BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kunne du tænke dig at kneppe min kone? Hvad pokker svarer man lige på sådan et spørgsmål? Når konen, han omtaler, er ens egen kones lillesøster, så er der grund til at træde varsomt. Jeg forsøgte at snakke udenom og spurgte, om det var et rent teoretisk spørgsmål. Han spurgte igen: Kunne du tænke dig at kneppe min kone? Ja eller nej. Min kones lillesøster er en både pæn og attraktiv kvinde, så der er absolut ingenting der, men det var måske ikke det mest begavede valg, hvis man ville knalde udenom. Alligevel sagde jeg jo, det lyder da spændende, men det lader sig da vist ikke gøre.

Hør her, sagde han. Og så fortalte han ellers om, hvordan han selv pga. et stort medicinforbrug havde mistet gejsten. Det havde stået på i flere år, og i den tid havde de ikke haft regulær sex. Bevares han havde da tilfredsstillet hende med munden og fingrene, men som han sagde: Nu trænger hun sgu til at blive gennemkneppet af en stor stiv pik, og det er her, du kommer ind i billedet. Vi har længe leget med en fantasi om, at hun ligger nøgen og bundet på sengen med bind for øjnene og ørepropper i, og så kommer der en "fremmed" mand og knepper hende. Det frække er så, at hun ikke kan hverken høre eller se, og hun ved ikke, hvem den fremmede er. Jeg skal finde manden, men jeg må ikke fortælle hende, hvem det er.

SEX I DAG?

Det er her, du kommer ind i billedet. Jo, sagde jeg, men jeg er da helt sikker på, du sagtens kunne finde en vildfremmed mand til det. Jo, sagde han, men det skal være uden kondom, og jeg vil ikke risikere, at det er en, der kommer slæbende med et eller andet dårligdom. Jeg vil heller ikke risikere, at det er en, der sidder på det lokale værtshus og praler af det bagefter. Derfor er du perfekt. Jeg lignede vist et stort spørgsmålstegn. Jo sagde han, du har det godt sammen med din kone, og du bliver sikkert ikke vildt forelsket i lillesøsteren bare fordi, du får lov til at kneppe hende en enkelt gang. Hvis din kone hører om det, så rykker hun hovedet eller måske pikken af dig, så du skal nok holde tæt med den lille hemmelighed.

Selvfølgelig sagde jeg ja, sådan en chance får man ikke serveret hver dag. Og nu havde jeg lige parkeret bilen lidt væk fra deres hus og ringede på døren på det aftalte tidspunkt. Manden lukkede op, og jeg blev bedt om at smide tøjet i stuen, og så gik vi ellers ind i soveværelset. Her var der godt nok disket op. Svigerinden lå på ryggen med hænderne op over hovedet og håndjern på. Fra håndjernene gik en snor, som var fastgjort til sengens hovedgærde. Så hun ville kunne vende sig i sengen. Hun havde maske for øjnene og ørepropper i. Værsgo, nu er hun din. Giv hende en oplevelse, hun ikke glemmer foreløbigt.

Jeg vidste godt, hun havde store bryster, men jeg havde aldrig set dem i fri dressur. De var imponerende. Kønsbehåringen var fjernet på skamlæberne, så der bare stod en trekant tilbage. Jeg åd hende med øjnene. Så lagde jeg mig op til hende og begyndte at kærtegne de store bryster med begge hænder. Hold da op, der var godt nok noget at få fat i. Jeg æltede, kærtegnede og kyssede de store bryster i et væk, og vorterne kvitterede med at stritte lystigt. Jeg kyssede mig vej ned over hendes maveskind til jeg nåede kønsbehåringen. Der stoppede jeg og satte mig ned i fodenden.

Så begyndte jeg at slikke hendes tæer og sutte på dem en efter en. Først den ene fod dernæst den anden. Så kom turen til hendes lår. Jeg kyssede hendes inderlår fra knæene og helt op til skamlæberne. Så slikkede jeg dem med bred tunge hele vejen op. Væden begyndte at sive ud af fissen på hende, så helt upåvirket var hun ikke. Jeg slikkede hendes skamlæber i lange dovne bløde slik helt nede fra mellemkødet og helt op forbi klitten uden at ramme den. Det gjorde jeg adskillige gange. Så slikkede jeg i revnen og hele vejen op over klitten. Det gjorde jeg mange gange, før jeg gik over til at slikke direkte på klitten.

Nu stønnede hun og vred sig under min behandling. Da hun var tæt på at få udløsning stoppede jeg og begyndte i stedet at puste forsigtigt på klitten. Hun stønnede frustreret over ikke at få sin udløsning, men jeg ventede til hun var faldet lidt ned, så slikkede jeg hende igen til hun var tæt på toppen. Igen begyndte jeg at puste blidt på hendes ophedede køn, og igen udstødte hun et frustreret suk. Lidt senere genoptog jeg slikkeriet, og denne gang stoppede jeg ikke. Hun fik en voldsom orgasme, som hun nærmest brølede ud, mens hun gik helt i bro i sengen. Jeg gav hende ikke et øjebliks ro, men slikkede videre og direkte over i den næste orgasme.

STOP hulkede hun, jeg kan ikke klare mere. Så lod jeg hende lige falde lidt til ro, før jeg satte næste "angreb" ind. Jeg stak to fingre op i fissen og begyndte at massere hendes g-punkt. Samtidig masserede jeg hendes venusbjerg med den anden hånd, og kort efter kom hun i en langtrukken klagende orgasme. Da hun var faldet lidt til ro begyndte jeg at tungekneppe hende. Ved at dreje hovedet lidt rundt og frem og tilbage kunne jeg samtidig stimulere hendes klit med min næse, og lidt efter kvitterede hun med en ny kraftig orgasme. Da den var klinget af, satte jeg mig tilrette mellem hendes bøjede ben og pressede pikken op i hende. Hun var snæver, men det tror da pokker, når det ikke havde været i brug i flere år. Jeg trængte helt til bunds i hende og så begyndte jeg ellers skiftevis at massere hendes store bryster og stimulere klitten.

Igen fik hun en orgasme, og jeg mærkede, hvordan hun strammede underlivet om min pik. Så trak jeg mig ud og vendte hende i sengen, så hun lå på maven og struttede med sin røv, som også var ganske indbydende. Jeg trængte op i hende bagfra, og nu bankede jeg mig til bunds i hendes fisse, så mit maveskind klaskede mod hendes balder hver gang. Jeg stoppede dog ret snart, jeg ville ikke komme endnu.

Så trak jeg hende op på alle fire, og så fik hun ellers en ordentlig tur i doggystyle. Hun stønnede og pustede og svarede igen ved at skubbe røven tilbage imod mig. Igen måtte jeg stoppe for ikke at komme i utide. Nu drejede jeg hende i sengen, så hun lå på siden med det underste ben strakt og det øverste bøjet. Så satte jeg mig overskrævs på det strakte ben og trængte op i hende igen. Det bøjede ben løftede jeg op på min ene skulder. I denne stilling kan man virkelig komme til bunds, og jeg kneppede hende hårdt mens hun jamrede sig og stønnede og prustede. Da jeg nærmede mig satte jeg en tommelfinger på klitten og masserede den. Den anden tommelfinger smurte jeg ind i hendes safter og trykkede den op i numsen på hende. Hun stivnede, idet jeg gjorde det, og hun spændte i underlivet for at modstå indtrængningen, men det betød også, at hun strammede endnu mere om min pik.

Jeg intensiverede behandlingen af hendes klit, og da hun kom igen, sprøjtede jeg min sæd dybt op i hendes fisse i adskillige lange sprøjt. Da jeg trak mig ud lå hun fuldstændig udkneppet på sengen. Jeg listede ind i stuen og tog mit tøj på. Så sagde jeg farvel og tak til hendes mand og kørte hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.