Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er 6 gode venner som laver alt muligt sammen, vi er sammen meget af vores fritid og i vores ferier. Kim er min bedste ven, vi har kendt hinanden i meget lang tid, for et par år siden kom hans kæreste Christina ind i billedet, hun er en ret flot og meget sød pige. Så er der Jens og Mia de kom en gang sammen men gør det ikke mere men de er stadig vores venner. Og så er der selvfølgelig min dejlige kæreste Linda og mig selv.

På en af vores fælles sommerferier skete det, at vi blev lidt mere intime med hinanden end vi hidtil havde været. Vi havde leget et sommerhus, det var midt om dagen og solen bagede på os, mens vi sad og snakkede og drak øl, med mere. Pigerne lå topløse, og jeg kiggede selvfølgelig rundt på pigerne fra tid til anden, hvilket jeg også tror de andre drenge gjorde. Min egen kæreste havde nogle dejlige store bryster og nogle dertil hørende flotte store lyse brystvorter, Christina havde også ret store bryster, hendes brystvorter var ikke så store som Lindas men lidt mere mørke, og så, var de lidt mere faste end Lindas som hang lidt. Mia’s bryster var lidt små, og meget faste.

"Jeg bliver helt liderlig af den her varme" sagde Christina pludselig, og kørte hænderne op over hendes bryster, så vorterne strittede lidt.

"Det må vi jo gøre noget ved" svarede Kim, og bøjede sig ned og kyssede hende, mens han lagde en hånd om hendes ene bryst.

"Skal vi gå ind en tur", spurgte Kim lidt efter, men Christina svarede:

"Nej, jeg vil hellere bare ligge her og nyde solen, det er bare sådan at jeg tit får lyst til at lege med mig selv, når jeg ligger i solen."

"Det kender jeg godt, sådan har jeg det selv" svarede Linda.

Jeg skyndte mig at sige, at det var der jo ingen der forhindrede dem i, vi var jo trods alt blandt venner.

"Jeg kunne faktisk godt have lyst, men jeg tør bare ikke gøre det foran jer!", sagde Linda.

Christina kiggede over på sin kæreste og så på Linda.

"Hvis du gør det så gør jeg det også" sagde hun så og smilte frækt.

"O.K" sagde Linda.

"Det kan i da ikke gøre" sagde Mia, men de andre to piger havde allerede knappet deres shorts op og ført en finger ned mellem benene. Jeg blev ret liderlig af at kigge på det og det gjorde Kim og Jens vist også. Kim begyndte at tage på sin kærestes bryster, og inden længe begyndte hun at stønne stille.

"Det er et ret godt show i giver, men hvad med at smide de shorts helt så vi bedre kan se med" kom det pludselig fra jens.

"Hvad?", lød det næsten i kor fra pigerne.

"Ja, det er jo lidt synd for Jens, han får jo aldrig noget, så vi kan da godt give et lille nummer" sagde Christina lidt efter. Og derpå trak hun sine shorts og trusser helt af. Og tilsyne kom en busket mis som bekræftede at hun var ægte blondine. Linda kiggede på mig og jeg hjalp hende af med hendes shorts, hun havde en veltrimmet mis, som jeg selv havde trimmet for hende. Pigerne lå nu og legede med sig selv mens drengene og Mia kiggede på. Linda bøjede hovedet ned og tog sin ene brystvorte i munden.

"Se hvad jeg kan" sagde hun så.

"Det kan jeg da også, det er bare lidt svære for mig" svarede Christina.

"Ja, men mine bryster er ikke så flotte som dine"

"Det er da ikke rigtig, du har nogle meget flotte bryster, har hun ikke mads?", og det kunne jeg jo kun svare ja til, for jeg syntes min kæreste havde nogle enormt dejlige bryster.

"Jeg kunne godt tænke mig at mærke dem" sagde Christina til Linda. Samtidig med hun lagde sin hånd over på min kærestes ene bryst.

"De er dejlige" sagde hun mens hun nulrede hendes brystvorte.

"Det er sgu for meget for mig, nu smider jeg også mine shorts" sagde kim og sad inden længe med sin stive pik i hånden, jeg kunne ikke lade være med at kigge på den, den virkede noget større end min og jeg havde altid troet at min pik var stor.

"Vil du ikke også af med dine shorts?, både Jens og kim har smidt sine" spurgte Linda.

"Hvad?", jeg kiggede over på Jens jeg havde slet ikke lagt mærke til at han også havde smidt sine, og ikke nok med det, Mia lå med sin ene hånd om hans pik, mens han tog på hendes bryster. Jeg blev enig med mig selv om at jeg ikke ville sidde som den eneste med tøj på, og lod også min stive pik komme fri, som Linda straks tog om og begyndte at spille. Kim gik ind på toilet og efter flere øl.

"Det her er den bedste pik i verden" sagde Linda stolt og klemte om min pik.

"Nå er det det?", sagde Christina.

"Ja!" lød det fra Linda

"Må jeg prøve at mærke?" spurgte Christina så Linda, og da min kæreste nikkede satte Christina sig hen ved siden af mig og tog om min pik, der ved hendes berørelse voksede endnu en centimeter. I det samme kom kim ud "hvad, er den af, her går man efter øl og så sidder ens pige med en andens pik i hånden når man kommer til bage" Sagde Kim i en overraskende venlig tone.

"Der kan jo være Linda også vil prøve at mærke din" sagde Christina, og det kunne jeg jo ikke sige noget til i den position jeg var. Kim lagde sig på den anden side af Linda.

"Har du lyst til at mærke?" spurgte han.

"Ja" svarede hun og lagde hendes hånd om hans pik. Vi lå nu her alle sammen, jeg fik spillet pik af Kims kæreste og han blev spillet af min kæreste, og Mia legede med Jens pik. Linda bøjede sig nu ned og tog Kims pik i munden, samtidig med at Christina legede med min pik og nosser, og jeg tog på hendes velformede bryster. Det var ret ophidsende at ligge og se en andens pik køre ind og ud af min kærestes mund, selv om jeg følte lidt jalousi. Men der var der jo ingen grund til jeg lå jo også og tog på hans kæreste.

Jeg kiggede over på Mia som nu lå og blev slikket af Jens, hendes små brystvorter strittede lige op i vejret, mens hun lå med lukkede øjne og med hænderne om hans hoved som ivrigt arbejdede mellem hendes ben. Linda Suttede stadig på kims pik mens han havde sin hånd mellem hendes ben. Jeg kyssede nu Christina kort så, bevægede jeg min mund ned mod hendes bryster, jeg lod min tunge cirkle omkring hendes ene brystvorte og fortsatte så til den anden, da hendes vorter strittede lagde jeg mine læber om den ene og suttede blidt på den, mens jeg nulrede den anden mellem mine fingre. Sådan blev jeg ved et stykke tid, indimellem bed jeg blidt i den, hvilket hun så ud til at kunne lide. Så lagde jeg mig i en 69er oven på hende, og mærkede hendes læber om min pik, samtidig med at jeg skilte hendes skamlæber med fingrene og satte tungen direkte på hendes fyldte klit. Jeg slikkede det bedste jeg kunne, og inden længe stoppede hun med at sutte mig og klemte hænderne hårdt om min røv, og så spændte hun musklerne i lårende, begyndte at stønne højt og kort efter gav hun et brøl fra sig og stoppede mig så.

"Det lød vist som om du fik hende til at komme" sagde Kim som stadig blev suttet af min kæreste. Christina kiggede forpustet på mig og sagde:

"Ja, det var dejligt. Hvad siger du til at bolle Linda mens jeg hjælper hende med at få Kim til at komme?"

"Ja, det ville være dejligt!" Sagde Linda, så Linda blev lagt på ryggen og fik et tæppe under numsen, jeg satte mig på knæ foran hende og førte min pik ind i hendes enormt våde kusse. Samtidig satte Kim sig ud for hendes ansigt, Christina tog om hans pik og førte den mod Lindas mund. Det var utroligt ophidsede at se på, mens jeg bollede Lindas dejlige kusse. Nu begyndte pigerne at slikke på hans pik samtidig, indimellem så det ud som om de prøvede at kysse hinanden med hans pik mellem deres læber. Det var en ordentlig omgang han fik de slikkede og suttede hans pik mens Christina legede med hans nosser samtidig. Mia og Jens sad nu og så på mens de legede lidt med hinanden.

"arhhh Jeg kommer!" lød det pludselig fra Kim, jeg holdt op med at bolle og kiggede mens hans sæd sprøjtede ud af hans pik, det første ramte Christina lige mod munden, næste sprøjt ramte hende på kinden og noget dryppede ned i håret og ansigtet på Linda. Christina tog nu hans pik i munden igen og slikkede ham lidt endnu, og så satte han sig tilbage.

"Det var vildt, enormt! Skal vi ikke få Linda til at komme nu, mens Mads boller videre?" Spurgte Kim"

"Jo" sagde Christina. Og kiggede på Mia og Jens. "Vil i ikke være med?"

"Ok, hvad skal vi gøre" sagde Mia

"Jo, hvis nu jeg leger med hendes bryster så kan du slikke hendes kusse, Mia!, og Jens du kan give hende noget pik i munden og Kim du kan slappe lidt af det trænger du vist til" Mia kiggede på Christina "Jeg har aldrig prøvet at slikke en pige før!" sagde hun stille.

"Det gør ikke noget det har jeg heller ikke, men prøv nu bare" Mia lagde sig nu sådan at hun kunne komme til at slikke Linda mens jeg bollede hende, Jens stak sin pik i munden på Linda som hun ivrigt begyndte at sutte, og Christina tog fat om Lindas bryster og suttede og legede med dem. Jeg begyndte at bolle Linda, jeg var lidt nervøs for at jeg skulle komme før hun gjorde, da jeg var meget tæt på, men det varede ikke længe inden hendes underliv begyndte at trække sig sammen og begyndte at stønne ud mellem pikken hun havde i munden. Hun prøvede at vride sig løs da orgasmen nærmede sig, men Mia holde hendes ben fast og slikkede videre. Så kom hun, jens havde trukket sin pik ud af hendes mund, hvilket vist var klogt nok da, hun har det med at bide tænderne sammen når hun kommer, og kom det gjorde hun som jeg sjældent har set hende komme. Så nu ville jeg komme, og der skulle ikke meget til, jeg begyndte at bolle hurtigt, selv om Linda sagde at hun ikke kunne klare mere. Mia lagde sig bag mig og tog mine nosser i munden, det var for meget for mig, jeg mærkede orgasmen komme og sprøjtede min sæd langt op i min kærestes kusse.

Christina satte sig nu hos Kim og jeg sad holdt om Linda. Mens Jens og Mia begyndte at bolle, sad vi og kiggede på dem mens vi fik en kold øl i den varme sol.

2.

Om aftenen blev vi enige om at gå ned til stranden efter vi havde spist. Det var stadig dejligt varmt selv om solen var ved at gå ned. Vi gik en lang tur langs stranden, og så ud over vandet som solen spejlede sig i med et orange - gult skær. På et tidspunkt kom vi forbi et sted med nogle buske hvor der var læ og hvor der havde været et bål sted, vi blev enige om at sætte os her og få gang i et bål. Da vi havde fundet brænde og fået godt gang i bålet sad vi og kiggede ind i flammerne og ud over havet, hvis bølger man kunne høre rulle op på stranden.

Vi havde siddet et stykke tid uden rigtig at sige noget, da Kim brød tavsheden:

"Det kommer vel ikke til at gå ud over vores venskab…" pause,"…det vi gjorde tidligere i dag?"

"Nej, jeg syntes det var dejligt, og hvis vi alle har det godt med det så er det jo godt, og for min skyld kan vi godt hygge os sådan en anden gang!" sagde jeg, mens Linda nikkede.

"Ja, det var sgu en fed omgang. Aldrig har jeg prøvet noget så ophidsende. Jeg havde også helt glemt hvor godt Mia boller" svarede Jens. Mia puffede til ham og sagde.

"Ja men tro nu ikke det bliver en vane, det var kun sex, vi er ikke begyndt at komme sammen igen".

"Nej, men det er måske det der gjorde ekstra godt, fordi det bare var sex." Svarede Jens.
Et par minutters stilhed igen.

"Det har faktisk været en af mine fantasier længe, jeg har altid drømt om flere mænd samtidig, eller måske nærmere, flere pikke på en gang. Og Jeg har også fantaseret om at røre og blive rørt af en pige." Fortalte Linda, hvorpå Christina svarede:

"Ja det har faktisk også været min fantasi, men jeg har flere frække fantasier. Nogle som jeg godt kunne tænke mig at udleve og andre som jeg over hovedet ikke kunne tænke mig at udleve."

"Fortæl hvad du kunne tænke dig at udleve", sagde Kim.

"Det er lidt svært, men jeg skal prøve. Jeg drømmer bl.a. om at blive bollet af flere fyre samtidig, jeg tænder på at blive bundet. Jeg kunne også godt tænke mig at prøve at elske med en pige" svarede Christina.

"Okay, det lyder fedt, hvad så med de fantasier som du ikke har lyst til at prøve", spurgte Jens. Christina kiggede lidt ind i ilden og sagde så:

"Nu må i ikke syntes jeg er helt vild pervers eller syg i hovedet, det er altså kun fantasier. Men en af disse fantasier er at jeg kommer ned af en mørk sti, og så bliver jeg pludselig grebet bagfra, af en stor stærk mand, som flår tøjet af mig, og voltager mig og inden længe kommer der så et helt fodbold hold som voltager mig på skift, jeg ligger helt hjælpe løst og kan slet ikke gøre noget, det er en fantasi som faktisk gør mig ret bange men også ret våd og liderlig på en mærkelig måde."

"Det var da en mærkelig fantasi" sagde Kim.

"Jeg har faktisk samme type fantasi, men det er heller ikke noget jeg ønsker at opleve nogensinde" svarede Linda.

"Okay, der kan man bare se. Hvad så med dig, har du også sådan nogle bizarre fantasier" spurgte jeg Mia.

"Nej ikke lige i den retning, men jeg har en fantasi om at blive bollet at en stor hanhund, men det er også kun en fantasi" svarede hun.

"Hvad med jer drenge, har i ikke også sådanne nogle fantasier?" spurgte Linda.

"Jo, jeg kunne faktisk godt tænke mig se en pige blive bollet af en hund, nu når Mia nævner det. Jeg har mange andre mærkelige fantasier men jeg ved ikke om det er noget jeg kunne tænke mig at prøve eller ej. Svarede Jens.

"Jeg tror, det er en fantasi mange fyre har. Jeg tænder i det hele taget på at se andre have sex speciel sex som er lidt ud over det normale, men det er ikke ensbetydende med at det er noget jeg selv har lyst til at prøve." Sagde kim.

"Nej, alle har nok nogle fantasier som har bedst af at forblive fantasier, men andre kunne også være spændene at prøve" sagde Linda. Jeg var helt overasket over at vi kunne sidde og tale så åbent om sex og fantasier, om ting vi ikke en gang havde snakket med vores kærester eller nogen anden om før. Og snakken gjorde mig også ret Liderlig, og det blev ikke mindre af at jeg sad og nulrede min kærestes bryst vorte under blusen mens vi snakkede.

"Er der nogle af jer drenge som har fantaseret om at være sammen med en anden fyr, lige som vi piger har?" Spurgte Christina.

"Tja, Lidt måske. Ikke så meget om andre fyre men måske lidt om andre pikke, men det er nok noget vi fyre ikke er så glad for at komme ind på. Vi vil jo helst ikke blive kaldt for bøsse eller homo" sagde Kim.

"I er sgu mærkelige, det er ok at to piger er sammen, men i kan ikke lide når to mænd er sammen, hvad med dig Jens og Mads? har i fantaseret om andre mænd eller andre pikke" sagde Mia.

"Tanken havde nok også strejfet mig en gang eller to, men jeg er helt klart til piger" svarede jeg.

"Jeg har en gang læst at de fleste mennesker faktisk er biseksuel, men det er de færreste som tør indrømme det, ikke en gang over for sig selv!" Sagde Mia.

Det var blevet mørkt mens vi sad og snakkede, jeg tror at vi alle var blevet godt liderlige af alt den sex snak. Kim sad og tog på Christinas bryster helt åbenlyst og jeg havde også hænderne oppe under Lindas bluse, og indimellem havde hun også haft hånden nede i mine bukser for at kæle for min pik lidt. Pludselig rejste Mia sig.

"Skal vi ikke til at gå tilbage? jeg skal jo tidligt op og på arbejde i morgen.!" Spurgte hun så.

"Nej, nu har vi det lige så hyggeligt!" sagde Kim.

"Vi kan jo hygge os videre hjemme i hytten, Mia skal jo tidligt op så jeg syntes vi skal gå tilbage" sagde Christina. Og det gjorde vi så. Selvom jeg nu godt syntes at hun selv kunne have gået tilbage. Da vi kom tilbage til hytten, gik Mia i seng og vi andre satte os ind i stuen og fik en nat øl. Da Linda blev hurtig færdig med sin øl, og meddelte at hun var træt og ville gå i seng, jeg fulgte efter hende i håbet om at få et lille godnat knald, da jeg stadig var lidt liderlig. Da vi var kommet ind i sengen lå vi og rørte lidt ved hinanden, men inden længe faldt Linda i søvn og jeg gjorde det samme kort efter.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.