Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var på vej hjem fra en fest sammen med en veninde. Det havde været en vild nat, hvor der ikke havde manglet noget, hverken af sprut eller stoffer , hvis det var det man var til. Jeg havde tilbragt det meste af festen med at tale med en fyr der hed Mads.
Han var cirka 3 centimeter højere end mig (altså 1.80) kort mørkebrunt hår, og de mest intense blå øjne... og så var han naturligvis også uhyggelig charmerende, altså intet under at jeg straks bestemte mig for at ham ville JEG have!
Desværre viste det sig at han havde en kæreste, som også var med til festen, men det tog han ikke så tungt, og vi var ude og danse flere gange. Den ene gang hviskede han til mig at jeg var den sødeste og smukkeste pige han nogensinde havde mødt...
Alligevel syntes jeg ikke om at stå der og flirte med ham , lige foran hans kæreste, det var altså derfor jeg nu var gået sammen med en veninde, der gerne ville hjem.
Vi gik og snakkede om festen, og så kom vi til hendes hus, og vi sagde godnat til hinanden. Jeg gik videre alene.
Pludselig hørte jeg nogen bag mig kalde på mig, og minsandten om det ikke var Mads der kom løbende efter mig. Jeg stoppede og ventede til han nåede frem til mig, jeg åbnede munden for at sige noget, og i det samme kyssede han mig.
Det er første gang jeg er blevet så smask våd af at kysse nogen, han kunne bare det der.
Da vi stoppede kysseriet for at kunne trække vejret, fortalte han mig, at han havde slået op med sin kæreste samme aften, fordi han MÅTTE have mig. "Tag med hjem til mig" sagde han, og hjælpeløs som jeg var, fulgte jeg med.
Det viste sig at Mads boede alene i en kæmpe 4-værelses lejlighed. Lige så snart vi var kommet ind af døren, kyssede han mig grådigt og begyndte at tage på mig, jeg var i den 7. himmel.
Han lod en hånd glide ned i mine trusser og masserede min drivvåde kusse, han trak vejret mere og mere intenst, og bulen i hans bukser var ikke til at overse.
Jeg knappede hans bukser op, og skulle til at lægge mig på knæ for at tage ham i munden. "Nej skat" sagde han , "jeg vil have at DU skal nyde!".
Han førte mig ind i soveværelset og skubbede mig om i sengen. Han kyssede mig drillende, og nappede mig dernæst blidt i øre flippen, lod tungen glide ned på halsen hvor han sugede sig fast. Hans ene hånd kærtegnede mine brystvorter, den anden kærtegnede min mave og navle.
Han tog den ene brystvorte i munden og sugede blidt, mens han kiggede mig dybt i øjnene.
Det gav et sæt i mig, da han pludselig begyndte at massere min klitoris, og jeg begyndte at småklynke.
Han holdt op, og begyndte i stedet at ae mine inderlår og kysse minebryster.
Jeg var helt afsindigt liderlig, og tænkte kun på at mærke hans dejlige pik langt oppe i mig, men sådan skulle det ikke være... endnu. Han skubbede mig om på maven og lagde en pude under min fisse, så min røv strittede indbydende...
Og så gik han ellers i gang med at slikke.
Han sugede min klitoris ind i munden og lod tungen spille hen over den, dernæst gled han om og slikkede mit røvhul, legede med mellemkødet og lod så pludselig tungen glide op i min fisse. Han begyndte at tunge kneppe mig, og det er nok det liderligste jeg nogensinde har prøvet, jeg skreg og vred og vente mig... så endelig kunne jeg mærke hans pik mod min skede indgang, jeg skød enden bag ud, og han gled i bund med det samme.
Han begyndte at kneppe mig rytmisk med lange seje tag, mens hans ene hånd fandt ind under mig og masserede min klit , der strittede liderligt. Han kyssede mig i nakken , og for hvert stød kunne jeg mærke hans nosser klaske mod mig....mmmm dejligt...
Pludselig gav han et brøl fra sig, og jeg kunne mærke hvordan han kom i lange sprøjt op i mig....samtidig masserede han som en vanvittig på min klit, og jeg kom ganske kort efter. Min krop spændtes i en bue, og jeg skreg mens jeg bare kom og kom og kom....
Bagefter sagde han at han elskede mig, og at jeg var vidunderlig. Vi kom sammen i lidt under et år, så fandt jeg en anden, men ind imellem tager vi da en tur, bare for gammelt venskabs skyld *S* =)
knus fra Elina
ps: der skal nok komme flere historier.....
folk er velkomne til at skrive og give mig noget respons på mineskriblerier.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.