Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi skulle mødes på Hovedbanegården klokken 17:00 - Hun var 20 år gammel, en stor pige – dette generet mig ikke det mindste, jeg har været sammen med store, slanke, mørke, hvide, ældre og unge piger – alle kvinder har noget smukt og sexet over sig uanset alder og det umiddelbare overfladiske udseende.

Der var hun så... Kort rødt hår, blå øjne, høj pige... Jeg sank en klump i halsen, hun fik øje på mig og smilede over hele ansigtet. Vi udvekslet vores ”hej” og krammet. Der stod vi så i stilhed lidt, indtil jeg afbrød stilheden ”skal vi smutte hjem til mig?” - ”lad os gøre det” sagde hun nervøst. Vi gik mod min lejlighed gennem byen hvor mørket var ved at falde på denne efterårs aften.

Vi ankom til min lejlighed, jeg låste døren op, tog hendes jakke og blev ramt af duften fra hendes parfume (mmmmm... Det var skønt). Jeg tilbød hende noget at drikke hvilket hun tog imod, jeg tændte nogen lys, satte noget musik på og endelig gjorde jeg hende selskab i sofaen.

Der gik ikke længe før vores læber og tunger mødtes i et vådt, dybt og lidenskabeligt kys, smaske lyde fyldte stuen, vore vejrstrækning tog til, vores hænder rodet rundt på hinandens kroppe – mine på hendes store bløde bryster og baller, hendes dejlige bløde lår …. hun duftet så dejligt, tænkte jeg hele tiden, hun kyssede så fantastisk, denne dejlige pige på kun 20 år.

Sådan blev vi ved længe, meget længe... Endelig afbrød vi, hun kigget på mig med et liderligt blik ”tag mig ind i sengen, nu!” og det gjorde jeg så.

Jeg tog tøjet af hende så hun var helt nøgen, hun var genert … jeg stod selv stadig påklædt og nød synet af hendes nøgne voluptiøse krop, hun var som en botticelli engel.

Jeg begyndte at smide mit tøj, hun bed sig i underlæben og virket nervøs da min pik svuppet frem... Jeg gik nærmere... tog hende på skulderne og kysset hende, hun begyndte at slappe af og nyde min berøring, og hun gengældte den.

Jeg lagde hende ned på sengen og kysset hele hendes krop, hun sukket og stønnet, grinte en smule (hun var vist kilden). Jeg nåede hendes fisse, hendes drivvåde jomfruelige fisse. Jeg kysset hendes klit, slikket dens læber, smagte på hende og lod en finger glide op – aldrig har jeg mærket en kvinde så stram! Hun kom og kom, igen og igen... første gang en mand havde fået hende til at orgasme fortalte hun mig, med våde øjne.

Jeg fik fundet et kondom frem og noget glidecreme, hun mente ikke det var nødvendigt, men jeg sagde til hende ”du ved ikke hvor jeg har været” - ”okay!” svaret hun, og vi grinte begge to højt. Min pik var stiv, der var ikke brug for noget blow job eller noget, pigen tændte mig, situationen tændte mig.

Jeg kravlet op i sengen til hende, satte pikhoved foran hendes fisse, hun sank en klump i halsen og lukket sine øjne. Så stødte jeg i bund! Hun slap et dybt suk ud i det samme jeg trængte op i hende. Jeg lod min pik ligge stille oppe i hende lidt, begyndte så langsomt og kneppe hende i bund – lange, dybe stød op i hende. Hun begyndte og vende sig til det, hun stønnet, sukket og gispet – hun blev kneppet.

Hendes fisse var det strammeste, mest snævre jeg nogensinde jeg stukket min pik op i, det krævet alt hvad jeg havde i mig for ikke og sprøjte før tid. Hun skulle nyde det, jeg ville nyde det – nyde hende.

Jeg spurgte hende om hun ville have den bagfra? Inden hun svaret var hun op på alle fire og vrikket med røven, hun smilet djævelsk til mig over sin venstre skulder og sagde ”Kom så for fanden, knep mig med den store pik!”.

Det skulle hun ikke sige to gange, jeg banket pikken op hende og gennemkneppet hende hårdt og hurtigt. Jeg holdte fast i hendes hofter, klaske lyde fra mine hofter mod hendes bløde baller runget i lokalet ”Årh! Årh! Årh! For fanden ja!” skreg hun hver gang jeg ramte bunden i hendes sjask våde stramme unge fisse.

Jeg kunne ikke mere snart, ”jeg kommer nu” råbte jeg. Hun sprang af pikken, flået kondomet af og spillede min pik ud over sin store gyngende bryster.

Der gik ikke længe før min sperm kom sprøjtende ud over hende, udover hendes bryster, hals og hage. Jeg gispet og stønnet, var svimmel – jeg faldt om grinende og tog mig til panden der var våd af sved.

Pigen sad smilende og kigget på mig ”hva' pokker, har jeg kørt dig træt?” sagde hun grinende til mig og dasket mig på maven. Jeg kunne ikke svare hende, kun grine og kæmpe for at finde tilbage til virkeligheden. Pigen rejste sig og smuttet ud på badeværelset, jeg hørte bruseren og tænkte jeg hellere måtte gøre hende selskab.

Dette var den første gang, men bestemt ikke den sidste gang vi skulle have sex...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.