Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lisbeth er en skøn spinkel pige på 28 år med en stor sexudstråling. Hun har de dejligste pirrende b-skåls bryster og en mega fræk røv – hun er for at sige det hamrende lækker.

Vi gik fra hinanden for 2 måneder siden og jeg har drømt om sex med hende lige siden, men hun har ikke villet have noget med mig at gøre.

SEX I DAG?

For 14 dage siden skulle vi mødes til en gang gamle kollegaer komsammen. Det blev holdt hos mig. Vi skulle være 3 fyre og 2 piger – Lisbeth og Line.

Jeg havde haft virkelig travlt med at handle ind og arrangere det hele. Det var aftalt, at vi skulle have masser af stegt flæsk, persillesovs og nye kartofler. Jeg havde arrangeret et flot dækket bord og sangria som velkomstdrink.

Gæsterne kom ved 6-tiden. Line og Lisbeth kom sammen i Lisbeths bil. Lisbeth sagde hun skulle tidligt hjem. Det havde hun lovet sin nye kæreste, så hun skulle bare have et par velkomstglas og senere 2 glas rødvin. De andre syntes at rødvin og stegt flæsk ikke lige passede sammen, men når nu Lisbeth ville ha rødvin kunne vi lige så godt alle sammen starte med rødvin.

Jeg åbnede nogle flasker så de kunne nå at trække inden maden. Vi fik en velkomstdrink. Fyrene og jeg tog derefter et par øl hver, mens tøserne hver fik fire store glas af velkomstdrinken - den var virkelig populær.

Vi begyndte på maden. Det var en stor succes hos alle. Der blev spist godt og drukket en del rødvin. Lisbeth så ikke ud til at holde sig tilbage. Jeg spurgte om hun ikke skulle køre hjem. Hun så på mig med overbærenhed og kikkede på de andre – hør, nu er han ligeså kedelig, som han var i vores forhold. Hvis jeg får for meget henter kæresten mig da bare. Line bakkede hende op – kan hun da aldrig få lov at more sig.

Jeg blev en smule stødt, var jo også en del til grin overfor fyrene. Så slog det mig, at pigerne faktisk allerede var noget oppe at køre. Jeg havde helt glemt, at jeg, udover rigeligt af cognac, havde kommet godt med vodka i sangriaen – det er nok årsagen tænkte jeg.

En plan formede sig i mit hoved. Måske vi alle kunne komme til at more os. Jeg sagde – ok, hvis vi skal more os, så hører der altså øl og brændevin til stegt flæsk og persillesovs, og jeg hentede øl og brændevin og satte det på bordet.

Alle undtagen Lisbeth hældte brændevin op – jeg ved godt at hun ikke kan tåle det, hun bliver hurtigt godt beruset. Jeg hældte op til hende og sagde – vi skal vel more os. De andre bakkede mig op og der blev bundet. Der blev fyldt op igen og bundet igen. Alle ville nu hele tiden skåle med Lisbeth, da hun blev ved med ikke at ville have noget. Snart havde hun og Line fået 10 glas hver.

Vi var nu færdige med maden. Jeg lavede en stor rom og cola til hver af os, som de kunne nyde, mens jeg ryddede op. Lisbeth og Line fik lidt mere rom i end os andre. Det tog mig et kvarters tid at rydde op og få brygget noget kaffe.

Jeg gik ind i stuen og spurgte, hvem der ville have kaffe. Lisbeth råbte – kun hvis vi kan få irsk kaffe din dødbider. Det fikser jeg lige sagde jeg. Ud i køkkenet og finde glassene frem. Så blev der lavet irsk kaffe til alle, hvor jeg i stedet for puddersukker brugte drambuie. Pigernes blev med lidt ekstra drambouie.

Hold kæft hvor smager de godt. Lisbeth vi må ha en til - sagde Line. Den er jeg med på, lad os alle bunde sagde Lisbeth. Det gjorde vi så og jeg var ude at fylde op. Da jeg kom ind havde jeg taget tequila, citron og salt med ind.

Alle var efterhånden godt opstemte og vi fyre kunne ikke længere holde blikket fra Lines udskæring, som viste nogle mega bryster. Hun havde selvfølgelig lagt mærke til det og så ud til at nyde det. Nu måtte vi så se, om min plan virkelig skulle lykkes.

Ved i alle godt, at Lisbeth altid har drømt om at være sammen med en pige sagde jeg. Lisbeth blev helt rød i hovedet. Jeg synes Lisbeth skal ha lov at få en body tequila af Line – hvad siger i andre. Fyrene var fyr og flamme. Endelig en chance for at se Lines bryster i fri dressur. Line var lidt tilbageholdende, men Lisbeth var fyr og flamme og sagde – jo kom nu, de ser jo kun, hvad de ser på stranden.

Lisbeth hjalp Line af med skjortebluse og bh. For fanden, de bryster var bare flotte – hvem der bare kunne få dem under behandling. Lisbeth fik 2 body tequila, så ville fyrene også have lov. Line var nu godt opstemt – så vi fik alle lov på skift. Line ville nu ha body tequila af Lisbeth, men selvom fyrene insisterede holdt Lisbeth fast i sit nej.

Line var jo oppe at køre, så jeg satte Joe Cocker på og sagde – så drenge, nu skal vi se Line strippe. Line virkede usikker, men da Lisbeth råbte – jo kom nu Line, så gik der ellers dans i den. Hun vred og vendte sig, satte sig på skødet af hver enkelt, som alle fik lov at gramse på brysterne. Hun kom ud på dansegulvet igen, men der skete ligesom for lidt – nu ville vi se hende nøgen. Lisbeth sagde jeg – så hjælp hende dog af med bukser og trusser.

Lisbeth for ud på dansegulvet, lynede ned i Lines cowboybukser og trak dem ned til anklerne – det var bare den skønneste pigekrop, som åbenbarede sig for os fyre. Line trådte ud af cowboy bukserne og spredte benene frækt, mens hun stirrede på Lisbeth. Lisbeth – tag så den g-streng af med tænderne, råbte jeg. Lisbeth reagerede straks og Lines trusser blev hjulpet helt af. Sikke en fisse, den stod næsten ud i luften og var glatbarberet. Line spredte igen benene frækt. Jeg råbte – hvad venter du på Lisbeth, du har jo altid ønsket at slikke hende.

Lisbeth gik straks i gang med tungen. Hun kunne slet ikke styre sig. Hun borede sine fingre op i Lines fisse, og lod dem vandre frem og tilbage. Det var tydeligt på Lisbeths fingre, at Line var sjaskvåd.

Lad os få Line op på spisebordet, sagde jeg. Hurtigt fik Kim og Anders placeret Line på spisebordet, så røven lå godt inde på bordet, mens hovedet hang ud over. Anders æltede løs på Lines bryster, så jeg var helt bange for om de kunne holde til behandlingen. Kim stak sin pik ind og mundkneppede Line. Line suttede som en gal på Kim, mens hun masserede Anders pik med venstre hånd. Begge piger stønnede som gale af ophidselse.

Jeg gik hen bag ved Lisbeth. Hun stod med strakte ben og bøjet overkrop ind over spisebordet. Stillingen og de lav taljede cowboybukser fremhævede hendes sexede røv.

Jeg fik lirket lynlåsen ned og stak et par fingre ned til fissen. Hold da kæft, hvor var hun våd. Jeg forsøgte at trække bukserne ned, men det ville hun ikke være med til. Jeg forsatte så lidt med at fingerkneppe hende, mens jeg fik den anden hånd op under hendes bluse, skubbede bh’en lidt op og gramsede løs på begge bryster. Kim og Anders var nu godt liderlige og ville ha fisse. De skubbede en utilfreds Lisbeth til side, trak Line ned, så fissen stak lidt udenfor spisebordet. Kim bankede sin pik op i hende og hun skreg af lyst. Jeg viskede Lisbeth i øret, hvorfor lader du ikke Line slikke dig. Endelig røg Lisbeths cowboy bukser og viste den skønne røv og den dejlige pikantbarberede fisse.

Kim kunne ikke holde længere, han kom i et ordentligt brøl og sprøjtede sin sperm udover maven på Line. Anders overtog straks pladsen og Line næsten hulkede af fryd. Lisbeth satte sig på hug på køkkenbordet og Line begyndte straks at slikke. Lisbeth stønnede som en gal. Line stak to fingre op i hende og Lisbeths stønnen blev erstattet af en høj hulken. Anders bankede stadig løs i Line, mens Kim havde 2 fingre oppe i hendes røvhul. Jeg gik om bag Lisbeth. Fik trukket bluse og bh af og begyndte at gramse løs på hendes bryster med den ene hånd samtidig med, at jeg bearbejdede hendes røvhul med fingrene fra den anden. Safterne løb ud af Lisbeths fisse, så det var nemt at fugte fingrene. Snart havde jeg 3 fingre oppe.

Anders råbte han var ved at komme og at han ville sperme i Lines ansigt. Han trak sig ud og for op i den anden ende af bordet og begyndte at spille sin pik af. Jeg røg ned til Lines fisse, men fik så en ide. Jeg fjernede Kims fingre og borede min stive pik op i Lines røvhul. Jeg begyndte at kneppe hende hårdt i røven. Det varede dog kun et minuts tid, så kom Anders med en kæmpe ladning sæd i Lines ansigt. Det var åbenbart mere end Line kunne holde til. Hun vred og vendte sig og skreg sin orgasme ud. Lisbeth begyndte at hulke højere og pludselig kom hun i en af sine sprøjteorgasmer. Lines ansigt og spisebordet bar nu tydelige præg af spermen fra Anders og safterne fra Lisbeth.

Line trak sig væk, så jeg røg ud af hendes røvhul. Ok råbte jeg, så vil jeg ha lov at kneppe Lisbeth. Nej, nej råbte Lisbeth, det vil jeg ikke være med til, jeg vil ikke være min kæreste utro. Hold hende for mig råbte jeg. Det skulle jeg ikke sige to gange til det ophidsede selskab. Line for ned af bordet og holdt Lisbeth i begge arme. Kim og Anders havde sikret sig hvert et ben og snart lå Lisbeth spredt ud på spisebordet med fisse og røv en smule udenfor. Jeg havde aldrig fået lov til at tage hende i røven – nu skulle det prøves.

Jeg trængte forsigtigt et lille stykke ind. Nej, nej, du må ikke hulkede Lisbeth. Jeg stødte lidt mere til og passerede hendes ringmuskel. Nu var jeg oppe og begyndte at kneppe hende i rolige stød. Lisbeth var åbenbart stadig liderlig for hun begyndte at stønne og bad mig ikke længere om at stoppe. Jeg satte farten op og kneppede hende hårdt. Ja, ja skreg hun, knep mig hårdt din lort. Jeg fortsatte i vildt tempo i lang tid. Hvor var det dejligt at kneppe hende hårdt i røvhullet, mens man kunne stå og nyde hendes krop vride og vende sig på spisebordet.

Jeg kunne mærke orgasmen komme. Jeg trak mig ud af røvhullet og bankede min pik op i hendes skønne stramme fisse. Efter kort tid fyldte jeg den dejlige fisse med en stor mængde sperm. Lisbeth vred og vendte sig og hylede som en vanvittig – så stod endnu en sprøjteorgasme ud af hende, og hele min mave var fyldt med hendes safter.

Vi var alle udmattede og tog et bad. Så fik vi en rom og cola, men alle havde det lidt mærkeligt og festen sluttede – alle ville hjem til deres koner og kærester.

Lisbeth blev til de andre var gået. Søde sagde hun – du ved jo godt, at jeg ikke bruger beskyttelse, hvad vil du gøre, hvis jeg er gravid. Gifte mig med dig selvfølgelig, svarede jeg. Og det siger du lige efter, at du har været mig utro med Line – logik kan være svært at forholde sig til, jeg så garanteret totalt forvirret ud.

Så gav hun mig det kendte frække blik. Hvad siger du til, at vi leger sammen i nat. Da du var ude og lave de sidste rom og cola, sms’ede jeg til kæresten. Han tror jeg sover hos Line i nat.

Det blev den skønneste nat!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.