Klokken havde passeret midnat, og han sad mutters alene på sit kontor, mens firmaets julefrokost stadig var godt i gang i nabobygningen. Han var et godt stykke oppe i tresserne, men nu lod han tankerne vandre tilbage til sin ungdom. Han havde spillet fodbold i den lokale sportsklub, hvor kammeraterne på fodboldholdet havde givet ham tilnavnet ”Hestepik.” Havde man set dem i baderummet, var man ikke i tvivl om hvorfor, hans lem var stort, rigtig stort selv i slap tilstand.

Tilnavnet var han egentlig en smule stolt af, for han vidste godt, at der lå en god portion misundelse fra kammeraterne til grund for det. Det havde da også skaffet ham en masse fisse. Han var jo ung i slutningen af tresserne og halvfjerdserne, hvor den seksuelle frigørelse blomstrede. Når kammeraterne i al venskabelighed drillede ham med hans store lem, så var det jo ikke noget, der forblev hemmeligt i en lille og lukket kreds. De fortalte det selvfølgelig også til deres kærester og veninder. Flere af pigerne var nysgerrige efter at finde ud af, om rygtet talte sandt, så han havde haft en del onenight stands, hvor det for pigerne mest handlede om at få deres nysgerrighed styret. Pigerne fandt så hurtigt ud af, at rygtet bestemt ikke overdrev. De fandt også ud af noget, som drengene ikke vidste. Lemmet var stort i slap tilstand, men i stiv tilstand var den intet mindre end frygtindgydende. Adskillige af pigerne havde jamret sig gevaldigt, når han trængte op i dem, og nogle havde været ømme i skridtet flere dage efter. En enkelt havde pure nægtet at lægge fisse til, og hun havde nøjedes med at spille ham af med hænderne.

Nu sad han så her på sit kontor og følte sig en smule dum. På fabrikken var også ansat nogle polakker, heriblandt en pige i midten af tyverne, hun blev kaldt Inga, da hendes polske navn mindede meget om det. Hun var en spinkel pige, og når hun var iført løst arbejdstøj kunne hun godt virke nærmest drenget, hvis ikke lige det var for brysterne. Hun havde et lidt skarpt ansigt, men var egentlig meget køn med sit lange mørkebrune hår, og så var hun særdeles vellidt af alle på grund af sit venlige væsen. Han var sikker på, at de fleste af hendes mandlige kolleger drømte om at knalde hende. Han havde brudt op fra julefrokosten og sagt godnat til deltagerne, og da han kom til Inga, havde hun givet ham et stort knus og hvisket i øret på ham om hun måtte kysse ham. Han havde sagt: ”Ikke her hvor alle kan se os, kom over på mit kontor om fem minutter.” Og nu sad han så her og ventede på hende og følte sig som sagt lidt dum, for hvordan kunne han dog tro, at den dejlige pige i tyverne ville have noget med ham at gøre. Ja han frygtede faktisk, at hun havde fortalt om det til sine polske kolleger, og at de nu sad og grinede tykt ad ham. Han havde besluttet sig for ikke at vente længere, da han hørte yderdøren blive åbnet, hvorefter den blev lukket og låst, og et øjeblik efter stod Inga på hans kontor.

Til festen havde hun været iklædt en stram, kort rød kjole med dyb udskæring og udsigt til en flot kavalergang. Nu stod hun iført knælange støvler og en lang frakke. Undskyld det tog så lang tid, sagde hun, men jeg kunne ikke lige slippe af sted. Så gik hun hen til ham og kyssede ham, først forsigtigt, men snart meget intenst, mens deres tunger legede med hinanden. Efter et meget langt kys trak hun sig lidt tilbage og spurgte stille: Vil du have mere end et kys? Han nikkede stumt. Så knappede hun frakken op og lod den glide ned over sig til den lå på gulvet, og så stod hun nøgen foran ham kun iført de knælange støvler. Han stirrede overrasket på hende, så hans øjne nærmest var ved at trille ud af hulerne. Kan du lide, det du ser? Spurgte hun og drejede sig langsomt rundt. Ja, sagde han, du er meget smuk. Og det var hun. Der var ikke et gram overflødigt fedt på hendes unge slanke krop. Brysterne var af en pæn størrelse, men de virkede større på hendes spinkle krop. Og så havde hun et mellemrum, thigh gap, mellem lårene, så uanset, om hun samlede benene, så ville der være plads til en hånd, som kunne kærtegne fissen. Den var i øvrigt et kapitel for sig. Total glat uden antydning af stubbe, så der var nok tale om enten voks eller laser behandling. Selve fissen var bare en smal streg omgivet af de ydre kønslæber, som skjulte de indvendige fuldstændigt. Øverst oppe blev den afsluttet af et smukt kuplet venusbjerg. Hendes røv var ikke særlig stor, men med helt klare kvindelige former.

Hun trådte igen helt tæt på og begyndte at hjælpe ham af tøjet. Først røg jakken og skjorten. Skoene sparkede han selv af, hvorpå hun løsnede hans bukser, så han kunne træde ud af dem. Så tog hun fat i hans underbukser og trak dem ned, og så undslap der hende et udbrud: Oh my god, OH MY GOD udbrød hun, da hun fik øje på hans halvfede pik. Så gik hun på knæ og begyndte at kærtegne den. Hun forsøgte at tage den i munden, men måtte opgive det. I stedet slikkede hun på hovedet mens hun kærtegnede skaftet med begge hænder, indtil pikken havde nået sin fulde størrelse. Oh my god udbrød hun igen, men nu var det hans tur til at kærtegne hende. Han tog hende i et snuptag og satte hende op på hæve/sænke skrivebordet. Så justerede han højden, så hendes dejlige bryster var lige ud for hans mund. Så gik han ellers i gang med at kærtegne disse unge flotte bryster. De blev kærtegnet, suttet og slikket efter alle kunstens regler, og pludselig udstødte hun et dybt suk og skubbede ham lidt væk. Han havde hørt om brystorgasmer, men aldrig været vidne til en, og nu sad det spinkle pigebarn på sin bare mås på hans skrivebord, mens hun fik en af slagsen.

Hvad kunne det ikke føre til, når han tog fat på fissen, tænkte han. Han justerede højden på skrivebordet nok en gang, så trak han skrivebordsstolen hen og satte sig på den, hvorpå han kørte den ind mellem hendes ben. Han trak hende ud til kanten af skrivebordet, så hendes ben hang ned over hans skuldre. Så begyndte han ellers at kærtegne den flotte fisse. Han slikkede på kønslæberne helt ned fra mellemkødet og helt op forbi hendes klitoris uden at berøre den. Det gjorde han adskillige gange, før han gik over til at slikke direkte i revnen, og nu lod han tungen sno sig rundt om klitten. Det varede ikke ret længe før hun kom i en ny udløsning. Denne gang mere højlydt. Han lod hende ikke få fred ret længe, før han begyndte at sutte på klitten som var det et bolsje. Stop, stop jamrede hun og skubbede ham lidt væk. Så stak han to fingre op i fissen på hende og begyndte at stimulere hendes g-punkt. Efter lidt tid begyndte han med den anden hånd at massere hende venusbjerg med håndroden. Kort efter lød der et uartikuleret brøl fra hendes smukke mund, mens der stod en tydelig stråle ud fra hendes fisse. Hun kunne åbenbart også få sprøjteorgasmer. Men nu var det vist blevet tid til at hestepikken skulle i aktion. Han justerede højden på skrivebordet og trådte tættere på.

Han gned pikken op og ned mellem pigens kønslæber for at smøre pikhovedet ind i hendes safter. Det var ikke uden grund, den blev kaldt en hestepik. Den var nok omtrent 25 centimeter lang, og det store spændte blåviolette pikhoved havde en diameter på størrelse med en ølflaske. Umiddelbart kunne det virke umuligt at få denne store krabat maset op i den spinkle pige, men han placerede pikhovedet ved hendes skede indgang, tog sine arme under hendes knæ og tog fat om hendes hofter, mens han langsomt begyndte at presse sig indenfor i hendes snævre skød. Forsigtigt hviskede hun mens han langsomt pressede sig længere ind og udvidede hende maksimalt. Han trak sig lidt ud og stødte forsigtigt længere ind. Hun rullede med øjnene i hovedet og sagde noget på polsk, mens han med små stød arbejdede sig til bunds i hendes stramme indre. Da han nåede bunden, var der stadig adskillige centimeter af pikken, som endnu ikke var kommet ind i varmen. Så begyndte han ellers at kneppe hende, først forsigtigt men efterhånden mere kontant, og efterhånden som hun blev varmet mere op, forsvandt hele hans imponerende stang op i den unge piges underliv. Han kneppede hende efter alle kunstens regler og skiftede rytme flere gange. Han masede sin pik i bund i hende og roterede med røven, så hans skamben masserede hendes venusbjerg. Pludselig slog hun armene om ham, mens hun kom i en højlydt langtrukken udløsning.

Hun trak sig op og sidde, så hun sad spiddet på hans pik mens han stod op, og hun havde benene slynget rundt om livet på ham og armene om hans hals. I denne stilling løftede han hende op og ned over pikken med sine hænder i et godt tag om hendes røv. Da stillingen blev for anstrengende, løftede han hende af og vendte hende rundt, så hun stod og lænede sig ind over skrivebordet. Så trængte han op i hende bagfra. Han elskede denne stilling, hvor han skiftevis kunne se hendes kønslæber stramme omkring sin pik, og skiftevis mærke hvordan han bankede sit underliv mod hendes flotte balder. Efter lidt tid trak han hende med over, så han sad på skrivebordsstolen med hende på skødet. Mens han vrikkede med pikken i hendes fisse, kærtegnede han hendes klit til hun kom i en ny udløsning. Da hun kom til sig selv igen, rejste hun sig op og vendte sig om med front mod ham. Så skrævede hun ind over ham og gled ned over hestepikken igen. Så, sagde hun, nu skal du bare sidde stille og lade mig gøre arbejdet. Han tænkte, hun ville hoppe op og ned på pikken eller vrikke sig frem og tilbage, men igen af delene skete. I stedet arbejde hun med sine skedemuskler, så det føltes fuldstændig som om hun bevægede sig op og ned, selv om pikken var helt i bund i hende. På et tidspunkt tog hun hans hænder og lagde dem på sine bryster, så han kunne kærtegne dem, mens hun arbejdede videre med musklerne. På denne måde styrede hun dem begge to til en samtidig udløsning. Hun kom i en langtrukken klagende udløsning, mens han pumpede det ene sprøjt efter det andet op i hendes unge fisse. Han var helt sikker på, det var selve sexgudinden. han her havde mødt.

Da de begge var kommet lidt til hægterne, trak de i tøjet før hun kyssede ham en sidste gang og de ønskede hinanden en glædelig jul.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.