Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede, da jeg var 20 år. Jeg var begyndt at fantasere mere og mere om mænd, og dominans. Tanken om at blive brugt som slave og blive kneppet i røven, var virkelig tiltrækkende for mig. Jeg begyndte at chatte på en sexchat, hvor jeg mødte et ældre par, i starten af 40’erne. Jeg sendte et billede af mig selv, og de syntes at jeg så brugbar ud, men jeg fik ikke lov til at se dem. Hele tanken om det ukendte, tændte mig en hel del. Vi aftale at jeg skulle møde op på deres adresse, en fredag aften kl. 21.00.

Jeg stod foran døren, og var ved at være godt nervøs, men samtidig også tændt og spændt på hvad der skulle ske derefter. Vi havde aftalt at jeg ikke ville få nogen oplysninger, men at jeg bare skulle stå til deres rådighed en hel nat. Der var en seddel på døren, med mit navn, hvorpå der stod at jeg skulle gå ind i stuen, og vente på dem. Jeg gik stille og roligt ind, og på stuebordet fandt jeg en ny seddel. Jeg læste den, og der stod skrevet at jeg skulle strippe ned til mit undertøj, og tage et bind for øjnene, som lå ved siden af sedlen. Jeg tog hurtigt mit tøj af, og bind for øjnene, hvorefter jeg satte mig i sofaen og ventede.

SEX I DAG?

Der gik ikke lang tid, før jeg kunne hører to mennesker komme ind i rummet, og uden at sige noget, satte de sig ned på hver sin side af mig, og begyndte at kysse mig op ad halsen og ørene, men de kælede for mine lår og overkrop. Jeg blev virkelig tændt, og fik hurtigt jern på. Jeg rakte min hånd over for at føle på Fruens lår, men inden jeg nåede det, havde hun skubbet den væk, og smidt mig ned på gulvet. Jeg blev meget overrasket, og inde jeg vidste af det, havde manden tvunget min arme om på ryggen, og givet mig håndjern på, så jeg lå hjælpeløst på maven nu.

"Har du fået lov til at rører mig, din lille perverse slave?" råbte Fruen.

"nej, undskyld frue", svarede jeg ydmygende.

"Du trænger vidst til en god gang opdragelse" kom den hårdt frem Herren.

Han løftede mig op, og gav mig et halsbånd på, med en lang kæde, og trak derefter af sted med mig, ned i en kælder, som jeg kunne fornemme var både kold og fugtig.

Jeg fik håndjernene af, men i løbet af et sekund, var mine hænder nu bundet til et rør i loftet, så jeg kunne lige med nød og næppe kun nå gulvet med mine fødder. De rev nu mine boksershorts af, så jeg stod helt nøgen, med min stive pik strittende lige ud.

"Du trænger vidst til en omgang smæk", kom det fra Fruen, og med det samme fik jeg fem hurtige smæk over balderne. Jeg skreg og stønnede højt, for det gjorde virkelig ondt, men samtidig tændte smerten mig også endnu mere.

Fruen kom helt ind til mig, og stak hendes tunge helt ind i munden på mig, mens hun tog mig hårdt om bollerne. Herren stod nu bagved mig, og begyndte at kæle for mit hul, og smurte noget creme rundt i hullet. En finger begyndte at komme op i mig, og så to finger, og til sidst kørte han tre finger ind og ud af mit hul, mens jeg stod hjælpeløst og tog til mig.

"Nu er det vidst tid til noget større" grinede Herren hånligt, og kørte en dejlig tyk DILDO helt op i røven på mig, mens jeg stønnede højere og højere. Fruen gav sig samtidig til at sutte min stive pik, og der gik ikke mange minutter før spermen sprøjtede ud af pikken, lige i hendes mund. Fruen var ikke tilfreds med dette, så hun spyttede mit eget sperm tilbage i min egen mund, og tvang mig til at sluge det. Jeg fik fem hurtige slag på balderne mere, og så fortalte de mig at første omgang var ovre, og at de ville lade mig hænge der, indtil de følte at de ville bruge mig igen.

Der gik nok en halv time, før de kom tilbage, og i al den tid, havde jeg stadig haft bind for øjnene.

Fruen kom hen til mig, og tog det nu af, og for første gang så jeg dem. Fruen var iklædt et frækt sort korset, lange strømpebusker og høje hæle. Hun havde et par store flotte bryster, rødt langt hår, og gennemtrængende og sexede grønne øjne. Herren stod helt nøgen, og var en muskuløs og glat barberet mand, men den største pik jeg nogensinde har set. Synet af hans pik gjorde mig virkelig tændt, og jeg kunne ikke vente med at komme til at føle den helt inde i mig.

De løsnede mig fra røret, og jeg faldt den på jorden, da jeg ikke havde flere kræfter i mine ben. Fruen satte sig hen over mit hoved og trak hendes korset til side, mellem benene så hun kunne pisse mig i hovedet. Jeg lå helt stille og modtog med fornøjelse hendes varme urin. Herren hev mig lidt op, så jeg sad på alle fire, med røven i vejret. Han satte sig bagved mig, og bankede hans lange og tykke pik hårdt op i mig, og jeg skreg af smerte og tilfredsstillelse. Han kneppede mig hårede og hårdere, og hurtigere og hurtigere, så jeg nær var besvimet. Jeg stønnede og skreg mere og mere, og efter fem minutter, hev Fruen mit hoved op i hendes fisse, så jeg skulle slikke den ren og urin. Jeg var i en halt anden verden af tilfredsstillelse, mens jeg blev kneppet og slikkede fisse. Efter godt ti minutter, trak Herren sig ud, og lod hans sperm komme ud over Fruens fisse, så jeg også kunne slikke det rent. Jeg slikkede og sugede alt hvad jeg kunne, for at få så meget af spermen som muligt.

"Det kan du godt lide, hva’ din lille slaveluder" kom det fra Fruen.

"Ja Frue, det smager vidunderligt", fik jeg mumlet frem.

"Vi har en lille ekstra overraskelse til dig, fordi du har været sådan en god og lydig slave" kom det fra Herren.

Døren gik op, og ind kom en ung pige på 16 år. Hun var helt nøgen, og havde nogle frække små strittende bryster. Det var deres datter, som de ville have mig til at kneppe. Fruen tog fat i hende, og tvang hende ned på alle fire, hvorefter jeg grådigt satte mig hen bag hende, og begyndte at kneppe hendes dejlige stramme fisse bagfra. Hun stønnede meget højlydt, og efter godt fem minutter kom vi begge i en dejlig orgasme. Spermen sprøjtede op i hendes fisse, og hun tog glædeligt imod det. Jeg blev dog skubbet helt ned på gulvet, så mit hoved var lige ved hendes fisse, og fik besked på at slikke hende ren, for min egen sperm, og som sagt så gjort. Hun nød også denne behandling højlydt, og kom i endnu en orgasme efter godt ti minutter.

"Det var godt i to små slaver kan finde ud af det med hinanden, så nu skal vi have en lille leg", kom det grinende fra Herren.

Legen gik ud på, at de satte en klemme fast i deres datters skamlæber, og begyndte så at give mig smæk på balderne. Hvis jeg gav en lyd fra mig, ved slaget, ville der blive sat en lille vægtklods på klemme. Jeg prøvede alt hvad jeg kunne, at holde skrigene inde hver gang Herren smækkede mig, men smerten var for stor, så efter fem hårde slag, havde pigen fem vægtklodse på klemme, og hun begyndte at græde af smerte. Herren og Fruen besluttede sig for at det var nok, og fjernede dem fra hende, og lod os så være alene i rummet den næst halve time. Pigen fortalte mig at hun frivilligt var med til det, fordi hun elskede at blive domineret og få smæk. Hun fortalte mig også om, hvordan hun siden hendes 15 år fødselsdag, var med til forældrene og deres venners sexorgier, hvor hun ofte var blevet kneppet og brugt af op til ti mænd og ti kvinder.

Nu kom Herren og Fruen ind igen, men denne gang havde de fire andre mænd med. Pigen kiggede liderligt og frækt på mig, og satte sig hurtigt ned på alle fire, og stak røven i vejret, hvorefter jeg fik besked på at gøre det samme. De fire mænd begyndte derefter at kneppe os godt og grundt i alle huller, mens Herren og Fruen filmede det. De næste 45 minutter var der ikke et sekund, hvor jeg ikke havde en pik i enten min røv eller mund, og jeg nød alle 45 minutter, med stort behag. De sluttede af med alle sammen at sperme mig i hovedet og munden, hvorefter pigen slikkede deres pikke rene.

Jeg kunne ikke gå dagen efter, men har aldrig været så glad og tilfredsstillet før. Efterfølgende har jeg næsten hver weekend været med til deres sexorgier, hvor mig og pigen sætter vores kroppe til rådighed og brug, af en hel gruppe voksne mænd og kvinder. Derudover har mig og pigen og eksperimenteret med diverse sexlege og eventyr rundt omkring.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.