Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi nåede restauranten og fandt et bord, vi fik menukortet og bestilte maden og 2 store fadøl. Vi sad og små sludrede indtil maden kom, da hun skulle til at putte den første bid i munden tændte jeg for fjernstyringen til ægget, som jeg havde i lommen, hvilket syn, da hun nærmest lettede fra stolen og kom med et lille gisp, det kom fuldstændig bag på hende, at det begyndte at vibrere inde i hende. Jeg smilede frækt til hende og begyndte at spise, jeg snakkede videre om alt muligt og lod ganske som ingen ting. Jeg kunne se på hende, at det virkede og jeg kunne forstille mig hvor våd hun var i trusserne. Jeg tog mit glas og sagde skål og da hun skulle til at drikke skruede jeg helt op for ægget, hun skvulpede lidt med glasset så det løb ned af hagen på hende, jeg grinede og slukkede lidt for den.

 

SEX I DAG?

Jeg kunne se hun åndede lettet op og vi spiste videre, da vi nåede til desserten tændte jeg for den igen, og igen røg hun op, hun kiggede sig omkring og var nervøs for, at nogen skulle have bemærket noget. Jeg skruede lidt mere op for den og hun sad ganske uroligt på stolen nu, hun spurgte om ikke vi skulle gå efter desserten og jeg svarede, at jeg havde da tænkt mig vi også skulle have kaffe, hun sukkede dybt. Jeg smilede og sagde okay, men så laver og serverer du kaffen der hjemme, hun nikkede stille. Jeg slukkede for den og bad om regningen, men da tjeneren stod hos os, tændte jeg for fuld kraft igen og denne gang gispede hun højt, tjeneren kiggede lidt mærkeligt på hende og da han var gået fnisede vi begge to, hvad mon han tænkte.

 

Da vi var kommet hjem, bad jeg hende tage tøjet af og gå ud at lave kaffe nøgen, da hun stod i køkkenet tændte jeg for ægget og kunne høre hende gispe, hun sagde jeg kan snart ikke mere, selvfølgelig kan du det, det er slet ikke tid endnu. Hun kom ind med kopper og jeg bad hende hente en cognag og to glas, jeg sagde sæt dig på gulvet og leg med dine bryster, hun gjorde som jeg sagde og det var et skønt syn, hun var simpelthen så liderlig og trængte så meget til at blive forløst.

 

Jeg sagde hent kaffen og skænk op til os og giv mig dit bryst i munden, samtidig nev jeg hende hårdt i den anden brystvorte, hun jamrede sig højlydt, jeg sagde ti stille, du kan jo lide det, jeg bed hende blidt i brystvorten og klemte igen den anden, igen jamrede hun sig, du vil ikke høre var, så det var 10 oveni, så har du 20 slag til gode, undskyld, sagde hun, jeg skubbede hende væk og bad hende sætte noget stille musik på og derefter igen sætte sig på gulvet.

 

Da vi havde drukket kaffen, bad jeg hende rydde sofabordet, lægge et blødt tæppe og hente barber grejet, jeg lagde mig på bordet, beordrede hende ned på knæ og barbere mig, samtidig slukkede jeg for ægget, så hun ikke om til at skære mig.

 

Da hun var færdig, satte jeg mig i sofaen og trak hende ned, så hun lå hen over mine ben, så fik hun sin endefuld, 10 meget hurtige hårde klask i numsen, hun stønnede højt, jeg spurgte om hun ville have de sidste 10 overstået, eller om hun ville gemme dem til i morgen, så havde hun noget at glæde sig til, ja hun ville gerne gemme dem. Jeg tror at hun troede, at så fik hun lov at komme, men nej det gjorde hun ikke. Jeg gav hende bind for øjnene og førte hende ud i gangen, der bandt jeg hende til en ribbe, så hun ikke kunne røre sig ret meget, jeg kælede, kyssede og nussede hende over det hele, jeg tog ægget ud og satte i stedet en oppustelig DILDO op i hende, jeg tændte for den og satte en brystkæde på hendes brystvorter. Jeg slikkede hende fra lårene og op ad til jeg nåede hendes mund, jeg stak tungen i munden på hende og hun var helt vildt nu. Jeg tog en finger ned på klitten, men det det kunne jeg godt høre jeg ikke skulle, for så ville hun da komme med det samme, jeg pumpede dildoen op, så hun var helt fyldt ud og lod hende stå lidt alene.

 

Da jeg havde taget en tår at drikke, gav jeg også hende lidt, det løb ved siden af og jeg slikkede det hele op fra munden og ned til skridtet. Jeg løsnede hende, førte hende ind til sengen skubbede hende ned på alle fire, tog dildoen ud og tog brystkæden af og så tog jeg en strap on på, jeg stak den op i hende, tog fat i hendes ene brystvorte og klemte hårdt og med den anden hånd begyndt jeg at køre på klitoris, medens jeg kneppede hende hårdt, der gik ikke mange sekunder før hun skreg sin orgasme ud, jeg kørte videre og hun kom et par gange mere. Til sidst var vi begge to helt flade, vi lagde os og kælede blidt for hinandens kroppe, sådan lå vi længe.

 

Efter noget tid rejste jeg mig og hentede en lille gummi dildo, den gav jeg hende op og så satte jeg gaffa tape på hende fra ballerne og om til maven, så sagde, den skal du sove med i nat, så ved jeg nemlig, at du er klar i morgen allerede fra morgenstunden.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.