Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du lovede at komme tidligt i aften, så vi kunne hygge os.. Jeg havde gjort mig lækker, havde været i bad, barberet mis og gjort mig klar til dig.. Lavede mig en drink for at komme lidt i stemning.. men da klokken nærmede sig 23.30 opgav jeg at vente mere og besluttede mig for at gå i seng.. Skuffet og lysten lagde jeg mig under dynen, følte mig ikke specielt træt, men må alligevel være faldet i søvn.. Jeg vågner og ser på uret da jeg hører din nøgle i døren. 02.30.. Jeg hører stemmer op af trappen, du har selskab.. men jeg spiller kostbar og går ikke ud for at hilse, selv om jeg er ved at springes af nysgerrighed.. jeg kan ikke høre hvad i taler om, kan kun høre i hvisker. Da i går forbi soveværelset hører jeg du spørger, would you like a drink? …

Nu bliver jeg da først nysgerrig, du taler engelsk med personen.. Jeg lister mig ud af sengen og hen over gulvet… jeg står og lytter lidt, hører du skruer proppen af en flaske, jeg stikker stille mit hoved frem for om jeg kan se jer.. Du står med ryggen til soveværelset, jeg kan kun se benene af den anden person, men kan se det er en fyr.. Pludselig vender du dig om for at gå ned i køkkenet, jeg springer lydløst over gulvet, og nærmest hopper over i sengen, for du ikke skal opdage jeg er vågen.. Takker en vis herre over at sengen ikke knirker.. Du kommer ind i soveværelset, mit hjerte banker hårdt og mit åndedræt er hurtigt.. Du bukker dig ned over mig, sover du skat?. Jeg svarer ikke, for jeg sover jo!! Du giver mig et blidt kys på munden og går ud igen.. Fandens oz tænker jeg.. hvorfor springer du ikke bare på mig og tager mig hårdt som du lovede , du ville gøre når du kom .. Jeg opgiver igen at vente på dig, og ligger mig til at sove.. jeg vågner med solen i ansigtet, du l igger ved siden af og snorker, din ånde lugter af sprut..

SEX I DAG?

Så jeg kan regne ud at du har været ude og more dig.. Lettere irriteret står jeg op, jeg går ind i stuen for at ryge mig en smøg.. Men stopper med et sæt, på sofaen ligger der en sort fyr og sover.. Først skynder jeg mig ud, men kommer i tanke om min fantasi… Jeg lister ind i stuen igen, går lidt tættere på for at se ham rigtigt… Han er en flot fyr, ikke helt så sort som jeg først troede, faktisk er han en rigtig flot fyr, tæppet han har over sig er gledet lidt af, og jeg kan se han er temmelig muskuløs.. jeg mærker lysterne stige i mig, men styrer mig. Jeg hopper ud under bruseren, da jeg er færdig gør jeg mig rigtig lækker. Tager min korte sorte nederdel på som du er så vild med, en sort nedringet bluse og lange sorte støvler.. Da jeg kommer ud af badeværelset er der stadig helt stille i lejligheden.. Igen bliver jeg lidt irriteret, havde håbet på i var vågnet, i protest beslutter jeg mig for at tage et smut ind til byen, jeg har set noget lækkert undertøj jeg vil have Der er masser af folk i byen, men jeg ser dem ikke.. Mine tanker er hjemme, mon i er vågnet? Mon han stadig er der når jeg kommer hjem? Klokken nærmer sig 13.00 nu må i da være stået op.. Så snart jeg står hjemme i gangen, kan jeg høre snakken flyde lystigt oppe i stuen, stadig på engelsk, fedt tænker jeg.. Han er her stadig!. Er det dig skat råber du deroppe fra, ja.. hvor har du været, jeg håbede du lå ved siden af mig da jeg vågnede.. Ja, råber jeg tilbage med bestemt stemme, jeg håbede du kom tidligt i går!.. Du siger noget til ham jeg ikke kan høre og kommer ned af trappen, men går i stå på de nederste trin… Fuck du ser lækker ud skat, siger du og kommer smilende hen til mig og giver mig et kys. Jeg lader som om jeg ikke har opdaget ham.. ja jeg havne i byen med et par gamle kammerater. ..

Jeg tøer lidt op da jeg ser dit dejlige smil og dine lækre blå øjne.. Jeg smiler tilbage, du ser sgu dejlig ud siger du igen, du er fandme en rigtig kvinde.. Hvem snakker du med? Hvem er oppe i stuen? Det er Oliver, en jeg mødte inde i byen, han er en kanon fyr, jeg bad ham tage med hjem i går, Kom med op og hils på ham.. Du tager min hånd og vi går sammen op af trappen, Oliver rejser sig galant og smiler da vi kommer derop. Wauw René, she is just as beautiful as you said. Jeg bliver vildt genert og slår blikket ned, du præsenterer os for hinanden og Oliver giver mig sin hånd. Der går et sus igennem kroppen på mig da min hånd ligger i hans.. I har allerede gang i en kold øl, du åbner en til mig.. jeg sætter mig i den lille sofa, du og Oliver sætter jer i den store.. I smiler lidt skummelt til hinanden, hvad har du i posen spørger du ?. Jeg havde helt glemt undertøjet jeg havde købt, det er et sæt undertøj .. tag det op, lad os se varene siger du frækt. Oliver gør store øjne d a jeg tager de sorte blonder op.. René you lucky man..

Timerne flyver af sted og øllene bliver til flere.. Du rejser dig og går nedenunder.. Oliver kigger intenst på mig og smiler, jeg mærker safterne stige i mig.. Øllene har gjort mig mindre genert, so Oliver siger jeg. How long are you in town? Oliver kigger på mig, smiler og svarer for the next 14 days. Fuck tænker jeg, sikke en masse god sex vi 3 kunne have sammen på 14 dage.. Det er som om han fornemmer mine tanker, jeg tager mig selv i at sidde og kigge ugenert på bulen i hans bukser.. You see anything you like?... Fuck tænker jeg, sorry Oliver I didn´t mean to.. Han ler, rejser sig op og kommer over og sætter sig ved siden af mig.. Nu får jeg for alvor kriller i maven, you wanna feel?? Han tager mig hånd og ligger den på hans pik.. Automatisk klemmer jeg den let, og mærker straks den vokser, jeg kigger på ham med store øjne.. I know your little fantasy.. René told me last night.. He did siger jeg overrasket.. I det samme kommer du op af trappen, du kigger smilende på os, n å I hygger jer nok.. Ja jeg har fortalt Oliver her om din fantasi.. Og han er klar til at indfri den!.. Du sætter dig i den store sofa… Du kigger bestemt på mig, dit blik gør mig totalt liderlig.. Rør ved ham siger du på engelsk, så Oliver kan følge med i samtalen. Tag hans pik frem.. jeg kigger på Oliver, han sidder og ser vildt tændt ud og smiler, jeg knapper hans bukser op, han har intet på inden under… Leg med ham siger du igen bestemt. Jeg fisker hans store pik frem, den er præcis så stor som jeg havde håbet på… Oliver sukker og ligger nakken tilbage, jeg ser på dig..

Du har også taget din pik frem.. Nu er jeg tæt på at gå ud af mit gode skind. Jeg bukker mig ned og tager Olivers sorte stive pik i munden, i giver begge lyd fra jer.. Ohh my god René, she suck like an angel.. jeg tænker jeg skal sgu give ham englelyd… Og sutter det bedste jeg har lært.. jeg sætter mig på knæ i sofaen for bedre at kunne komme til, du aner straks chancen, rejser dig og kommer over og stiller dig bag mig, du trækker min g-streng til side og stikker din stive pik op i mig.. Oliver løfter mine bryster ud af bh´en og krammer mine bryster, niver let i mine brystvorter. Du tager godt fat i mine hofter og støder i bund, jeg er ikke langt fra min første orgasme, du mærker det og stopper.. Nej siger jeg, tag mig!.. Nope baby, nu er det Olivers tur.. Du tager min hånd og følger mig ind i soveværelset, beordrer mig ned på alle fire, Oliver take her now! Oliver er ikke sen til at springe på, du ligger dig ved siden af og smiler til mig, så skat, nu skal du få negerpik… Fø rst presser Oliver bare hovedet indenfor, jeg stønner vildt.. Han giver mig et blidt klask i Røven, You wanna be fucked??

Jeg svarer ikke men skubber røven bagud, I take that as a yes siger han og presser hele sin sorte pik op i mig… Jeg knalder hovedet ned i puden og skriger, Fuck han er stor, selvfølgelig skat! Siger du og smiler, min kvinde skal have det bedste.. han tager mig i lange dybe stød, jeg beder dig komme op og stikke din pik ind i min mund, for en gangs skyld adlyder du mig, og stikker din pik ind i min varme mund! I det samme støder Oliver til og jeg er tæt på at brække mig, du griner og siger frækt, får du pik skat, uhmmm svarer jeg og sutter det bedste jeg har lært, du tager fat om mit hoved og presser din pik langt ind i min mund… Det er mere end jeg kan klare, jeg skriger min første orgasme ud… I stopper begge og går ud fra soveværelset… Jeg ligger udmattet og tilfreds og sunder mig… Da mine ben er stoppet med at skælve, rejser jeg mig og går ind til jer i stuen.. I sidder med hver sin smøg og smiler til mig… Var det godt skat? Skal du have mere?? Ja men lad mig lige sunde mig … Så skal jeg have mere skat, men nu vil jeg have dig..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.