Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hendes største kick får hun når hun bliver tingsliggjort og sexuelt udnyttet som en brugsgenstand af flere modne mænd på en gang. Trods sine 26 år tager hun hvert år fri fra sit atellier for, at tjene lidt ekstra penge som model i Paris når forårs- og efterårskollektionerne skal vises. Hun er lys, slank med lange ben og små faste bryster og hun går som regel nøgen under en let kort kjole med en udskæring der diskret viser brysternes leg under det tynde stof.

Hun har inviteret den ældre Oberst med til en fest da han tidligere har givet hende formidable seksuelle oplevelser i form af sikre rollespil hvor hun kan udleve alle sine liderlige tilbøjeligheder og lyster.

Hun ser Obersten tale med en ældre Algier og to yngre mænd med mørk hudfarve. De giver hinanden hånden som om de laver en aftale. Hun sitrer og gyser let ved tanken om, at det kunne dreje sig om hende.
Næste morgen skal Obersten ledsage til en Go-see i Port Clinaencourt og de vælger at tage metroen denne varme dag. Hun er i en let tynd kjole der i modlys viser hendes slanke smukke krop. De stiger på den bagerste vogn og står på bagperronen. Hun læner sig tilbage over gelænderet mens Obersten sætter sig på det nærmeste sæde hvor han kan nyde synet af hende.

På næste station stiger tre mørke mænd ind og stiller sig tæt op af hende. Den ældste trænger om bag hende i hjørnet mens en af de to yngre spærrer for hende ved at åbne sin frakke. Hun mærker en lille kniv under sirt ene bryst og betydes hun skal tie stille. En mørk hånd fører hendes hånd ned til en stor pik som hun tvinges til at onanere. En anden hånd ælter hendes bryster. Den ældre mand bag hende løfter hendes kjole op over hofterne og tvinger brutalt hendes røv bagud. Hun er nu våd af sved og hendes kjole klistrer til hendes krop. En hånd masserer hendes fisse og hun mærker en ufrivillig orgasme nærme sig. Manden bag hende presser sin store pik op i hende mens han klemmer hendes baller. Hun mærker de tunge sprøjt dybt i sit underliv og kvæler et skrig da hendes egne orgasme kommer. Pikken hun onanerer sprøjter på hendes kjole og i udskæringen til brysterne. Den ældre mand trækker sin pik ud af hende og hun mærker sædes løbe ned af de solbrune ben benene. Pludselig som de kom stiger de tre mænd af toget og hun læner sig op af Obersten med et Gådefuldt lykkeligt smil. Da de ankommer til fotografen griber Obersten hendes arme bagfra så hendes små bryster spændes frem i kjolen.

Fotografen flår hendes kjole i stykker så hun står nøgen foran ham. På en stor madras i midten af fotoatellieret opdager hun de tre mænd der voldtog hende i toget. Obersten førte hende hen til madrassen og smed hende brutalt mellem mændene. Hun mærkede en voldsom indre liderlighed rase i sig og nåede, at tænke - 5 mænd..!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.