Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min barndomsveninde og jeg har igennem årene delt mange sorger og glæder, men aldrig kærester. Da vi var små udforskede vi hinandens kroppe, som så mange børn gør. I teenage-årene havde vi travlt med drenge. Som årene gik, fandt vi hver vores mand.

Nu er vi midt i 30'erne og havde i et stykke tid sludret om, at der snart måtte ske lidt nyt. Vi talte bl.a. om pigesex.

SEX I DAG?

Det rette øjeblik kom dog først i slutningen af april sidste år.

Efter en lang, hed dag på stranden tog vi hjem til mig. Her skulle Anette bade, klæde om og videre til noget familie senere. Hun gik først i bad, og imens nussede jeg rundt, og fandt noget koldt, vi kunne drikke.

Da hun kom ud fra badet og jeg så hende stå nøgen med vandperler på den solbrune hud, mærkede jeg lysten i mit underliv. Da jeg lidt efter selv stod i badet, lod jeg strålerne fra bruseren lege lidt med min klitoris. Det var især ophidsende, fordi hun stod lige på den anden side af forhænget, og var ved at børste sit lange hår. Jeg stoppede »legeriet«, og stod ud og spurgte, om jeg skulle smøre hende ind i aftersun-lotion. Jeg trak hende hen foran det store spejl, så jeg stod bag hende, og kunne se hele hendes krop.

Den kolde creme, jeg smurte ud over hendes ryg, fik hendes brystvorter til at stritte. I langsomme, glidende bevægelser fortsatte jeg ned over hendes balder, lår og lægge. Hun sukkede, og i spejlet kunne jeg se, hun havde lukket øjnene. Jeg blev bag hende, mine bryster rørte nu hendes ryg, og hun lagde nakken tilbage, da jeg smurte hendes flade mave ind. Op mellem brysterne og ud på skuldrene. Jeg fyldte begge mine hænder med creme, og rørte forsigtigt hendes tunge bryster. Mine øjne mødte hendes slørede blik i spejlet, og hun lukkede dem igen med et lille smil på læben, og gav sig hen i nydelse, da jeg masserede, og æltede hendes bryster.

Hun søgte ind mod sin mørke veltrimmede trekant, og med sin ene hånd spredte hun sine yderste skamlæber. Den lyserøde klitoris kom til syne, og hun begyndte at gnide den hårdt. Jeg kyssede hendes nakke, og lod mine læber og tunge lege ned over hendes ryg. Hun skød numsen bagud, bukkede sig frem, og lænede sig imod det kolde spejl. Min tunge kredsede omkring hende anus og våde, salte fisse. Jeg begravede mit ansigt i hendes herligheder, og nød at slikke hende, indtil hun kom i en orgasme, som jeg nød i fulde drag. Jeg holdt om hende, og kælede for hendes dejlige bryster, indtil hun var kommet sig ovenpå oplevelsen.

Vi slap hinanden, og gik ind i stuen. Hun smed sig på sofaen, jeg satte mig på en stol. Der var spændt stilhed i rummet...

Da hun rejste sig, og kom hen til mig, strøg hun sine hænder igennem mit hår, kyssede mit ansigt og hals. Jeg mærkede hendes varme ånde i øret, da hun hviskede:

- Nu er det din tur, din frække tøs!

Hun løsnede båndet fra sit hår, tog mine hænder, og bandt dem på ryggen. Spredte mine ben, og bandt dem til hver sit stoleben. Den næste time legede hun med mig, og pirrede mig så jeg troede, jeg skulle sprænges af liderlighed.

Hun kyssede og bed mine bryster, slikkede min fisse. Hun var overalt og hver gang, jeg var ved at komme, stoppede hun. Hun kørte sin våde fisse hen over mit ene lår, stak den helt op i mit ansigt, og befalede mig til at slikke hendes klitoris. Hun lagde sig på sofaen, og onanerede sig til endnu en orgasme lige for øjnene af mig!

Da hun begyndte at ta' sit tøj på og samle sine ting, så hun på uret, og sagde:

- Jeg vil ha', at du sidder bundet, indtil Jacob kommer hjem. Jeg tager dine nøgler med, og ringer om præcis en time. Hvis I ikke svarer, kommer jeg tilbage, og løsner dig.

Hun kyssede mig, og gik!

Der sad jeg hamrende liderlig, og kunne intet gøre. Tanken om, at Jacob skulle se mig sidde sådan, og hvad han ville gøre, gjorde det endnu værre.

Et kvarter senere hørte jeg ham låse sig ind, stille mappen, og jeg snappede efter vejret, da jeg hørte ham nærme sig stuedøren. Den gik op, og han stirrede på mig. Først forskrækket, men så gled hans blik rundt på min krop, vore øjne mødtes, og han så, at alt var okay.

Han kom hen og løsnede båndene fra mine fødder, løftede og bukkede mig ind over spisebordet, så han kunne ta' mig bagfra. Jeg så ham løsne sit bælte, og ta' sine bukser af, hans pik var allerede stiv. Han nærmede sig, og med sin ene hånd styrede hans sin pik imod min våde fisse. Jeg lukkede øjnene, og mærkede de lange seje dybe stød, jeg kunne ligesom ikke længere og nærmest skreg:- Så knep mig da!

Der skulle ikke mange hurtige stød til, før jeg kom i et skrig. Først spændtes min fisse og min krop, så kom den eftertragtede ro endelig. Men Jacob var ikke færdig, og jeg nød at mærke hans stive pik i mig. Ud og ind i glidende bevægelser og lige inden han kom, trak han sig ud, og jeg mærkede hans varme sæd i mine bagbundne hænder. Han løsnede mine hænder, derefter tog han sit slips, skjorte og strømper af, og trak mig med ud under bruseren igen. Der stod vi med armene om hinanden, og jeg fortalte ned til mindste detalje om, hvad Anette og jeg havde lavet.

Vandet fossede ned over os, og jeg mærkede hans pik blive stiv, igen da telefonen ringede.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.