Her følger en fortsættelse af historien: Udlånt til parring.

Der er nu gået 4 år siden vore venner Anne og Jens fik deres datter, som jeg måske, måske ikke, er far til. De havde bestemt, at tiden var inde til barn nummer to, og de havde åbenbart forsøgt gennem det sidste år, men det var ikke rigtig lykkedes. Min kone Lene fortalte så, at Anne havde spurgt, om hun kunne "låne" mig igen. Det var i orden med min kone, men nu spurgte hun så mig, om jeg var villig til at hjælpe Anne en gang til. Om jeg var villig? Er paven katolik? Nu skal man jo ikke vise sin iver alt for voldsomt i sådan en situation, så jeg sagde bare, at det kunne vi da nok finde ud af. Fint sagde min kone. Anne har lige haft menstruation, så om ca. 14 dage har hun ægløsning igen. Så skal du være klar, og i mellemtiden er der ingen sex til dig. Jeg protesterede selvfølgelig, men min kone var ubøjelig og erklærede, at det havde en pris sådan at få lov til at knalde udenom, og tanken om at gå i seng med Anne igen gjorde savnet nemmere at bære.

Dagen oprandt midt i en uge. Jeg havde taget mig en feriefridag. Jens var på arbejde, og datteren Alma var i børnehave, så vi kunne have huset for os selv. Jeg havde sovet længe, og efter morgenmaden gik jeg i bad og fik skrabet håret af pikken og bollerne, så jeg i den grad var klar til aktionen. Jeg sparede ikke på duftevandet, og så klædte jeg mig ellers på og cyklede over til Anne.

Jeg havde selvfølgelig spekuleret over, hvordan Anne gerne ville, det skulle gribes an denne gang. Sidst havde hun jo været stemt for en quickie og så færdig. Jeg havde dog fået min vilje, så jeg var spændt på, hvad ønsket måtte være denne gang.

Anne sad ved køkkenbordet, da jeg kom, og der var kaffe på kanden. Da vi havde givet hinanden det obligatoriske knus satte vi os med hver en kop kaffe, og Anne fremtryllede også en lille skarp. Som hun sagde, det løsner både tungebåndene og eventuelle hæmninger. Så sagde hun ellers: Ja så sidder vi her igen. Sidst, syntes jeg, det var forfærdelig flovt og pinligt. Nu er det egentlig nemmere, selv om det stadig er lidt underligt. Men du ønsker måske ikke at tale om det? Jo for min skyld ingen alarm, sagde jeg. Det endte jo med at blive en god oplevelse, og du fik det ønskede resultat ud af det. Men hvad siger Jens til det? Jeg er sikker på, Jens ved, hvordan det hænger sammen. Han berørte det ganske kort en enkelt gang kort efter Alma´s fødsel, og så har vi ikke talt om det siden. Han elsker hende, og han er den bedste far, nogen lille pige kan ønske sig.

Jeg sagde, at det lød dejligt, og så var alt jo i den fineste orden. Ja, sagde Anne, kan du huske, jeg sagde til dig, at det var den bedste sex, jeg nogensinde havde oplevet? Jo, det huskede jeg skam godt, og jeg var også vældig stolt over det. Vores sexliv, fortsatte Anne, er blevet mere varieret, og både Jens og jeg nyder det, men en gang imellem kan jeg godt savne lidt mere vildskab. Jeg har læst "Fifty shades of Grey", og jeg læser også sexnoveller på nettet en gang imellem, og det har givet mig lyst til at prøve lidt mere, og nu vil jeg høre, om du er med på den? Det lyder spændende, sagde jeg, hvilke ønsker har du da? Ja altså, Jens er ikke særlig vild med oralsex, og jeg fandt jo ud af sidst, hvor dejligt det var, når du slikkede mig, så jeg vil gerne slikkes igen, og jeg vil også gerne prøve at slikke dig. Her blev hun helt rød i hovedet. Jeg kunne godt tænke mig at prøve, om jeg kan lave en deep throat på dig. Her blev hun mere rød i hovedet. Det lyder da dejligt, sagde jeg, men det kræver nu noget øvelse, det er ikke noget, man bare lige gør. Det kan sandt at sige godt blive for stor en mundfuld.

Hun kiggede mig lige i øjnene, nu var hun meget rød i hovedet. Jeg har købt en DILDO, som jeg har øvet mig med, og nu vil jeg gerne prøve den rigtige vare. Fint smilede jeg, jeg stiller gladeligt min krop til rådighed. Jeg har flere ønsker, sagde hun. Sig endelig frem, jeg håber, jeg kan opfylde dem. Jeg kunne godt tænke mig at få en endefuld. Jeg har læst, at rigtig mange kvinder tænder på det, og så kunne jeg også godt tænke mig at prøve analsex, men Jens afviser begge dele. Han siger, han aldrig kunne drømme om at slå mig, og analsex, synes han, kun er for bøsser. Så du tror godt, jeg vil slå dig? Spurgte jeg smilende. Nej selvfølgelig vil du ikke slå mig i den forstand, sagde hun, men en endefuld kan jo også være kærlig, jeg synes ikke, det er det samme som at slå. Det havde hun helt ret i. Men da det er meningen, du skal blive gravid, så kan jeg jo ikke bare komme oppe i numsen på dig, og det går ikke at tage dig i numsen først og så skifte over til skeden, sagde jeg. Igen rødmede hun. Kan du ikke bruge et kondom når du er oppe i numsen på mig og så bare tage det af? Jeg har købt kondomer. Her sad jeg så med denne dejlige kvinde, som ville have mig til at give hende en endefuld, dyrke oralsex og analsex og gerne gøre hende gravid også. Ærlig talt, hvor heldig har man lov til at være.

Vi gik ind i gæsteværelset ligesom sidst og klædte hinanden af. Vi stod og kærtegnede hinanden. Jeg tog mig kærligt af Annes bryster. Er de ikke vokset? Spurgte jeg. Jo sagde hun smilende efter Alma´s fødsel og amning voksede de en størrelse.

Vi lagde os på sengen, og Anne gik straks i gang med at slikke og sutte på min pik. Jeg fik hende til at sætte sig overskrævs på mit hoved, så vi kunne få en 69´er. Jeg fik hurtigt slikket hende til hendes første orgasme. Hun kæmpede med min pik og forsøgte at sluge den, men det ville ikke rigtig lykkes. Jeg fik hende til at lægge sig på ryggen tværs over sengen med hovedet ud over sengekanten. Så var der mere direkte adgang til at mundkneppe hende og måske lave en deep throat. Hun fik besked på bare at slå mig på lårene, hvis det blev for vildt, og så stillede jeg mig ellers ved siden af sengen og stak pikken ind i munden på hende. Jeg tog fat om hendes hoved med begge hænder, så kunne jeg bedre styre slagets gang.

Nu begyndte jeg forsigtigt men alligevel bestemt at mundkneppe hende. Jeg pressede på for at presse pikken ned i halsen på hende, og hver gang pressede jeg lidt mere end gangen før, og pludselig gav det efter, og jeg pressede min pik ned i halsen på hende til hendes hage ramte mit skamben og hendes næse rørte ved mine nosser. Jeg trak mig ud, så hun kunne få luft, og så pressede jeg mig ellers i bund igen flere gange. Jeg stoppede først, da jeg var tæt på at komme. Jeg trak hende helt op i sengen igen. Så fandt jeg hendes dildo, kondomer og glidecreme i hendes natbordsskuffe.

Jeg smurte hendes numsehul ind i glidecreme og lod først en og så to fingre glide ind før jeg forsigtigt pressede dildoen op i numsen på hende. Hun gav sig lidt men sagde ingenting, og jeg tænkte ved mig selv, at hun nok skulle få sin sag for, når det var min pik, der skulle indenfor. Den var trods alt noget tykkere end dildoen. Så begyndte jeg ellers at kneppe hende i røven med dildoen, mens jeg samtidigt slikkede hende på klitten. Kort tid efter kom hun i en langtrukken orgasme, hvor hun stønnede og jamrede sig. Jeg fortsatte med dildoen i røven på hende mens jeg slikkede og suttede det bedste jeg havde lært, og hun hulkede og klagede sig gennem yderligere en tre fire orgasmer.

Så rullede jeg et kondom på pikken. Dernæst trængte jeg op i fissen på hende mens dildoen stadig sad i røven på hende. Pladsen var trang, men jeg pressede mig til bunds og begyndte at kneppe hende. Kort efter kom hun i en voldsom orgasme. Hun skreg, så jeg frygtede naboerne kunne have hørt hende. Nu lå jeg helt stille, jeg var selv tæt på at komme. Jeg trak pikken og dildoen ud. Så satte jeg pikken mod hendes brune numsehul og pressede på. Det hele var velsmurt, så det burde kunne lade sig gøre. Jeg lagde et stenhårdt pres på og mærkede ringmusklen langsomt give efter. Jeg holdt øje med Anne mens jeg millimeter for millimeter trængte længere op i hende stramme røv. Hendes ansigt var forvredet, men hun sagde ingenting. Lige idet jeg trængte igennem ringmusklen undslap der hende et højlydt ooooh. Hun fik lige lidt tid til at vænne sig til størrelsen, så gik jeg ellers i gang med at kneppe hendes stramme røv. Godt assisteret af min tommelfinger på hendes klit kom hun i en ny voldsom orgasme. Selv var jeg tæt på, så jeg trak pikken ud af røven på hende, flåede kondomet af og huggede pikken i bund i hendes fisse. Efter et par stød sprøjtede jeg 14 dages opsparet sperm op i bunden af hendes ventende skød.

Da jeg trak mig ud af hende skubbede jeg en pude ind under røven på hende, så al spermen ikke løb ud med det samme. Så lagde jeg mig op ved siden af hende og kærtegnede hendes bryster. Da hun var kommet lidt til sig selv sagde hun: Hold op hvor var det vildt. Jeg troede jeg skulle revne på langs, både da jeg havde dildoen bagi og dig foran men også da du trængte op bagi mig. Det gjorde temmelig ondt, men efterhånden blev smerten ændret til vellyst. Hold op hvor var det vildt. Men du glemte at give mig en endefuld. Den får du i anden halvleg, sagde jeg. Nådada, kan du stadig klare 2 gange? Spurgte hun. Det vil vise sig, sagde jeg, men du skal hjælpe til. Så satte jeg mig overskrævs på hende og puttede min slappe pik ind i hendes mund og bad hende sutte.

Det gjorde hun så godt, så der begyndte at komme liv i kalorius, og snart var den på ret køl igen. Jeg satte mig på sengekanten og bad hende lægge sig hen over mine knæ. Så begyndte jeg ellers at smække hendes flotte røv. Ikke hårde slag men små bestemte klap, som jeg fordelte over begge balder indtil de var lyserøde. Så fik jeg hende til at sprede benene, og nu begyndte jeg at smække det øverste af lårene og inderlårene og helt tæt op ad skamlæberne til det alt sammen var lige så lyserødt som balderne. Hun stønnede efterhånden højlydt. Så trak jeg mig ud under hende og trængte op i hende bagfra. Jeg bankede min pik i bund i hendes fisse så mit maveskind klaskede mod hendes lyserøde røvbalder. Jeg kneppede hende med en sand vildskab indtil hun kom i en klagende orgasme.

Så tænkte jeg, at hun skulle prøve noget, der var virkelig vildt. Jeg ville prøve en stilling som på engelsk hedder "Pile driver," på dansk rambukken. Jeg smed dynen ned på gulvet, og fik hende trukket ud over sengekanten, så hun stod på nakken og skuldrene på gulvet og med ryggen mod sengen. Hendes ben hang nedad mod gulvet, og hendes fisse strittede indbydende lige op i luften. Så stillede jeg mig skrævs over og med front mod hende. Med noget besvær pressede jeg min stive pik nedad til den pegede ned mod gulvet. Så stak jeg den ellers ned og til bunds i hendes opadvendte fisse. Jeg var nødt til at bukke mig lidt forover, ellers blev vinklen for voldsom. Nu kneppede jeg hende intenst. På grund af vinklen på min pik, blev hendes g-punkt udsat for en voldsom stimulering, og snart kom hun i en ny orgasme, som blev forstærket af, at blodet var løbet til hovedet på hende. Et øjeblik efter skød jeg endnu en ladning af sted i hendes indre. Jeg kunne næsten se for mig, hvordan mine små "haletudser" svømmede konkurrencesvømning i hendes underliv for at finde et æg at befrugte.

Jeg hjalp Anne op i sengen igen. Da hun kom "op til overfladen" erklærede hun, at det var som at have en orkan på besøg.

Ni måneder senere fødte Anne en søn. På nogle punkter lignede han Anne. Der var også punkter, hvor jeg kunne genkende noget af mig selv fra gamle fotos. Alle venner og familie erklærede, at drengen lignede sin far. Jeg gav dem selvfølgelig ret. De kunne dog ikke vide, at vi ikke tænkte på den samme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.