Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har læst flere noveller, hvor forfatterne skriver om deres første oplevelser, og det er ofte fortællinger, som ender i perfekte orgasmer for både pigerne og fyrene. Jeg siger ikke, historierne er opdigtede, men min erfaring viser, at det ikke altid forholder sig sådan. Jeg vil nu fortælle en 100 % sandfærdig beretning om min og min kærestes debut. Vi er langt tilbage i tiden, nærmere betegnet70´erne. Den tids seksuelle frigørelse var gået min næse forbi, og i en alder af 20 var jeg stadig jomfru. Jeg havde dog fundet en pige på 17, som jeg var meget forelsket i, og heldigvis var det gensidigt. Hun var lige så uerfaren som jeg, så vi var begge på bar bund rent seksuelt. Vi havde selvfølgelig kysset og krammet og kælet med hinanden, og jeg havde også givet hende finger, men mere var det ikke blevet til. Vi havde sovet sammen en enkelt nat, hvor vi bare nød hinandens nærvær, uden der skete mere. Nu skulle vi så sove sammen igen, og vi lå under dynen og kærtegnede hinanden. Jeg fik listet en finger op i hendes fisse, og mens jeg lå og fingerkneppede hende, hviskede hun til mig, at vi godt kunne gøre det rigtigt. Jeg blev helt euforisk. Nu skulle det endelig ske, som jeg havde drømt om så længe. Jeg skulle få lov til at presse min stive pik op i en varm og våd fisse. Så meget bedre end at spille den af med hånden. Vi fik befriet os selv for undertøj, og jeg fik fundet et kondom og fik det rullet på min sprængfærdige pik. Nu skulle det være. Min kæreste var godt våd og lå passiv på ryggen med let spredte ben. Ikke den nemmeste stilling for en nybegynder som mig til at finde på plads, men ved hjælp af fingrene fik jeg rettet pikken ind og begyndte langsomt at presse den op i min kærestes jomfruelige skød. Dengang vidste jeg ikke, at jeg var temmelig godt udrustet. Det fandt jeg først ud af langt senere, men jeg er nu klar over, det var noget af en opgave for en jomfru at lægge skød til. Da jeg havde stødt frem og tilbage et lille stykke tid, spurgte hun, om jeg ikke ville stoppe. Det var simpelthen bare ubehageligt. Jeg var skuffet som bare pokker. Her havde jeg drømt om en nærmest himmelsk oplevelse, og så nåede jeg ikke engang at få udløsning, men jeg elskede pigen og ville selvfølgelig ikke gøre hende ondt, så jeg trak mig ud. Jeg befriede mig for kondomet, som blev skyllet ud i toilettet, og så lagde vi os ellers til at sove.

Næste dag tænkte jeg meget over hele forløbet. Var det virkelig alt? Var det, hvad man kunne forvente af sex? Var det det som kunne få folk til at slå ihjel eller gå i krig? Var det i virkeligheden min egen skyld? Skulle jeg have varmet hende mere op? Den efterfølgende weekend skulle vi sove sammen igen, og jeg håbede selvfølgelig, vi kunne gentage "successen," men jeg frygtede, hun måske havde fået nok, og ikke havde lyst til mere af den slags foreløbigt. Heldigvis var hun frisk på at prøve igen, og vi kælede længe med hinanden, da vi lå nøgne i hendes seng. Da tiden var inde, fik jeg rullet et kondom på pikken, og nu lagde hun sig på ryggen og løftede de bøjede let spredte ben op mod sin brystkasse, og nu var det meget lettere for mig at finde indgangen. Hun var godt smurt, og jeg fik mig stødt til bunds i hendes dejlige stramme fisse. Nu begyndte jeg så ellers at kneppe hende. Jeg fik spurgt, om det gjorde ondt, men det gjorde det heldigvis ikke, så jeg fortsatte med at kneppe hende, til jeg skød min opsparede sperm ud i kondomet. Hun havde dog ikke opnået udløsning, så der var stadig meget at lære.

Vi var kun sammen i weekenderne, så der gik en uge mere før, vi fik chancen igen. Dengang det hele var så nyt for os begge nøjedes vi med en gang pr. nat og kun om aftenen. Det fik vi heldigvis rettet meget op på sidenhen. Næste weekend var vi i gang igen. Denne gang spurgte jeg min kæreste, om jeg måtte slikke hende. Det havde jeg ikke prøvet før, og jeg havde hørt pigener var vilde med det. Det måtte jeg gerne. Så jeg gik lidt famlende i gang, før jeg fandt ud af, hvor jeg skulle slikke, for at det var godt. Jeg skulle selvfølgelig have fortsat til hun fik udløsning, men en ung mand i den situation har ikke verdens største tålmodighed, så da jeg havde slikket et stykke tid stoppede jeg. Nu måtte det være tid til at trænge op i hende igen. Her overraskede hun mig. Når jeg ville slikke hende, ville hun også slikke mig. Så der prøvede jeg for første gang fornemmelsen af en varm mund, der lukkede sig om mit pikhoved og en tunge der legede rundt på det. Hun stoppede før jeg fik udløsning. Jeg fik igen et kondom på, og med hende liggende på ryggen med benene bøjet op til brystkassen begyndte jeg at kneppe hende. Pludselig var det som om hun stivnede under mig. STOP stønnede hun. Uerfaren som jeg var, spurgte jeg dumt: Gør det ondt? Nej, det er bare så dejligt, jeg kan bare ikke klare, at du bevæger dig mere lige nu. Der havde min dejlige kæreste fået sit livs første orgasme. Jeg var ikke kommet endnu, så jeg begyndte at bevæge mig i hende igen, men hun stoppede mig igen. Hun var alt for følsom. Så var det jeg foreslog, at hun vendte sig om på maven, måske hun bedre kunne klare det i den stilling. Hun vendte sig om og lå med sin dejlige numse op imod mig (Jeg er vild med en lækker numse) Jeg trængte op i hendes fisse bagfra, og nu fik jeg lov til at kneppe hende med alt hvad jeg havde. Hun var begyndt at stønne igen og var på vej mod sin anden orgasme, men jeg var ikke erfaren nok til at holde igen og vente på, hun kom med igen, så jeg fortsatte bare til jeg selv fik udløsning.

Denne aften blev grunden lagt: Min kæreste elskede oralsex, og vi var begge vilde med, at jeg tog hende bagfra. Vi kunne også kneppe som kaniner hele natten afbrudt af små sovepauser. Morgensex blev også en yndet beskæftigelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.