Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For mange år siden arbejdede jeg på en rideskole, hvor vi havde de normale helårs rytter og i sommeren var der ferie gæster.

En morgen jeg kom ned til stalden for at hente tøjret til hestene, stod der 3 englænder ved døren ind til sadelrummet, de ville gerne ud at ride. Vi gik ned for at hente hestene nede på marken og trak dem op til stalden, vi fik hurtigt sadlet og så var vi på vej ud i naturen. De så faktisk skide godt ud, det gav mig lidt kriller i maven.

Vi kom ud til privat skoven, hvor vi havde en naturrute med en springbane. Jack pralet at han var en dygtig springer så jeg lod ham springe, men han faldt af. Jeg sprang af for at sikrere at ikke var kommet noget til. Det var han ikke men det var åbenbar noget han gjorde med vilje, for han tog lagde mig ned og begyndte at kysse mig, han sagde at han havde hele tiden kunne mærke at jeg var lun på dem. De spurte om vi skulle gå længer eller om jeg ikke ville, jeg vidste ikke og dog, så vi forsatte.

De andre var også hoppet af og havde bundet hestene til et træ og de kom hen og satte sig ned ved siden af os. Jimmy begyndte at tage mig op af benen og Tony tog mine støvler af og derefter mine ridebukser. Snart havde Jack også taget hans tøj af og jeg fik han stive lem i munden, mens Jimmy tog sig af mine bryster, Tony var godt i gang med at slikke min fisse, det var ikke længe inden jeg kom. Det var en utrolig oplevelse da det var første gang jeg prøvet med flere end den ene jeg var vandt til. Jimmy gik hen til hestene og hentede remmene til stigebøjlerne og snart var jeg bundet op i mellem to træer. Tony tog en anden rem og lod den falde over min røv. Det gjorde lidt ondt men også var det utrolig lækkert. Jimmy satte sig  på knæ foran mig og begyndte at slikke mig, men han stoppede da jeg var ved at komme, de fortalte at jeg var i deres magt, så de ville bestemme hvordan og hvornår jeg skulle komme.

Jack satte sig bag mig og begyndte at kysse mine baller og lege med mit røvhul samtidig med at Tony rolig stoppede en finger op i min fisse. Jimmy havde travl med at behandle mine bryster. Jeg blev så løsnede og Jack bukkede mig fremover  så han beder kunne komme til mit røvhul, han var også begyndt at stoppe mere end en finger op, det var faktisk lækkert, det gjorde ikke så ondt som jeg havde regnet med. Mens Jack leget med mit røvhul bad Jimmy ´mig at sætte mig på hans pik, fornemmelsen at Jimmys pik oppe i fissen og Jacks finger i røven gjorde mig helt ør. Tony satte sig over Jimmys hoved så jeg kunne slikke hans pik samtidige. Pludselig mærkede jeg et kraftig skub bagfra og en lille smerte, men det gjorde ikke så ondt, jeg  blev meget ør i hele kroppen og en fornemmelse at  være totalt fyldt ud. Flere skub kom bagfra og

Tony løfte mit hoved og fortalte at jeg havde fået Jacks pik i midt røvhul, og så kom jeg i løbet af nul komma fem.

Da vi havde sundet os lidt, besluttede Tony at han også ville havde pikken dyppet i min lune grotte, så jeg fik hans pik i munden for at få den op og stå, før at den skulle hilse på min fisse. Jeg blev lagt på ryggen og straks sprang Jimmy og Jack over mine bryster som de både bed og rev i, inden længe kom jeg endnu engang. Nu var der gået et par timer så vi måtte heller komme tilbage til rideskolen. Vi aftalte at jeg skulle komme over til det sommerhus som de havde lejet. Det ville deres damer nok gerne havde glæde af, samtidige kunne de godt tænke sig at vi tøser skulle give dem et show.
Men det er en anden historie.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.