intet besvær med at trænge helt i bund i mig og snart stønner jeg igen, mens min ømme skede bliver voldtaget på ny. Men jeg får snart efter lukket munden af officeren der presser sin fedtede pik ind mellem mine læber, og jeg smager tydeligt forskellen mellem smagen af min egen feminine saft og smagen af hans sæd. Jeg ved ikke om det er pikken i min mund eller om det er presset i min skede der gør det, men jeg kommer voldsomt og min skede klemmer soldatens pik. Med en stønnen begynder han også at sende sin sæd op i mig, og igen forsøger jeg at holde ham i bund så længe som muligt. Men snart trækker han sig ud med et pop, og den sidste soldat tager hans plads mellem mine ben. Han har en større pik end de to andre og jeg klynker ynkeligt mens han presser sig op i mig, mi n lille skede kan slet ikke klare det pres og jeg kommer pibende endnu før han er i bund i mig. Selv om min skede massere ham og at han må have haft sit livs strammeste oplevelse, så knepper han uden problemer min lille skede, han sætter ikke engang tempoet ned, og grynter bare når jeg klemmer ekstra hårdt om ham. Imens er officeren tilfreds med mit sutteri, og lader den næste våde pik skubbe sig mellem mine læber. Fyren i min skede er nød til at tage et fast greb om mine hofter for at jeg ikke skal glide væk fra ham på de glatte bord, og samtidigt med det øger han hastigheden, og til min glæde kommer han snart i tykke stråler oppe i mig. Da jeg har suttet den sidste pik ren, bliver jeg ført nøgen ned af en gang hvor der er gammeldags celler af gitter, og jeg bliver sat ind i den sidste.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.