Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mens jeg stadig havde pikken i Susannes mund, vinkede jeg efter de to drenge, mens jeg samtidig tyssede med fingeren. Jeg vidste ærlig talt ikke, hvordan jeg skulle håndtere denne situation, men min pik forblev stiv, og jeg havde på ingen måde lyst til at stoppe. Begge drenge nærmede sig forsigtigt, og jeg kunne se, at de var lidt flove og på samme tid nysgerrig.

"Hør nu godt efter Susanne og ta' det roligt".

SEX I DAG?

"Der kommer to unge mænd og kigger lidt på".

"NEJ! Tom", udbrød min smukke kone spontant.

"Husk nu på vores aftale, du snakker kun, når jeg siger, at du må".

Det var ligesom om, at Susanne accepterede vores leg totalt og nikkede forstående med hovedet. Jeg gik hen mod de to drenge, stadig med pikken strittende og godt liderlig.

"Kan i godt lide hvad i ser drenge", og pegede på Susanne, der stod hjælpeløs og ventede i spænding, kunne jeg se.

"Ja for pokker", fik ene dreng fremstammet, mens han kiggede over på sin kammerat.

"Hvor gamle er I, og hvad er jeres navne?"

Den lyshåret dreng fortalte, at han var 16 år, og hans lillebror lige var fyldt 15 år. Der var ingen tvivl om, at Mikkel var den mest modne. Han så rimelig muskuløs og velbygget ud, dømt fra overarmene i hans T-shirts. Hans lillebror Per var noget mere klejn i det og helt klart den mest generte. Jeg spurgte dem, om de havde lyst til at se på og lege lidt med. Jeg fortalte dem også vores navne og forsikrede dem om, at dette her skulle forblive en hemmelighed mellem os. Det var de helt med på, og vi gav hinanden hånden, nærmest for at bekræfte vores aftale.

"Nu skal du høre godt efter Susanne, vi har fået besøg af et par unge flotte mænd, der hedder Mikkel og Per."

"Jeg har lovet de unge mænd, at de gerne må kigge på og måske røre lidt ved min smukke kone."

"Jeg skal nok passe på dig Susanne", hviskede jeg stille ind i hendes øre.

Jeg måtte tænke hurtigt, for det her havde jo opstået fuldstændig uventet, og uden mulighed for planlægning. Jeg vidste, at Susanne stoler hundrede procent på mig. Vi havde talt om fantasier lidt a la dette, men det var længe siden og kun overfladisk snakke. Men nu stod vi lige pludselig i en situation, som jeg måtte se hvor bar hen.

"Har I lyst til at røre ved min kone drenge?", spurgte jeg, mens jeg tog et fast greb omkring min kones ene bryst.

Uden ord begyndte Mikkel at røre ved Susannes bryster. Først meget forsigtigt og blidt, men meget hurtigt blev hans greb strammet omkring et bryst. Han kiggede lidt usikkert på mig, der bare nikkede anerkendende til ham.
Jeg sagde til Per, at hvis han havde lyst til at røre ved Susannes bryster, som sin bror, ville det være dejligt. Per var langt mere forsigtig, men udtrykket i hans ansigt var salig, og øjnene slugte Susanne råt.
På dette tidspunkt kørte min hjerne på højtryk, og tankerne kredsede omkring de videoklip, som jeg havde set en del på det sidste.

"Vil I sutte og slikke på min kones bryster drenge, så er hendes patter jeres drenge", sagde jeg på en dominerende måde. En måde jeg vidste tændte Susanne.
Mikkel var den der lagde ud med tungen, der cirkulerede rundt om Susannes brystvorte, jeg kunne se, at hun var tændt og ophidset af situationen. Skiftevis sutter de hvert sit bryst, som to voksne drenge, der fik sidste dråbe mælk fra deres moder.

"Har I rørt ved en fisse før drenge?"

Der blev helt stille og de kiggede på hinanden. Per var faktisk den, første der rystede på hovedet og sagde nej. Mikkel havde haft en kæreste, der havde ladet ham mærke sin fisse med en finger nede i bukserne, mens de havde kysset.

KLASK!

"Ta' dig sammen Susanne, jeg kan godt se, at du stimulere din fisse på måden, du bevæger dit underliv", hviskede jeg i øret på Susanne, efter en flad hånd havde sat et aftryk på Susannes balle. Jeg kunne godt se på drengenes udtryk, at de blev ophidset af situationen.

"Se her drenge", sagde jeg, mens jeg lod hånden glide mellem benene på Susanne.

"Det er vigtigt I mærker forsigtigt på en fisse, inden i kører en finger op i den."

Jeg forklarede begge, hvordan de skulle bruge en finger til at fornemme, hvor klar en fisse var. Jeg viste dem, hvordan man lod fingeren glide mellem skamlæberne op til klitten og ned til fissehullet. Var kvinden våd, så kørte man en finger eller flere op. Man kunne mærke g-punktet på nogle kvinder, det føltes som en forhøjning/bule under skambenet.

"Mikkel vil du starte med en finger, mens du leger med Susannes bryster Per?", spurgte jeg drengene om. De var helt væk i legen nu og Per havde lagt sin generthed væk.
Det var et fantastisk syn at betragte de to unge mennesker, der rørte og pirrede min kones sanser max. Jeg kunne høre på Susannes vejrtrækning, at Mikkel havde fundet spottet på klitten. Jeg hjalp Per med den anden brystvorte, som fik hårde klem og hevet, så Susanne måtte give små klynk fra sig.

"Åhhh", lød det fra Susanne, da hun kom. Hendes krop rystede i små hug, mens orgasmen løb gennem kroppen.

"Træk af tøjet drenge."

Der gik ikke mange splitsekunder, inden de var ude af shortsene og T-shirts. Her fik jeg mig et lille chok. Per den yngste og mest klejne af brødrene var skabt med en enorm pik. Den var simpelthen stor og jeg mener stor. Det er underligt, som man kan fejlbedømme. Jeg var sikker på, at Mikkel var godt udstyret, bygget på tanken om hans muskuløse krop. Jeg vidste, at den måtte Susanne mærke, men jeg var også usikker på hvor langt, at hun ville gå.

"Per og Mikkel kom herhen", sagde jeg, mens jeg pressede Susannes krop forover, så hun kunne sutte min halvstive pik.

"Nu er det jeres tur."
Jeg styrede Susannes hoved, så Per og Mikkel på skift kunne stikke deres pik ind i munden på Susanne. Det var simpelthen så frækt og grænseoverskridende. Hvis jeg var blevet spurgt for to måneder siden, om dette her ville indgå som en del af vores sexliv, så var svaret helt sikkert nej!
Først kom Mikkel i munden på Susanne, der sugede hver en dråbe i sig. Lidt efter var det Pers tur, og ligeså stor som hans pik var, ligeså stor en kaskade af sperm, skød han af i munden på Susanne. Hun kunne slet ikke sluge alt og lod det løbe ned af ansigtet.

"Tak drenge for en dejlig oplevelse, og hvis vejret er godt næste weekend, så kan vi måske mødes igen?", sagde jeg med et glimt i øjet.

Begge drenge gik veltilfreds fra stedet, og vi havde aftalt denne hemmelighed forblev vores. Susanne havde stadig hendes blindfold på, og hun havde synet af Mikkel og Per tilgode.
På vejen hjem i bilen spurgte hun mig kærligt. "Ham Per har vist en stor pik?"
Hvis hun var tilfreds med oplevelsen, så lovede jeg hende, at dette ikke var sidste gang. Susanne kyssede mig meget inderligt, og sagde hun elskede mig meget højt.
Den aften havde vi sex meget længe, inden vi faldt i den skønneste søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.