Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min veninde og jeg skulle have en hel weekend for os selv og jeg glædede mig virkelig til at kunne udnytte hende.

 

SEX I DAG?

Allerede mandag gik jeg på posthuset med en lille pakke jeg sendte til hende, indeni var der et par dansetrusser og et lille brev, der stod følgende: på fredag tager du disse trusser med på arbejde og kl. 12.00 går du ud på toilettet tager dine trusser af og ifører dig dem her i stedet for. Du beholder dem på til du kommer hjem til mig som aftalt kl. 16.00 og jeg forbyder dig at lege med dig selv inden og husk at du selvfølgelig også er helt glatbarberet når du kommer og jeg mener helt!!

 

Torsdag ringede jeg til hende og spurgte om hun havde fået min pakke og om hun glædede sig til weekenden, jeg kunne hører på hende, at hun var godt tændt ved tanken allerede og glædede sig meget og var spændt på hvad der skulle ske.

 

Fredag eftermiddag oprandt, jeg havde taget bad og taget en kort kjole på uden trusser, jeg sad og ventede og klokken blev 16.30 før det ringede på døren. Jeg lukkede op og sagde med det samme du ved jeg ikke kan lide at vente, hun undskyldte med trafikken, jeg affærdigede hende og sagde det er ingen undskyldning det ved du og du ved hvad det koster.

 

Vi gik ind i stuen, jeg satte mig i sofaen og bad hende blive stående foran mig, hun havde kun en kort nederdel og en lille top på, jeg tog hånden ned i hendes skridt og mærkede efter trussen, jeg pressede opad, hun gav et gisp fra sig, jo den var god nok, jeg spurgte om det havde været dejligt at have dem på så længe, hun svarede ikke, jeg pressede hårdere og sagde svar mig, hun tøvede lidt, men svarede så ja, men også hårdt, nå for søren sagde jeg og grinede. Jeg bad hende sætte sig ned ved siden af mig, vi kyssede lidt og jeg nulrede hendes brystvorter igennem blusen, hun begyndte at stønne og sad meget uroligt, jeg stoppede og jeg skænkede en kop kaffe til os.

 

Da vi havde siddet noget og snakket (hun var meget ukoncentreret), rejste jeg mig og tog hendes hånd, jeg tog hende med ind i spisestuen, jeg tog blusen og nederdelen af hende og gav hende bind for øjnene, så lagde jeg hende ind over spisebordet med overkroppen, jeg spredte hendes ben og satte en rundstok fast til hendes ankler, sådan at hun ikke kunne samle benene, det var et frækt syn. Jeg trak dansetrussen ned over ballerne, så de blev frie, men så hun stadig havde penisen oppe, så faldt det første slag og hun jamrede sig, jeg sagde ti stille, ellers starter jeg forfra, det næste slag faldt og jeg spurgte om hun vidste hvorfor hun fik smæk, hun svarede ikke, jeg slog endnu hårdere og sagde svar så, ellers har du stadig ti slag til gode, hun sagde så ja ja fordi jeg kom for sent. Nårh det var godt og hun tog pænt imod de sidste slag. Jeg løsnede hendes ben og tog trusserne af hende, hun var rigtig våd og liderlig nu, jeg kælede for hendes skridt og mærkede nogle få stubbe, jeg var ikke helt tilfreds, det sagde jeg til hende, men også, at så måtte hun have de næste ti slag til gode og fra nu af måtte hun hellere hører efter, hvis hun ikke skulle samle alt for mange slag sammen. Jeg tog et æg og satte op i hendes fisse, det var fjernstyret og det vidste hun ikke, jeg rejste hende, tog bindet af hendes øjne, bad hende tage sine trusser på, for nu skulle vi snart gå. Hvad mener du sagde hun, jeg mener at vi skal ud og spise, så se så at få tøj på. Jeg selv var også rigtig godt liderlig nu, så jeg sagde, men inden vi går har du lige en opgave, kom. Jeg lagde mig på sofaen, med rumpen på sofaens armlæn, læg dig på knæ og slik min fisse, til jeg kommer, som du ser er min ikke nybarberet, for det skal du have lov til at gøre når vi kommer hjem, kom så i gang med at slik.

 

Hun slikkede mig helt vildt skønt og det varede ikke længe før jeg eksplodere i en skøn orgasme, jeg lå og sundede mig lidt, medens hun blev siddende foran mig på knæ, jeg havde næsten medlidenhed med hende, men også kun næsten.

 

Så tog vi af sted, for at gå ud at spise.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.