BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Rene´ og Karina er mine ældste og bedste venner. Vi har oplevet mange ting sammen i årenes løb, men der har aldrig været noget seksuelt mellem os. Rene´ har dog ofte antydet, at Karina ikke gad det seksuelle mere, men det er jo et lidt følsomt emne, som man ikke bare skal blande sig i. På et tidspunkt havde Rene´ lidt gang i en affære, men stoppede det før, det blev for alvorligt. En dag hvor Rene´ og jeg snakkede sammen, tog sagen imidlertid en uventet drejning. Rene´ spurgte, om han måtte stille mig et meget direkte spørgsmål, hvilket jeg sagde ja til. Så spurgte han, om jeg kunne tænke mig at kneppe Karina. Hvad pokker siger man lige til det. Karina er en ganske pæn pige, som jeg tror, de færreste ville sige nej til, men hun er jo dog gift med min bedste ven. Jeg sagde øøh, hvad mener du lige, og så kom forklaringen. Det seksuelle var ganske rigtigt gået i stå. Karina syntes simpelthen, det var for kedeligt, så når Rene´ en sjælden gang fik lov, så var det med besked om at blive færdig i en fart, mens hun blot lå passiv og lod det ske.

De havde talt en del om det, men Karina stod fast på, at så længe han ikke var mere opfindsom mellem lagnerne, så var det alt, det kunne blive til. Det endte så med, hun havde foreslået ham at invitere en ekstra mand med i sengen, og det var så her, jeg kom ind i billedet. Jeg spurgte, hvordan de havde tænkt sig, det skulle foregå. Ja jeg kunne jo ikke bare gå hjem til min kone og fortælle om planen, men chancen kom før, jeg havde ventet. Min kone havde aftalt, at hun skulle komme på besøg hos sin søster en lørdag, og så skulle hun blive og overnatte. Det var vores chance. Jeg inviterede Rene´ og Karina til middag lørdag aften, så havde vi frit spil. Jeg havde spurgt Rene´ om de havde noget SEXLEGETØJ. Det havde de ikke, men så kunne vi jo passende bruge vores. Jeg havde også spurgt, om Karina nogensinde barberede fissen, men det var åbenbart ikke noget for hende. Aftalen med Rene´ var at jeg skulle styre slagets gang, da han åbenbart ikke var så opfindsom. Så jeg lagde en slagplan for aftenens forløb. Karina skulle i hvert fald ikke bagefter kunne sige, det havde været kedeligt.

SEX I DAG?

Lørdag aften oprandt. Jeg havde inviteret dem til 17,30, maden stod i ovnen, men ville først være færdig ved 19 tiden, men det var alt sammen efter planen. De ankom, og stemningen var maske en anelse trykket, men jeg serverede en god velkomstdrink, og jeg havde selvfølgelig sørget for, at Karina´s var ekstra stærk. Det løsnede lidt op på det hele. Jeg komplimenterede Karin for hendes gode udseende. Hun var i en kort men ellers ganske tækkelig kjole. Jeg satte mig over til hende i sofaen og begyndte at stryge hende op ad inderlårene. Først trak hun sig lidt tilbage og spurgte, om ikke vi skulle spise først. Jeg sagde, hun bare skulle lade mig styre showet, og så gjorde jeg tegn til Rene´, og så begyndte vi lige så stille at klæde Karina af. Da hun var helt nøgen, blev hun placeret på ryggen på en hynde, som jeg slæbte ind i stuen, og så fandt jeg ellers vandfad og barbergrejer frem. Jeg lagde et håndklæde under hendes bagdel, og så gik jeg ellers i gang med en trimmer og trimmede hendes kraftige sorte hårvækst til en længde på 5 mm. Da det var gjort, blev det hele smurt ind i barberskum, og jeg begyndte at fjerne behåringen på skamlæberne og mellemkødet. Jeg efterlod en lille hjerteformet bevoksning øverst på venusbjerget, så vaskede jeg efter med en vaskeklud. Dernæst gav jeg skamlæberne en grundig slikketur, før jeg gned dem ind i massageolie. Til slut tog jeg et fjernbetjent lystæg og stoppede op i fissen på hende, og så erklærede jeg ellers, at nu var det spisetid. Mens alt det her stod på havde Rene´ stået og fotograferet hele seancen med mit digitalkamera. Hun protesterede og sagde, at det kunne jeg ikke være bekendt, nu hvor det lige var begyndt at blive spændende, men jeg gav hende bare besked på at tage kjolen på, så vi kunne spise. Hun gjorde mine til at ville tage bh og trusser på, men jeg sagde: "Kun kjolen." Igen protesterede hun, men hun måtte bøje sig. Vel placeret ved bordet skulle vi skåle i rødvin, og idet hun satte glasset til munden, trykkede jeg på fjernbetjeningen til lystægget. Hun havde nær fået vinen i den gale hals.

Mens vi spiste tændte jeg jævnligt for vibrationerne for lige at holde hende i gang. Maden var god, og vi fik nogle glas vin til, så stemningen var let og løssluppent, da vi var færdige.

Vi gik i soveværelset, hvor vi alle smed tøjet. Karina blev placeret på maven midt i dobbbeltsengen med Rene´ og mig på hver side. Jeg tog en flaske massageolie, og så gik vi ellers i gang med at massere først hendes skuldre, dernæst ned over ryggen, hvor vi stoppede, da vi nåede balderne. I stedet tog vi fat fra tæerne og arbejde os gradvist op ad benene og lårene til vi kom til numsen. Den fik så til gengæld den helt store tur, hvor vi kærtegnede klemte og æltede balderne til den store guldmedalje. Da vi efterhånden havde arbejdet det hele godt igennem, gav jeg tegn til Rene´ og så gav jeg ellers Karina et halvhårdt slag på den ene balde med flad hånd. Hun gispede, men sagde ellers ikke noget. Så gik vi i gang med at bearbejde numsen, til balderne var lyserøde. Dernæst fik vi hende om på ryggen og ligge, og så fik forsiden ellers den store tur. Først hals og skuldre, og dernæst brysterne, som fik en meget grundig behandling. Så gik vi igen ned til fødderne, hvorfra vi arbejdede os op ad benene. Lårene fik en grundig omgang, og da vi kom op til det allerhelligste tændte jeg igen for lystægget, og så fik hun ellers masseret sine skamlæber, mellemkød og venusbjerg efter alle kunstens regler, og pludselig kom hun i et brag af en orgasme. Hun hoppede og spjættede med hele kroppen og hylede næsten som en ulv. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Da hun faldt til ro igen, fjernede jeg lystægget og begyndte at massere hende ind i skeden og med et par fingre i hendes anus. Dernæst masserede jeg g-punktet, mens jeg med den anden hånd klemte på venusbjerget. Så kom hun i en ny orgasme. Så fandt jeg et massageapparat frem og gav det til Rene´ med signal om at han skulle bearbejde hende med den. Først fik skamlæberne en tur, dernæst clitoris, og endelig lod han den glide til bunds i fissen. Så begyndte han ellers langsomt at kneppe hende med den, mens jeg samtidig slikkede hendes clitoris. Nyt brag af en orgasme. Da den var klinget af satte jeg mig mellem hendes spredte ben og stak pikken op i hende, mens Rene´ samtidig slikkede clitoris. Så skiftede vi stilling. Rene´ lagde sig på ryggen og Karina satte sig op på ham og red ham. Jeg fandt så massageapparatet frem og fik den smurt godt ind i olie. Så tændte jeg den og placerede den på Karina´s stjerne. Først stivnede hun, men så slappede hun gradvist af, og jeg skubbede den helt op i røven på hende. Efter et kort stykke tid, hvor jeg havde kneppet hende bagi med den, trak jeg den ud, og skubbede hende forover. Nu ville jeg kneppe hende i røven. Det var dog lidt besværligt, idet min pik var noget tykkere end vibratoren, og hun klagede sig meget før jeg kom på plads, men så skete der til gengæld også noget. Hun kom i en ny og kraftig orgasme mens Rene´ og jeg kneppede hende fra hver sin side, og snart efter skød vi hver især en ladning langt op i hendes indre.

Bagefter lå vi lidt og slappede af og sundede os lidt. Jeg spurgte Karina, om behandlingen havde været tilfredsstillende. Hold da op, hvor var det vildt sagde hun. Jeg vidste slet ikke, sex kunne være sådan. Kan jeg bestille en ny tid med det samme?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.