Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Italien. September. Varmt og dejligt. Ikke den kvælende varme – men 25-28 grader om dagen og lidt mindre om aftenen. Lejligheden var virkelig lækker. Nyindrettet, kølig, meget charmerende og med direkte adgang til en lukket og ugenert have med en lille svømmepøl.

Nå, ja – helt ugeneret kunne vi ikke være. Der var en anden lejlighed i huset og i den uge, vi var der, boede et andet dansk par i lejligheden. Noget yngre end os og søde og venlige. Vi så ikke så meget til dem i starten, da de tog tidligt af sted og kom sent hjem. Men de sidste aftener havde de også været i haven. Det vil sige: det var mest ham, da hun gik tidligt i seng.

SEX I DAG?

De fortalte om deres oplevelser, vi fortalte om vores, vi delte et par flasker vin. Og det var så det.

Indtil den sidste aften.

Aftenen før havde du og jeg været sammen. For første gang i ferien. Du havde været mere direkte end længe, og jeg mærkede en uventet ophidselse. Du kom meget hurtigt. Jeg var – igen – knap så stiv og du spurgte hvorfor. Igen kunne jeg ikke give nogen forklaring. Jeg spurgte igen om det betød noget. Og du svarede, at du da helst ville mærke, at jeg var stiv. ”Hvad kan få dig til at blive stiv?”

Jeg gav mit sædvanlige svar. At jeg syntes det kunne være vildt spændende og ophidsende at se dig sammen med en anden. Eller at vide at du var eller havde været sammen med en anden. Eller bare at vide, at du havde lyst til en anden. Og bare det at tænke på det fik mig til at blive helt stiv igen. Du fik mig til at komme.

Den sidste aften var vejret igen det perfekte. Lunt og vindstille.

Du havde din korte hvide nederdel på – og de sædvanlige ”pæne” hvide trusser, kunne jeg ane. Anne og Erik, som det andet par hed, foreslog, at vi skulle spise sammen. Vi fik hurtigt sat bordene sammen og fik lavet en hurtig og let middag ud af lejlighedernes næsten tomme køleskabe. Der var stadig kølig rosé-vin og 2-3 flasker var overraskende hurtigt tømt. Anne havde taget sin part og sagde allerede ved 21-tiden, at hun ville i seng. De skulle køre meget tidligt næste dag. Erik spurgte om han skulle hente den sidste af deres flasker og gik sammen med Anne uden at vente på svar. Du og jeg tog af bordet og i køkkenet kærtegnede jeg som sædvanlig din bagdel. Jeg mærkede, at du ikke havde noget imod det og mærkede også at jeg reagerede. Jeg pressede mig ind mod din bagdel og du mærkede reaktionen. ”Hvorfor det nu?”, spurgte du.

”Det ved du godt”, hviskede jeg mens jeg kærtegnede dine bh-løse bryster og lod en hurtig hånd glide op mellem dine ben. Du lod det ske og kyssede mig næsten krævende. ”Ikke nu. Ikke her”, sagde du. ”Hvorfor ikke? Du har da lyst”, svarede jeg.

”Ja, men vent. Lad os gå ud i haven”.

Erik var i gang med skænke op i glassene og vi satte os ned i tre stole ved pølen. Du sad lige overfor ham, med krydsede og brune ben, som den korte hvis nederdel afslørede en pæn del af. Jeg kunne ikke undgå at se, at hans blik oftere og oftere de seneste dage havde hvilet på dig. Og nu var det helt tydeligt, at hans øjne gled ned til dine ben igen og igen.

Kort efter skulle du på toilettet og Erik sagde hurtigt, at du holdt dig utrolig godt.

”Ja, det kan jeg se, at du mener”, svarede jeg.

”Hvad mener du?”

”Dine øjne kan ikke holde sig fra Else Maries ben. Men bare rolig. Det gør ikke mig noget. Tværtimod”, sagde jeg.

Lidt efter kom du tilbage og jeg kom i tanke om at du måtte have hørt snakken, da badeværelset lå lige ud til poolen og vinduet stod åben.

Du satte dig ned og tog dit glas. Vi snakkede videre, men jeg fornemmede at samtalen blev mere og mere spredt og tilfældig. Du sad ikke med benene overkors mere og nederdelen var gledet højere og højere op. Erik kiggede mere og mere åbenlyst på dig og du så ud til at nyde det.

Nu var det Eriks tur til at skulle på toilettet. Jeg rejste mig for at hente den sidste flaske vin og kom tilbage før ham. Du sad med letspredte ben og på vej ned til poolen anede jeg pludselig, at du havde taget dine trusser af. Jeg stillede mig bag dig og hviskede: ”Hvor er dine trusser?”

”Væk. Er det ikke hvad du gerne vil? Og er det ikke hvad Erik gerne vil? Han er faktisk ret dejlig”, svarede du.

Han kom tilbage og satte sig igen overfor dig, mens det nu var min tur til at gå på toilettet. Egentlig var det ikke nødvendigt, men jeg ville lade jer være alene et kort øjeblik for at se hvad der skete.

I badeværelset åbnede jeg stille vinduet endnu mere og kunne nu se jer. I sagde ikke noget. Men du sad med dine letspredte ben foran ham og kiggede direkte på ham. Han havde svært ved at fastholde dit blik og hans øjne søgte nedad. Du lod en tunge diskret fugte løberne, mens din ene hånd lagde sig på låret og trak nederdelen en anelse mere op. Han hviskede noget, som jeg ikke kunne høre. Men jeg kunne høre dit svar. ”Det har han ikke noget imod. Han opfordrer mig faktisk til det”.

Igen hørte jeg ikke hans næste spørgsmål, kun dit svar: ”Er du sikker på, at hun er faldet i søvn”.

Mens du talte knappede du en enkelt knap mere om i din tynde, ærmeløse bluse. Han måtte nu kunne se, at du ikke havde bh på. Nu var det dit spørgsmål, der blev hvisket, så jeg ikke hørte det. Mens hans svar var tydeligt: ”Jeg kan bedste li’ små bryster”.

Jeg sørgede for, at I tydeligt hørte at jeg kom tilbage – men det ændrede ikke ved jeres attituder. Du sad stadig og bød dig til og han tog tydeligt imod invitationen.

”Erik siger, han har lyst til mig. Hvad synes du vi skal gøre ved det?”, spurgte du, mens du kiggede ham i øjnene.

”Hvad synes du selv?”, spurgte jeg.

Igen kiggede du ikke på mig, mens du undlod at svare og i stedet rejste dig op og gik hen til Erik. Du trak op i nederdelen og satte dig på ham, mens du lagde armene om hans hals og begyndte at kysse ham. Jeg blev hurtigere end nogensinde i mit liv helt stiv og mærkede en ophidselse, som jeg aldrig havde prøvet før. Foran mig sad du overskrævs – uden trusser – på skødet af en fremmed fyr og kyssede ham tydeligt vildt og krævende.

Han lod sine hænder åbne de sidste knapper i din bluse og hans fingre begyndte at kærtegne dine bryster og røre dine stive brystvorter. I fortsatte med at kysse hinanden og du begyndte at bevæge dig på hans skød. Du pressede dig ned over hans givetvis hårde pik og du nød situationen uventet meget.

Han lod en hånd glide over til din bagdel, der var næsten synlig. Og nu blev den helt synlig, da han trak din nederdel op over dine hofter. Du rejste dig let op, og han skyndte sig at spænde sine bukser op. Du trak hans pik ud af bukserne og begyndte med det samme at sætte dig ned over den. Da du mærkede spidsen ramme din åbning var du ikke i tvivl: du var så åben og våd at han sagtens kunne komme op i dig, selv om han var veludrustet. Meget veludrustet, mærkede du, da du langsomt satte dig ned over den.

Det var faktisk en pragtfuld stilling for dig. Dine fødder kunne nå jorden og du kunne selv bestemme farten og hvor langt han skulle op i dig. Det føltes fantastisk, da du begyndte ar ride ham, mens hans tunge bearbejdede dine nu helt stive brystvorter.

Du begyndte at hviske til ham: ”Du er så stiv og dejlig, Erik. Og så stor. Du har en dejlig stor pik”, næsten stønnede du. Du lænede dig let bagover og satte hænderne på hans lår bag dig. I den stilling kunne du rigtig mærke ham og han var længere oppe i dig end nogen pik nogensinde havde været. Det gjorde kun lidt ondt. Du var våd og åben og overrasket over din egen lyst og over at det havde været så nemt at overvinde din modvilje.

Måske var det vinen. Måske var det hele stemningen. Måske var det Erik, der bare var så lækker, at du måtte prøve ham. Det vidste du ikke og det tænkte du heller ikke på. Du tænkte kun på at din orgasme nu nærmede sig. Du red ham hurtigere og hurtigere og han hviskede ophidsende ting i dit øre imens: ”Elsker dine små bryster. Elsker du er så dejligt stram. Elsker at du har så meget lyst. Vil komme oppe i dig. Åh, du gør det så godt. Meget bedre end min kone”.

Du mærkede, at orgasmen begyndte at komme. Du hørte dig selv stønne højere og højere. Du hoppede op og ned på hans pik, der føltes hårdere og hårdere og større og større, fordi hans udløsning også nærmede sig. Han stønnede sin udløsning frem, mens du kom med en kraft, der fik din krop til at trække sig sammen og din stønnen til næsten at blive en jamren.

Jeg så, ophidset og chokeret, på din reaktion. Mærkede at jeg stadig var meget hård og stiv. Gik hen til dig, kyssede dig og lod mine hænder kærtegne dine fugtige bryster, mens han stadig var oppe i dig. Du mærkede min tilstand og trak mine shorts ned. Med begge hænder gned du mig til en udløsning, mens han tog fat om din bagdel og igen fik dig med. Han var stadig stiv, kunne du mærke. Nu var det ham, der begyndte at kneppe dig. Du mærkede, at du var meget våd og at hans størrelse nu kun føltes behagelig.

Han blev i dig, mens han rejste sig op. Han bar dig med lethed. Blev i dig og lagde dig blidt i græsset. Dine ben spredtes vidt ud til siden, mens han nu begyndte at kneppe dig længe, langsomt, nydende. Det ophidsede dig meget, at hans kone lå tæt på og sov – og at han havde en sådan lyst til dig. Dine negle næsten kradsede hans ryg, mens han tog dig. Hurtigere og hurtigere. Hårdere og hårdere. I blev ved længe. Langt væk mærkede du, at du igen ville komme. Var overrasket. Det var ikke sket i mange, mange år.

Det blev en lang og dejlig aften og nat...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.