Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi snakkede selvfølgelig om det forbudte og tabu omkring incest. Men vi var begge enig om, at dette skulle fortsætte, samt at vi begge havde en stor lyst. Desuden havde der på ingen måde været tvang blandet i vores lyster. Ugerne gik med intens og vild sex mellem os. Man kan sige, at vi havde fundet en dyb fælles hemmelighed. I alt dette opfordrede Tina mig alligevel til, at finde en kvinde, som jeg kunne dele livet med.

Efter et par måneder, begyndte Tina for alvor at nævne sin fantasi om lysten til ældre mænd, som ville give hende sperm i uanede mængder. Hun spurgte ind til den ugentlige kortaften, og hun kendte jo Tom og Klaus ret godt, da de havde døtre på samme alder. De gik på samme årgang som Tina. Peter var den eneste, som kun havde drenge, og de var to årgange yngre. "Far kan du huske, hvad du har lovet mig?" Spørgsmålet kom ret kontant, og jeg fornemmede hendes målrettede iver. "Søde Tina, jeg har tænkt meget over det, men vi skal være sikre på, at ingen af dem bakker ud, eller fortæller om vores hemmelighed."

SEX I DAG?

Fjorten dage efter at vi havde snakket omkring Tinas fantasi, og hvilken risiko arrangementet ville være, så kom Tina. "Far, jeg har tænkt over det hele, men det kræver, at du stoler hundrede procent på mig?" Trods mine faderlige bekymringer, og moralske skrupler lod jeg Tina få min totale tillid samt accept.

Alle mændene der kom over, var også gamle nok til at være hendes far. Jeg spekulerede meget på, om de ville være okay med, at jeg kneppede min egen datter, og de var med på at kneppe hende også? Jeg havde en fornemmelse af, at gutterne ville være meget glade for at tage en tur med Tina, hvem ville ikke det? Jeg vidste, at hvis de så hendes nøgne krop med hendes store bryster, så ville de sandsynligvis blive liderlige med det samme, og glemme alt om moral!

På dagen til vores kortspilsaften undgik jeg Tina så meget, som jeg kunne. Jeg ville gemme alt min sperm til om aftenen. Den aften havde Tina meget udfordrende tøj på, en kort jeansnederdel og en stram bluse, der intet overlod til fantasien. Det gav mig straks jern på, og jeg vidste, at det ville have samme effekt på gutterne. Tina lod os stort set være alene den første time eller deromkring. Derefter begyndte hun at tjekke, om vi havde brug for mere øl. Hun var meget hjælpsom, bragte os øl og snacks.

Jeg regnede med, at når min datter begyndte at bruge mere tid på at hjælpe os, og planlægge hendes næste træk, så ville hun mig et tegn, at hun var parat til at gå videre med hendes fantasi. Da hun kom tilbage med den næste runde øl, kommenterede hun, hvor let det så ud. Klaus sagde, at hun bare kunne være med. Tina svarede, at det ville hun rigtig gerne, men hun havde ingen penge. Hun gav mig et nervøst blik, og derefter et lille udfordrende smil.

"Okay, men jeg kunne satse mit tøj, hvis det er ok med jer alle sammen? Jeg har før spillet strippoker."

Der blev helt stille og alles øjne faldt på min datters krop. Bagefter kiggede de alle sammen på mig. Min pik var hård lige nu. Jeg kiggede på alle med et roligt blik. "Hvorfor kigger i på mig? Tina er 17, og hun er gammel nok til at træffe sine egne valg. Hvis hun vil spille med sit tøj, så er det hendes valg."

Tom stammende og sagde, "men ... hun er jo din datter. Vil du være ligeglad med, hvis vi så hende nøgen?" Jeg trak på mine skuldre. "Åh pyt gutter. Lad os nu være ærlige her. Jeg har set, hvordan du har tjekket min datter. "Enhver der virkelig ikke vil spille med, kan forlade stuen." Ingen flyttede sig, og et smil bredte sig i rummet.

Min datter smilede til mig og satte sig ved bordet, klar til at spille. Jeg kendte hende, og jeg vidste hvor godt mine venner spillede, hun ville sørge for, at hun tabte og endte med at være nøgen foran os.

Da den næste hånd blev spillet, spekulerede jeg på, hvor godt min datter kunne spille. Jeg spekulerede på, om hun ville tabe hurtigt, eller hun ville forsøge at trække tiden ud, og gøre os alle mere liderlige. Tina vandt den første hånd, men næste hånd tabte hun. Jeg spekulerede på, hvad hun ville fjerne først, hvis hun faktisk ville? Tina rejste sig op og rødmede en smule. Hun spurgte os, hvad tøj vi ønskede, at hun skulle fjerne først? Alle sagde hende bluse. Tina kiggede på mig. "Nå far, er du sikker på, at du ikke har noget imod det?"

Jeg rystede bare på hovedet, og forsøgte ikke at se ophidset samt tændt ud, som jeg var. Vi var alle opmærksomme, da min datter tog sin bluse af, så man kunne se hendes blonde-bh. Hendes brystvorter var temmelig synlige i hendes bh. Hun satte sig i sin stol, som om det var en dagligdags ting. Peter udbrød, "Hold kæft Tina! Dine bryster er store!" Hun smilede, og rødmede lidt før hun sagde, "Kan du lide store bryster på teenagerpiger?"

Alle svarede inklusiv mig selv med, "Wow..... selvfølgelig." Min datter vandt de næste hænder, og alles opmærksomhed var mere fokuseret på hendes bryster, end på spillet. Tina bemærkede det også og kommenterede, at hun ville ikke miste mere tøj. Tina tabte igen, og hun mistede sin jeansnederdel. Det var den bedste del, da hun tog nederdelen af. Hun stod op på en stol, og trak langsomt sin korte nederdel ned over den fantastiske røv, da det tynde stykke stof ramte undersiden af hendes baller, slap hun det, så nederdelen faldt til hendes ankler. Min pik pressede mod mine bukser, da jeg kiggede rundt på mine venner. Jeg kunne se, at de havde det samme problem, da jeg så dem rette på bulen i deres bukser.

"Jeg antager, at I vil have mig til at vende mig om?" Sagde hun, da hun trak lidt op i sine sorte trusser. Tom sagde ja, og Tina vendte sig på stolen, mens hun ganske langsomt trak sine trusser ned over hendes velformede røv.

"I indser vel alle, at jeg er ung nok til at være alles datter herinde. Far, har du virkelig intet imod, hvis jeg gør det her?"

Alle kiggede på mig. "Nej, det er dit valg. Hvis jeg havde et problem med det, ville jeg have sagt det for længst." Med dette svar vendte hun resten af vejen rundt. Mine venner var lamslået af min datters nøgne krop. Hendes barberet fisse og dejlige skamlæber. Hun stod der et øjeblik eller to, så alle lystfulde fantasier kunne få frit spil, før hun gik ned af stolen, dette fik hendes store bryster til at hoppe. Min datters brystvorter var stive og hårde, enten fra den kølige luft, eller fordi hun var blev tændt. Nu spekulerede jeg på, hvordan Tina ville gøre dette til et gangbang?

"Hvordan vil I gerne spille nu?" Spurgte Tina om, med et frækt glimt i øjnene.

Klaus svarede det, som vi alle tænkte. "Nu spiller vi en omgang mere, hvis du vinder, får du alle pengene der ligger på bordet. En ung teenagepige kan vel altid bruge penge?" "Hmm ... hvad skal jeg så give jer, hvis jeg taber, et blowjob til alle?" Svarede Tina med et liderligt blik i øjnene.

Det er vel overflødigt at sige, at Tina tabte! Min datter stod foran vores bord. Hun smilede til os, og gav et liderligt blik til alle. Ingen sagde noget, jeg tror mine venner ikke var sikre på, hvad de skulle gøre? "Okay et væddemål er væddemål, hvem vil være først?" Sagde min datter med en fræk pigestemme.

Stadig stilhed i rummet, men jeg vidste, at min datter ville tage initiativ. "Det er seriøst gutter. Jeg indgik et væddemål og tabte!!!" "Jeg tror, at min far burde være den første, da han har været så forstående med dette, og behandlet mig som en voksen." Hun trådte nærmere til mig, og greb mit bæltespænde. Min pik blev helt hård, da hun kiggede op i mine øjne, og pressede sine store bryster på mit bryst.

"Far er du klar til, at jeg give dig et godt blowjob?" Den måde hun sagde det på, var så varm og forførende. Tina gik derefter ned på knæene lige foran mig, og begyndte at løsne mit bælte. Jeg hørte Tom sige, "Åh... hun vil gøre det! Hun vil sutte sin far!" Da hun havde spændt mit bælte op, trak min datter mine bukser ned, så min hårde pik strittede lige ud i ansigtet på hende.

Jeg holdt min stive pik i hånden, og rystede den forsigtigt foran min datter. "Du har gjort mig så hård, så jeg vil komme i din mund." Min datter greb min hårde pik, og holdt den i hånden bare få centimeter fra sine våde læber.

Derefter gjorde min datter en af de mest forbudte ting i samfundets øjne. Tina tog meget langsomt min pik i munden. Jeg ved ikke, hvad der faldt hurtigst på mine venner, deres kæber eller deres bukser? Jeg har aldrig set fyre komme så hurtigt af bukserne, som mine venner gjorde. De vidste, at de alle sammen skulle have et blowjob af min datter. Nu stod de ved siden af mig på hver side, og dannede en halvcirkel af nøgne mænd med stenhårde pikke. De gned alle langsomt deres hårde pikke, da Tina lod sin tunge lege omkring mit pikhoved.

Få sex i dag

"Uhm... din præsperm smager godt far." Hun begyndte at køre hendes hoved op og ned ad min pik. Hun lod min pik poppe ud af munden igen, og lod sine læber glide op og ned på mit skaft.

"Åh Tina, du er rigtig god til det her. Hvis du ikke holder lidt igen, så finder du virkelig hurtig ud af, hvordan min sperm smager." På dette tidspunkt gav de andre gutter kommentarer om, hvordan de ikke kunne tro, at hun gav sin far et blowjob. "Jeg lader hende, og nyder det!" Sagde jeg stolt. Jeg hørte en af dem sige, at jeg var en heldig far, at få min dejlige datter til villigt at give mig et blowjob. Jeg bemærkede, at to af mine venner ikke syntes, at være synligt berørt overhovedet af denne incest; senere ville jeg finde ud af, at det var fordi, at de kneppede deres døtre, Lise og Johanne.

Jeg fangede mig selv i at smile af glæde, da Tina suttede mig foran mine venner. Jeg stønnede af denne uhyggelige glæde. Jeg havde ubevidst grebet hendes hoved for at kneppe hendes ansigt, som en lille snæver luderfisse. Efter få minutter kunne jeg føle min udløsning bygge sig op.

"Åh ja Tina. Bliv ved. Du skal få mig til at komme." Jeg blev spændt op, og jeg vidste om blot et par sekunder ville jeg sperme. Min pik svulmede endnu mere, da mine kugler ramte hendes hage. Mine venner begyndte at sige, "giv hende spermen i munden. Skyd din fede sæd ned i halsen. Lad hende betale for hendes spil."

"Åh ja ... Åh ja... jeg kommer!" Tina suttede min pik endnu hurtigere med munden, og med stor timing bare et sekund eller to før, jeg sprøjtede min sperm, lod hun min pik glide ud af munden, og stak tunge ud, mens hun begyndte at massere sine store bryster. Jeg lagde mit pikhoved på spidsen af tungen, og med kun to ryk på min pik, eksploderede jeg i hendes mund. Alle fyrene jublede, da de så sprøjt efter sprøjt af sperm skyde ud af min pik og ind i Tinas mund.

Hun smilede til mig. "Hvordan var den far? Var det et godt blowjob? "Alt jeg kunne gøre, var at nikke med hovedet, da jeg stadig forsøgte at få vejret. Hun slap min pik og stirrede på alle et øjeblik. "Hvem skal jeg sutte næst?" Tom rakte hånden i vejret, og man kunne se, at hans enorme pik næsten var ved at sprænges. Min datter flyttede sig over foran ham på knæene, og tog hans pik øjeblikkeligt i munden. Jeg så liderligt på, at min datter suttede Toms pik, mens de andre fyre så på, og ventede på deres tur. Jeg gav Tina og Tom et par minutter, før jeg besluttede at afbryde.

"Det må være hårdt for min datters knæ at sutte jer alle sammen. Jeg tror, det ville være bedst for Tina, hvis vi lader hende sætte sig på sofaen. Jeg er sikker på, at ingen har noget imod at stå ved sofaen, og lade Tina sutte dem." Jeg smilede til Tina, og hun smilede tilbage. Hun rejste sig op og gik over til sofaen. Hun satte sig på sofaen, og spredte sine ben, så vi alle kunne se hendes våde fisse.

"Kom Tom, så jeg kan sutte dig." Det så ud som om Tom sprang op på sofaen, og skubbede sin pik tilbage i mine datters mund. Vi så ham nu langsomt kneppe Tinas mund, mens jeg hørte en af de andre sige, "se hendes bryster, dem ville jeg elske at sutte. Det hørte jeg og sagde straks, "sut hendes bryster." "Tina er det okay, hvis gutterne skiftevis sutter dine bryster?"

"Kun hvis en slikker min fisse, jeg er så våd af disse stive fædre-pikke."

Jeg begravede mit ansigt i min datters fisse. De to andre fyre gik i gang med hendes store bryster, begyndte at sutte dem. Min datter gav en dæmpet støn, og hendes krop overgav sig til den fornøjelse, at vi begyndte at give til hende. Tom blev ved med at øge sit tempo, og kneppede hendes mund hårdere. Jeg kiggede op for at se Tom, og få et intenst kik på hans ansigt. Jeg kunne se, at hans pik svulmede, og jeg vidste, at han var tæt på at sprøjte hans sperm ned i min datters hals. Han råbte. "Åh åhh jaaaa!" Vi kunne alle se, at han sprøjtede sin salte sperm i munden. Jeg så Tina sluge og sutte hans pik helt tom, mens hun skreg af glæde da orgasmen ramte hende med en styrke, som jeg aldrig havde set før.

Lises far Klaus gav ikke Tina et øjeblik til hvile, da hun lagde sig tilbage i sofaen, og forsøgte at komme ned fra sin orgasme. Han stod op i sofaen, og holdt sin prespermsdryppende pik i hånden. Han bøjede sig ned og bragte sin pik til Tinas mund. "Kom Tina, sut den! Betal dit væddemål og sut min pik!" Jeg nød virkelig at lytte til ham. Han havde den der autoritære far-tone i sin stemme. Min datter svarede ved at gribe hans pik og trække den ind i munden. Jeg gik til bordet og greb en stol, som jeg satte mig på, for at se mine venner fornøje sig med min datters bryster og fisse, mens hun gav blowjob. Af at se dette blev min pik hård igen. Jeg nød at se min datter sutte pik, mens disse fyre skiftevis suttede og slikkede hendes bryster. De skiftedes til at slikke hendes sultne våde fisse.

Peter var den sidste, der fik et blowjob af Tina. Han var uden tvivl den af os, der havde den største og tykkeste pik. Jeg kunne se på Tina, at hun blev utrolig liderlig ved hans enorme pik. Da Peter havde sprøjtet sin sperm i munden på min datter, udbrød jeg spontant. "Jeg ved ikke med jer, men jeg skal kneppe min piksuttende datter." Tina gav mig det mest forførende udseende, jeg nogensinde havde set fra nogen kvinde. Hun fortsatte med at nyde Klaus' tunge, der stadig kørte i hendes fisse. Hun begyndte at presse sine bryster, og tog dem op til munden, hvor hun gav hver af sine hårde brystvorter et slik med tungen.

"Du skal kneppe mig far! Vil du kneppe din egen datter foran dine venner? Mit blowjob var ikke nok for dig, og nu vil du kneppe mig, og se dine venner kneppe mig også?" Sagde Tina stolt. "Det er rigtigt Tina. Jeg kommer til at kneppe dig hårdt, og det samme vil mine venner også gøre." Før min datter kunne sige et ord, skubbede jeg hende baglæns mod bordet. Så snart hendes røv rørte ved bordet, pressede jeg hende ned på ryggen. Tina spredte benene uden at sige et ord, og styrede min pik mod sine våde skamlæber. "Knep mig far." Hun kælede sine bryster og slikkede læberne, da jeg langsomt pressede min hårde pik mod hendes våde fisse. Jeg greb hende ved hofterne og begyndte at støde min pik hårdere og hårdere mod hendes venusbjerg. De andre gutter samledes rundt om bordet, og ventede på deres tur. De onanerede alle deres hårde pikke.

Da jeg kneppede Tina, spillede hun rollen som liderlig teenagepige, hun stønnede i et væk, da hun masserede sine bryster med den ene hånd, og gned på sin klit med den anden. Jeg kunne ikke holde mig meget længere, jeg ramte hendes fisse hårdere end jeg gjorde første gang, at jeg kneppede min datter. Jeg gispede, "Jeg kommer! Din stramme fisse får mig til at komme!" Tina nåede bag hovedet, og tog et tomt glas. Hun rejste sig på sine albuer og så på mig, derefter kiggede hun ned på min pik, der bevægede sig ind og ud af hendes våde fisse. Hun holdt glasset i den ene hånd og stønnede. "Åh ja far, knep mig hårdt! Knep mig hårdere! Hurtigere far, hurtigere! Åh gud din pik føles så dejlig indeni i min fisse." Jeg kunne mærke, at min pik begyndte at vokse sig tykkere såvel som stivere. Tina følte det, "far jeg vil have dig til at sperme i dette glas." Jeg trak min pik ud af hendes fisse, og holdt pikken lige ud for glasset. Jeg kiggede ned på min nøgne datter, da hun rykkede mig af, og en stor ladning af hvid tyk sperm sprøjtede i glasset. "Dygtige far", sagde Tina, mens hun slikkede de sidste dråber ud af min pik.

Tom kunne ikke længere holde på sin lyst. Han skubbede mig væk fra Tina. "Min tur til at kneppe din datter!" Var alt han sagde. "Er der noget bedre end at kneppe en teenagefisse, jeg tror det ikke?" Han holdt hende ved hendes røvballer, og satte sin finger på hendes anus, da han kneppede hende hårdt. "Hold sperm glasset klar Tina", råbte Tom, da han skød den største ladning af, som jeg nogensinde havde set. Peter og Klaus kørte også min datters fisse hårdt og bidrog til, at glasset næsten blev kvart fyldt op. Vi nød alle synet, da Tina meget langsomt drak hele glasset med sperm, hvordan hun legede med vores sæd på tungen. Ingen tvivl om, at min datter er en rigtig sperm sluger.

Da vi alle nød udmattelsens tavshed, rejste min datter sig pludselig, og gik over til vores reolsystem. Hun trak sit videokamera ud fra en af hylderne, hvor det havde stået skjult.

"Jeg håber, at I alle forstår, at vi har en aftale!", sagde min datter meget bestemt.

"I kan betragte mig som jeres sugarbabe, men når jeg vil have jeres opmærksomhed, er det bedst I holder ord!" Hendes udtryk var meget krævende. "Har vi en aftale?"

Der blev helt stille i stuen, da min datter forlod os sammen med sit videokamera. Mine venner kiggede spørgende på mig. Det eneste jeg kunne sige var. "Vi må hellere afvente og se, hvad Tina vil?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.