BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at vi har passeret ungdommen og nu efterhånden er kommet over de halvtreds, er der ikke mere det store at prale af med min kones og mit sexliv. Jeg føler, at jeg skal kæmpe mod fjernsynet om min kones opmærksomhed, og lad det bare være sagt med det samme. Fjernsynet fører stort på point. Nogle gange, hvor snakken er blevet lidt utvunget i selskab med min svigerinde (min kones lillesøster) og hendes mand, så er det blevet klart, at hjemme hos dem, er det konen, der har det største behov, og manden, der sætter begrænsningerne. Det har fået pigerne til fnisende at erklære, at jeg bare giftede mig med den forkerte søster. En enkelt gang kom snakken ind på analsex, og min svigerinde erklærede bramfrit og direkte, at hendes røv kun skulle bruges til at skide med. Så langt så godt.

Situationen var nu den, at vi var på weekend tur sammen med svigerinden og hendes mand. Vi skulle rigtig forkæles med en wellness weekend, og var taget af sted fredag lige efter fyraften. Vel ankommet til ferielejligheden fik vi arrangeret noget aftensmad, og så sad vi ellers og hyggede os med noget godt at spise og noget godt at drikke. Jeg var mildt sagt i erotisk underskud, og som stemningen blev mere fri, røg der nok en bemærkning eller to om det, uden der dog skete mere.

SEX I DAG?

Så blev det tid til at gå i seng, og parrene trak sig tilbage til hver sit soveværelse. Jeg falder sædvanligvis hurtigt i søvn, men jeg sover forholdsvis let. På et tidspunkt registrerede jeg, at min kone stod ud af sengen, og så sov jeg ellers videre. Det skal lige bemærkes, at jeg altid sover nøgen, mens min kone er mere tækkelig. Det næste jeg registrerede var en bar numse, som blev skubbet over under min dyne og mod mit skridt. Når min kone gør sådan, er det signal om, at hun er parat til en quickie, og jeg skal bare tage for mig af retterne. Virkningen af den bare numse mod mit skridt lod ikke vente længe på sig, og jeg fik et par fingre over og skilte skamlæberne, hvor jeg konstaterede, at hun var våd og lige til at gå til. Jeg fik pikken rettet ind, og med nogle få stød gled jeg til bunds i den indbydende fisse. Jeg elsker denne stilling, og fornemmelsen af at støde mod en blød numse, hver gang jeg støder i bund, forhøjer nydelsen, og det varede da heller ikke længe før jeg skød ladningen af. Vi blev liggende i ske. Pikken svandt ind og jeg faldt i søvn. Jeg registrerede svagt, at hun stod ud af sengen og forlod soveværelset. Hun skulle nok ud og have klatten fjernet.

Næste dag begyndte jeg at få en underlig fornemmelse af, at noget ikke var helt som jeg troede. Jeg opfangede et par sigende blikke, som de to søstre udvekslede, og jo mere jeg tænkte over det, jo mere tænkte jeg over nattens episode. Sexen havde været super. Fissen var både lækker og stram, men noget havde alligevel været anderledes, uden jeg rigtig kunne sætte fingeren på, hvad det var. Jeg blev mere og mere overbevist om, at det var svigerinden, jeg havde kneppet, men jeg havde jo egentlig ikke noget at klage over, men en tanke tog form i mit hoved. Hvis det skulle gentage sig næste nat, så havde jeg en plan.

I løbet af dagen kiggede jeg nøje på min kones og min svigerindes halvnøgne kroppe i wellness området for at indprente mig eventuelle forskelle, og et sted ville jeg i hvert fald kunne kende forskel. Min svigerinde har væsentlig større bryster end min kone.

Nå men for at gøre en lang historie kort, så gentog historien sig. Jeg vågnede ved, at en bar numse blev maset ind mod mit skridt og roteret blidt. Jeg tog fat i fissen med et par fingre, og jeg kunne konstatere, at den var våd og klar til brug, men i stedet for straks at invadere den, kravlede jeg ned i sengen og begyndte at slikke den. Først ville hun ikke rigtig lade mig komme til, men så opgav hun, og lod mig løfte det øverste ben, så jeg kunne placere mit hoved mellem hendes lår og give hende den helt store slikketur. Jeg blev næsten overbevist om, at det var svigerinden, jeg havde fat i. Jeg har dog slikket min kones fisse så mange gange, at jeg ved, hvordan den føles, og her var de indre skamlæber mindre var jeg sikker på. Jeg begyndte at fingerkneppe hende samtidig med at jeg slikkede hende, og da det hele var smurt godt ind i fissesaft og spyt lod jeg pegefingeren glide om til stjernen. Jeg mærkede godt, hun stivnede lidt, men jeg lod som ingenting og pressede fingeren ind, mens jeg samtidig bearbejdede hendes fisse med tommelfingeren. Lidt senere fik jeg også listet langfingeren op i røven på hende, og pludselig kom hun i en mægtig orgasme. Jeg tror, hun gemte hovedet i puden, for lydene var meget dæmpede, men understellet gik nærmest i krampe.

Jeg lod hende komme lidt til sig selv, så kravlede jeg op bag hende, satte pikken til fissen og gled i bund i en lang glidende bevægelse. Jeg kneppede hende lidt. Så tog jeg pikken ud og satte den mod stjernen og pressede lidt til. Straks rakte hun en hånd om og dirigerede pikken ind i fissen igen. Nu skulle det imidlertid være, enten måtte hun afsløre sig selv, eller også måtte hun finde sig i at blive kneppet i røven. Jeg trak igen pikken ud og satte den mod stjernen. Da hun igen rakte hånden om for at fjerne pikken, tag jeg hende i hånden og pressede yderligere på. Jeg mærkede, hvordan hun stivnede og forsøgte at få sin hånd fri, men jeg pressede bare lidt mere på, og hun sagde ikke noget. Efterhånden opgav hun modstanden, og jeg pressede mit pikhoved længere ind i hendes modvillige ringmuskel. Pludselig var jeg igennem. Det er en helt speciel fornemmelse, når det opsvulmede pikhoved passerer ringmusklen, og man mærker ringmusklen trække sig sammen bag hovedet og nærmest presse det længere op i røven. Jeg lod hende lige vænne sig til fornemmelsen før jeg stille og roligt begyndte at kneppe mig til bunds i røven på hende. Jeg fik en hånd om til hendes fisse, så jeg kunne kærtegne clitoris, og pludselig kom hun i en ny orgasme. Der kom nogle vidunderlige sammentrækningerne i røven på hende, og jeg skød ladningen af langt oppe i hende. Vi blev liggende lidt, min pik var stadig i røven på hende, men den var begyndt at blive slap. Jeg rakte en hånd om og stak den op under hendes t-shirt for at kærtegne hendes bryster. Først forsøgte hun at skubbe min hånd væk, men til sidst lykkedes det mig at få fat i brysterne, og nu var jeg ikke i tvivl længere. Det var min svigerinde, jeg lige havde kneppet i røven. Tanken var så ophidsende, at min pik gjorde noget, den ellers ikke har kunnet i flere år. Den rejste sig igen. Langsomt voksede den til fuld størrelse i min svigerindes røv. Nu rullede jeg rundt sammen med hende, så hun lå på maven med mig ovenpå, og så begyndte jeg ellers at kneppe hendes røv igen. På et tidspunkt trak jeg hende op på alle fire, og mens jeg med den ene hånd kærtegnede hendes bryster og med den anden kærtegnede hendes clitoris kneppede jeg hende dybt i røven til vi begge fik udløsning. Pustende og svedende faldt vi sammen i sengen, og hun trak røven til sig, så min slappe pik gled ud.

Dernæst stod hun op og forlod soveværelset. Jeg stod ud af sengen og stillede mig hen til døren for at lytte, og så hørte jeg hende ellers lavmælt sige til min kone: "Hold da helt kæft. Vil du tro den frække bandit bollede mig i røven to gange." Med min kones latter i ørerne gik jeg i seng og faldt i søvn. Jeg er sikker på min svigerinde godt ved, at jeg kender sagens rette sammenhæng, men vi har aldrig nævnt noget om det. Jeg har heller ikke nævnt noget for min kone, ligesom jeg ikke ved, om hun til gengæld kneppede svogeren. Måske var han bare glad for at få et par friaftener?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.