BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Er for ca. 3 uger siden vendt hjem efter en meget skøn ferie på Cypern. Jeg er en gift kvinde på 48 år og arbejder på et hospital, er sygeplejerske. Slank, kort lyst hår, 160 cm høj. Min mand var for en del år siden FN-soldat på Cypern og har altid omtalt øen meget positiv. Sagde til mig først på sommeren, at jeg skulle tage på ferie til Cypern, så jeg selv kunne opleve den dejlige ø. Men jeg skulle bo i Nicosia, hvor han havde været, så kunne jeg nemlig fortælle ham om hvordan der nu var der. Så jeg tog til Cypern alene. Den anden aften besluttede jeg mig for at gå en tur i byen, vejret var vidunderligt varmt, så jeg afpassede min påklædning herefter. Da jeg ikke påregnede at møde nogen som jeg kendte, tog jeg en meget kort og løstsiddende let gennemsigtig hvid kjole på og indenunder kun en lille hvis g-streng. Vidste naturligvis godt, at man kunne se mine trusser, men det tændte mig. Opdagede at der gik 4 unge fyre lige bag mig. Da jeg var ud for en port, sagde de et eller andet til mig, jeg vendte mig om og i det samme skubbede de mig ind i porten. Noget forskrækket så jeg på dem, de trak mig ind i en lille lejlighed og lukkede døren.

Jeg tænke hvad sker der ?

De forsøgte nu at sige sjofle ord til mig på engelsk.

Synes de så søde ud, de var vel omkrig 17-18 år, jeg var slet ikke nervøs - mærkelig nok - så jeg smilede til dem.

Pludselig begyndte de at gramse på mig og inden længe kunne jeg mærke hænder overalt, den ene begyndte at kysse mig, så jeg gengældte kysset i lang tid. Min kjole blev forsigtig taget af, stod nu kun i min lille trusse foran de 4 unge mænd. Kunne mærke at det uvisse gjorde mig meget liderlig. Men det varede ikke lang tid, så blev mine trusser taget af. Blev nu lagt ned på en seng. Kunne nu se de alle var ved at tage tøjet af. Snart stod de alle nøgne med flotte stive pikke. Uden at spørge eller antyde hvad hensigten var, lagde den ene sig ned over mig, så jeg spredte mine ben for ligesom at signalisere at det var ok, så stak han sin pik op i min kusse og begyndte at kneppe mig hårdt og meget hurtigt! , nr. 2 var klar, så han tog over og kneppede mig nu også, men han var mere vild og hans pik var sikkert større. Jeg var nu godt liderlig, så jeg tog fat i den nærmeste pik og onanerede på den. Men nr. 3 ville også kneppe mig, så inden længe gik den også på ham. Jeg kunne nu mærke, hvordan deres sæd løb ud af min kusse. Nr. 4 lagde sig nu til rette og han fik også hurtig udløsning. Nu slappede de lidt af, grinede lidt og forsøgte at sige lidt mere til mig på engelsk. Jeg lå hel udmattet, nøgen og med spredte ben, med sæd sivende ud fra min kusse, foran fire unge mænd. Jeg var bare hel vild med at de skulle kneppe mig igen. Godt ingen kendte mig her, Så der gik ikke lang tid før de var klar igen, men denne gang kunne de alle kneppe meget længere og bedre, så jeg fik igen den ene orgasme efter den anden. Således blev de ved med at kneppe mig både forfra og bagfra i ca. 2 timer. Til sidst viste de mig badeværelset og gav mig venligt mit tøj. Vi sagde farvel med mange kys og klem, og aftale jeg skulle komme igen næste aften. Det gjorde jeg gerne, og det gentog sig hver aften mens jeg var på øen, Har skrevet denne lille liderlige beretning, da jeg måtte fortælle det til nogle, da jeg slet ikke kan fortælle min mand om det.

Kærligst liderlige Jytte.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.