BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vil nu fortælle en autentisk historie, om første gang min kone og jeg dyrkede analsex. Hændelsen ligger adskillige år tilbage i tiden, nærmere betegnet midten af firserne. Vi var unge og havde masser af appetit på det seksuelle. Det var nok mig, der var den mest eksperimenterende. Min kone skulle lige overveje tingene en ekstra gang, før hun var med på ideen. Jeg havde flere gange foreslået min kone, at vi skulle prøve analsex. Hun undslog sig dog og spurgte i stedet, om der var noget i vejen med hendes fisse, siden jeg var så ivrig efter at prøve numsen. Der var absolut ikke noget i vejen med hendes fisse. Den var både stram og lækker, hvilket jeg også forklarede hende. Når jeg havde lyst til at tage hende i numsen, var det fordi, det var frækt, en smule "forbudt" og så fordi, jeg aldrig havde prøvet det før. Og man er vel født nysgerrig. Hun havde nok også nogle betænkeligheder omkring det, at pikken måske blev smurt ind i afføring, hvilket hun syntes var ulækkert.

En lørdag aften, hvor vi havde fået noget godt at spise og drukket masser af vin, endte vi inde på sofaen. Der var sex i luften, og vinen havde nok fået min kone til at smide hæmningerne. Vi fik smidt tøjet og aftalte, at nu skulle det altså prøves i to´eren. Dengang var det vist ikke så moderne med vandbaseret glidecreme, og når vi havde almindeligt samleje, var det ikke nødvendigt. Min kone kunne sagtens levere smørelsen. Vi brugte derfor vaseline som smøremiddel.

SEX I DAG?

Jeg varmede min kone op ved at slikke fisse på hende, mens jeg bearbejdede hendes lysebrune numsehul med først en finger smurt ind i vaseline. Senere blev det til to fingre, og det lykkedes også at få tre fingre presset indenfor, men så var der også fyldt godt op. Jeg måtte naturligvis love at stoppe, hvis hun bad mig om det. Jeg er fra naturens side ret godt udrustet, og hun havde sine betænkeligheder ved, om det overhovedet lod sig gøre.

Vi blev enige om, at jeg skulle tage et kondom på, så kunne eventuelt "griseri" også bare smides væk bagefter. Min kone lagde sig på maven i sofaen. Jeg rullede et kondom på pikken og smurte pikhovedet ind i vaseline. Min pik havde aldrig været hverken større eller stivere. Den var max erigeret ved tanken om det, der nu skulle til at ske.

Med fingrene på min ene hånd skilte jeg hendes dejlige velformede balder, mens jeg brugte den anden hånd til at styre pikken på plads. Jeg tænkte godt nok, at det kunne blive svært at få det store pikhoved presset op i det lille brune rynkede numsehul, men jeg lagde forsigtigt pres på. Jeg mærkede, hvordan ringmusklen kun modvilligt gav efter for den uvante indtrængen, men jeg tænkte, at det gik da vist meget fint. Mit pikhoved var kommet halvvejs indenfor, da min kone udbrød: Av, av stop, det gør ondt. Selv om jeg var mega ophidset og helst bare havde fortsat min indtrængning, så stoppede jeg selvfølgelig. Jeg ville ikke gøre min elskede kone fortræd.

Jeg trak pikken til mig og foreslog, vi smurte med lidt mere vaseline, så jeg tog mere vaseline på fingrene og prøvede på bedste vis at åbne hende bagtil med op til tre fingre. Så skulle forsøget gøres igen. Jeg placerede igen pikhovedet ved hendes numsehul og begyndte at presse på. Igen denne følelse af ringmusklen som ikke bare godvilligt ville lukke op for indtrængning udefra. Jeg var tæt på at være der, da min kone udbrød: Av, av stop, det svider. Igen måtte jeg trække mig tilbage. Jeg var efterhånden så ophidset, at jeg risikerede at få udløsning når som helst.

Hvad nu hvis det slet ikke kan lade sig gøre? spurgte konen. Den mulighed ville jeg helst ikke overveje. Jeg var opsat på, at det skulle lykkes, og pikken var sprængfærdig. Jeg foreslog, vi prøvede uden kondom, så jeg hev kondomet af og smurte vaseline direkte på pikken, og så prøvede vi igen. Jeg må godt nok indrømme, at jeg havde mine tvivl om det kunne lykkes, når jeg kiggede på mit store spændte pikhoved og hendes lille brune numsehul. Jeg pressede på og mærkede igen ringmusklen modvilligt åbne sig. Jeg forventede hvert øjeblik, at hun ville bede mig stoppe, men det skete ikke, og pludselig røg pikhovedet indenfor. Det var en helt speciel følelse at trænge ind i den stramme røv. Idet hovedet passerede ringmusklen, kunne jeg mærke hvordan ringmusklen forsøgte at lukke sig bag hovedet, og jeg fik fornemmelsen af, at det ligesom trak pikken længere ind i min kones røv.

Nu lå jeg stille, så hun lige kunne vænne sig til følelsen bagi, og så begyndte jeg ellers stille og roligt at kneppe mig til bunds i røven på hende. Jeg holdt ikke særlig længe, før jeg måtte overgive mig og aflevere en ordentlig klat langt oppe i min kones tarm. Da jeg havde trukket mig ud, erklærede hun, at det ville hun aldrig prøve igen.

Det kom dog ikke til at holde stik, for med tiden kom hun til at kunne lide det, og det blev en naturlig del af vores varierede sexliv. Hun fortalte, at den blanding af seksuel ophidselse og smerte gav en helt speciel følelse og en fantastisk orgasme, da først hun fik det "lært."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.