Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg lader som om jeg er fordybet i avisen, men studerer dig i smug. Jeg er meget tilfreds med dit valg af tøj. En gennemsigtig, sort BH, som kan åbnes foran. Sorte nylonstrømper med sort hofteholder. Og en kort, sort slåom-nederdel, som står åben foran. Da du bøjer dig foran mig, åbnes nederdelen, så jeg har udsigt til din trusseløse og nybarberede fisse. Du falder på knæ og venter med en bakke i hænderne.

Den underdanige stuepige foran mig serverer ikke alene kaffe. Hun serverer også sig selv. Ridepisken på bakken er et symbol på, at hun byder sig til og accepterer, at jeg udnytter hendes krop, som jeg har lyst til. Fraværende - tilsyneladende fraværende - kommenterer jeg en overskrift i avisen, kaster et hurtigt blik på bakken og siger: "Det var godt, stil bakken her." Jeg peger på pladsen i sofaen ved siden af mig. Da bakken er stillet og jeg har fået en mundfuld kaffe, stikker jeg en hånd ind mellem dine ben og mærker at du er våd. Jeg smiler til dig og nyder den effekt, som ydmygelsen har på dig.

SEX I DAG?

"Rejs dig op," siger jeg kort.

 

Du skæver mod vinduet og er lidt nervøs for alle de mennesker der går forbi på fortovet. Hvor meget kan de se? Ser de dig i din spartanske "uniform", og hvad tænker de så? Jeg beder dig gå hen til vinduet og lukke yderligere op for varmen. Det kan du dog ikke få dig selv til - uanset hvilken straf det måtte medføre. Du skæver til vinduet og ryster energisk på hovedet.

Jeg lægger avisen, og meddeler, at siden du ikke vil følge min ordre, må du tage din straf. Så går jeg selv hen og skruer radiatoren op på fuld drøn.

"Ned på gulvet på alle fire. Røven mod entréen," siger jeg. Du adlyder og får derefter besked på at presse brysterne mod gulvtæppet, så din røv stritter lige i vejret. Du er nu helt åben for mig, og dine safter driver. Ridepisken kommer på arbejde, og en finger leger med din krop og din våde fisse mellem slagene fordi jeg ved det tirrer dig til vanvid.

Du tigger mig om at lade dig få orgasme, men så ringer det på døren. Da du kigger op, ser du at jeg kigger på uret og smiler drilsk.

"Du blir liggende uden at røre dig - forstået?"

 

Du ligger med røven vendt mod døren ud til entréen. Din nederdel er krænget op over din ryg. Det er et kønt syn og det første, en gæst vil få at se, hvis jeg inviterer indenfor. Jeg går ud til hoveddøren, trykker på summeren og råber: "Lige et øjeblik" i dørtelefonen.

Så kommer jeg tilbage til dig. Stiller mig med et ben på hver side af dig og bukker mig over dig. "Rejs hovedet lidt," siger jeg og giver dig lynhurtigt bind for øjnene. "Ansigtet ned igen. Og dine arme skal være strakt så langt frem som du kan. Spredte ben. Røven skal stritte højt op i luften. Og sådan bliver du liggende, til du får besked på noget andet."

"Ja, Master," siger du, lidt beklemt.

Jeg giver dig et ordentligt klaps i den blottede røv og går ud og lukker op. Dine ører står på stilke, dit hjerte er holdt op med at slå, så opsat er du på at lytte. "Hej Bo," lyder det fra entréen. Det er en ru kvindestemme. Så hører du min stemme, helt rolig og hverdagsagtig. "Goddag, Janne, det er pænt af dig, at du vil hjælpe mig."

 

Du hører at vi kommer ind i stuen og sætter os i sofaen. "Hov, jeg sidder vist ovenpå en ridepisk?" siger Janne interesseret. "Er det nødvendigt at bruge den?" spørger hun.

"Ja," siger jeg dystert. Janne rejser sig fra sofaen og går om bag dig. Hun lader pisken glide hen over balderne og ned mellem de spredte ben. "Hmmm," siger Janne "hun virker da meget rolig og velopdragen - hvad er problemet?"

"Hun er så forbandet utålmodig, hun har lige tigget om en orgasme," svarer jeg.

"Jamen så er det vel først og fremmest tålmodighed hun skal lære," siger Janne og sender mig et frækt blik.

"Jeg ved ikke hvordan," siger jeg og smiler til Janne. "Det er derfor jeg har bedt om din hjælp."

Janne lægger sig på knæ for mine fødder, griber forsigtigt om mit ene ben og begynder at slikke mine glatte læderbukser. Hun starter ved knæet og bevæger sig langsomt opad, alt imens hun lægger nakken indbydende tilbage og kigger mig dybt i øjnene. Bulen i bukserne vokser faretruende, Janne ser det og stopper tungen lige inden den når bulen.

"Hun skal vel lære, at vente ? Nej, hun skal lære, at det ikke altid drejer sig om hende. Uhm, jeg elsker læder," siger hun drømmende og genoptager sin tungeleg på det andet ben.

 

Du er ikke i tvivl om hvad der foregår mellem mig og Janne, og det gør dig så liderlig, at du dirrer over hele kroppen.

"Du har ret," siger jeg. "Hun skal lære, at man må yde før man kan nyde."

"Forkert," siger Janne. "Hun skal lære at yde uden at nyde."

Janne starter slikkeriet forfra, denne gang på indersiden af lårene. Jeg nikker tænksomt. "Hmmmm. Du har ret. Hun skal yde fordi hun får besked på det. Og det er forbudt at nyde. Hvis hun gør det alligevel, så vanker der."

Jannes tunge er nået helt op til bulen igen. Denne gang strejfes bulen næsten umærkeligt med næsen. Mine læderbukser er for stramme.

"Tøzen skal lære, at det er forbudt at nyde og at hun er her for vores fornøjelses skyld. Hvis hun nyder det eller hvis hun ikke gør hvad hun får besked på, så vanker der med ridepisken." Janne ser forventningsfuld over mod dig. "Og så får jeg lov til at straffe hende, ikke ?"

"Det var netop det, jeg havde håbet, at du ville," svarer jeg.

"Hvad skal vi kommandere hende til," spørger Janne ivrigt. "Det skal være noget, hun ikke kan klare."

 

Jeg ser smilende på dig, og ser hvordan du kryber sammen og piver, næsten lydløst.

"Janne," siger jeg med alvor i stemmen, "synes du ikke at vinduerne trænger til at blive pudset?"

Janne ser fra vinduet til dig og tilbage igen. Hun lyser op i et stort smil.

"Jo, tøzen har vist ikke gjort sit arbejde ordentligt."

"Rejs dig op, tøz," siger jeg bydende til dig.

Du rejser dig langsomt op. Bindet for dine øjne sidder lidt skævt, og du bøjer ydmygt hovedet.

"Vinduerne skal pudses. Det klarer du lige, mens Janne og jeg leger lidt."

Men et snuptag flår jeg din nederdel af, så fjerner jeg bindet fra dine øjne og du misser lidt mod lyset.

Du ser fra mig hen til vinduet og videre til Janne. Det gibber i dig ved synet af hende. Hun ser godt ud i sin stramme, sorte nederdel med tilhørende jakke, hvid, gennemsigtig skjorte og et smalt, rødt læderslips. Hun står med den ene hånd i siden, mens hun med den anden hånd slår ridepisken rytmisk mod sit ben.

Janne har et sadistisk blik i øjnene. Du kan se, at hun glæder sig til at mishandle din ømfintlige krop, hvis hun får chancen. Slukøret trasker du ud i køkkenet og finder gulvspand, sæbe og klude. Da du kommer tilbage i stuen, har Janne allerede fjernet min skjorte, sko og strømper og er selv kun iført BH. Jeg sidder på sofaen og Janne sidder overskrævs på mit ene lår. Vi er godt igang med dybe tungekys. Janne gnubber ivrigt sin barberede fisse frem og tilbage på mine læderbukser. "Uhm, jeg elsker læder," stønner hun liderligt. Du får en ubændig lyst til at hælde varmt sæbevand lige i hovedet på os. Kun én ting holder dig tilbage: Det sadistiske blik du så i Jannes øjne for et øjeblik siden. Hun er ond, du tør ikke.

 

Jeg ser ud af øjenkrogen, at du langsomt går hen til vinduet, mens du skuler til os. Idet du når vinduet, myldrer en masse mennesker frem og tilbage på fortovet. Du står som en saltstøtte, da et par unge fyre får øje på dig. De standser op og vinker til dig.

Du bli'r helt bleg, drejer om på hælen og med fyrenes brændende blikke i nakken styrter du hen og lægger dig på knæ foran mig.

"Hvad laver du," spørger jeg skarpt, "kan du så komme igang med at pudse vinduer."

"Jeg gør det altså ikke" svarer du hurtigt og bestemt. Jeg kan høre, at du mener det, og at jeg har krydset din grænse. Vi ved begge to, at du kan bruge dit stopord. Men du gør det ikke fordi det vil ydmyge os begge to i Jannes øjne og fordi du ikke vil skuffe mig.

"Rejs dig NU! Gør som der er blevet sagt." Min stemme lyder som piskesmæld. Du bøjer hovedet endnu mere, og hvisker "Nej."

Jeg vender mig mod Janne, og siger "Janne, vil du tage affære?"

 

Der breder sig et koldt grin på Jannes mund og hendes øjne bliver stålgrå og hårde. "Ja, min skat," siger hun iskoldt. "Det er jo derfor jeg er her."

Hurtigt tager hun sin nederdel på, går ud til sin taske i entréen og fisker et par lædermanchetter frem. Da hun går hen imod dig med dem, rykker du forfærdet baglæns - mod vinduet til gaden, indtil du ikke kan komme længere. Janne arbejder effektivt, det her har hun prøvet før. Hun tager førertag på dig, vrider en arm om på ryggen og fastgør med sikker hånd en manchet på håndleddet. Inden du når at komme dig over forskrækkelsen og hendes hurtighed, har hun trukket din hånd op over dit hoved og fastgjort manchettens karabinhage til en vindues-spros.

Du prøver at kæmpe imod, men Jannes hurtighed og styrke kommer bag på dig. Tårerne begynder allerede at presse sig frem i dine øjne, ydmygelsen er for stor.

Få sex i dag

Et øjeblik efter har du også manchet på den anden hånd, og den fastgøres til en spros i den anden side af vinduet, så du nu står udstillet i vinduet med front mod gaden.

De unge fyre begynder begejstret at pifte og klappe. De kommer nærmere, så de bedre kan se.

Bagfra presser Janne et knæ mod din røv, så dine lår trykkes fremad mod den meget varme radiator. Du udstøder et skrig og presser enden baglæns for at undgå at blive brændt. Store tårer løber ned ad dine kinder.

Bagfra hører du Jannes sadistiske stemme. "Uhm, dejligt med lidt modstand, min tøz. Hvis du står stille og tager din straf, så skal jeg nok lade være med at presse dig fremad igen. Forstået?"

Inden du når at svare, hører du min stemme ovre fra sofaen, idet jeg stille og roligt siger: "Hendes BH åbnes foran."

 

Dine øjne er nu våde af tårer og mine ord har samme effekt som et piskeslag - du farer sammen og da Janne forsøger at åbne BH´en drejer du dig så godt du kan, for at undgå hendes ivrige hænder. "Giv mig pisken," snerrer hun. Jeg rækker Janne ridepisken, og hun lader den falde hårdt og præcist på dine balder. Du giver et skrig fra dig hver gang hun rammer din efterhånden dybrøde røv. 20 slag får du, og dit ansigt er nu vådt af tårer.

Janne lukker BH´en op. Dine brystvorter stritter lige ud i luften, store og hårde. Janne kan ikke stå for fristelsen, og lader sin tunge køre rundt på dem.

De unge fyre - 3 er der lige uden for vinduet - råber på Janne, som smiler til dem og vinker dem ind. "Hey, luk døren op for ungersvendene," siger Janne med et svedent grin.

Ydmygelsen i vinduet har tydeligvis knækket din modstand. Du hænger nærmest viljeløst i manchetterne med ansigtet vendt bort fra vinduet.

"Er du klar til 3 fyre, min tøz?" spørger jeg. Alt andet end denne udstilling, tænker du og svarer spagfærdigt "Ja Master, hvis du ønsker det."

 

Jeg går ud og åbner døren og venter på at de kommer ind. "Kom indenfor og tag for jer af retterne," råber jeg.

Janne står med hænderne i siden og siger smilende "Hej drenge, smid bukserne, så jeg kan se, om der er noget at komme efter." Fyrene ser på hindanden og smiler skævt. Den ene ser sultent på dig, og begynder automatisk at lukke bukserne op. Da han trækker dem ned ryger hans trusser med og frem springer en enorm stor og stiv pik, der peger mod hans bryst. Den når navlen og ser frygtindgydende ud. Janne ler ondskabsfuldt, da hun ser den, og siger koldt "OK, Mr. Big, du tar hende bagfra. Hun må ikke nyde noget af det I gør ved hende, det er strengt forbudt."

Med brutale bevægelser flår hun dig løs fra vinduet og nærmest smider dig ned på gulvet. Hun udpeger en af de andre, som skal starte med at bolle dig i munden. Han sætter sig med stor fornøjelse på dit bryst og presser sin pik ind i munden på dig. Da han kommer for langt ind og rører drøbelen, får du tårer i øjnene og ligner én, der skal kaste op. Janne er der omgående med pisken og giver dig et ordentligt rap på fissen, så du krummer dig sammen. Der lyder et halvkvalt skrig, selv om du har munden fuld. "Gør det ordentligt din lille mær," siger hun ondt. Jeg er lige ved at gribe ind, men hun stopper af sig selv og du er så drivvåd, at safterne løber ned over din røv.

Janne peger på fyr nummer 2. "Knep hende," siger hun bare. Han ser sig omkring, ta'r en pude og lægger under din røv. Han har ingen problemer med at trænge ind med ét, voldsomt stød. Han banker løs, så hele din krop rykker frem og tilbage. I løbet af et øjeblik kommer han med et brøl og trækker sig ud.

 

Janne giver tegn til ham der sidder på dit bryst, om at han skal flytte sig. Han rejser sig, og du beordres til at lægge dig på alle 4. Fyren falder på knæ foran dig, og presser pikken ind i munden på dig igen. Du må ikke nyde det, men du kan ikke lade være med at stønne lidt.

Det får Janne til at svinge pisken igen, men denne gang slår hun efter dine bryster og rammer de stive brystvorter, så du skriger højt af smerte.

"Så er det dig, Mr. Big," siger Janne. Du forsøger at få øjenkontakt med mig, og jeg kan se bønnen i dine øjne, der siger "Hjælp mig." Men jeg sidder bare i sofaen og nyder forestillingen.

Mr. Big ligger på knæ bag dig og fører prøvende en finger ind. Janne ryster vredt på hovedet - "Kom nu bare," siger hun. Så skiller hun brutalt dine balder med hænderne og Mr. Big presser sin store pik i bund uden varsel. Det skrig der undslipper dig kan vist høres af alle naboerne. Mr. Big banker løs af alle kræfter, og da han er lige ved at vende det hvide ud af øjnene, griber Janne hårdt fat i dine brystvorter. Det resulterer i, at du kommer i en enorm orgasme - det er som at trykke på en knap og Janne er synligt overrasket. Sammentrækningerne i dit underliv og din stønnen og skrig gør, at de 2 fyre kommer samtidig, og ham der sidder ved dit ansigt er ved at kvæle dig i sperm.

 

"Nyder du det, din møgtøz?" råber Janne ophidset og hæver ridepisken. Men jeg springer op og stopper hendes arm. "Så er det nok," siger jeg. "Tak venner, det var alt for nu. Jeg tror at I skal klæde jer på, så tøzen kan få lidt fred."

Da de to fyre slipper dig, falder du omkuld og ligger livløs på gulvtæppet.

Janne ser slukøret på mig, men jeg siger "Tak for hjælpen Janne, jeg tror selv at jeg kan klare hende nu."

Hun river manchetterne af dine håndled, tager hastigt sit tøj på og styrter arrigt ud af stuen.

"Bliv hvor du er, jeg skal lige lukke gæsterne ud" siger jeg og giver din skulder et lille klem. Jeg går efter Janne og lukker omhyggeligt døren mellem stuen og entréen, hvor mine 3 venner står og fumler med at få deres tøj på i en fart.

"Tak for hjælpen alle sammen," siger jeg . "Giv mig et ring, hvis I har brug for hjælp. Ellers ses vi måske i klubben på fredag." Janne får et kys og et klap i røven og hoveddøren smækker i efter dem.

"Nå min lille blomst," siger jeg forventningsfuldt, da jeg kommer ind i stuen igen. "Hvad har du så lært i dag?"

Men du snorksover, så jeg bærer dig ind i seng.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.