BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var lige fyldt 50 år, da min arbejdsplads lukkede, og jeg stod uden arbejde. Det er ikke nemt, for en mand i min alder at få noget andet, så min kone tog ekstraarbejde. Det indebar, at hun nogle gange arbejdede både lørdag og søndag. Jeg gik hjemme og holdt huset og haven i orden. Derudover lurede jeg på naboens datter Karina. Hun var en flot pige på 15 år. Hun dyrkede meget den frie natur, og næsten hver dag lå hun topløs i haven. Fra vores soveværelse på første sal, havde jeg en dejlig udsigt til hendes små faste bryster.

En lørdag formiddag havde jeg lige været i bad, og jeg gik rundt, kun iført en løs T-shirt og et par boxershorts. Karina kom ind og sagde hej, som hun plejer, men hun var lidt anderledes kunne jeg mærke. Hun blev bænket i sofaen, og jeg hentede en sodavand til hende. Vi sad lidt og snakkede, og endelig kom det frem, at hun var kommet i bekneb for penge, for hun skyldte en veninde 300 kr. Hun ville gerne, om hun måtte låne dem af mig. Hun turde ikke spørge hverken sin mor eller far om dem. Mens hun fortalte, kom hun over og satte sig på mit skød, og hun holdt mig om halsen og så bedende på mig.

SEX I DAG?

Jeg sad og fik uartige tanker og lod, som jeg tænkte mig om. Jo, hun måtte godt låne dem, men så ville jeg tage nogle billeder af hende. Hun sad lidt og kiggede mig dybt i øjnene før hun sagde, at det var ok.

Jeg gik op i soveværelset for at hente mit digitale kamera, men hun fulgte med, og vi blev enige om, at de skulle tages her. Jeg tog nogle stykker, og ind imellem dirigerede jeg hende rundt, men det var næsten ikke nødvendigt. Hun var meget fotogen, og vidste næsten lige, hvad det var jeg ville se. Jeg dristede mig til at foreslå, at hun løftede lidt op i blusen. Hun trak den lidt op, og jeg kunne se, at hun havde bh på. Hun spurgte selv, om hun skulle tage den af, og det sagde jeg ja til. Jeg tog mange billeder, og jeg tog den ene brystvorte mellem to fingre og nulrede den lidt, så den kom til at stritte.

Jeg sagde, at hvis hun ville tage nederdelen og trusserne af, så måtte hun få pengene, og hun skulle ikke betale dem tilbage. Da hun trådte ud af trusserne og stod nøgen foran mig, begyndte min pik at lave bule i mine shorts. Karina lagde sig lige på ryggen på min kones seng, og her lå hun og vred sig med spredte ben, mens jeg fotograferede hende. Da jeg stod tæt ved hende og stillede skarpt på hendes fisse, tog hun hånden og listede den op i mit ene bukseben. Hun fik med det samme fat i pikken, og hun trak mig ned mod sengen.

Jeg lagde cameraet væk, trak trøjen over hovedet, og hun trak mine shorts af mig. Nøgen lagde jeg mig ned til hende, kyssede hende med dybe tungekys som hun besvarede, og jeg kælede med hendes bryster. Jeg kyssede hende ned over maven, slikkede hende i navlen, før jeg kørte tungen ned gennem hendes mørke fissehår, ned til skamlæberne. Hun stønnede af liderlighed, og prøvede at få mig vendt, så hun kunne sutte på min pik. Jeg slikkede hende på fissen, om mellem lårene og ballerne, tilbage til fissen igen. Da jeg suttede hendes klit ind i munden og samtidig stak tungen op i hende, kom hun i en voldsom orgasme, mens hun udstødte små skrig.

Jeg vendte mig, så jeg kunne kysse hende. Hun lå med spredte ben, og jeg gled ned mellem dem. Jeg kunne slet ikke tænke normalt. Jeg tænkte kun med pikken. Hun holdt den i hånden, sådan at hovedet lå mellem hendes skamlæber, og da jeg pressede fremad, gled jeg lidt op i hende. Jeg kom kun et lille stykke op, så mødte jeg hendes mødom. Jeg kiggede ned og så hendes strålende øjne, og hun nikkede til mig. Jeg kyssede hende mens jeg stødte frem og tilbage, og med et lidt hårdere stød, sprang jeg mig vej op i hende. Hun bed mig i tungen, da hun blev kvinde, men samtidig låste hun benene om mig, og stødte op mod mig. Jeg begyndte at kneppe hende med lange blide stød, som hun besvarede, og da jeg kunne mærke, at det rykkede i nosserne, ville jeg trække mig ud af hende, men hun sagde, at jeg bare skulle fortsætte. Der kunne ikke ske noget, for hun havde fået p-piller i næsten et år. Jeg tog hendes baller i mine hænder og trak hende tæt ind til mig. Mens jeg kneppede hende, suttede og slikkede jeg hendes bryster, og da pikken begyndte at sprøjte, pressede jeg mig endnu længere op i hende. Samtidig med, at jeg pumpede sperm op i hende, gik det også for hende, og hun skreg, så jeg var bange for, der var nogen der kunne høre det. Hun lå med lukkede øjne, og jeg blev liggende på hende og holdt fast om hende. Hun åbnede øjnene og smilede til mig, kyssede mig og sagde, at det havde hun fantaseret om mange gange. Jeg hjalp hende ud på toilettet, så hun kunne ordne sig, og mens hun var derude, redte jeg min kones seng. Karina havde ikke blødt, så der var ikke noget der kunne afsløre os.

Nede i stuen, satte vi os ved siden af hinanden i sofaen. Karina kom og satte sig på mit skød, tog mig om halsen og sagde, at jeg ikke måtte være vred på hende. Hun skulle ikke låne nogle penge, hun ville bare have et påskud til at komme i seng med mig. Jeg lagde hende hen over mine knæ, trak hendes trusser ned og gav hende et blidt klask på ballerne. Jeg kunne ikke lade være med at køre en finger ned mellem ballerne, ned til hendes fisse, som jeg drillede ved at kæle med hendes klit. Jeg vendte hende om, kiggede hende dybt i øjnene og sagde, at som straf, ville jeg have lov til at kneppe hende lige så tit vi kunne blive alene, og hun sagde, at det var ok.

Jeg har slettet alle billederne jeg tog, for nu har jeg hende et par gange om ugen. Helt i natura.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.