BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er i bestyrelse i den stor lokale idrætsklub som har mange sportsgrene under sig, jeg er der for badminton og min gode ven Mikkel er der for fodbold.

Jeg er selv sidst i 40’erne og er single på 3 år, Mikkel er gift med Louise og de er også i samme alders område.

SEX I DAG?

Mikkel og jeg har når vi har været i byen tit snakket damer og hvem som vi har kneppet eller gerne ville vil i trussen på.......Jeg ved at Mikkel har haft en flirt med en af de single mødre fra drenge holdet samt at hvis der opstår en mulighed så knepper Mikkel den kvinde han kan komme i nærheden af, i starten syntes jeg det var lidt fejt over for Louise, men som Mikkel siger er hun kedelig i sengen og ikke rigtig vil noget af det sjove. Jeg har selv oplevet Louise og der er ikke meget spjæld i hende når vi har været til den årlige fest sammen. 

Her sidste sommer var jeg hjemme hos dem hvor vi holdt en stor grill fest hvor flere fra bestyrelsen var til stede. Vi hyggede os og blev lidt fulde, jeg kom over aften til at sidde ved siden af Louise hvor vi fik en god snak, hun er nu en sød pige og har en fin figur med bryster og røv som passer sammen i det samlede billede. Efter den aften har Louise altid hilst på mig hvis vi mødtes i byens center hvor en hurtig snak altid faldt af. 

En dag på jobbet kom der en sms fra et nr. jeg ikke lige pt. Kendte, hvor der stod “ Hejsa, ring til mig når du har 5 min. Kh. Louise. “ Jeg tænkte hvad nu og fik svaret jeg ville ringe ved 13-tiden, der kom et kort svar retur “ Tak og en smiley. “ Tiden nærmede sig den aftalte tid og list over ringede jeg, Hejsa siger jeg og Louise lød lidt presset og kunne ikke rigtig starte op på sætningen, jeg tænkte om vi ikke kunne mødes efter job i dag hvis du ikke skal noget efter arbejdet, nej i dag er der ikke noget, du kan da komme hjem til mig svare jeg hurtigt retur, jo ja det kan jeg da godt var svaret fra Louise, jeg bor i de række huse bag skolen i nr. 74, når ja der, fint det ved jeg godt hvor er henne, vi ses, hej hej.  Da vores samtale var slut kunne jeg ikke helt lige dreje hvad der var galt, så jeg måtte vente til vi skulle mødes og høre hvad det drejer sig om. 

 Da jeg var hjemme, vidste jeg ikke om jeg skulle lave kaffe eller sørge for et glas vin så jeg havde det klar i baggrunden og ville høre ind til det når hun kom, godt 16.30 ringede det på døren, da jeg åbnede, stod Louise og var lidt rød i hoved, dejligt at se dig, kom inden for, et stille tak kom retur. Vi kom ind i køkkenet og så måtte jeg jo spørge ind til hvad det var som hun ville spørge om...….Louise så på mig og siger så lige ud, Jeg tror Mikkel er mig utro med en af møderne fra Drenge holdet, hvad siger jeg og prøver at se ud som om at jeg intet ved om dette, aaaee hvorfor tror du det, jo for jeg så en sms-tekst på mobilen da Mikkel var på wc og den lå på stue bordet, der stod at det havde været skide frækt og hun gerne ville igen….

Det var pokkers siger jeg, så ser Louise på mig, vidste du noget om dette, Nej svare jeg retur, det kunne jo være at i 2 havde udvekslet dame snak når i fik en øl sammen, jo’e men ikke sådan noget, svaret jeg retur. Har du sagt noget til Mikkel, jo lidt men han skyder det bare ud med at jeg er kedelig og ikke vil noget i sengen så derfor laver han lidt sjov med andre kvinder. Hvad så, siger jeg og ser på Louise som nu går over mod mig og tager fat om mig og krammer mig mens hun siger at hun ikke ved hvad hun skal gøre, hun vil ikke snakke med sine veninder om dette og har ikke andre…. jeg krammer igen og Louise holder fast om mig, jeg får drejet mit hoved lidt så vi lige pludselig ser på hinanden og i et split sek. efter giver Louise mig et kys på munden, jeg gengælder kort efter med et retur og denne gang bliver Louise ved med at kysse, jeg tænker hvad nu og i refleks tager jeg min ene hånd op på bryster og klemmer det blidt, der kommer et suuukk fra Louise som fortsætte med at kysse, jeg giver den nu mere gas og tager nu tungen i bruge og leger med, jeg gramser og kæler for brystet som jeg kan høre Louise kan li, med et er mine hænder på opdagelse inde under blusen og jeg kan mærke en BH som støtter de dejlige bryster som nu har en vorte som stritter, jeg kæler blidt for den men også med små klem, der kommer et suk hver gang jeg gør dette, efter lidt tid står vi og holder om hinanden mens jeg mine hænder går på opdagelse, den ene hånd på brystet og den anden er på røven. 

 Mine tanker flyver rundt, skal jeg fortsætte eller stoppe nu, det er min vens kone som jeg roder med eller skal jeg bare fortsætte for jeg ved at Mikkel ville havde gjort det samme, jeg kæler igen og kan høre på Louise at hun savner denne form for kontakt, jeg føre min hånd fra røven mod skridtet og begynder at køre med hånden og tommel mod fissen som er varm kan jeg mærke, det sætter en liderlighed i gang hos Louise som næsten bare overgiver sig til erotikkens verden, kort efter har jeg mine hænder oppe under blusen og med et vipper jeg brysterne ud af BH’en og jeg løfter op i blusen og sutter med det samme det ene bryst og så det andet på skift, det kommer et ååååeeeee fra Louise som bare nyder det jeg gør, blusen driller og med et trækker jeg den over hoved så jeg kan nyde synet af de dejlige bryster, min pik står i en bue i mine bukser som jeg presser mod Louise så hun kan mærke at jeg også er liderlig, det virker som om at hun ikke rigtig tør gøre noget og bare køre med hænderne på min ryg og røv, jeg er nu kommet der til at nu vil jeg kneppe og jeg tager min hånde ned og knapper buksen op og lyner ned og føre min hånd ned til trussen, jeg møder en glo hed fisse, jeg leger med min ene finger på fissen, der kommer et ååååeeee og hvor er du fræk fra Louise, jeg føre en finder ind under trussen kanten og møder en sjask vås fisse, kort efter køre jeg 2 finger rundt i fissen mens jeg kæler for brystet med den anden hånd, Louise stønner og gisper når jeg køre en finger op i fissen. 

 Med et får jeg vendt Louise rundt og bøjet forover ned på køkken bordet med hoved og skulder så hun står i en vinkel af 90* og stritter med røven mod mig, jeg får åbnet BH’en så de falder på gulvet og brysterne hænger dejligt frit, jeg køre nu en hånd ned langs røven og kort efter er bukserne ned om anklerne, jeg kæler for fissen og bryster, jeg nyder det frække syn jeg har, jeg bukker mig ned bag røven og stikke min tunge langt ind i fissen som muligt og slikker løs, dejlig saltet smag får jeg i munden, jeg kan se en fisse som er sort og med en god behåring som er lang, dejlige store fisse læber og en røv man kan leget med, jeg kan ikke styre mig og da jeg slikker fissen styre jeg tungen med den frække stjerne, det giver et gisp i Louise som i refleks bukker ned i bene, jeg siger at hun er så skide fræk og det får hende til at slappe af.

 Jeg åbner i en fart mine bukser og ud springer min totale stive pik som bare vil have fisse, jeg leger med pikke i fissen åbningen og med et presser jeg den ind i fissen som er glo hed og sjask våd, jeg støder 2 gange og er derefter i bund, der kommer dejlige liderlige lyde fra Louise, jeg står nu i køkkenet og knepper min vens kone ind over køkken bordet med udsyn til min lille have, jeg knepper i rolige stød og kan mærke en fisse som er dejlig, jeg tager godt fat røven og knepper løs i den liderlige fisse. Kan høre på Louise at hun er ved at komme og det samme er jeg, jeg støder igennem og ubevist giver jeg Louise et klask på den ene balle, der kommer et lille hvin blandet sammen med stønnene og liderlighed, jeg banker min pik i bund og og kort efter snore det i pikke og med et skyder jeg min ladning sperm direkte i fissen på Louise og med et kommer hun i en stor orgasme som skylder ind over hende så hun er ved at falde sammen da hendes ben ekser under hende.............. Fortsætter. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.