BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Til min Herre Kenneth: 'Slap nu af, Maria', sagde Maria hidsigt til sig selv, mens hun trampede op af trappen til fitnesscenteret, der lå på 1. sal i en gammel fabriksbygning. Hun elskede at komme der, men hendes træning var endnu en ting, der skulle klemmes ind i hendes travle hverdag. Men hun prioriterede at komme der mindst tre gange om ugen. Dels fordi hun mentalt koblede fra, og trak stikket til hverdagen i et par timer, dels skulle kroppen jo gerne holdes i form. Faktisk skulle den mere end holdes i form. Marias kæreste, var næsten lige gået fra hende, og hun sad tilbage med en følelse af, at have spildt 6 år, og det eneste hun havde fået ud af det, var 10 kg ekstra på sidebenene, der var virkelig genstridige at komme af med. Men på trods af de ekstra kilo, var hun en flot pige, der kunne charmere de fleste med sit flotte smil.

Hun gik hen til receptionen, det var ejeren selv, der stod der i dag.  Kenneth. Flotte, lækre Kenneth. Kenneth med de veltrænede arme, sixpack, og den sexede røv. Maria sendte ham et stort smil... Kenneth der aldrig smilte tilbage, men bare kiggede på hende som om hun var det mest ligegyldige i verden. Det var egentligt utroligt, at alt hans personale altid var så smilende, når han selv var sådan. 'Jeg har glemt mit fitnesskort, vil du logge mig ind?' sagde Maria, og smilte igen til Kenneth. 'Ja'. Svarede han tørt, og smed et blankt kort på disken, hun kunne bruge som nøglekort i skabet. Han bad om hendes data, og loggede hende ind. Han løftede hovedet fra skærmen, og så strengt på hende 'Du skylder for den her måned, og jeg kan se, at du har betalt for sent tre ud af de seneste fem måneder'. Fuck, ikke igen! Maria hev sin pung op af tasken. Pinligt. Hun så væk, betalte, og skyndte sig ud i omklædningsrummet.

Maria så sig selv i det store spejl i omklædningen. Det lange mørke hår havde hun sat op i en høj hestehale, og træningstøjet sad stramt over hendes bryster og runde bagdel. Sikke en dag. Overarbejde igen, og så den ubetalte regning. Hun gav sig selv et smil, der ikke helt nåede de trætte øjne.

Maria hoppede op på løbebåndet, og startede sin opvarmning i rask gang. På de to nærmeste løbebånd, gik et par veninder, og sludrede med hinanden. Maria gad som regel ikke høre på andres småpludder, der ikke kom hende ved, men noget fik hende til at lytte. Det navn. De snakkede om Kenneth.  'Hvad mener du' sagde pigen nærmest Maria, til sin veninde. 'jeg ved bare hvad Anna sagde', sagde den anden. 'hun siger han er syg i hovedet og en rigtig skummel type. Hun sagde ikke noget konkret, men at hun rådede alle til at holde sig fra ham'.
'Ååååh, men han er så lækker', stønnede den første, og så ærgerlig ud.
Maria gav i sit stille sind pigen ret. Han var ikke bare lækker, han var perfekt. Men han var også aldeles uinteresseret i Maria. Hvorfor gik det hende på?! Hvorfor blev hendes kinder varme, ved tanken om ham. Hendes underliv rørte også på sig. Hun bed sig i læben, og satte i løb. Nu måtte hun prøve at koncentrere sig om træningen.

Omklædningsrummet var tomt. Det undrede Maria indtil hun så på det store ur på væggen over spejlet. 21.50. Hold da op klokken var blevet mange. Centeret lukkede kl 22.00. Tanken om at skulle gå gennem byen i sit svedige træningstøj, var ikke rar, så Maria besluttede at hun godt kunne nå et bad på 10 min. Hun smed hurtigt tøjet gik ind i bruserummet. Den automatiske sensor tændte for bruseren hun stod under, og hun lod vandet skylle ned over sit ansigt, mens hun fjernede hårelastikken, og lod det lange mørke hår bølge ned over ryggen.  Ahhh hvor var det dejligt at skylle sveden af. Hun fyldte hånden med sæbe fra dispenseren på væggen, og sæbede hele kroppen grundigt ind. Hun lod hænderne glide over de store velformede bryster og mærkede brystvorterne rejse sig og blive hårde. Hænderne gled over dem igen, og hun nød hvordan deres hårdhed kildede hende i håndfladerne. Endnu engang gled hænderne over brysterne, og denne gang nev hun hårdt i brystvorterne, og hun nød den lystfølelse som smerten gav hende. Maria stønnede svagt, og lod hænderne glide ned over maven og ned mellem benene. En finger gled ned over klitoris. Det sendte stød op i kroppen. Hun vendte sig så hun kunne støtte panden mod væggen, mens det varme vand fossede ned af hendes ryg. Den nysgerrige finger fortsatte sin vandring. Maria lod den glide op i fissen. Hvor var hun dog våd. Hun stønnede, og nød hvordan lystfølelsen bredte sig til hele kroppen. Ahh ja, det her var lige hvad hun havde brug for. Maria lod den våde finger cirkle om klitoris. Først ganske let men langsomt øgede hun intensiteten af hastighed og tryk. Hun nev hårdt i venstre brystvorte, mens hun stødte to fingre op i fissen, hun stødte flere gange og trak derefter fingrene ud og stoppede dem i munden. Maria suttede på de glinsende fingre og nød smagen af sig selv. Hun plejede ikke at stå og onanere i fitnesscenterets baderum. Det var første gang hun gjorde det på et offentligt sted, og i det hele taget onanerede hun meget sjældent. Men i dag var hun så tændt, at hun ikke tænkte over, hvor absurd hun normalt ville synes det var. Fingrene gled ned over hendes våde krop og søgte igen mod klitoris. Hun stønnede højt da fingrene fandt deres mål. Fingrene cirklede hurtigt og hårdt, hun pressede panden hårdere mod de store matte mørkegrå fliser, og venstre hånd klemte og nev begge bryster på skift. Hun spændte i kroppen, og hun kunne mærke den varme følelse, der kriblede i fissen, maven og inderlårene. Hun var tæt på at komme, og hendes safter begyndte at løbe ned af benene.

Al nydelse blev til panik, da hendes hoved blev flået bagover, med et fast tag i hendes hår. Hun måtte træde et skridt baglæns for ikke at miste fodfæstet. Hendes ryg ramte hårdt ind i brystkassen på hendes overfaldsmand, der holdt hendes hoved lige under bruseren, så vandet fossede ned i ansigtet. Hun kunne intet se, og hun kunne knap nok få luft. Panikken stak i hendes krop og hun viftede panisk med armene. Det var ikke længe hun blev holdt sådan, men for Maria føltes det som en evighed. Endelig  fik hun samlet tankerne så meget, at hendes hænder fandt vej til den stærke arm, der holdt hende, i vild panik rev og kradsede hun i den for at komme fri. Hendes modstand fik overfaldsmanden til at stramme grebet i hendes hår, og hendes venstre arm blev flået om på ryggen. Hun blev trukket et par skridt baglæns, drejet, og klasket op af den tørre og kolde flisevæg. Hun hev efter vejret og ville skrige, men der kom ikke en lyd ud. Hendes hoved blev presset mod væggen og hendes krop blev holdt fast af vægten af hans krop.
'Din egoistiske so', sagde han med en hård, men rolig stemme. Hans mund var lige ud for hendes øre. Hun forsøgte ikke at vende sig for at se hvem det var, for det kunne hun tydeligt høre. 'K-Kenneth'... hviskede hun.

'En ting er at du glemmer dit fitnesskort, det kan ske for enhver, men at du ikke gider betale dine regninger, det er sgu for sløset.' sagde Kenneth, og pressede hende lidt hårde op af væggen. Et lille klynk undslap Marias læber. Det gjorde især ondt i brysterne at blive klemt op ad væggen.
'At du så oven i købet er for dum til at forstå, at man skal være ude kl. 22.00, kan man jo undre sig over. Men når det så er fordi du synes det er vigtigere at pille dig i din klamme fisse, end at blive færdig og komme ud, så er det tydeligt for mig, at du trænger til at lære noget om almindelig pli.' Kenneth sænkede stemmen, så det sidste nærmest blev hvisket i øret på Maria. Marias kinder blev ildrøde. Pinligt. Han havde jo ret. Det var egoistisk af hende, og hvor var det dog skamfuldt at blive skældt ud på den her måde. 'Undskyld'. Hviskede hun. Han slap hendes hår, og trådte et skridt tilbage. Hun rettede sig op og vendte sig om mod ham. Han var ved at tage sin våde t-shirt af.
'Kenneth, det var virkelig ikke min mening, jeg er ked af...' Maria blev afbrudt af Kenneth, der meget højt råbte: 'Ned på knæ!' hans ord rungede i baderummet. Hun så forskrækket på ham. Forvirret og vantro. Havde hun hørt rigtigt?! I en hurtig bevægelse snoede han sin våde t-shirt og gav hende et ordentligt svirp på låret med den. 'jeg gentager normalt aldrig mine ord,' sagde han roligt, og snoede sin t-shirt ud og lagde den sammen med rolige bevægelser. 'Men da jeg jo har forstået, at du er lidt dum, så får du det lige en gang til. Ned på knæ, so!' Maria tog sig til låret, hvor et stort mørkerødt mærke bredte sig. Hans hårde ord, fik hendes kinder til at brænde igen. Hun var også pinligt bevidst om sin egen nøgenhed og hans flotte nøgne overkrop. Hun gik ned på knæ.
'Bøj hovedet.' sagde Kenneth roligt. Hun så ned på de våde fliser. Han satte sig på hug foran hende, og lænede sig frem indtil hans mund var ud for hendes øre. 'Det klæder dig med lidt ydmyghed.' Kenneths hånd tog om hendes ene bryst. Kærtegnede det blidt. 'Det eneste tidspunkt du ser mig i øjnene, er når du har min pik i munden. Fatter du det, tøs?' hendes brystvorte fik et hårdt klem. Et lille gisp undslap Marias læber. 'J-ja.' stønnede hun. Den dejlige smerte. Hendes underliv blev mindet om hvad, der var blevet afbrudt tidligere. Kenneth kærtegnede det andet bryst, og gav også her brystvorten et hårdt klem. Maria stønnede igen. 'Spred benene!' Maria adlød. Hun spredte benene så han kunne se hendes fisse, selvom hun sad på knæ. Han lod en hånd glide ned over hendes bløde mave og ind mellem hendes ben. Hun sukkede, da han let kørte fingrene over hendes skamlæber. Han pressede brutalt tre fingre op i hende, og holdt dem stille et øjeblik. Det gav et sæt i hende, men sekundet efter ville hun have mere. Hun klemte hans fingre med fissen for lydløst at tigge ham om mere. 'Liderlige tøs.' sagde han toneløst, mens han trak fingrene ud og rejste sig op. Han så på sine drivvåde fingre og tørrede dem af i hendes hår. Han trak hende op at stå på knæ, med et godt tag i håret, og pressede hendes ansigt mod sit skridt, så hun kunne mærke pikken gennem det sorte stof på hans shorts. Den voksede og pressede mod stoffet og hendes kind. Kenneth trak sine shorts ned foran, så pikken blev blottet. Den var stor og flot og Maria nød synet det korte øjeblik hun så den, inden den blev stoppet i munden på hende. 'Se mig i øjnene, tøs.' Sagde Kenneth. Han så helt venlig ud. Han aede hendes kind, inden han greb hendes om nakken med begge hænder, og skubbede pikken ned i halsen på hende. Det kom helt bag på hende, og hun følte et stik af panik. Hun skubbede fra på hans hofter, men han holdt hende fast. Han pumpede hårdt nogle gange inden han slap hende. Hun hostede og hev efter vejret. Øjnene løb i vand og savlet løb ned af hagen.
'Igen!' Kenneth tog fat i hendes hår, 'åben munden og se på mig.' Maria, rystede på hovedet. Hun hev stadig efter vejret, og prøvede at få vejrtrækningen under kontrol. Hun var splittet. Det var meget ubehageligt, tangerende smertefuldt, at få skubbet hans store pik langt ned i halsen, men hun var så tændt, at hun ønskede at adlyde ham. At slippe kontrollen. 'Hmm, det kniber virkeligt for dig at forstå en ordre, so.' han strammede grebet i hendes hår, og vred hendes hoved bagover. 'Åben din fucking mund. Nu!' Hvæsede han. Hun så forskrækket op på ham, og åbnede munden. Han skubbede igen pikken helt i bund, men denne gang kneppede han hende i lange seje træk. Maria kæmpede med sin brækrefleks, og panikken. Luft, hun måtte have luft. Han stønnede af nydelse, og øgede tempoet inden han slap hende igen. Hun spruttede og hostede, tårer, savl og snot rendte sammen i hendes ansigt, og han så på hende med væmmelse. 'Hold nu kæft hvor er du ulækker.' Han tog en stor tot af hendes hår og tørrede hende uforsigtigt i ansigtet. Hun sænkede blikket igen. Hun nød det her. Hendes fisse dunkede, og safterne løb ned af benene. Hun ville have mere. Hun så op på ham og åbnede munden. Bød sig til.
'Dygtig tøs.' hviskede Kenneth, inden han kneppede hendes mund endnu engang. Han stønnede og rykkede hendes hoved rytmisk frem og tilbage. Hun kunne mærke hans pik dunke i halsen, han måtte være tæt på at komme. Med et suk trak han sig ud, og Maria kæmpede igen med at få vejret, og få sin hoste under kontrol.
Inden hun helt fik vejret, blev hun skubbet hårdt bagover på det våde og kolde gulv. 'Om på alle fire tøs, lad mig se din røv.' Maria kom hostende om på alle fire, med røven vendt mod Kenneth. Hun kunne høre ham tage sine shorts af, og sætte sig på knæ bag hende. 'hmm ja det er jo ikke uden grund, at du kommer her. Der er lige lovligt meget kød på den røv.' Sagde Kenneth mens han strøg blidt over den ene balde. Han kærtegnede begge balder på skift, nappede lidt i dem, og hans stærke hænder klemte dem hårdere og hårde. Han lod en finger glide ned over hendes røvhul, og længere ned til hendes våde fisse, hvor fingeren blev drivvåd af hendes safter. Maria stønnede højt, da hans finger langsomt og let gled over klitoris igen og igen. 'åhhh ja, knep mig,' jamrede Maria. Hun kunne næsten ikke holde det ud mere. Det eneste hun ønskede var at blive gennemkneppet. Meget hurtigt forsvandt den himmelske finger på klitoris, og blev erstattet af fem meget hårde slag på højre balde. Maria skreg af forskrækkelse og smerte. Det sved frygteligt, inden den lækre varme langsomt bredte sig. Igen begravede han sin hånd i hendes lange kraftige hår, og trak hende op at stå på knæene, så hendes ryg lænede sig op ad hans mave og bryst. Den stive pik pressede sig mod den varme og røde balde. 'Nu hører du rigtig godt efter tøs'. Hvæsede han ind i hendes ene øre. 'Du får lige præcis det jeg synes du skal have. Og intet andet. Hvis du en anden gang skulle finde på at tigge, slipper du ikke med fem slag. Er det forstået ?!' De sidste ord blev råbt så højt ind i hendes øre, at det rungede bagefter. 'Ja! Ja det er forstået.' Hviskede Maria. Han slap hendes hår, og skubbede hende ned på alle fire igen. Kenneth strøg den varme balde og kørte pikken ind mellem hendes ben. Maria stønnede da pikken gled over skamlæber og klitoris. Langsomt. Ulideligt langsomt. Hun bed sig i læben for ikke at tigge om pik igen. Kenneth tog fat om roden på pikken, og satte den i den drivvåde fisseåbning. Han pressede hovedet indenfor og langsomt pressede han sig i bund. 'Åhhh ja' stønnede Maria. Hendes sultne fisse klemte ham så hårdt, som det var muligt. Han trak sig langsomt ud igen og efterlod kun hovedet indenfor i varmen. Han tog hårdt fat i hendes runde hofter, og borede neglene ned i den bløde hud, samtidig med, at han huggede pikken hårdt i bund. Maria skreg af smerte fra hofterne og nydelse fra fissen. 'Aaaaah, ja ja ja!' Kenneth pumpede brutalt pikken i bund igen og igen. Han stønnede først ganske lavt, så højere og højere, dog uden at overdøve Marias jamrende skrig. Hendes underliv stod med et i flammer, og eksploderede i en voldsom orgasme. Hendes arme og ben rystede, og hun opgav at holde sin overkrop, og bøjede sig ned og hvilede panden mod flisegulvet. Orgasmen rullede igennem hendes krop, mens pikken pumpede videre. Maria kunne mærke ham vokse inden i sig, og kort efter kunne hun mærke den varme sæd pumpe op i hende, mens han brølede sin orgasme ud. Han trak sig stønnende ud, mens en blanding af sæd og fissesaft flød ud af hende. Han slap hendes hofter og rejste sig langsomt op. Maria forsøgte at samle sig, og kom stønnende op at sidde.
Kenneth havde samlet sit våde tøj op, og stod i indgangen til baderummet og så på hende. 'Jeg går ind og tager tørt tøj på, og om 5 min slår jeg alarmen til og låser af. Er du ikke ude inden, må du blive her i nat!' Han vendte sig og gik. Maria var ikke et øjeblik i tvivl om at han mente det, så hun skyndte sig ud til sit skab og trak i tøjet, selvom hun var smurt ind i kropsvæsker. Hun flåede sine ting ned i tasken, og løb ud af omklædningsrummet, gennem centret og ud gennem den tunge jerndør. Først da hun stod på gaden tillod hun sig selv at få pusten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.