Hun er høj slank og lys med små faste bryster og lange solbrune ben. Hun havde bedt mig komme op på sit atelier og bedømme et par oliemalerier. Vi delte en flaske vin og jeg kunne mærke hun var lidt beruset og liderlig. Hun havde en tynd sommerkjole på og så vidt jeg kunne se, ellers intet. Hendes små faste bryster lod sig ane i kjolens udskæring, mens hun let skrævende på stolen viste sine lange ben. Hun begyndte, at betro mig sin "angst" for at blive voldtaget, men understregede, at den angst ikke omfattede mig. Jeg kunne mærke hun trængte til noget myndigt og stærkt den aften og bad hende "betro" sine synder for mig. Hun fortalte, at hun havde spillet op til en gift mand på atelieret samme formiddag og ladet ham voldtage sig på sit arbejdsbord under skrigen, biden og kradsen. Den stakkels pæne mand fra en stor kunstforening troede virkelig han havde gjort sig skyldig i voldtægt og ville give hende alt for ikke at melde voldtægten.
Som straf tvang jeg hende til, at sende en SMS til ham hvor hun bekendte at hun havde nydt voldtægten og at han gerne måtte gøre det en anden gang. Jeg synes hun havde været strid og rev hendes tynde kjole af hende og smed hende nøgen over mine knæ og gav hende en regulær endefuld til hun græd og sagde, at hun nok skulle lystre mine ordrer.
Jeg ringede til en lokal døgnkiosk, der blev passet af tre tyrkere, og sagde, at jeg ville sende en ung kvinde efter et par flasker vin og at de gerne måtte være "søde" ved hende i en 1/2 time og derefter returnere hende. Hun blev beordret til at tage en gennemsigtig røgfarvet regnfrakke på over sin nøgne krop og et par højhælede sko med snører op af de lange ben. Hun blev beordret til at komme hurtigt tilbage.
Da hun kom ind i butikken mærkede hun straks de tre mænds sultne blikke mens de trængte hende ind i baglokalet. Hun klynkede og kæmpede imod, men vidste inderst inde at det var et rollespil tilrettelagt af Obersten. Efter en knaldende lussing blev beordret til at lukke regnfrakken op så de kunne gramse på hendes krop. En æltede hendes små faste bryster mens en anden tvang hende bagover og tvang en hånd op i hendes stramme kusse. En af mændende klemte hendes mund så hun måtte tage hans store pik mens en anden trængte op i hendes stramme røv. Den ældste lod sin pike glide ind i hendes fisse hvorefter hun blev rå-kneppet i alle tre huller. På kommando trak de sig ud af hende og bad hende knappe den gennemsigtige frakke som de oversprøjtede med deres sperm. Således misbrugt kom hun ydmyg tilbage, - blød og lydig, og lagde armene om Oberstens hals. Da min pik trængte ind i hendes fisse græd hun stille til hendes stønnen og dæmpede skrig lod mig forst, at hun havde fået orgasme. Jeg lod min sperm sprøjte ud over hendes bryster som hun masserede mens hun sagde: Tak Hr. Oberst!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.